The Valet Guys

Wanneer u gebruik maakt van de diensten van het familiebedrijf The Valet Guys, weet u dat u zorgeloos op reis kunt gaan. Het bedrijf staat garant voor de uitstekende kwaliteit en persoonlijke service die zij aan hun klanten bieden. Bij The Valet Guys is de klant altijd koning. De medewerkers helpen u graag met uw bagage en uw auto wordt veilig geparkeerd op de goed beveiligde terreinen.

Meer informatie

Adres

Anderlechtlaan 250, 1066HL, Amsterdam
Parkeren Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid The Valet Guys

Beoordelingen The Valet Guys

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

9,0
Op basis van 549 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in januari 2020. Beoordeling geschreven op 21 januari 2020.


Alles prima

8

Heeft geparkeerd in januari 2020. Beoordeling geschreven op 18 januari 2020.


Top

8

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 16 januari 2020.


Nette medewerkers, en keurig optijd

10

Heeft geparkeerd in januari 2020. Beoordeling geschreven op 16 januari 2020.


Al jaren maak ik gebruik van Valet parkeren op Schiphol, dit keer voor het eerst bij The Valet Guys. Enorm tevreden over deze eerste ervaring! Ik werd gebeld een half uur voor de verwachte aankomstdatum ik herhaal: zij belden mij ipv andersom! hoe laat ik er zou zijn en op de afgesproken tijd stond er netjes iemand te wachten. Bij terugkomst gebeld toen we bagage hadden en ook toen stond de auto al klaar bij de vertrekhal. Geweldige service en punctualiteit. Absolute aanrader, ook qua prijs!

10

Heeft geparkeerd in januari 2020. Beoordeling geschreven op 14 januari 2020.


Accuraat zoals bijna altijd. De volgende keer weer Valet Guys.

8

Heeft geparkeerd in januari 2020. Beoordeling geschreven op 13 januari 2020.


Snelle service, alleen jammer dat alle stoelen in een andere stand waren gezet. Radio op een andere zender.voor die paar km die er gereden wordt zou dit niet de moeite moeten zijn

10

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 09 januari 2020.


Heel soepel, klantvriendelijk en snel.

10

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 09 januari 2020.


Altijd correct en super goede service .

10

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 05 januari 2020.


Netjes en correct behandeld

10

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 04 januari 2020.


Prima ervaring met Parkos, meerdere malen bij hen een reservering gemaakt voor Valet Parking. Auto wordt keurig op tijd opgehaald en terug gebracht in de bocht bij vertrekhal 2 en 3. Zeer tevreden.

8

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 02 januari 2020.


Prima gegaan, geen negatieve opmerkingen verder

10

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 01 januari 2020.


Zeer goed. Alles mooi op tijd.

10

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 28 december 2019.


Uitstekende ervaring. Erg prettig ook dat men bij dit bedrijf wel correct Nederlands spreekt. Zijn enthousiaste jonge mannen die het graag goed willen doen.

10

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 24 december 2019.


Uitstekend. Correcte behandeling. Geen wachttijden. Meedenkend.

10

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 22 december 2019.


Perfect geregeld!
Zowel bij vertrek als bij aankomst een 10.
Had mijn telefoon in de auto laten liggen met pinpassen en papier geld. Even gebeld na de douane en is veilig gesteld door de medewerkers
Bij aankomst zat alles er nog netjes in !!

Over The Valet Guys

Wanneer u reserveert bij The Valet Guys weet u dat alles goed voor u wordt geregeld. U gaat op reis zonder zorgen dankzij hun jarenlange ervaring in de branche. The Valet Guys staan dag en nacht voor u klaar om u goed van dienst te kunnen zijn.

Er is geen maximale doorrijhoogte, breedte of lengte bij The Valet Guys en u kunt voor meerdere voertuigen reserveren. Daarnaast heeft The Valet Guys ook de mogelijkheid om uw auto overdekt te parkeren.

Valet parkeren
U geeft uw auto af bij Schiphol Airport aan een medewerker van The Valet Guys. De medewerker neemt de auto van u aan en zorgt ervoor dat u uw reis snel kunt voortzetten. Nadat u bij terugkomst contact heeft opgenomen met The Valet Guys, zorgen zij ervoor dat uw auto weer naar Schiphol Airport wordt gebracht.

Nachttoeslag Als u in de nacht tussen 00:00-06:00 vertrekt vanaf de luchthaven om uw reis te beginnen of als u in de nacht terug komt van uw reis, wordt eenmalig 10 euro extra in rekening gebracht. Indien u zowel vertrekt als aankomt in de nacht hoeft u maar 1x de toeslag te betalen. U kunt dit bij het maken van uw reservering bij boeken.

Uw auto staat veilig geparkeerd op één van de afgesloten terreinen van The Valet Guys. De terreinen zijn voorzien van beveiligingscamera's en er is altijd personeel aanwezig.

Bij de aanname van uw auto controleren de medewerkers uw auto samen met u en zullen eventueel aanwezige schades samen met u noteren.

The Valet Guys biedt u de mogelijkheid om gebruik te maken van aanvullende diensten. Het terrein heeft de mogelijkheid om uw auto middels een 220V stekker op te laden en er zijn twee waspakketten beschikbaar. De diensten kunt u toevoegen aan uw reservering op het reserveringsformulier.

Het is ook mogelijk om uw auto overdekt te parkeren.

Zorgt u er wel voor dat u de juiste kabel meeneemt om uw auto goed op te kunnen laden.

Valet parkeren

Aankomst
Onderweg naar Schiphol Airport neemt u 30 minuten voor aankomst contact op met The Valet Guys via het telefoonnummer die u ontvangt in de bevestiging van uw reservering. U wordt opgewacht in de bocht tussen vertrekhal 2 en 3 en u kunt de medewerker herkennen aan de bedrijfskleding voorzien van het logo van The Valet Guys. Na controle van uw auto, draagt u de autosleutels en uw auto over en kunt u uw reis hervatten terwijl de medewerker uw auto veilig parkeert op het terrein van The Valet Guys.

Vertrek
Op de terugweg neemt u contact op met The Valet Guys na het verzamelen van uw bagage. Een medewerker zal uw auto weer aan u overhandigen tussen vertrekhal 2 en 3 waar u de auto ook heeft afgegeven. Na het controleren van uw auto kunt u uw terugreis hervatten wanneer u de autosleutels weer heeft ontvangen.

Adres

Anderlechtlaan 250, 1066HL, Amsterdam

Help