Q-Park Park+Fly Hoofddorp (No Shuttle - Free Bus Connection)

Vlieg je vanaf Schiphol? Reserveer je parkeerplaats online. Met Park+Fly van Q-Park kun je al parkeren vanaf 4,43 euro per dag, inclusief gratis busvervoer van én naar de luchthaven. Zo begint je reis altijd goed! Je parkeert bij de overdekte parkeergarage Q-Park Spaarne Gasthuis in Hoofddorp. Vanaf de parkeergarage is het ongeveer een kwartier naar de vertrekhal van Schiphol.

Let op!

De parkeergarage van Q-Park heeft geen eigen shuttle. U kunt gratis gebruik te maken van de Connexxion lijnbus 300.

Je kunt met Park+Fly gratis gebruikmaken van Connexxion lijnbus 300, die dagelijks tussen 05:00 uur en 00:57 uur tot wel 10x per uur van en naar de luchthaven rijdt. Vanaf de parkeergarage is het 1 minuut lopen (100m) naar de bushalte ‘Spaarne Gasthuis’. De bus is in 15 minuten op de luchthaven en stopt bij de ingang van de vertrekhal. 's Nachts kun je gratis gebruikmaken van nachtbus N30. Deze rijdt 2x per uur, vanaf 01:00uur tot 05:00 uur.

Meer informatie

Adres

Spaarnepoort 2, 2134 TM, Hoofddorp
Parkeren Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Q-Park Park+Fly Hoofddorp (No Shuttle - Free Bus Connection)

Q-Park Park+Fly Hoofddorp (No Shuttle - Free Bus Connection) beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

60%

Veiligheid

Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
× 24u p/d aanwezigheid
× Voertuig inspectie
20%

Faciliteiten

Elektrisch oplaadpunt
× Auto schoonmaak
× Toiletten
× Wachtruimte
× Hulp met koffers
100%

Locatie

Binnen parkeren
Geen maximale Doorrijhoogte
Parkeergarage
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5m tot de terminal
× Valet service

Beoordelingen Q-Park Park+Fly Hoofddorp (No Shuttle - Free Bus Connection)

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

8,9
Op basis van 433 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 24 mei 2022.


Heel goed

10

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 24 mei 2022.


Zeer goed geregeld en voldoende plaats

10

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 24 mei 2022.


Goede parkeerplaats en leuke prijs.

10

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 24 mei 2022.


In- en uitrijden ging prima. Geen medewerker gezien dus over vriendelijkheid valt niets te zeggen. Overdekt. Busrit ging probleemloos

10

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 23 mei 2022.


Prima parkeerplek voor een schappelijke prijs. Alles heel netjes geregeld. Zelfs toen het bij het aanmelden bij de poort niet helemaal goed ging, was dit geen enkel probleem en direct opgelost.
Tip voor Parkos: Maak even wat kaartjes met luchtfoto-ondergrond en streetview waar op aangegeven wordt waar je precies in moet rijden en waar de bushalte is ook op schiphol

8

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 22 mei 2022.


Prima parkeerplek voor ons uit het midden van het land misschien iets verder weg dan de parkeerplaatsen in Amstelveen. Nog wel net te doen.

8

Heeft geparkeerd in september 2021. Beoordeling geschreven op 20 mei 2022.


De auto heeft 3 weken in de parkeergarage gestaan. Dat was goed.
Alleen het gesleep met de koffers over de weg en van en naar de bushaltes vonden wij niet prettig. Volgende keer een andere parkeerplaats. Verder was er geen enkel contact met een medewerker. Het was dus zelfredzaamheid

10

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 20 mei 2022.


Bij aankomst was ik gearriveerd voor de slagbomen tussen de aangegeven tijden. De slagboom wilde niet openen waardoor ik de hulp knop moest indrukken. Vervolgens, na het indrukken van de hulp knop, kreeg ik na 10 minuten stilstaan niemand doorverbonden. Hierdoor verplaatste ik naar een andere slagboom. Hierbij werd ik na ca 5 min doorverbonden met een vriendelijke heer. Hoe vriendelijk de heer ook was bleek het dat hij mij niet kon helpen omdat het via Parkos is geboekt en niet via zijn werkgever. Ik werd gelijk doorverbonden maar moest hierbij ook lang wachten.
Tenslotte, na een twee weken durende vakantie, wilde ik uit de garage rijden. Dat lukte vervolgens ook niet. Opnieuw moest er op de hulp knop worden gedrukt. Vergeleken met de heer die mij twee weken geleden hielp, was deze best betreffende heer niet zo attent en behulpzaam. Na het doorgeven van de factuurcode werd er beweerd dat er is geboekt voor 10 dagen. Hierop werd gezegd dat er een bijbetaling nodig is om de garage te verlaten, terwijl op de factuur duidelijk stond dat er geboekt is voor 14 dagen en de best betreffende tijden van in- en uitrijden. Na een discussie van ca 10 min werd er opgehangen. Hierdoor moest ik opnieuw de hulp knop indrukken. Dit keer kreeg ik een attente dame die snel de poort open deed.

