The Valet Guys

Wanneer u gebruik maakt van de diensten van het familiebedrijf The Valet Guys, weet u dat u zorgeloos op reis kunt gaan. Het bedrijf staat garant voor de uitstekende kwaliteit en persoonlijke service die zij aan hun klanten bieden. Bij The Valet Guys is de klant altijd koning. De medewerkers helpen u graag met uw bagage en uw auto wordt veilig geparkeerd op de goed beveiligde terreinen.

Meer informatie

Adres

Anderlechtlaan 250, 1066HL, Amsterdam
Parkeren Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid The Valet Guys

Beoordelingen The Valet Guys

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

9,2
Op basis van 446 beoordelingen
8

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 23 september 2019.


Prettig

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 23 september 2019.


Prima service geboden door Parkos, keurige medewerker die de auto kwam ophalen en terugbrengen

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 21 september 2019.


Prima service snel en netjes!
Valet service is perfect, net contact.

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 18 september 2019.


Prima service , mooi op tijd en flexibel met ophalen en wegbrengen. keurig verzorgd en correcte controle bij afgifte en retour geven van auto.

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 18 september 2019.


Prima geregeld, zeker voor herhaling vatbaar!
Zoals afgesproken net voordat we bij Schiphol aankwamen telefonisch contact gehad. Daar aangekomen kwam medewerker om auto op te halen. Rondje om de auto voor evt schade te noteren en km stand werd ook genoteerd.
Toen we bij terugkomst onze koffers hadden weer contact opgenomen en zodra we buiten kwamen stond de auto al klaar.
Al met al goede service, vriendelijke medewerkers en lekker makkelijk!

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 18 september 2019.


Prima en snelle service!

8

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 18 september 2019.


Prima service. Moest alleen even wachten op de auto, terwijl ik, voor we bij de bagageband waren, al gebeld had om aan te geven dat we onderweg waren. De auto zou toen direct naar de afhaalplek komen, wat echter niet het geval was en we daardoor ongeveer 15 minuten moesten wachten.

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 17 september 2019.


Alles was goed geregeld, prima geholpen ook telefonisch. Zeker ‘s nachts met een peuter aan boord heb je gewoon geen zin om te zeulen. Bij terugkomst moesten we wel een tijdje wachten ‘s middags spits. En de auto was best een beetje vies. Maar goed, verder was alles dus goed geregeld. 4,5 sterren

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 16 september 2019.


Mooi op tijd, controleren ID bij ophalen.

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 15 september 2019.


Al paar keer bij de Valet Guys geparkeerd tot nu altijd top.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 13 september 2019.


Prima en snelle service. Vriendelijk personeel.

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 12 september 2019.


Contact was erg goed, de jongens waren er op tijd zowel bij vertrek als bij aankomst. Prima bedrijf.

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 12 september 2019.


Prima.
Verbeterpuntje duidelijker herkenbaar personeel.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 12 september 2019.


Dit was de 4e keer dat onze auto geparkeerd werd door parkos. De Valet Guys was zoals verwacht weer prima. Het contact was weer goed.

8

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 11 september 2019.


Goed en netjes

Over The Valet Guys

Wanneer u reserveert bij The Valet Guys weet u dat alles goed voor u wordt geregeld. U gaat op reis zonder zorgen dankzij hun jarenlange ervaring in de branche. The Valet Guys staan dag en nacht voor u klaar om u goed van dienst te kunnen zijn.

Er is geen maximale doorrijhoogte, breedte of lengte bij The Valet Guys en u kunt voor meerdere voertuigen reserveren. Daarnaast heeft The Valet Guys ook de mogelijkheid om uw auto overdekt te parkeren.

Valet parkeren
U geeft uw auto af bij Schiphol Airport aan een medewerker van The Valet Guys. De medewerker neemt de auto van u aan en zorgt ervoor dat u uw reis snel kunt voortzetten. Nadat u bij terugkomst contact heeft opgenomen met The Valet Guys, zorgen zij ervoor dat uw auto weer naar Schiphol Airport wordt gebracht.

Nachttoeslag Als u in de nacht tussen 00:00-06:00 vertrekt vanaf de luchthaven om uw reis te beginnen of als u in de nacht terug komt van uw reis, wordt eenmalig 10 euro extra in rekening gebracht. Indien u zowel vertrekt als aankomt in de nacht hoeft u maar 1x de toeslag te betalen. U kunt dit bij het maken van uw reservering bij boeken.

Uw auto staat veilig geparkeerd op één van de afgesloten terreinen van The Valet Guys. De terreinen zijn voorzien van beveiligingscamera's en er is altijd personeel aanwezig.

Bij de aanname van uw auto controleren de medewerkers uw auto samen met u en zullen eventueel aanwezige schades samen met u noteren.

The Valet Guys biedt u de mogelijkheid om gebruik te maken van aanvullende diensten. Het terrein heeft de mogelijkheid om uw auto middels een 220V stekker op te laden en er zijn twee waspakketten beschikbaar. De diensten kunt u toevoegen aan uw reservering op het reserveringsformulier.

Het is ook mogelijk om uw auto overdekt te parkeren.

Zorgt u er wel voor dat u de juiste kabel meeneemt om uw auto goed op te kunnen laden.

Valet parkeren

Aankomst
Onderweg naar Schiphol Airport neemt u 30 minuten voor aankomst contact op met The Valet Guys via het telefoonnummer die u ontvangt in de bevestiging van uw reservering. U wordt opgewacht in de bocht tussen vertrekhal 2 en 3 en u kunt de medewerker herkennen aan de bedrijfskleding voorzien van het logo van The Valet Guys. Na controle van uw auto, draagt u de autosleutels en uw auto over en kunt u uw reis hervatten terwijl de medewerker uw auto veilig parkeert op het terrein van The Valet Guys.

Vertrek
Op de terugweg neemt u contact op met The Valet Guys na het verzamelen van uw bagage. Een medewerker zal uw auto weer aan u overhandigen tussen vertrekhal 2 en 3 waar u de auto ook heeft afgegeven. Na het controleren van uw auto kunt u uw terugreis hervatten wanneer u de autosleutels weer heeft ontvangen.

Adres

Anderlechtlaan 250, 1066HL, Amsterdam

Help