The Valet Guys

Wanneer u gebruik maakt van de diensten van het familiebedrijf The Valet Guys, weet u dat u zorgeloos op reis kunt gaan. Het bedrijf staat garant voor de uitstekende kwaliteit en persoonlijke service die zij aan hun klanten bieden. Bij The Valet Guys is de klant altijd koning. De medewerkers helpen u graag met uw bagage en uw auto wordt veilig geparkeerd op de goed beveiligde terreinen.

Meer informatie

Adres

Anderlechtlaan 250, 1066HL, Amsterdam
Parkeren Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid The Valet Guys

Beoordelingen The Valet Guys

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

9,1
Op basis van 665 beoordelingen
6

Heeft geparkeerd in september 2020. Beoordeling geschreven op 29 september 2020.


Heenreis 5 sterren, terug 2. 45 minuten moeten wachten op auto. Super beleefde chauffeurs!

10

Heeft geparkeerd in september 2020. Beoordeling geschreven op 29 september 2020.


Snel ,netjes, betrouwbaar , betaalbaar.

8

Heeft geparkeerd in september 2020. Beoordeling geschreven op 26 september 2020.


Gewoon goed in alle opzichten, snel, vriendelijk, attent

2

Heeft geparkeerd in september 2020. Beoordeling geschreven op 20 september 2020.


De afgelopen 2 keer was de auto elke keer nog niet gereed zodra we naar buiten kwamen en hebben we een half uur moeten wachten. Valet Parking betekent volgens mij dat de auto klaar staat en we gelijk in kunnen stappen zodra we terug zijn. 1 keer kan gebeuren maar 2 keer in korte tijd achter elkaar maakt dat ik niet nogmaals zal boeken. Ook al was er een controle van de marechaussee dit weet je van tevoren en kan je in calculeren qua tijd. Andere aanbieders waren wel op tijd voor hun klanten. Ook al is het personeel vriendelijk, de waarde van Valet Parking heeft het niet meer dus niet meer voor mij.

Parkos heeft gereageerd op deze beoordeling
Beste Anne-Marije Docter,

Bedankt voor deze feedback, wij gaan deze doorspelen naar The Valet Guys om dergelijke situaties in de toekomst te voorkomen.
10

Heeft geparkeerd in september 2020. Beoordeling geschreven op 17 september 2020.


Netjes en een snel. Nette jongens en super beleefd.
Auto netjes afgespoten terug gekregen.

10

Heeft geparkeerd in september 2020. Beoordeling geschreven op 15 september 2020.


Hele prettige ervarig, gaf mn auto ook met een goed gevoel uit handen

10

Heeft geparkeerd in augustus 2020. Beoordeling geschreven op 13 september 2020.


Top bedrijf!

10

Heeft geparkeerd in augustus 2020. Beoordeling geschreven op 13 september 2020.


Nu de 4e x bij the Valet Guys geparkeerd en wederom perfekt geregeld.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2020. Beoordeling geschreven op 11 september 2020.


Alles was super geregeld en netjes op tijd

10

Heeft geparkeerd in augustus 2020. Beoordeling geschreven op 09 september 2020.


Super service!

10

Heeft geparkeerd in augustus 2020. Beoordeling geschreven op 06 september 2020.


Allemaal netjes en goed geregeld, mooi op de goede tijden gearriveerd!

10

Heeft geparkeerd in augustus 2020. Beoordeling geschreven op 04 september 2020.


Altijd op tijd, nooit gezeur.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2020. Beoordeling geschreven op 03 september 2020.


Snelle levering, goede communicatie. Alleen mocht de automatten schoongemaakt worden, want ze waren vies teruggeleverd

10

Heeft geparkeerd in augustus 2020. Beoordeling geschreven op 30 augustus 2020.


Ik was op de heenweg vergeten te bellen. Heel netjes belde ze mij! Topservice en vriendelijke heren! Er is zelfs gekeken bij welke balie we in moesten checken, erg servicegericht Heerlijk dat je auto al lekker voor je klaarstaat als je terugkomt!! Volgende keer weer!!

10

Heeft geparkeerd in juli 2020. Beoordeling geschreven op 26 augustus 2020.


Perfect

Over The Valet Guys

Wanneer u reserveert bij The Valet Guys weet u dat alles goed voor u wordt geregeld. U gaat op reis zonder zorgen dankzij hun jarenlange ervaring in de branche. The Valet Guys staan dag en nacht voor u klaar om u goed van dienst te kunnen zijn.

Er is geen maximale doorrijhoogte, breedte of lengte bij The Valet Guys en u kunt voor meerdere voertuigen reserveren. Daarnaast heeft The Valet Guys ook de mogelijkheid om uw auto overdekt te parkeren.

Valet parkeren
U geeft uw auto af bij Schiphol Airport aan een medewerker van The Valet Guys. De medewerker neemt de auto van u aan en zorgt ervoor dat u uw reis snel kunt voortzetten. Nadat u bij terugkomst contact heeft opgenomen met The Valet Guys, zorgen zij ervoor dat uw auto weer naar Schiphol Airport wordt gebracht.

Nachttoeslag Als u in de nacht tussen 00:00-06:00 vertrekt vanaf de luchthaven om uw reis te beginnen of als u in de nacht terug komt van uw reis, wordt eenmalig 15 euro extra in rekening gebracht. Indien u zowel vertrekt als aankomt in de nacht hoeft u maar 1x de toeslag te betalen. U kunt dit bij het maken van uw reservering bij boeken.

Uw auto staat veilig geparkeerd op één van de afgesloten terreinen van The Valet Guys. De terreinen zijn voorzien van beveiligingscamera's en er is altijd personeel aanwezig.

Bij de aanname van uw auto controleren de medewerkers uw auto samen met u en zullen eventueel aanwezige schades samen met u noteren.

The Valet Guys biedt u de mogelijkheid om gebruik te maken van aanvullende diensten. Het terrein heeft de mogelijkheid om uw auto middels een 220V stekker op te laden en er zijn twee waspakketten beschikbaar. De diensten kunt u toevoegen aan uw reservering op het reserveringsformulier.

Het is ook mogelijk om uw auto overdekt te parkeren.

Zorgt u er wel voor dat u de juiste kabel meeneemt om uw auto goed op te kunnen laden.

Valet parkeren

Aankomst
Onderweg naar Schiphol Airport neemt u 30 minuten voor aankomst contact op met The Valet Guys via het telefoonnummer die u ontvangt in de bevestiging van uw reservering. U wordt opgewacht in de bocht tussen vertrekhal 2 en 3 en u kunt de medewerker herkennen aan de bedrijfskleding voorzien van het logo van The Valet Guys. Na controle van uw auto, draagt u de autosleutels en uw auto over en kunt u uw reis hervatten terwijl de medewerker uw auto veilig parkeert op het terrein van The Valet Guys.

Vertrek
Op de terugweg neemt u contact op met The Valet Guys na het verzamelen van uw bagage. Een medewerker zal uw auto weer aan u overhandigen tussen vertrekhal 2 en 3 waar u de auto ook heeft afgegeven. Na het controleren van uw auto kunt u uw terugreis hervatten wanneer u de autosleutels weer heeft ontvangen.

Adres

Anderlechtlaan 250, 1066HL, Amsterdam

Help