De aanbieder Sparparker Frankfurt is een ervaren parkeeraanbieder die zowel een shuttle als de handige valet service in Frankfurt aanbiedt. U kunt uw auto bij aankomst zelf parkeren of door een medewerker laten parkeren onder het genot van een gratis drankje. U kunt uw sleutel meenemen op uw reis tegen een meerprijs van 5,00 € of laten opbergen in een kluis. De parkeerplaats van de aanbieder bevindt zich op ongeveer 12 minuten van de luchthaven en de geklimatiseerde shuttlebus brengt u rechtstreeks naar uw vertrekterminal.

Meer informatie

Adres

Ginnheimerstraße 8, 65760, Eschborn
Parkeren Frankfurt Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Sparparker

Sparparker beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
100%

Locatie

Binnen parkeren
Geen maximale Doorrijhoogte
Parkeergarage
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
80%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service
× 5min tot de terminal

Beoordelingen Sparparker

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

6,8
Op basis van 32 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 01 november 2022.


Prima plek en vriendelijk personeel

8

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 27 oktober 2022.


.

8

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 26 september 2022.


Efficiëntie kan omhoog door de parkeerder gelijk naar het juiste parkeer terrein te laten rijden, ipv oppikken en vervolgens naar het uiteindelijke terrein te rijden, zeker indien parkeerders later zijn vanwege verkeersdrukte ...

8

Heeft geparkeerd in augustus 2022. Beoordeling geschreven op 29 augustus 2022.


Uiteindelijk is tijdigheid en goede parkeerplak het belangrijkste, en dat was het geval.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2022. Beoordeling geschreven op 26 augustus 2022.


Goed geregeld, goed bereikbaar, auto staat veilig en snel worden we naar het vliegveld gebracht en weer terug naar de auto.
Top.!

8

Heeft geparkeerd in augustus 2022. Beoordeling geschreven op 23 augustus 2022.


Goed

8

Heeft geparkeerd in juli 2022. Beoordeling geschreven op 13 augustus 2022.


Beetje rommelig terrein Geen duidelijk bord met aanduiding PARKOS zodat je wat blijft zoeken als je aankomt Verder alles prima

10

Heeft geparkeerd in juli 2022. Beoordeling geschreven op 13 augustus 2022.


Snel weggebracht en zeer snel weer opgehaald. Prijs is prima.

10

Heeft geparkeerd in juli 2022. Beoordeling geschreven op 12 augustus 2022.


Snelle dienstverlening, na telefoontje werden we snel opgehaald. Nette parkeergarage, auto staat veilig overdekt. Taxi busjes zijn prima, niet super schone busjes maar daar is de prijs ook naar.

8

Heeft geparkeerd in juli 2022. Beoordeling geschreven op 31 juli 2022.


Bij afleveren en ophalen waren de Sparparker chauffeurs netjes op tijd. Bij inleveren bij ons vertrek vanaf airport Frankfurt was de overdracht een beetje gehaast en zag ik geen echte controle van de chauffeur. Wilde snel een krabbel en weer vertrekken. Bij het ophalen ging het wat verzorgder en rustiger. Verder wel prima. Auto was opgeladen maar, ondanks het binnenstaan, wel wat viezig.

8

Heeft geparkeerd in juli 2022. Beoordeling geschreven op 30 juli 2022.


Blij dat ik deze optie voor het parkeren van de auto heb gekozen.

10

Heeft geparkeerd in juni 2022. Beoordeling geschreven op 11 juni 2022.


Wij hebben binnen geparkeerd, daar was ik blij om. Op de buiten parkeerplaats werden de auto’s dicht op elkaar geparkeerd. Het is ons super goed bevallen. Toen we de koffers hadden ontvangen meteen gebeld. We liepen naar de ophaalplaats en het busje was er binnen 3 minuten. De volgende keer boeken wij weer bij Sparparker! :

10

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 04 juni 2022.


Vriendelijk, ,we waren wat aan de late kant ivm files belden zij op ivm mijn aankomst bij de parking. Netjes voor de terminal afgezet en weer op tijd weer opgehaald.

Over Sparparker

Bij Sparkparker Frankfurt is uw voertuig veilig opgeborgen. U kunt overdekte parkeerplaatsen van de aanbieder te boeken. Uw voertuig is veilig geparkeerd op het terrein van de aanbieder, het gebied is beveiligd door een toegangspoort en extra camera's op de parkeerplaats om de voertuigen in de gaten houden.

De parkeeraanbieder is de klok rond voor u geopend. Als u uw auto tussen 0 uur 's morgens en 6 uur 's morgens wilt inleveren of als u uw auto dan wil ontvangen, wordt er een nachttoeslag van € 10 gerekend. Als uw vlucht vertraging heeft, wordt u gewoon opgehaald op de luchthaven, ongeacht de openingstijden, want er is altijd personeel aanwezig op het terrein van de parkeeraanbieder.

Shuttle-Service

Met de shuttleparking rijdt u naar het terrein van de aanbieder en parkeert u uw voertuig zelf of laat u het parkeren door een medewerker. U kunt uw autosleutel meenemen op uw reis met Sparparker tegen een toeslag van 5,00 €, of deze bij de aanbieder achterlaten. Als u voor de laatste optie kiest, wordt uw sleutel veilig opgeborgen in een kluisje. U krijgt een gratis drankje aangeboden op de parkeerplaats, terwijl de chauffeur u helpt met het in- en uitladen van uw bagage. Daarna brengt de shuttlebus u naar Frankfurt Airport, direct naar de terminal van uw keuze. Neem op de terugweg telefonisch contact op met de parkeeraanbieder nadat u uw bagage heeft opgehaald. De shuttle brengt u dan direct naar de afgesproken terminal om u direct naar uw voertuig te brengen.

