Park-Box-Frankfurt

Park-Box-Frankfurt wil uw parkeerervaring zo aangenaam mogelijk maken. Tijdens uw verblijf wordt uw voertuig veilig geparkeerd op het omheinde en beveiligde terrein, dat dag en nacht door middel van camera's wordt bewaakt. Daarnaast heeft deze provider 24 uur per dag, 7 dagen per week medewerkers die op het parkeerterrein aanwezig zijn.

Meer informatie

Adres

Schulstraße 29-31, 63795, Hattersheim
Parkeren Frankfurt Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Park-Box-Frankfurt

Park-Box-Frankfurt beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
60%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
× Toiletten
100%

Locatie

Binnen parkeren
Geen maximale Doorrijhoogte
Parkeergarage
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
100%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service

Over Park-Box-Frankfurt

De Park-Box-Frankfurt parkeerplaats heeft een verharde buitenparkeerplaats zonder maximale doorrijhoogte Daarom kunt u bij deze parkeeraanbieder ook met een camper of busje parkeren. Houd er echter rekening mee dat er twee parkeerplaatsen gereserveerd moeten worden voor grote voertuigen. De parkeeraanbieder is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar en u kunt uw auto op elk moment van de dag parkeren. Let wel, er is eigenlijk een verbod op nachtvluchten in Frankfurt. Dit betekent dat reizen tussen 23:00 en 06:00 uur 20 euro extra kost. Ook voor weekendritten wordt een eenmalig een vast bedrag van €20,- in rekening gebracht. U kunt deze vergoeding rechtstreeks aan de parkexploitant betalen. De parkeerplaats is zeer gemakkelijk te bereiken vanaf de snelweg en ligt dichtbij de luchthaven van Frankfurt.

Shuttle service


Op de dag van vertrek rijdt u rechtstreeks naar Park-Box-Frankfurt. U neemt 30 minuten voor aankomst telefonisch contact op met de aanbieder van de parkeergelegenheid om uw aankomsttijd te bevestigen. U wordt op het park verwelkomd door het vriendelijke personeel. Bij aankomst worden uw kilometerstand, de brandstofmeter en de staat van uw voertuig in een protocol vastgelegd en wordt u vervolgens met de shuttle naar de luchthaven van Frankfurt gebracht. De aanbieder brengt u altijd precies naar de terminal van waaruit u vliegt. Zo hoeft u niet onnodig met uw bagage te lopen. Bij terugkomst wordt u weer opgehaald door dezelfde shuttle, ook aan de terminal waar uw vliegtuig landt.

Om de beheerder van de parkeerplaats optimaal gebruik te laten maken van zijn parkeerterrein, is het noodzakelijk dat u uw sleutel inlevert. Uw auto zal nooit de parkeerplaats verlaten en uw sleutels worden veilig bewaard in een kluisje voor u.

.

Valet Service

Valet parking betekent dat u op de dag van uw reis rechtstreeks naar Frankfurt am Main Airport rijdt. Een medewerker zal dan op de luchthaven op u wachten. De bestuurder komt rechtstreeks naar u toe, omdat hij uw voertuig herkent aan het kenteken en de door u verstrekte gegevens. De chauffeur accepteert uw auto na een gezamenlijke schadecontrole en parkeert deze voor u op het beveiligde parkeerterrein van de aanbieder. Bij terugkomst staat uw voertuig direct bij de terminal op u te wachten.

Luxurious gesloten ondergrondse parkeergarage

Wilt u dat uw auto volledig beschermd is tegen weer en wind wordt geparkeerd? Dan kunt u bij deze aanbieder de overdekte Valet service boeken. Uw auto wordt ook opgehaald op de luchthaven en geparkeerd in een ondergrondse parkeergarage, waar alleen Park-Box-Frankfurt medewerkers toegang toe hebben. Het kan niet veiliger zijn.

De verlichte en bewaakte parkeerplaats van Park-Box-Frankfurt is volledig omheind en extra beveiligd met camera's en een toegangspoort. Uw voertuig wordt gecontroleerd door personeel, camera's en een extra beveiligingssysteem van een externe bewakingsfirma, die regelmatig een patrouille zal uitvoeren op het industrieterrein waarop de parking van de aanbieder zich bevindt.

Het professionele personeel van Park-Box-Frankfurt zal uw parkeerervaring zo aangenaam mogelijk maken. Daarom helpen ze u graag bij het in- en uitladen van uw bagage. De moderne en ruime shuttlebus brengt u individueel naar de luchthaven van Frankfurt, direct naar de door u gewenste terminal. De shuttle kan maximaal 5 personen vervoeren, die allemaal in de prijs zijn inbegrepen.

