Park 'n Fly - Middenweg

Bij ParknFly gaat u zorgeloos op reis. Dit is het langst bestaande parkeerbedrijf van Schiphol en heeft al heel wat jaren ervaring. Het bedrijf levert een uitstekende, persoonlijke service en is klant gericht. Bij deze parkeeraanbieder kunt u uw sleutels houden. Er zijn altijd medewerkers aanwezig die u kunnen helpen en uw auto staat veilig op een verhard parkeerterrein geparkeerd.

Meer informatie

Adres

Middenweg 7, 1432DE, Aalsmeer
Parkeren Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Park 'n Fly - Middenweg

Beoordelingen Park 'n Fly - Middenweg

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

8,1
Op basis van 198 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in november 2021. Beoordeling geschreven op 24 november 2021.


Gewoon fantastisch. Goed bereikbaar en alles op tijd. Vriendelijke medewerkers. Aanrader

8

Heeft geparkeerd in november 2021. Beoordeling geschreven op 16 november 2021.


Snel telefonisch contact . Goede ervaring . Goede zorg en heldere communicatie . Zeker vooraf alle uitleg bij reservering . Echter : bij aankomst met auto heb ik veel problemen gehad . Ik was er eerder als verwacht had dat ook aangegeven vooraf . Begrijpelijk ergens dat ze dan niet flexibel zijn , voor mijn gevoel deed 1persoon de afgifte /inbreng van auto en brengen naar parkeerplaats. Maar was erg stressvol met erg strenge parkeerwachters daar die dreigen met boetes . Wat ik ook wel snap want anders verstopt het daar heel erg en wordt situatie onwerkbaar . Maar simpele rondjes van paar minuten cirkelen om afzetplek zoals parkeerwachters zeiden >>> klopt volgens mij niet . Beland je weer op A 4
Echter mensen voor telefoon erg begripvol en helpende adviezen . Bij terugkomst na reis en auto weer krijgen zeer snel en vlot . Prima .
Verbeterpunt is volgens mij iets te doen als je auto komt brengen . kan dat niet beter en iets beter ? Andere aankomstplek?

10

Heeft geparkeerd in november 2021. Beoordeling geschreven op 09 november 2021.


Good experience. Little waiting time at drop off and pick up. This is the second time this year i have used these guys. I will use them again in the future.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2021. Beoordeling geschreven op 31 oktober 2021.


Netjes en behulpzaam

10

Heeft geparkeerd in oktober 2021. Beoordeling geschreven op 17 oktober 2021.


Simpel, duidelijke instructies en zeer correcte service! Binnen 5-10 mijuten was brengen en halen geregeld, heerlijke ontzorging van het parkeren. Met de auto was 21 km gereden dus alles normaal voor een parking in de buurt.

8

Heeft geparkeerd in september 2021. Beoordeling geschreven op 13 oktober 2021.


Voor de eerste keer Valet parking. Op vertrekdag wat langer moeten wachten alvorens ik sleutels kon afgeven.
Bij terugkomst wat verwarrend bij draaideur C wachten.....volgens informatie op reservering. Dit bleek dus tussen B en C te moeten zijn.....
Hierdoor stond ik op verkeerde plek te wachten.....

8

Heeft geparkeerd in september 2021. Beoordeling geschreven op 07 oktober 2021.


Toen we op schiphol aankwamen was er nog geen medewerker, , na een poosje werden we weggestuurd en moesten een rondje rijden, gelukkig was er toen wel iemand. Het contact was erg vriendelijk, we komen graag bij jullie terug!

8

Heeft geparkeerd in september 2021. Beoordeling geschreven op 28 september 2021.


Goed genoeg

8

Heeft geparkeerd in augustus 2021. Beoordeling geschreven op 27 september 2021.


Mijn ervaring met jullie is altijd goed

8

Heeft geparkeerd in september 2021. Beoordeling geschreven op 21 september 2021.


Vriendelijke behandeling, persoonlijk contact via telefoon verliep prima

8

Heeft geparkeerd in december 2020. Beoordeling geschreven op 20 september 2021.


