The Valet Guys

Wanneer u gebruik maakt van de diensten van het familiebedrijf The Valet Guys, weet u dat u zorgeloos op reis kunt gaan. Het bedrijf staat garant voor de uitstekende kwaliteit en persoonlijke service die zij aan hun klanten bieden. Bij The Valet Guys is de klant altijd koning. De medewerkers helpen u graag met uw bagage en uw auto wordt veilig geparkeerd op de goed beveiligde terreinen.

Meer informatie

Adres

Anderlechtlaan 250, 1066HL, Amsterdam
Parkeren Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid The Valet Guys

Beoordelingen The Valet Guys

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

9,1
Op basis van 953 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 01 november 2022.


Werkt super handig, even bellen en je kan de auto inleveren bij vertrek, en staat bijna klaar als je door de douane bent

8

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 24 oktober 2022.


Zowel bij brengen als halen een te lange wachttijd. Om Valet parking een voordeel te laten zijn moet het natuurlijk wel snel.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 20 oktober 2022.


Zeer klant- en servicegerichte aandacht. Eenmaal bij telefonisch contact zeer behulpzaam en vriendelijk.
Tip op de website beter een mobiel nummer zichtbaar maken, als er vertraging optreed voor de terugvlucht.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 13 oktober 2022.


Vriendelijk top!!!

10

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 11 oktober 2022.


Top!!

10

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 11 oktober 2022.


Goede en snelle service. Vriendelijk personeel.

10

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 11 oktober 2022.


Great service en, we'll priced

8

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 10 oktober 2022.


Z

8

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 10 oktober 2022.


Prima, tweede keer in korte tijd gebruikt. Alles OK. Alleen werd bij voormelding aankomst, dus op 30min afstand, de telefoon niet vlot opgenomen. Ik heb een keer of vier moeten bellen en werd teruggebeld vanuit een ander nummer. Ook bij vertrek had ik te maken met meerdere 06-nummers. Dat kan een beetje verwarrend zijn.
Uit veiligheidsoogpunt zou ik het digitale systeem zo aanpassen dat bij afgifte van de auto een uniek nummer wordt verzonden via SMS naar de telefoon van de klant wat weer getoond moet worden bij het terug in ontvangst nemen van de auto. Dat is vergelijkbaar met een 2-factor authenticatie. Alleen naam als extra controle is niet echt veilig. Stel iemand verliest nog op Schiphol een uitgeprinte bevestiging. Daar staan alle gegevens op om de auto terug in ontvangst te nemen.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 08 oktober 2022.


Super goede service

8

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 07 oktober 2022.


Prima strak geregeld

10

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 05 oktober 2022.


Erg vriendelijk, en makkelijk voor de vertrekhal de auto laten halen brengen

10

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 04 oktober 2022.


Heel goed en correct verzorgd

8

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 04 oktober 2022.


Ik heb niet zelf geparkeerd maar via valet guys, dus geen mening over parkeerterrein. Bij aankomst was het bijzonder slecht weer en stonden we onder overkapping bij vertrekhal 3. Advies: wanneer valetguy er met auto is altijd even bellen dat hij er is want het is daar altijd hectisch. Bij slecht weer kun je niet zien of chauffeur er al is.

10

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 02 oktober 2022.


Goede service

Over The Valet Guys

Wanneer u reserveert bij The Valet Guys weet u dat alles goed voor u wordt geregeld. U gaat op reis zonder zorgen dankzij hun jarenlange ervaring in de branche. The Valet Guys staan dag en nacht voor u klaar om u goed van dienst te kunnen zijn.

Er is geen maximale doorrijhoogte, breedte of lengte bij The Valet Guys en u kunt voor meerdere voertuigen reserveren. Daarnaast heeft The Valet Guys ook de mogelijkheid om uw auto overdekt te parkeren.

Valet parkeren
U geeft uw auto af bij Schiphol Airport aan een medewerker van The Valet Guys. De medewerker neemt de auto van u aan en zorgt ervoor dat u uw reis snel kunt voortzetten. Nadat u bij terugkomst contact heeft opgenomen met The Valet Guys, zorgen zij ervoor dat uw auto weer naar Schiphol Airport wordt gebracht.

Uw auto staat veilig geparkeerd op één van de afgesloten terreinen van The Valet Guys. De terreinen zijn voorzien van beveiligingscamera's en er is altijd personeel aanwezig.

Bij de aanname van uw auto controleren de medewerkers uw auto samen met u en zullen eventueel aanwezige schades samen met u noteren.

The Valet Guys biedt u de mogelijkheid om gebruik te maken van aanvullende diensten. Het terrein heeft de mogelijkheid om uw auto middels een 220V stekker op te laden en er zijn twee waspakketten beschikbaar. De diensten kunt u toevoegen aan uw reservering op het reserveringsformulier.

Het is ook mogelijk om uw auto overdekt te parkeren.

Zorgt u er wel voor dat u de juiste kabel meeneemt om uw auto goed op te kunnen laden.

Valet parkeren

Aankomst
Onderweg naar Schiphol Airport neemt u 30 minuten voor aankomst contact op met The Valet Guys via het telefoonnummer die u ontvangt in de bevestiging van uw reservering. U wordt opgewacht in de bocht tussen vertrekhal 2 en 3 en u kunt de medewerker herkennen aan de bedrijfskleding voorzien van het logo van The Valet Guys. Na controle van uw auto, draagt u de autosleutels en uw auto over en kunt u uw reis hervatten terwijl de medewerker uw auto veilig parkeert op het terrein van The Valet Guys.

Vertrek
Op de terugweg neemt u contact op met The Valet Guys na het verzamelen van uw bagage. Een medewerker zal uw auto weer aan u overhandigen tussen vertrekhal 2 en 3 waar u de auto ook heeft afgegeven. Na het controleren van uw auto kunt u uw terugreis hervatten wanneer u de autosleutels weer heeft ontvangen.

Adres

Anderlechtlaan 250, 1066HL, Amsterdam