De parkeerprovider biedt u gratis kinderzitjes aan, die u bij de reservering kunt reserveren. Het is mogelijk om uw elektronische auto op te laden, maar houd er rekening mee dat het noodzakelijk is dat u de juiste kabel voor uw voertuig meeneemt.

Als uw reis spontaan langer duurt dan gepland, kunt u de toeslag voor de dagen dat u extra hebt geparkeerd rechtstreeks aan de parkeeraanbieder betalen.

U heeft gekozen voor de shuttle service, maar bent moe van uw vlucht en wilt direct naar huis? Geen probleem, want u kunt bij deze aanbieder ook spontaan een valet ride aanvragen. Na de landing wordt uw auto direct naar de luchthaven gebracht en hoeft u niet met de shuttlebus naar de parkeerplaats te gaan. De toeslag hiervoor kan rechtstreeks aan de parkeeraanbieder worden betaald.

Het parkeerterrein van Park-Box-Frankfurt bevindt zich aan de Schulstraße 63795 Hattersheim, Duitsland. De parkeerplaats is zeer gemakkelijk te vinden omdat het zeer dichtbij de snelweg ligt.

Hoe werkt de shuttle service?

Aankomst

Bij het reserveren van een parkeerplaats wordt u gevraagd uw aankomsttijd op de parkeerplaats aan te geven. Wij adviseren u om 2,5 uur voor vertrek op de parkeerplaats aan te komen zodat u voldoende tijd heeft om met de shuttle bus naar de luchthaven te gaan. U dient de parkeeraanbieder ongeveer 30 minuten voor aankomst bellen om uw aankomsttijd te bevestigen.

Op de parkeerplaats wordt u onmiddellijk opgewacht door een medewerker. Hij of zij zal u helpen uw bagage te laden en vervolgens een schadecontrole van uw voertuig uit te voeren, die ook de kilometerstand en het brandstofniveau van uw voertuig zal registreren en foto's van uw voertuig zal nemen. Daarna wordt u onmiddellijk naar uw vertrekterminal op de luchthaven van Frankfurt gebracht door middel van een individuele transfer in een comfortabele en moderne shuttlebus.

.

Terugreis

Neem tijdens uw terugreis contact op met de beheerder van het park nadat u uw bagage heeft ontvangen. Vertel de medewerker van de parkeeraanbieder telefonisch in welke terminal u verblijft. Zij halen u dan op bij de terminal met dezelfde pendelbus en brengen u direct terug naar uw voertuig.

Onvoorspelbare veranderingen kunnen zich op elk moment tijdens het vliegen voordoen. In dit geval, gelieve Park-Box-Frankfurt direct te informeren. Als u één of meerdere dagen later terugkeert, kunt u de extra parkeerkosten direct contant betalen wanneer u terugkeert naar de parkeeraanbieder.

Hoe werkt Valet parking?

Aankomst

Wanneer u uw Valet parkeert, rijdt u direct met uw eigen auto naar Frankfurt Airport. Neem 30 minuten voor aankomst op de luchthaven contact op met de parkeeraanbieder om uw aankomsttijd te bevestigen. Een chauffeur van Park-Box-Frankfurt verwelkomt u op de luchthaven. De medewerker herkent u aan uw kentekenplaat en automodel en benadert u direct.

Samen met de bestuurder controleert u uw voertuig en wordt een protocol ingevuld, waarin ook de kilometerstand en het brandstofniveau worden geregistreerd en foto's van uw auto worden genomen. Daarna overhandigt u uw sleutel en uw voertuig aan de chauffeur en hij parkeert uw auto op de beveiligde zone van de provider, terwijl u direct naar de incheckbalie van de geboekte luchtvaartmaatschappij kunt gaan.

Terugreis

Neem bij terugkomst contact op met de beheerder van het park nadat u uw bagage heeft opgehaald. Zij zullen dan onmiddellijk uw voertuig naar de luchthaven brengen. U controleert uw voertuig opnieuw samen en kunt dan zonder vertraging verder naar huis.

Als uw reis langer duurt dan gepland, kunt u dit direct doorgeven aan de parkeeraanbieder. De extra kosten voor de langere parkeerperiode kunnen rechtstreeks aan de parkeeraanbieder ter plaatse worden betaald.

Adres

Schulstraße 29-31, 63795, Hattersheim

Help