Als u zich tijdens uw reis geen zorgen wilt maken over uw geparkeerde auto, dan bent u bij Park Paradies aan het juiste adres. Park Paradies heeft zowel open als overdekte parkeerplaatsen waar uw auto veilig geparkeerd kan worden. U heeft de keuze tussen shuttle en valet parking. Het vriendelijke personeel staat altijd tot uw beschikking. Het parkgedeelte van Park Paradies is gemakkelijk te vinden en ligt op slechts 9 minuten afstand van de luchthaven.

Lees minder
 • Algemene informatie

  chevron

  Bij Park Paradies heeft u verschillende mogelijkheden om uw auto te parkeren. U kunt niet alleen kiezen tussen shuttle en valet parking, maar ook of u uw auto binnen of buiten wilt parkeren. De maximale hoogte voor de overdekte parkeerplaatsen is 2,20 m. Park Paradies is dag en nacht voor u geopend.

  Shuttleservice
  Kiest u voor de shuttleservice, rij dan direct naar de locatie van Park Paradies en meld u aan de balie. Vanuit dit terrein wordt uw auto door een medewerker naar een van de parkeerterreinen van Park Paradies gebracht. De shuttlebus brengt u dan binnen 2 minuten naar de luchthaven. Op uw terugreis kunt u de shuttlebus terug naar het park nemen. Let op: per reservering zijn er 4 personen bij de shuttle-service inbegrepen. Komt u met meer dan 4 personen, dan kunt u de extra personen bijboeken bij het afsluiten van uw reservering.

  Valet-service
  Met de valet-service rijdt u rechtstreeks naar de luchthaven van Frankfurt. Een medewerker van Park Paradies wacht hier op u. Na een snelle controle van de auto op eventuele schade, kunt u inchecken en brengt de chauffeur uw auto naar de parkeerplaats van Park Paradies. Op uw terugreis wordt uw auto teruggebracht naar de luchthaven, vanwaar u uw reis kunt voortzetten.

  Houd er rekening mee dat deze parkeerplaats en luchthaven zich in een milieuzone bevinden en dat een milieusticker vereist is.

 • veiligheid

  chevron

  Het parkeerterrein van Park Paradies biedt een veilige plek om uw auto te parkeren. De open ruimte is van grind en is omgeven door een ijzeren hekwerk met slagbomen. De medewerkers van Park Paradies zijn altijd beschikbaar op de hoofdlocatie. Alle parkeerplaatsen staan ​​onder videobewaking. Uw autosleutels worden veilig bewaard in een kluis.

  Uw auto wordt terplekke gecontroleerd op bestaande schade om misverstanden te voorkomen. Bij Park Paradies is uw auto verzekerd volgens de algemene voorwaarden.

 • faciliteiten

  chevron

  Park Paradies heeft een waspakket voor uw auto in de aanbieding. Uw auto wordt vakkundig gereinigd en gewassen.

  Met shuttle-parkeren kunt u ervoor kiezen om uw auto buiten of binnen te parkeren. De buitenruimte is een open ruimte van grind. Bij aankomst op de locatie van de parkeeraanbieder staan ​​toiletten voor u klaar. In de wachtkamer kunt u ontspannen en wachten op uw transfer. Deze parkeeraanbieder biedt u ook gratis warme en koude dranken aan.

  Let op: per reservering zijn er 4 personen bij de shuttle-service inbegrepen. Komt u met meer dan 4 personen, dan kunt u de extra personen bijboeken bij het afsluiten van uw reservering.

  Bij Park Paradies wordt tussen 20:30 en 7:30 een nachttoeslag voor zowel heen- en terug-vlucht gerekend. Als uw voertuig groter is dan de normale auto-afmetingen (bijvoorbeeld een VW Transporter, SUV, Amarok of minivan), vraagt Park Paradies een extra bedrag van €20. Mocht u een grote bus, camper, vrachtwagen of aanhanger willen parkeren, dan wordt er een extra toeslag van €40 gevraagd. Park Paradies biedt u gratis een vluchtuitvalsverzekering aan voor een maximum van 3 dagen. Mocht u de drie dagen willen verlengen naar 6 dagen, vraagt Park Paradies een extra bedrag van €19,90. Al deze services kunt u aan uw reservering toevoegen. In het geval dat u dit vergeten bent, kunt u het bedrag ter plaatse betalen.

  De sleutelafname is alleen geldig voor de buitenparkeerplaats!

  In het geval dat u meer dan 1 grote en 1 kleine koffer mee wil nemen, vraagt de aanbieder €5 extra. Mocht u grote stuks bagage mee willen nemen (surfboard, kinderwagen, rolstoel etc.), geeft u dit dan alstublieft aan. De extra hiervoor bedragen €20.

 • bereikbaarheid

  chevron

  Hoe werkt shuttle-parkeren?

  Aankomst

  Belt u alstublieft Park Paradies een half uur voordat u bij de parkeerplaats aankomt, om uw aankomsttijd te bevestigen. U rijdt naar de locatie van Park Paradies aan de Laerchen Str.106-108. U bent hier binnen 5 minuten vanaf de snelweg. De locatie is slechts 9 minuten van de luchthaven. Park Paradies is dag en nacht voor u geopend. Bij het maken van de reservering kunt u aangeven wanneer u aankomt in Park Paradies. Als u onderweg bent en merkt dat uw aankomsttijd een half uur afwijkt van de tijd die u bij het maken van de reservering heeft opgegeven, kunt u Park Paradies rechtstreeks bellen.

