The Valet Company

Bij The Valet Company staat uw auto veilig geparkeerd in de overdekte parkeergarage aan de tupolevlaan. Zo kunt u op reis wetende dat uw auto in goede handen is. Rij op de dag van uw reis naar de vertrekhal, hier overhandigt u uw auto aan een medewerker van de Valet Company.

Meer informatie

Adres

Tupolevlaan 1-39, 1119NW, schipholrijk
Parkeren Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid The Valet Company

Over The Valet Company

Bij The Valet Company staat uw auto veilig geparkeerd in de parkeergarage aan de tupolevlaan. Zo kunt u op reis wetende dat uw auto in goede handen is. Rij op de dag van uw reis naar de vertrekhal, hier overhandigt u uw auto aan een medewerker van de Valet Company.


Hoe werkt Valet parkeren bij The Valet Company
Als u parkeert bij The Valet Company, dan rijdt u op de dag van uw reis naar de vertrekhal van Schiphol. Hier zal een medewerker van The Valet Company op u wachten. Na een korte check van uw auto (om misverstanden bij terugkomst te voorkomen) zal de medewerker van The Valet Company uw auto mee nemen en voor u parkeren in de veilige garage aan de tupolevlaan te Schipholrijk. U kunt zo de vertrekhal binnenlopen en uw reis vervolgen.
Bij terugkomst belt u The Valet Company wanneer u al uw bagage compleet heeft. Uw auto zal aan u overhandigd worden op de zelfde locatie als de heenweg. Na wederom een kort check kunt u uw reis vervolgen.

The Valet Company maakt gebruik van een zeer veilige overdekte parkeergarage in Schipholrijk. Met een groot automatisch hek met kentekenherkenning en camerabeveiliging. Weet u zeker dat uw auto veilig geparkeerd staat tijdens uw reis. Verder zijn de chauffeurs van The Valet Company zeer ervaren!

The Valet Guys biedt u de mogelijkheid om gebruik te maken van aanvullende diensten. Het terrein heeft de mogelijkheid om uw auto middels een 220V stekker op te laden en er zijn twee waspakketten beschikbaar. De diensten kunt u toevoegen aan uw reservering op het reserveringsformulier.

De valet service van The Valet Compagny is eenvoudig en compleet. Het parkeerterrein waar uw auto wordt geparkeerd is overdekt en verhard. De medewerkers van The Valet Compagny helpen u graag met uw bagage. Na het afgeven van uw auto in de bocht tussen vertrek hal 2 en 3 kunt u direct de vertrekhal ingaan en uw reis vervolgen.

Valet parkeren

Aankomst
Onderweg naar Schiphol Airport neemt u 30 minuten voor aankomst contact op met The Valet Compagny via het telefoonnummer. U wordt opgewacht in de bocht tussen vertrekhal 2 en 3. Na controle van uw auto, draagt u de autosleutels en uw auto over aan de medewerkers van The Valet Compagny.

Vertrek
Op de terugweg neemt u contact op met The Valet Compagny nadat u uw bagage compleet heeft. Een medewerker van The Valet Compagny zal buiten tussen vertrekhal 2 en 3 weer op u wachten. Na het controleren van uw auto kunt u uw terugreis hervatten.

Adres

Tupolevlaan 1-39, 1119NW, schipholrijk