Valet-Service
Met de Valet Service van Sparparker Frankfurt kunt u nog makkelijker en relaxter reizen. Op de dag van uw reis rijdt u met uw voertuig rechtstreeks naar de luchthaven van Frankfurt. Voordat u op de luchthaven aankomt, dient u contact op te nemen met de parkeeraanbieder om uw aankomsttijd te bevestigen. Met de chauffeur regelt u de ontmoetingsplaats (afhankelijk van welke vertrekhal u gebruik maakt). De chauffeur staat dan al bij de terminal op u te wachten en zal u direct benaderen. Na een gezamenlijke voertuiginspectie en de afronding van een overdrachtsprotocol brengt de chauffeur uw voertuig naar de beveiligde parkeergarage van de aanbieder. Neem bij terugkomst contact op met de aanbieder nadat u al uw bagage heeft opgehaald. De chauffeur brengt uw auto dan naar de afgesproken terminal, zodat u snel verder kunt rijden.

Houd er rekening mee dat deze luchthaven in een lage emissiezone ligt en dat er een milieusticker nodig is.

De aanbieder neemt de veiligheid van uw voertuig zeer serieus. Daarom is de parkeerplaats van de aanbieder bewaakt door camera's en beveiligd met een toegangspoort. Daarnaast is er altijd personeel op de parkeerplaats. Dit garandeert de veiligheid van de voertuigen. U kunt uw sleutel meenemen op uw reis of in een kluisje laat liggen als u de shuttle parkeert. Met de valet service wordt uw sleutel ook in de kluis bewaard tot u terugkomt.

Als u een valet service heeft geboekt, vindt er een overdracht van het voertuig plaats op de luchthaven, waar ook een overdrachtsprotocol wordt ingevuld om latere misverstanden te voorkomen.

De aanbieder is verzekerd bij Allianz Verzekeringen.

Bij aankomst ontvangt u van de aanbieder een gratis drankje. Er is ook een lounge en een WC in de buurt, die u kunt gebruiken als dat nodig is.

Sparparker biedt gratis kinderzitjes aan voor de shuttle busrit. De aanbieder heeft kinderzitjes in alle maten. Voeg de optie voor een kinderzitje toe aan uw reservering tijdens het boekingsproces.

U kunt bij Sparkparker parkeren met voertuigen tot 6 meter lengte.

Het vervoer van volumineuze bagage zoals kinderwagens, buggy's en rolstoelen is gratis. Voor elke extra grote bagage, zoals ski's, tweede koffer, enz. wordt een toeslag van € 10,00 in rekening gebracht, die u rechtstreeks aan de parkeeraanbieder kunt betalen.

Sparparker biedt u ook extra diensten aan die u tijdens het reserveringsproces kunt toevoegen, zoals een brandstofservice, diverse autoverzorgingspakketten, of een ster-/raamreparatie.

Hoe werkt Shuttle-Parkeren?

Aankomst

U rijdt direct naar het Sparker-adres. Het exacte adres vindt u in de reserveringsbevestiging. De parkeeraanbieder beveelt aan om 3 uur voor vertrek ter plaatse te zijn bij de parkeeraanbieder. Neem 15 minuten voor uw aankomst contact op met de aanbieder van de parkeerplaats om uw aankomsttijd te bevestigen. Bij aankomst kunt u uw voertuig zelf parkeren of laten parkeren door een medewerker die u ook graag helpt met het in- en uitladen van uw bagage. Ondertussen kunt u genieten van een gratis drankje. Nadat alle formaliteiten zijn afgerond, brengt de shuttle van de aanbieder u rechtstreeks naar uw vertrekterminal. Vertel de chauffeur of dit Terminal 1 of 2 is.

Terugreis

Neem op de terugreis direct contact op met Sparparker nadat u uw bagage volledig heeft opgehaald. De shuttle van de provider haalt u dan op bij uw aankomstterminal. Informeer de bestuurder van de betreffende terminal.

Hoe werkt Valet-Parkeren?

Aankomst
De Valet service is de handigste manier om een vakantie te beginnen. De parkeeraanbieder beveelt aan om 3 uur voor vertrek ter plaatse te zijn bij de parkeeraanbieder. Neem 15 minuten voor uw aankomst op de luchthaven van Frankfurt telefonisch contact op met de parkeerprovider om uw aankomsttijd te bevestigen. Informeer tijdens het telefoongesprek de chauffeur van uw vertrekterminal. U rijdt dan direct naar uw vertrekterminal. Daar, in de short-stop zone, staat de chauffeur van de provider al op u te wachten. Na een gezamenlijke voertuiginspectie en na het invullen van een overdrachtsprotocol kunt u direct naar de check-in van uw geboekte luchtvaartmaatschappij gaan, terwijl de chauffeur van de aanbieder uw voertuig op de beveiligde Sparparker-parkeerplaats parkeert.

Terugreis

Neem op de terugreis direct contact op met Sparparker nadat u uw bagage volledig heeft opgehaald. De shuttle van de parkeeraanbieder haalt u dan op bij uw aankomstterminal. Informeer de bestuurder van de betreffende terminal.

Wenst u uw auto in te leveren tussen 02:00 en 06:00 uur, dan geldt er een nachttoeslag van €5. Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat u later terugkomt dan gepland. Gelieve de parkeeraanbieder rechtstreeks telefonisch op de hoogte te brengen, zodat zij op de hoogte zijn van de wijziging. U kunt de extra kosten (5 euro per dag voor buitenparkeren en 10 euro per dag voor de parkeergarage) voor de verlengde parkeerperiode rechtstreeks aan de parkeeraanbieder ter plaatse betalen.

.

Adres

Ginnheimerstraße 8, 65760, Eschborn