Alternatieven voor P3 Schiphol
Vanaf € 3,77 per dag! Wijzig vliegveld

P3 Schiphol

Gaat u op reis vanaf Schiphol en wilt u uw auto parkeren bij het vliegveld? Bekijk op deze website alle informatie over Schiphol P3, voorheen beter bekend als Schiphol Smart Parking. Vergelijk gemakkelijk prijzen, veiligheid, faciliteiten en alternatieve opties van Parkos.

Let op: Wij bieden geen parkeerplaatsen aan op het P3 parkeerterrein. Bekijk het gehele aanbod van alternatieve aanbieders door bovenaan de pagina uw vertrek en aankomstdatum in te vullen. Doorgaans kunt u via Parkos gemiddeld 40% besparen op uw parkeerkosten.

P3 Schiphol parkeerplaats


Alle informatie over P3 Schiphol

Parkeerterreinen Prijs voor 7 dagen parkeren
P3 Schiphol €57,50
P3 Lang Parkeren Garage €65
247Parking (buiten) €37,85
247Parking (overdekt) €43,89

P3 is het officiële parkeerterrein van Schiphol, bedoeld voor lang parkeren wanneer u bijvoorbeeld voor een langere tijd op reis gaat. U heeft hierbij de keuze om op het P3 parkeerterrein te staan of in de P3 Lang Parkeren Garage. U kunt hier terecht zonder reservering maar wij willen u er wel op attenderen dat het P3 Schiphol terrein tijdens vakantieperiodes vol kan staan.

Wilt u dus zeker zijn van uw parkeerplaats dan is het een goed idee om vooraf online te reserveren. Indien u niet vooraf reserveert moet u namelijk €110 euro extra betalen voor een buiten parkeerplaats en €107,50 extra wanneer u in de P3 Lang Parkeren Garage wilt staan.

Vergelijk alternatieve parkeer opties

P3 Schiphol is gemakkelijk bereikbaar via de snelweg A4 en is gevestigd aan de Holiday Avenue, 1118 ZG Schiphol te Haarlemmermeer. Daarbij ligt het op ongeveer 5 minuten afstand rijden van vliegveld Schiphol.

Bij dit parkeerterrein maakt u gebruik van de shuttle bus (ook wel snelbus genoemd). Dit zijn pendelbussen die om de 10 minuten vertrekken vanaf het parkeerterrein en u vervoeren naar de terminal van Schiphol airport. Deze pendelbussen rijden 24 uur per dag, zo bent u vliegensvlug van het parkeerterrein op het vliegveld.Faciliteiten

 • Overdekt parkeren: U kunt overdekt parkeren in de P3 Lang Parkeren Garage, u moet er wel op letten
  dat de maximale doorrijhoogte van deze parkeergarage 1,90 meter is.
 • Buiten parkeren: Wanneer u goedkoper wilt parkeren bij P3 Schiphol raden wij u aan om uw auto
  op een buiten parkeerplaats te parkeren.
 • Elektrisch oplaadpunt: Wilt u uw Tesla of andere EV opladen? Dit kan bij P3 Schiphol. Wilt u goedkoper parkeren en toch uw elektrische auto opladen? Vul dan uw reisdata in bovenaan de pagina en filter vervolgens op 'elektrisch opladen'. Zo krijgt u een overzicht van alle alternatieve parkeergarages waar u de mogelijkheid heeft om uw auto op te laden.
 • Kentekenherkenning: Gemakkelijk in en uitrijden met automatische kentekenherkenning van Schiphol.
Elektrisch Opladen

 • Kentekenherkenning
 • Permanent videotoezicht
 • In- en uitlaadpunt voor bagage
 • Hoge parkeerkosten vergeleken met alternatieve parkeeraanbieders
 • Shuttle bus niet afgestemd op uw reservering
 • Korter dan 3 dagen parkeren is niet mogelijk
 • Geen hulp bij uw bagage


Tarieven P3 Lang parkeren Schiphol

Parkeerplaats Type 8 dagen 15 dagen
P3 Schiphol Buiten €57,50 €92,50
P1 Schiphol Holiday Parking Buiten €131,50 €170,00
P6 Valet Parking Buiten €129,00 €146,50
247Parking Buiten €45,49 €64,49
P3 Lang Parkeren Garage Overdekt €70,00 €105,00
Comfort Parking Overdekt €65,00 €100,00

* Deze prijzen zijn gebasseerd op 2 weken parkeren (15 dagen) in februari 2021.

Hiernaast vindt u een tabel waarin u de tarieven van p3 Schiphol kan vergelijken met de alternatieve parkeren schiphol aanbieders van Parkos. Deze tabel is gesorteerd op het aantal dagen parkeren. Zo kunt u de prijzen voor lang parkeren Schiphol P3 en kort parkeren Schiphol P3 vergelijken.

Zoals u kunt zien is Parkeren bij P3 duur te noemen. De parkeertarieven voor 3 dagen parkeren zijn zo hoog dat u wel 40% kunt besparen op uw parkeerkosten via Parkos. Parkos biedt namelijk uitstekende alternatieven aan. Deze aanbieders bieden u dezelfde dienst aan maar dan een stuk voordeliger. Hier staat uw auto 24 uur per dag, 7 dagen in de week op een beveiligd parkeerterrein en staan er altijd medewerkers voor u klaar. Veilig en voordelig bij Schiphol parkeren doet u via Parkos!