P6 Schiphol Valet Parking & Alternatieven
Vanaf € 5,27 per dag! Wijzig vliegveld

P6 Schiphol

Schiphol P6 Valet Parking is de officiële valet parking van Schiphol Airport. In tegenstelling tot regulier valet parkeren bij Schiphol wordt de auto voor jou geparkeerd op het parkeerterrein of in de parkeergarage. Hoe werkt P6 Schiphol? Volg op de luchthaven de borden naar P6 en rij bij aankomst de parkeergarage in. Hier ontvang je een parkeerkaart die je kan inleveren bij de valet medewerker. Vervolgens wordt jouw auto voor je geparkeerd en kun jij direct door naar de incheckbalie: in 2 minuten loop je via een tunnel binnendoor naar de vertrekhal. Je auto wordt op het onoverdekte terrein van P6 Schiphol geparkeerd: goed beveiligd door personeel en de unieke videostraat. Je kunt een reservering maken via de website van Schiphol.


Parkeervorm Valet parking
Loopafstand 2 minuten
Parkeerterrein Onoverdekt
Elektrische auto opladen Ja
Camerabeveiliging Ja
Openingstijden 24/7

Belangrijkste informatie Schiphol P6 Valet Parking

 • Autowasservice: Het is exclusief bij Schphol P6 Valet Parking mogelijk om de milieuvriendelijke autowasstraatservice bij te boeken vanaf €34,50. Zo is je auto weer helemaal schoon bij terugkomst van je reis.
 • GPS-tracker:: Via GPS-registratie wordt de route die jouw auto aflegt in bij valet parkeren gedurende de parkeerperiode geregistreerd. Zo weet je zeker dat er niet onnodig met jouw auto wordt gereden.
 • Toegankelijkheid: : Schiphol P6 beschikt over 3.900 parkeerplekken. De maximale doorrijhoogte is 2 meter. Ook beschikt het parkeerterrein over extra brede parkeervakken.
 • Elektrisch opladen: Het is mogelijk om je elektrische auto op te laden wanneer je auto geparkeerd staat. Bij terugkomst kun je met een opgeladen auto je terugreis vervolgen.
 • Videostraat en videobewaking: Uniek voor Schiphol P6 Valet Parking is de videostraat. Bij binnenkomst wordt er een video van jouw auto gemaakt. Zo weet je zeker dat je auto veilig staat en kan dit altijd achteraf gecontroleerd worden met de parking.
 • Kentekenherkenning:: Bij binnenkomst wordt jouw kenteken herkent en gaan de slagbomen automatisch open. vergeet niet jouw parkeerticket uit de binnenkomt automaat te trekken. Deze heeft de valet nodig bij het parkeren van jouw auto.

 • Valet parking: autosleutels afgeven en door naar de vertrekhal
 • Betrouwbaar door de unieke videostraat en GPS-registratie
 • Oplaadpunten voor elektrische auto's
 • Vertrouwen: De parkeermedewerker is verantwoordelijk voor het parkeren van uw auto. U moet vertrouwen hebben in de parkeeraanbieder
 • Hogere parkeertarieven vergeleken met alternatieve parkeeraanbieders
 • Geen hulp bij je bagage

Tarieven voor valet parkeren P6 Schiphol

Parkeren Schiphol P6 bevindt zich op 2 minuten loopafstand van Schiphol. Dit is een groot voordeel maar dit maakt het ook één van de meest prijzige parkeermogelijkheden nabij Schiphol Airport. Hoe eerder je van tevoren een reservering maakt, hoe goedkoper je kunt parkeren. De onderstaande tabel geeft een goed beeld van de parkeertarieven van parkeren Schiphol in de officiële parkeerplaatsen, vergeleken met alternatieve opties, welke vaak goedkoper zijn.

Aanbieder Parkeren Prijs 8 dagen
Fast Shuttle Parking Buiten v.a. € 79,00*
Perfect Parking Buiten v.a. € 80,00*
Go Parking Buiten v.a. € 80,00*
P3 Lang Parkeren Terrein Buiten v.a. € 83,50*
P3 Lang Parkeren Garage Binnen v.a. € 98,50*
P6 Valet Parking Buiten v.a. € 135,50*
P1 Parkeren Binnen v.a. € 228,50*
* Parkeertarieven Schiphol parkeren in september 2023.

Zoals je kunt zien is parkeren bij parkeren Schiphol P6, P3 en P1 duur. Alternatieve aanbieders bieden valet parkeren tegen een goedkoper tarief aan. Enkele opties hebben wij toegevoegd aan het bovenstaande tabel. Deze valet parkeerplaatsen liggen op een wat grotere afstand van Schiphol. Bij aankomst bij de vertrekhal ontmoet je de valet en deze parkeert je auto voor jou in de geboekte parkeerplaats. De auto staat altijd veilig geparkeerd op een beveiligd parkeerterrein of in een parkeergarage. Op deze manier kun je snel, goedkoop en veilig parkeren bij Schiphol. Een parkeerplaats reserveren is goed geregeld via Parkos!


Vergelijk meer alternatieve parkeerplaatsen

Waar is P6 Valet Parking Schiphol?

Schiphol beschikt over meerdere officiële parkeerplaatsen. De dichtsbijzijnde zijn de overdekte parkeergarage P1 en P3. Op de onderstaande plattegrond vind je de locaties van de desbetreffende parkeerplaatsen.


Schiphol parkeren p6 plattegrond

Schiphol P6: Route en Adresgegevens

Wanneer je rijdt met een navigatiesysteem kun je het volgende adres intypen:
Transportstraat
1118 ZG Schiphol
Haarlemmermeer


Of bekijk je route op Google Maps


Geen navigatiesysteem? Volg dan de borden P3 Lang parkeren totdat je de borden voor P6 tegenkomt. Volg deze borden totdat je bij de parkeerplaats uitkomt.


Let op! Momenteel is het helaas nog niet mogelijk om een online reservering voor valet parkeren bij P6 via Parkos te maken. Parkos is Nederlands grootste online vergelijkingsplatform op het gebied van alternatieve parkeerplaatsen bij Schiphol. Ben jij ook benieuwd hoeveel jij kan besparen op parkeerkosten bij het vliegveld? Vul bovenaan de pagina je reisdata in en vergelijk de beschikbare opties.


Vergelijk Parkings bij Schiphol