The Valet Guys

Wanneer u gebruik maakt van de diensten van het familiebedrijf The Valet Guys, weet u dat u zorgeloos op reis kunt gaan. Het bedrijf staat garant voor de uitstekende kwaliteit en persoonlijke service die zij aan hun klanten bieden. Bij The Valet Guys is de klant altijd koning. De medewerkers helpen u graag met uw bagage en uw auto wordt veilig geparkeerd op de goed beveiligde terreinen.

Meer informatie

Adres

Anderlechtlaan 250, 1066HL, Amsterdam
Parkeren Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid The Valet Guys

Beoordelingen The Valet Guys

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

9,0
Op basis van 622 beoordelingen
4

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 26 maart 2020.


2 tot 3x per jaar vlieg vaker maar ook vanuit Brussel en Dusseldorf maak ik graag gebruik van de service van The Valet Guys.
Tegenvaller ditmaal was dat mijn vlucht door het coronavirus geannuleerd werd door Transavia, welke me bij de bekendmaking meteen meedeelde dat het volledige vluchtbedrag zou worden vergoed erg netjes!.
The Valet Guys hebben wel contact met me opgenomen hierna met de vraag of mijn vlucht nog wel door zou gaan, maar ik vertelde hen dat ik na het verkrijgen van het bericht van Transavia zelf al meteen contact met hen had opgenomen om door te geven dat mijn vlucht was geannuleerd.
Jammere in dit verhaal is dat, ondanks dat geen gebruik is gemaakt van de service en faciliteiten, er geen sprake is geweest van enige vorm van tegemoetkoming in de kosten. Daarom slechts 2 sterren waar dat er normaal gezien 4 geweest zouden zijn

10

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 25 maart 2020.


Goed geregeld, zoals afgesproken.
Een prima ervaring

10

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 24 maart 2020.


- uitstekende service
- afspraak is afspraak
- tijd is tijd
- vriendelijk
- duidelijke communicatie

10

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 24 maart 2020.


Alles prima geregeld, goed contact, vriendelijk geholpen

10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 23 maart 2020.


Boeking ging prima
communicatie ging prima.
Afgeven vd auto en de bijbehorende formaliteit ging prima.
wachttijd en ontvangst vd auto bij terugkeer ook prima.

zullen zeker weer gebruikmaken van hun diensten.

10

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 19 maart 2020.


Precies wat je mag verwachten snelle en correcte service!

6

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 19 maart 2020.


Good day,

thank you for the service. it was good and thank you for cleaning of the car carpets.

the only thing upset me is that my bottle of the sanitizer has been stolen from my car.

2

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 18 maart 2020.


Vreselijk zoals wij onze auto terug kregen, het leek wel of deze op een bouwplaats had gestaan zo smerig van buiten en van binnen bij de passagiers stoel, melding van gemaakt en kreeg als antwoord dat deze bij de volgende parkeer boeking gewassen zou worden, het is jammer dat ik hier geen foto’s kan plaatsen. Opmerking: onze auto is schoongewassen aangeleverd

10

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 18 maart 2020.


Wij zijn zeer tevreden over The Valet Guys.
Vriendelijk ontvangen door de medewerkers en alles keurig op tijd. Voor herhaling vatbaar!

6

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 17 maart 2020.


Parkeerservice wel goed maar bij thuiskomst moesten we 15-20 min wachten op onze auto hij was een andere auto aan het wegbrengen?!. Is wel telefonisch doorgegeven maar ik vind dat de auto klaar moet staan nadat je gebeld hebt

10

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 17 maart 2020.


Super goede service en betrouwbaar qua tijd en afspraken! Top, ga zo door

10

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 16 maart 2020.


Prima service alles op tijd

10

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 14 maart 2020.


Telefonisch meteen te bereiken, vriendelijk en adequaat ook midden in de nacht. Bij thuiskomst stond de auto al
klaar en werden we enthousiast begroet. Zeker voor een volgende keer weer!

10

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 14 maart 2020.


Prima service, stonden al klaar tien we op Schiphol aankwamen, netjes gekleed. Bij thuiskomst was de auto afgespoten. We hadden helaas geen Nederlands contant geld bij ons om een dikverdiende fooi te geven...

2

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 14 maart 2020.


