Parklücke24

Frankfurt International Airport
full star
10 17 beoordelingen

Uw auto is in goede handen bij deze parkeeraanbieder! Parkeren op Frankfurt Airport met videobewaking is niet alleen makkelijk, maar ook echt cool! Dankzij de lage tarieven, handige diensten en talloze andere voordelen kun je ontspannen aan je reis beginnen met Parklücke24.

Lees minder
 • Algemene informatie

  chevron

  Parklücke24 is een valetbedrijf voor Frankfurt Airport gevestigd in Rüsselsheim am Main. Parklücke24 zorgt voor zijn klanten en probeert hun vakantie of andere reizen zo gemakkelijk mogelijk te maken

  .

  Wanneer je voor Parklücke24 kiest, kun je er zeker van zijn dat je volgende reis ontspannen kan beginnen, omdat de vervelende zoektocht naar een parkeerplaats eindelijk voorbij is. Bovendien staat je voertuig veilig op de gratis parkeerplaats.

 • veiligheid

  chevron

  Het terrein van de parkeeraanbieder is verhard, omheind en wordt bewaakt met camera's. Bovendien is er altijd personeel aanwezig. Daarnaast is er altijd personeel aanwezig. Je auto wordt dus optimaal bewaakt. Je autosleutel wordt tijdens je reis veilig in een kluis bewaard.

  Terwijl de chauffeur je auto naar de parkeerplaats van de aanbieder brengt, of natuurlijk terug naar het vliegveld, is je auto verzekerd bij de chauffeur, dus je hoeft je geen zorgen te maken over je verzekeringsmaatschappij en of zij een buitenlandse chauffeur accepteren.

  Bij het inleveren van je auto controleert een medewerker van Parklücke24 je auto op schade en wordt je gevraagd een acceptatieformulier te ondertekenen. Bij terugkomst controleer je de auto nogmaals en teken je opnieuw dat je de auto schadevrij hebt ontvangen. In sommige gevallen maakt de aanbieder ook foto's van je voertuig. Controleer je voertuig daarom zorgvuldig om misverstanden later te voorkomen.

 • faciliteiten

  chevron

  De parkeeraanbieder berekent tussen 23.00 uur en 06.00 uur een nachttoeslag van € 50,-. Gelieve dit online bij te boeken als extra product of ter plaatse te betalen.

  Andere diensten aangeboden door Parklücke24:

  Autovoorbereiding binnen 125€, handwas buiten 100€, of als pakket binnen en buiten 180€ (dat zijn de prijzen voor normale auto's. SUV's en bestelwagens zijn 30€ duurder met de binnenreiniging of met het pakket erbij is geen toeslag voor de buitenwas.

  Brandstofservice is 20€ voor de service plus het bedrag dat de klant wil tanken. Het opladen van elektrische auto's kost 50€

  Voor te grote voertuigen brengt de parkeeraanbieder een toeslag in rekening. Dit geldt vanaf Mercedes V Klasse en VW T5/T6 etc.

 • bereikbaarheid

  chevron

  Reis heen
  Op de dag van uw reis kunt u gemakkelijk naar de luchthaven Frankfurt am Main rijden. Neem 30 minuten voor aankomst contact op met de parkeeraanbieder en bevestig uw aankomsttijd. Het telefoonnummer van de parkeeraanbieder en het adres van Frankfurt Airport vindt u hierboven. Geef telefonisch door aan de parkeeraanbieder vanaf welke terminal u vliegt, Terminal 1 of Terminal 2. Zij halen uw auto dan direct op bij de betreffende terminal, zodat u niet ver hoeft te lopen met uw bagage. De medewerker van Parklücke24 herkent u omdat zij uw automodel en kenteken kennen.

  De parkeeraanbieder berekent een nachttoeslag tussen 23.00 uur en 06.00 uur. Gelieve dit als extra product bij te boeken.

  Terugreis

  Op uw terugreis is het bijzonder belangrijk dat u deze parkeerinstructies opvolgt, aangezien parkeren bij de terminals op Frankfurt Airport slechts 10 minuten gratis is. Bel op je terugreis direct na het landen de parkeeraanbieder en laat weten dat ze je zo kunnen ophalen. Vervolgens zet de parkeeraanbieder alles klaar. Ondertussen gaat u naar de bagageband en haalt u uw bagage op. BELANGRIJK: Pas nadat u door het douanegebied van de luchthaven bent gegaan, belt u Parklücke24 opnieuw. Hij is binnen 3-4 minuten op de luchthaven en brengt uw auto naar het afgesproken ontmoetingspunt.

 • Locatie

  chevron

Over Parklücke24

  Beoordelingen en recensies
  Christoph Clemenz
  full star
  10
  Geparkeerd van 19-09-2023 tot 26-09-2023
  Der Service war perfekt, die Jungs waren imme ...Lees meer
  Valet buiten
  27 september 2023
  Nina Hellfritz-Lange
  full star
  10
  Geparkeerd van 17-09-2023 tot 23-09-2023
  Klasse Service, reibungslos
  Valet buiten
  24 september 2023
  Tina Zimmer
  full star
  10
  Geparkeerd van 23-08-2023 tot 03-09-2023
  Alles super schnell funktioniert!!
  Valet buiten
  6 september 2023
  Beschikbaarheid Parklücke24
  9 oktober 2023 naar 16 oktober 2023 Wijzig data

  Parklücke24 beoordeling

  Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.

  De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.