P6 Schiphol Valet Parking & Alternatieven
Vanaf € 3,67 per dag! Wijzig vliegveld

P6 Schiphol

Valet parkeren bij het officiële parkeerterrein van Schiphol doe je op P6. In tegenstelling tot regulier parkeren bij Schiphol wordt de auto voor jou geparkeerd. Volg op de luchthaven de borden naar P6 en rij de parkeergarage in. Hier ontvang je een parkeerkaart die je kan inleveren bij de valet medewerker. Vervolgens wordt jouw auto voor je geparkeerd en kun jij direct door naar de incheckbalie. Je auto wordt op het onoverdekte terrein geparkeerd. Via een tussel is er een directe verbinding met de vertrekhallen. P6 is alleen toegankelijk met een reservering.


Parking P6 Valet Parking
Loopafstand 2 minuten
Overdekt Nee
Gratis parkeren Niet mogelijk

Faciliteiten p6 valet parking

  • Autowasservice: Exclusief bij P6 Valet Parking is het mogelijk om een milieuvriendelijk autowasservice bij te boeken van € 29,50.
  • GPS-registratie: Via GPS wordt de route dat jouw auto neemt geregistreerd. Zo weet je zeker dat er niet onnodig met jouw auto wordt gereden.
  • Toegankelijkheid: P6 beschikt over 3.900 parkeerplekken, de maximale doorrijhoogte is 2 meter.
  • Videostraat en videobewaking: Uniek voor Schiphol is de videostraat. Bij binnenkomst wordt er een video van jouw auto gemaakt. Zo weet je zeker dat je auto veilig staat.
  • Kentekenherkenning: Bij binnenkomst wordt jouw kenteken herkent en gaan de slagbomen automatisch open. vergeet niet jouw parkeerticket uit de binnenkomt automaat te trekken. Deze heeft de valet nodig bij het parkeren van jouw auto.

Tarieven parkeren schiphol p6

P6 Valet Parking parkeerplaats bevindt zich op 2 minuten loopafstand van Schiphol. Dit is een groot voordeel maar dit maakt het ook één van de meest prijzige parkeermogelijkheden. in het onderstaande tabel vind je tarieven voor 8 dagen parkeren.


Prijs Afstand Overdekt GPS verified
P6 Valet Parking € 129,- 🚶 2 minuten
The Valet Guys € 57,00 🚶 2 minuten
ParkingPoint € 55,00 🚶 2 minuten
Drive Up Services € 53,00 🚶 2 minuten
* Parkeertarieven 8 dagen parkeren in februari 2021.

Alternatieve aanbieders bieden valet parkeren tegen een goedkoper tarief aan. Enkele opties hebben wij toegevoegd aan het bovenstaande tabel. Deze parkeerplaatsen liggen op grotere afstand van Schiphol. De valet haalt jouw auto op bij Schiphol en parkeert deze voor jouw een terrein in de buurt van Schiphol.


Vergelijk meer alternatieve parkeerplaatsen

Schiphol valet parkeren p6 plattegrond

Schiphol beschikt over meerdere officiele parkeerplaatsen. De dichtsbijzijnde zijn P1 en P3. Op de onderstaande plattegrond vind je de locaties van de desbetreffende parkeerplaatsen.


Schiphol parkeren p6 plattegrond

Schiphol p6 adres

Voor het rijden met navigatie kun je het volgende adres intypen:
Transportstraat
1118 ZG Schiphol
Haarlemmermeer


Of bekijk je route op Google Maps


Geen navigatie? Volg dan de border P3 Lang parkeren totdat je de borden voor P6 tegenkomt. Volg deze borden totdat je bij de parkeerplaats uitkomt. Momenteel is het niet mogelijk om P6 Schiphol via Parkos te reserveren. Parkos heeft een groot aanbod aan alternatieve valet parkeerplaatsen bij Schiphol. Op deze manier bespaar je parkeerkosten. Vul bovenaan de pagina je reisdata in en vergelijk de beschikbare opties.


Vergelijk Valet Parkings bij Schiphol