Bij ParknFly gaat u zorgeloos op reis. Dit is het langst bestaande parkeerbedrijf van Schiphol en heeft al heel wat jaren ervaring. Het bedrijf levert een uitstekende, persoonlijke service en is klant gericht. Bij deze parkeeraanbieder kunt u uw sleutels houden. Er zijn altijd medewerkers aanwezig die u kunnen helpen en uw auto staat veilig op een verhard parkeerterrein geparkeerd.

Meer informatie

Adres

Middenweg 6, 1432DE, Aalsmeer
Parkeren Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid ParknFly

Beoordelingen ParknFly

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

8,6
Op basis van 10 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in juli 2020. Beoordeling geschreven op 06 augustus 2020.


Goed parkeren tegen een redelijke prijs, auto nog heel bij terugkomst en vriendelijk personeel die voor je klaar staat!

10

Heeft geparkeerd in juli 2020. Beoordeling geschreven op 06 augustus 2020.


Goede dienstverlening, zorg voor zijn klanten, prima prijs. Bij onduidelijkheid wordt er actief gehandeld. Wij bevelen deze zeer aan.

10

Heeft geparkeerd in juli 2020. Beoordeling geschreven op 06 augustus 2020.


Het was netjes geregeld. Geen zorgen.
Aardige personeel.

10

Heeft geparkeerd in juli 2020. Beoordeling geschreven op 05 augustus 2020.


Makkelijk te vinden, busje stond gelijk klaar bij aankomst en terugkomst. Perfect geregeld.

8

Heeft geparkeerd in juli 2020. Beoordeling geschreven op 04 augustus 2020.


Achterlaten wagen en vervoer naar de luchthaven was heel positief.
bij terugkomen wel 40 minuten moeten wachten op shuttle

10

Heeft geparkeerd in juli 2020. Beoordeling geschreven op 29 juli 2020.


Prima geregeld allemaal, snelle transfer zowel heen als terug.

10

Heeft geparkeerd in juli 2020. Beoordeling geschreven op 29 juli 2020.


Begin dit jaar ook al de auto geparkeerd bij parkos, 22/7/20 weer de auto aldaar geparkeerd, echter nu een compleet andere ingang en wachtruimte, dat was even schrikken, was bang bij een verkeerd bedrijf aangekomen te zijn, gelukkig opgelost maar wel punter van aandacht, wijziging duidelijk kenbaar te maken

10

Heeft geparkeerd in juli 2020. Beoordeling geschreven op 26 juli 2020.


Heel goed

Over ParknFly

Wanneer u reserveert bij ParknFly weet u zeker dat alles goed gaat. Zij staan 24/7 klaar om u te helpen en hebben geen maximale doorrijhoogte.

Shuttle Parkeren
Uw reservering staat in het systeem van de parkeeraanbieder. Ze verwachten u op het afgesproken tijdstip. Neem contact op met de parkeeraanbieder, wanneer u later komt. (Het telefoonnummer ontvangt u in de bevestiging). Bij aankomst meldt u zich bij de receptie, daar heeft u de gelegenheid om uw bagage uit te laden en wordt u medegedeeld waar u de auto kunt parkeren. De sleutel neemt u altijd mee op reis. De gratis shuttle service brengt u naar Schiphol en zal u tevens informeren over de terugreis. Wanneer u weer geland bent en uw bagage ontvangen heeft, dan kunt u contact opnemen met de parking. De transferbus u weer ophalen en staat op de 1e verdieping bij vertrekhal 3, tussen draaideur A en C.

Valet parkeren
U geeft uw auto af aan een medewerker van ParknFly. Deze rijdt met uw auto naar de parking, terwijl u uw reis kunt vervolgen. Bij terugkomst neemt u contact op met de parking en zij zullen een medewerker met uw auto naar de luchthaven laten rijden.

Nachttoeslag Als u in de nacht tussen 00:00-06:00 vertrekt vanaf de luchthaven om uw reis te beginnen of als u in de nacht terug komt van uw reis, wordt eenmalig 15 euro extra in rekening gebracht. Indien u zowel vertrekt als aankomt in de nacht hoeft u maar 1x de toeslag te betalen. U kunt dit bij het maken van uw reservering bij boeken.

Het terrein van ParknFly is verhard en afgesloten met hekken/ slagbomen. Verder is het terrein voorzien van beveiligingscamera's en is er 24/7 personeel aanwezig. Uw auto staat hier dus veilig.

ParknFly heeft een wachtkamer en er zijn toiletten beschikbaar. Verder is er aan automaat voor drinken/eten aanwezig .

Shuttle Parkeren

Aankomst
U hoeft van te voren geen contact op te nemen met de parking, alleen als u later komt. De parking staat klaar voor u op het afgesproken tijdstip. Als u aankomt kunt u zich melden bij de receptie en zal een medewerker vertellen waar u uw auto kunt parkeren. U mag uw autosleutels mee op reis nemen.

Vertrek
Op de terugweg neemt u contact op met de parking, nadat u uw bagage ontvangen heeft. De shuttle zal u vervolgens weer op halen bij vertrekhal 3 (deur C). De shuttle zal u in 15 minuten weer veilig naar uw auto brengen waarnaar u snel uw reis naar huis kunt vervolgen.

Adres

Middenweg 6, 1432DE, Aalsmeer

Help