8

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 19 mei 2022.


Eenvoudig te boeken parkeer plaats.

10

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 19 mei 2022.


Wij hebben goede ervaring met Parkos vandaar deze keer weer, alleen ons nummerbord werd niet gelezen en konden we er niet in en niet uit en moesten wij gebruik maken van de helpknop waarbij een vriendelijke meneer aan de andere kant van de lijn de hefboom omhoog heeft gedaan. Tevens werd de QR code niet gelezen in de bus van lijn 300, op zicht geen probleem, we zijn keurig netjes afgezet bij Schiphol Plaza en ook weer opgehaald, top.

10

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 19 mei 2022.


Heb in het verleden ook even bij Qpark gewerkt in Utrecht e.o. Garage ziet er schoon uit en is in de routebeschrijving makkelijk te vinden. Alleen 1 opmerking wat ons geld en tijd heeft gekost is dat in de routebeschrijving van Schiphol naar de parkeergarage niet compleet is. Er staat dat na 01.00 uur de bus N30 genomen kan worden. Wij inog net op tijd instappen zien we geen halte waar de auto staat. Aan de chauffeur gevraagd en die zei ik ga naar A'dam. Je moet de andere N30 bus naar Haarlem hebben. Wij uitgestapt, 3 kwartier gewacht en weer helemaal terug. Kortom te laat bij de auto en dus bijbetalen. Dat was wel jammer.

10

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 19 mei 2022.


Goede dienst en goedkoop parkeren! Een verbeterpunt zou zijn dat de omschrijving welke bus 300 naar airport of 300 naar Haarlem en waar de bus te pakken toe te voegen.

10

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 19 mei 2022.


Prima

10

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 18 mei 2022.


Buschauffeurs waren supervriendelijk en behulpzaam. Verder alleen geparkeerd en de auto weer genomen. Niets bijzonders dan een normale parkeergarage.

8

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 18 mei 2022.


Wisten niet dat we met een lijnbus naar Schiphol vervoerd zouden worden, waren wel veel stops wat ons tegenviel.

Over Q-Park Park+Fly Hoofddorp (No Shuttle - Free Bus Connection)

Q-Park Spaarne Gasthuis is één van de twee locaties waar Q-Park hun 'Park+Fly' service aanbiedt. U parkeert uw auto veilig en droog in de garage van Q-Park.
De parkeergarage kunt u zo binnen rijden met behulp van de kentekenherkenning.

Om uw reis te vervolgen naar Schiphol Airport, kunt u gebruik maken van Connexxion lijnbus 300 of de N30 nachtbus. Deze bussen zullen u binnen 15 minuten naar Schiphol brengen.
In de busverbinding kunt u een QR-Code scannen die u in een bevestigingsmail ontvangt.

Let op: de parkeergarage heeft een maximale doorrijhoogte van 2 meter.

Als de parkeergarage druk is dan kan het zijn dat u op het dak parkeert. Dit is niet overdekt.

Q-Park Spaarne Gasthuis is een beveiligde parkeergarage waar uw auto veilig en droog staat. De garage is voorzien van camerabeveiliging. Hiernaast neemt u uw autosleutel mee op reis. Dit betekent dat u zeker weet dat u uw auto terugvindt waar u deze heeft achtergelaten.

Q-Park Spaarne Gasthuis is een beveiligde parkeergarage. De parkeergarage is voorzien van camerabeveiliging en kentekenherkenning. Hiernaast biedt Q-Park Spaarne Gasthuis de mogelijkheid om uw elektrische auto op te laden. Ook zijn er parkeerplaatsen voor mindervalide. Ten slotte is Q-Park Spaarne Gasthuis voorzien van AED en een lift.

Aankomst

Nadat u aangekomen bent bij Q-Park Spaarne Gasthuis, kunt u zo de parkeergarage binnen rijden met behulp van de kentekenherkenning.
Wanneer u uw auto heeft geparkeerd kunt u uw reis vervolgen door gebruik te maken van de busaansluiting. U kunt gebruik maken van de Connexxion lijnbus 300 of de N30 nachtbus. De Connexxion lijnbus rijdt tussen 05:00 en 00:57 tot wel 10 keer per uur. Als u 's nachts reist kunt u de N30 nachtbus gebruiken die u tussen 01:00 en 05:00 naar Schiphol kan brengen. De busrit duurt ongeveer 15 minuten en u kunt inchecken door de QR-Code te scannen die u ontvangt bij u reservering.

Terugreis

Wanneer u terug bent van uw reis kunt u met behulp van de zelfde busrit u weg terug vinden naar Q-Park Spaarne Gasthuis. Hier kunt u in uw auto stappen en zo de garage uit rijden en uw terugreis vervolgen.

Adres

Spaarnepoort 2, 2134 TM, Hoofddorp