De heenreis verliep prima. Wij kwamen aan en gaven onze sleutel aan de medewerker. Helaas het ophalen ging niet soepel en dat is nog erg netjes uitgedrukt. Ik kwam aan met nog twee collega’s die ook hun auto op de zelfde manier hadden geparkeerd. Hun auto stond klaar. Die van mij niet. Wel stond er een soortgelijke auto en nadat ik zelf aangaf dat waarschijnlijk die auto verwisseld was met die van mij kwamen de heren in aktie. Er werd mij meerdere malen gevraagd of ik wel bij ze had geboekt wat ik vreemd vond want ik had mijn reservering al laten zien. Ze gaven aan het uit te zoeken. Ik stond daar inmiddels 10 min en wilde naar huis. Nog 1:30 uur rijden want het was al laat. Een van de heren reed weg met de foute auto en de andere liep erg rustig richting kantoor schiphol gebouw om het uit te zoeken. Of te wel onze autosleutels te zoeken want de reserveringspapieren waren wel juist maar de sleutels niet. Na bijna een uur later inmiddels was het 23:33 uur werd onze auto voorgereden en konden wij vertrekken. De manier van communicatie en ons even juist inlichten hoe lang het zou duren was summier. Volgende keer gewoon weer op P3. Dit was mijn eerste en gelijk ook laatste keer. Erg jammer. Had om z’n minst de dag erna een berichtje verwacht van het bedrijf.

Over The Valet Guys

Wanneer u reserveert bij The Valet Guys weet u dat alles goed voor u wordt geregeld. U gaat op reis zonder zorgen dankzij hun jarenlange ervaring in de branche. The Valet Guys staan dag en nacht voor u klaar om u goed van dienst te kunnen zijn.

Er is geen maximale doorrijhoogte, breedte of lengte bij The Valet Guys en u kunt voor meerdere voertuigen reserveren. Daarnaast heeft The Valet Guys ook de mogelijkheid om uw auto overdekt te parkeren.

Valet parkeren
U geeft uw auto af bij Schiphol Airport aan een medewerker van The Valet Guys. De medewerker neemt de auto van u aan en zorgt ervoor dat u uw reis snel kunt voortzetten. Nadat u bij terugkomst contact heeft opgenomen met The Valet Guys, zorgen zij ervoor dat uw auto weer naar Schiphol Airport wordt gebracht.

Nachttoeslag Als u in de nacht tussen 00:00-06:00 vertrekt vanaf de luchthaven om uw reis te beginnen of als u in de nacht terug komt van uw reis, wordt eenmalig 10 euro extra in rekening gebracht. Indien u zowel vertrekt als aankomt in de nacht hoeft u maar 1x de toeslag te betalen. U kunt dit bij het maken van uw reservering bij boeken.

Uw auto staat veilig geparkeerd op één van de afgesloten terreinen van The Valet Guys. De terreinen zijn voorzien van beveiligingscamera's en er is altijd personeel aanwezig.

Bij de aanname van uw auto controleren de medewerkers uw auto samen met u en zullen eventueel aanwezige schades samen met u noteren.

The Valet Guys biedt u de mogelijkheid om gebruik te maken van aanvullende diensten. Het terrein heeft de mogelijkheid om uw auto middels een 220V stekker op te laden en er zijn twee waspakketten beschikbaar. De diensten kunt u toevoegen aan uw reservering op het reserveringsformulier.

Het is ook mogelijk om uw auto overdekt te parkeren.

Zorgt u er wel voor dat u de juiste kabel meeneemt om uw auto goed op te kunnen laden.

Valet parkeren

Aankomst
Onderweg naar Schiphol Airport neemt u 30 minuten voor aankomst contact op met The Valet Guys via het telefoonnummer die u ontvangt in de bevestiging van uw reservering. U wordt opgewacht in de bocht tussen vertrekhal 2 en 3 en u kunt de medewerker herkennen aan de bedrijfskleding voorzien van het logo van The Valet Guys. Na controle van uw auto, draagt u de autosleutels en uw auto over en kunt u uw reis hervatten terwijl de medewerker uw auto veilig parkeert op het terrein van The Valet Guys.

Vertrek
Op de terugweg neemt u contact op met The Valet Guys na het verzamelen van uw bagage. Een medewerker zal uw auto weer aan u overhandigen tussen vertrekhal 2 en 3 waar u de auto ook heeft afgegeven. Na het controleren van uw auto kunt u uw terugreis hervatten wanneer u de autosleutels weer heeft ontvangen.

Adres

Anderlechtlaan 250, 1066HL, Amsterdam

Help