Parkfuchs24 Frankfurt (Neu-Isenburg Autokino)

Parkfuchs 24 is een betrouwbare parkeeraanbieder in de buurt van de luchthaven van Frankfurt. Hier heeft u de mogelijkheid om een uitstekende shuttleservice te boeken, zodat u zonder het vervelende zoeken naar een parkeerplaats kunt gaan. Uw voertuig wordt geparkeerd op een met camera's beveiligde parkeerplaats en u krijgt 24 uur per dag en 7 dagen per week een service aangeboden.

Meer informatie

Adres

Autokino Gravenbruch, 63263, Neu-Isenburg
Parkeren Frankfurt Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Parkfuchs24 Frankfurt (Neu-Isenburg Autokino)

Parkfuchs24 Frankfurt (Neu-Isenburg Autokino) beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
40%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
× Gehandicapten parkeerplek
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5m tot de terminal
× Valet service

Beoordelingen Parkfuchs24 Frankfurt (Neu-Isenburg Autokino)

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

9,3
Op basis van 9 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in augustus 2022. Beoordeling geschreven op 01 september 2022.


Goed bereikbaar, zorgvuldig in communicatie over de gereserveerde parkeerplaats, snelle service mbt wegbrengen en ophalen bij vliegveld.

8

Heeft geparkeerd in augustus 2022. Beoordeling geschreven op 30 augustus 2022.


Goede service, goede prijs-kwaliteitsverhouding. Wel 15 min van vliegveld.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2022. Beoordeling geschreven op 30 augustus 2022.


Prima en snelle service. Makkelijk bereikbaar en snel opgehaald

10

Heeft geparkeerd in juli 2022. Beoordeling geschreven op 17 augustus 2022.


Zeer plezierige ervaring. Eenmaal aangekomen stond het busje al klaar voor vervoer naar het vliegveld. Vriendelijk personeel. Sleutels ingeleverd en personeel parkeerde de auto. Rit van ongeveer 20 minuten bracht ons bij de vertrekhal van Terminal 1. Duidelijke instructies ontvangen waar we ons weer moesten melden bij terugkomst op het vliegveld. Bij terugkomst even bellen om onze komst door te geven nadat de bagage was geclaimd. Was achteraf niet nodig, ook nu stond het busje al klaar. Auto weer perfect afgeleverd. Zeer tevreden.

10

Heeft geparkeerd in juli 2022. Beoordeling geschreven op 14 augustus 2022.


Weg brengen en ophalen naar en van vliegveld was goed geregeld. Na het ophalen van de bagage gebeld en na 10 minuten werden we al opgehaald. Vriendelijk personeel de auto stond klaar toen we aan kwamen.

8

Heeft geparkeerd in juli 2022. Beoordeling geschreven op 12 augustus 2022.


Prima plek om je auto neer te zetten.
Het is ongeveer 20 minuten van de luchthaven aan de verkeerde kant van Nederland
Bij terugkomst werkte de telefooncentrale niet. Ik kon hen daardoor niet bereiken. Dat was wel erg vervelend en stressvol na een lange reis van 20 uur.
Uiteindelijk waren ze er toch vrij snel en boden excuses aan

10

Heeft geparkeerd in juli 2022. Beoordeling geschreven op 10 augustus 2022.


Alles prima geregeld, sleutels wel af moeten geven, maar geen enkel probleem. Zeer snelle afhandeling en goede snelle shuttle

Over Parkfuchs24 Frankfurt (Neu-Isenburg Autokino)

Met Parkfuchs 24 kiest u voor een veilige en goed gewaardeerde parkeeraanbieder. De parkeerplaats is omheind en beveiligd met camera's, zodat uw voertuig altijd veilig op de beveiligde parkeerplaats staat. Bovendien is de dienst 24/7 beschikbaar

Shuttle-Service

De meest voorkomende optie is de shuttledienst. U rijdt direct naar de parkeerplaats Parkfuchs 24 en een shuttlebus brengt u naar de luchthaven van Frankfurt. En uw terugreis is net zo gemakkelijk. U informeert de aanbieder van de shuttlebus over uw aankomst op de luchthaven. Zij zullen opnieuw alle nodige regelingen treffen, zoals het ter beschikking stellen van kinderzitjes voor een aangename transfer van de luchthaven naar de gepaste parking. Aan het einde vindt de overdracht van uw auto plaats.


Tijdens het hoogseizoen kan het nodig zijn de sleutels af te geven. Bij de overhandiging van de sleutels wordt het voertuig gefotografeerd, wordt de kilometerstand gedocumenteerd en wordt het voertuig verzekerd via Parkfuchs24. Het voertuig staat geparkeerd op het terrein van Parkfuchs24!


Hier vindt u een verlichte, omheinde en verharde parkeerplaats. Daarnaast is er altijd videobewaking en is er altijd een dispatcher ter plaatse. Bovendien is er geen sleutelafgave nodig voor de shuttledienst. Mocht u echter besluiten om dat wel te doen, dan wordt uw sleutel natuurlijk ook veilig opgeborgen.

Parkfuchs 24 biedt u veel verschillende extra diensten aan. Aan de ene kant kunt u de autoschoonmaak en -verzorging boeken. Het is ook mogelijk om uw voertuig na uw reis met een volle tank te laten terugbrengen en te laten repareren. Ook is er een WC en een gratis water dispenser op het terrein. En mocht uw vakantie langer duren, waardoor uw auto niet meer start, dan biedt Parkfuchs 24 u een gratis starthulp aan.

De geklimatiseerde shuttlebussen kunnen u op elk moment naar de luchthaven van Frankfurt brengen. Deze service omvat 4 personen en voor elke extra persoon betaalt u 10€ extra. Bovendien kunt u op elk moment een gratis kinderzitje gebruiken. We nemen ook speciale bagage zoals golftassen op in uw luchthaventransfer als u dat bij boekt voor €15 (uitzondering hierop zijn een kinderwagen en een rolstoel). Mocht uw auto langer zijn dan 5,20m, dan betaald u €10 extra.

Hoe werkt shuttle parkeren?

Aankomst

Als u van Aschaffenburg en Fulda komt, volgt u de A3 tot Sprendlinger Landstrasse/B459 in Offenbach am Main. Neem dan de A3 afslag 52-Offenbacher Kreuz. Volg dan de B459 tot uw bestemming in Neu-Isenburg.

Van Wiesabden, Darmstadt en Keulen neemt u de A3 naar Sprendlinger Landstrasse/B459 in Offenbach am Main en vervolgens neemt u de A3 afslag A661. nemen. Volg dan de B459 naar de bestemming in Neu-Isenburg.

U parkeert uw auto op de parkeerplaats en een van de volledig geklimatiseerde shuttlebussen brengt u naar de afgesproken vertrekterminal van de luchthaven van Frankfurt, met een transfertijd van 12 minuten.

Terugreis

Uw terugreis is net zo eenvoudig. U informeert de pendeldienstverlener over uw aankomst met uw exacte aankomstdatum op de luchthaven. De exploitant van de shuttlebus zal opnieuw alle nodige regelingen treffen, zoals het ter beschikking stellen van kinderzitjes voor een aangename transfer van de luchthaven naar de juiste parkeergarage. Aan het einde van de reis wordt uw auto overhandigd en kunt u op een ontspannen manier aan uw reis naar huis beginnen.

Adres

Autokino Gravenbruch, 63263, Neu-Isenburg