The parking place is outsite but you can sit inside waiting for the shuttle bus. The people are friendly and helpfull. The give information when asking.

10

Heeft geparkeerd in september 2021. Beoordeling geschreven op 19 september 2021.


Keurig verzorgd en hele korte wachttijd

10

Heeft geparkeerd in september 2021. Beoordeling geschreven op 12 september 2021.


Ik ben tevreden met het service,
Alles verliep zoals ik had verwacht, medewerkers waren vriendelijk.
Terugkerende klant hebben ze gewonnen.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2021. Beoordeling geschreven op 07 september 2021.


Snel en probleemloos. Op de heenweg was ik wat laat met bellen, maarParkos was op tijd.

8

Heeft geparkeerd in juli 2021. Beoordeling geschreven op 05 september 2021.


+: reserveren en betalen. bereikbaarheid en shuttleservice
-: zelf een plek vinden en met bagage naar de shuttle en op terugweg met bagage weer terug naar je auto.

Over Park 'n Fly - Middenweg

Wanneer u reserveert bij ParknFly weet u zeker dat alles goed gaat. Zij staan 24/7 klaar om u te helpen en hebben geen maximale doorrijhoogte.

Shuttle Parkeren
Uw reservering staat in het systeem van de parkeeraanbieder. Ze verwachten u op het afgesproken tijdstip. Neem contact op met de parkeeraanbieder, wanneer u later komt. (Het telefoonnummer ontvangt u in de bevestiging). Bij aankomst meldt u zich bij de receptie, daar heeft u de gelegenheid om uw bagage uit te laden en wordt u medegedeeld waar u de auto kunt parkeren. De sleutel neemt u altijd mee op reis. De gratis shuttle service brengt u naar Schiphol en zal u tevens informeren over de terugreis. Wanneer u weer geland bent en uw bagage ontvangen heeft, dan kunt u contact opnemen met de parking. De transferbus u weer ophalen en staat op de 1e verdieping bij vertrekhal 3, tussen draaideur A en C.

Valet parkeren
U geeft uw auto af aan een medewerker van ParknFly. Deze rijdt met uw auto naar de parking, terwijl u uw reis kunt vervolgen. Bij terugkomst neemt u contact op met de parking en zij zullen een medewerker met uw auto naar de luchthaven laten rijden.

Nachttoeslag Als u in de nacht tussen 00:00-06:00 vertrekt vanaf de luchthaven om uw reis te beginnen of als u in de nacht terug komt van uw reis, wordt eenmalig 15 euro extra in rekening gebracht. Indien u zowel vertrekt als aankomt in de nacht hoeft u maar 1x de toeslag te betalen. U kunt dit bij het maken van uw reservering bij boeken.

Het terrein van ParknFly is verhard en afgesloten met hekken/ slagbomen. Verder is het terrein voorzien van beveiligingscamera's en is er 24/7 personeel aanwezig. Uw auto staat hier dus veilig.

ParknFly heeft een wachtkamer en er zijn toiletten beschikbaar. Verder is er aan automaat voor drinken/eten aanwezig .

Shuttle Parkeren

Aankomst
Let op: Park 'n Fly bevindt zich op het zelfde terrein als een andere parking genaamd: Quick Parking. U hoeft van te voren geen contact op te nemen met de parking, alleen als u later komt. De parking staat klaar voor u op het afgesproken tijdstip. Als u aankomt kunt u zich melden bij de receptie en zal een medewerker vertellen waar u uw auto kunt parkeren. U mag uw autosleutels mee op reis nemen.

Vertrek
Op de terugweg neemt u contact op met de parking, nadat u uw bagage ontvangen heeft. De shuttle zal u vervolgens weer op halen bij vertrekhal 3 (deur C). De shuttle zal u in 15 minuten weer veilig naar uw auto brengen waarnaar u snel uw reis naar huis kunt vervolgen.

Adres

Middenweg 7, 1432DE, Aalsmeer

Help