Mein Flughafenparkplatz Frankfurt P1

Zo gemakkelijk is parkeren bij de luchthaven van Frankfurt: dankzij de uitstekende shuttleservice van Mein Flughafenparkplatz parkeert u zonder zorgen en tegen lage kosten in de buurt van de luchthaven. U kunt uw voertuig zelf parkeren en u kunt uw sleutel meenemen op uw reis. U kunt er echter zeker van zijn dat uw voertuig veilig geparkeerd staat op de buitenparkeerplaats terwijl u weg bent.


De parkeeraanbieder rekent een nachttoeslag aan in de tijd van 23:00 - 06:00 uur. U kunt dit ter plaatse contant betalen.

Meer informatie

Adres

Fasanenweg 5A, 65760, Eschborn
Parkeren Frankfurt Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Mein Flughafenparkplatz Frankfurt P1

Mein Flughafenparkplatz Frankfurt P1 beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24/7 aanwezigheid
Camera's
Omheind
Verzekerde parkeerplaats aanbieder
Voertuig inspectie
80%

Service

Auto reiniging
Toiletten
Wachtkamer
Hulp bij bagage
× Electr. Oplaadpunt
50%

Locatie

Overdekte parkeerplaats
Geen max. Ingangshoogte
× Parkeergarage
× Verhard
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min van snelweg
Locatie bewegwijzerd
× 5min naar terminal
× Parkeerservice

Over Mein Flughafenparkplatz Frankfurt P1

Mijn parkeergelegenheid bij de luchthaven van Frankfurt zorgt voor een ontspannen en comfortabel begin van uw vakantie. De pendeldienst is 24/7 voor u beschikbaar. De shuttle is voor 4 personen. Extra personen kosten 20 Euro per persoon. Bovendien moet u 2 euro per parkeerdag betalen als u een minibus of een camper parkeert. U kunt dit extra bedrag ter plaatse betalen.

Pendelparkeerplaats
.

U rijdt rechtstreeks naar de parkeerplaats. Doorgaans staan de medewerkers van My Airport Parking Frankfurt al op u te wachten. U kunt uw voertuig zelfstandig parkeren en de shuttlebus naar de luchthaven van Frankfurt nemen. Het personeel ter plaatse zal u graag helpen met uw bagage en u tips geven over hoe u uw reis vanaf de luchthaven comfortabel en veilig kunt maken. U neemt uw sleutels mee op uw reis. Bij terugkomst haalt de shuttlebus u weer op bij de luchthaven van Frankfurt en brengt u terug naar uw kampeerplaats. Extra kosten kunnen in rekening worden gebracht voor extra personen (5+), grote voertuigen zoals minibusjes of campers, of een langere parkeerperiode.

Het parkeerterrein van My Airport Parking Frankfurt wordt met video en personeel bewaakt. Uw voertuig is dus veilig. Door uw sleutel mee te nemen, bent u er zeker van dat alleen u met het voertuig rijdt.

Als u uw voertuig inlevert, wordt er een voertuigcontrole uitgevoerd. Daarbij wordt uw auto gecontroleerd op mogelijke, reeds bestaande schade. Zo kunnen latere misverstanden worden vermeden. Er is ook een aansprakelijkheidsverzekering in geval van schade tot 9 miljoen €.

De medewerkers van My Airport Parking Frankfurt zijn beleefd en helpen u graag met het inladen van uw bagage. Mocht het gebeuren dat uw voertuig niet wil starten, dan is er ook gratis hulp bij het starten beschikbaar.

.

De parkeergarage is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. De dienst is ook voor u beschikbaar gedurende deze tijd.

De ingangshoogte voor de overdekte parkeerplaats is 1,9 m.

Als u een minibus of camper wilt parkeren, wordt een toeslag van €2 per dag gevraagd.

De parkeeraanbieder rekent een nachttoeslag aan in de tijd van 23:00 - 06:00 uur. U kunt dit ter plaatse contant betalen.

Shuttle


.

Op de dag van uw vertrek begint u uw reis naar onze parkeerterreinen bij de luchthaven van Frankfurt. Opdat niets uw reis in de weg staat, verzoeken wij u ten minste 3 uur voor uw vertrektijd op onze parkeerterreinen aanwezig te zijn.

Aankomst

Om een vlotte afhandeling te garanderen, vragen wij u 30 minuten van tevoren aanwezig te zijn op onze parkeerterreinen door te bellen. Ons team brengt u dan onmiddellijk met onze shuttle naar de luchthaven van Frankfurt: vertrekzone terminal 1 (bovenste niveau) of vertrek-/aankomstzone terminal 2


Adres voor uw navigatiesysteem: Am Weiher 20, 65451, Kelsterbach


Terugkeer


Wanneer u terugkeert, neem dan direct contact met ons op na uw. Frankfurt Airport direct na de landing op de Ons shuttle team zal op u wachten in de volgende gebieden van de luchthaven van Frankfurt: Terminal 1 vertrekgebied (bovenste niveau) of Terminal 2 (vertrek / aankomst gebied

Adres

Fasanenweg 5A, 65760, Eschborn