  Rijd dan naar het terrein van Park Paradies. Na aanmelding aan de balie wordt uw auto aan de buitenkant gecontroleerd op eventuele schade. Dan wordt uw auto geparkeerd door een medewerker. Bij Park Paradies wordt u in de ruime shuttlebus of in een luxe auto naar de luchthaven gebracht. Elke klant rijdt individueel. Binnen 9 minuten bent u op de luchthaven.

  Terugreis

  Het proces op uw terugreis is vergelijkbaar met dat bij aankomst. Nadat u uw bagage van de bagageband heeft opgehaald, belt u Park Paradies. De shuttlebus wacht dan op u op dezelfde plaats als voor de heenreis. De shuttlebus of auto brengt u vervolgens terug naar het parkgebied van Park Paradies. Hier staat uw auto voor u klaar zodat u direct aan uw reis naar huis kunt beginnen.

  Bij Park Paradies wordt vanaf 20:30 en 7:30 een nachttoeslag voor zowel heen- en terug-vlucht gerekend. Als uw voertuig groter is dan de normale auto-afmetingen (bijvoorbeeld een VW Transporter, SUV, Amarok of minivan), vraagt Park Paradies een extra bedrag van €20. Mocht u een grote bus, camper, vrachtwagen of aanhanger willen parkeren, dan wordt er een extra toeslag van €40 gevraagd.

  Het kan voorkomen kunt een of meerdere dagen eerder of later dan oorspronkelijk verwacht aankomt. Informeer Park Paradies rechtstreeks. Komt u later aan, dan kunt u de kosten voor de extra parkeertijd direct contant aan de parkeeraanbieder betalen.


  Hoe werkt valetparkeren?

  Aankomst

  Als u gebruik maakt van de valet-service, rijdt u met uw auto rechtstreeks naar de luchthaven. Bel Park Paradies 30 minuten voor aankomst. Dan wacht er een chauffeur op u in de vertrekhal. Als het tijdstip van aankomst veel afwijkt van het tijdstip dat u heeft opgegeven bij het maken van uw reservering, kunt u Park Paradies hiervan van tevoren op de hoogte stellen. De chauffeur is te herkennen aan zijn werkkleding. Dit herkent u ook aan het kenteken en het automodel dat u heeft opgegeven bij het maken van de reservering. Samen met de chauffeur controleert u uw auto op bestaande schade voordat de chauffeur uw auto naar de parkeerplaats rijdt. Dit duurt niet langer dan 9 minuten en uw auto zal niet meer dan 15 km rijden.

  Terugreis

  U dient Park Paradies te bellen zodra uw bagage van de bagageband heft opgehaald, zodat de chauffeur uw auto op tijd terug naar het vliegveld kan brengen. U wordt dan met uw auto verwacht bij de uitgang van de vertrekhal.

  Bij Park Paradies wordt vanaf 21:00 een nachttoeslag voor zowel heen- en terug-vlucht gerekend. Als uw voertuig groter is dan de normale auto-afmetingen (bijvoorbeeld een VW Transporter, SUV, Amarok of minivan), vraagt Park Paradies een extra bedrag van €20. Mocht u een grote bus, camper, vrachtwagen of aanhanger willen parkeren, dan wordt er een extra toeslag van €40 gevraagd.

  Komt u een of meerdere dagen eerder of later dan gepland terug van uw reis, dan kunt u Park Paradies hiervan rechtstreeks op de hoogte stellen. Indien dit vanwege een eventueel langere parkeertijd tot extra parkeerkosten heeft geleid, kunt u deze direct contant aan de chauffeur betalen.

 • Locatie

  chevron
Datum van
za. 16-12-2023
Datum tot
za. 23-12-2023

Over Park Paradies

 • Shuttle- en valet-service
 • Dichtbij Frankfurt
 • 24 uur per dag geopend
 • Direct reserveren
Beoordelingen en recensies
Daniel ZIMMERMANN
full star
10
Geparkeerd van 30-11-2023 tot 04-12-2023
The service was excellent. Will definitely us ...Lees meer
Shuttle buiten
5 december 2023
Alfons Schuster
full star
10
Geparkeerd van 01-12-2023 tot 04-12-2023
Sehr guter Service. Sehr hilfsbereite Mitarbe ...Lees meer
Shuttle buiten
5 december 2023
Anonym
full star
10
Geparkeerd van 01-12-2023 tot 04-12-2023
Alles bestens. Einwandfreier Service
Shuttle buiten
5 december 2023
Beschikbaarheid Park Paradies
16 december 2023 naar 23 december 2023 Wijzig data

Park Paradies beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.

De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

 • Veiligheid

  • 24u p/d aanwezigheid
  • Cameras
  • Omheining
  • Verzekerde parkeerplaats
  • Voertuig inspectie
 • Faciliteiten

  • Auto schoonmaak
  • Toiletten
  • Wachtruimte
  • Hulp met koffers
 • Locatie

  • Binnen parkeren
  • Parkeergarage
  • Gehandicapten parkeerplek
 • Bereikbaarheid

  • 24/7 transfer
  • <5min gelegen vanaf snelweg
  • locatie aangegeven
  • Valet service