The Valet Guys

Wanneer u gebruik maakt van de diensten van het familiebedrijf The Valet Guys, weet u dat u zorgeloos op reis kunt gaan. Het bedrijf staat garant voor de uitstekende kwaliteit en persoonlijke service die zij aan hun klanten bieden. Bij The Valet Guys is de klant altijd koning. De medewerkers helpen u graag met uw bagage en uw auto wordt veilig geparkeerd op de goed beveiligde terreinen.

Meer informatie

Adres

Anderlechtlaan 250, 1066HL, Amsterdam
Parkeren Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid The Valet Guys

Beoordelingen The Valet Guys

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

9,1
Op basis van 712 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in september 2021. Beoordeling geschreven op 22 september 2021.


Positief! Volgende x weer!

10

Heeft geparkeerd in september 2021. Beoordeling geschreven op 21 september 2021.


In alle opzichten top! Vriendelijk ontvangen en auto stipt op tijd weer bezorgd. Blijft luxe. En dat voor echt niet veel meer dan een treinreis. Super was ook nog eens dat ze de tank wel wat erg leeg vonden en dus nog wat bij hadden getankt! Das nog eens service!

10

Heeft geparkeerd in september 2021. Beoordeling geschreven op 20 september 2021.


Good service!

10

Heeft geparkeerd in augustus 2021. Beoordeling geschreven op 16 september 2021.


Heel goed

10

Heeft geparkeerd in september 2021. Beoordeling geschreven op 16 september 2021.


Goed geregeld!

10

Heeft geparkeerd in september 2021. Beoordeling geschreven op 15 september 2021.


Voor het eerst valid parking gedaan maar ben zeer tevreden. Snelle service. We belden een half uur van te voren en er werd aangegeven dat het even kon duren omdat het erg druk was maar bij aankomt stond de medewerker er al.
Terug stond de medewerker er meteen na mijn telefoontje al.
Zeker een aanrader.

8

Heeft geparkeerd in september 2021. Beoordeling geschreven op 15 september 2021.


Erg netjes en uiteraard betrouwbaar, maar heb bij zowel aankomst als vertrek enige tijd moeten wachten totdat ze er waren zo'n 15 minuten. Daarom geen vijf maar vier sterren.

10

Heeft geparkeerd in september 2021. Beoordeling geschreven op 13 september 2021.


Attent en hulpvaardig. Ik ben ontzettend goed geholpen toen mijn vliegtuig ernstig vertraagd was en midden in de nacht pas landde.

10

Heeft geparkeerd in september 2021. Beoordeling geschreven op 13 september 2021.


Snelle en vriendelijke medewerkers. Duidelijke informatie en goede prijs voor 5 dagen valetparkeren.

10

Heeft geparkeerd in september 2021. Beoordeling geschreven op 13 september 2021.


Reliable, on time, good ratio quality/price, good communication.

10

Heeft geparkeerd in september 2021. Beoordeling geschreven op 12 september 2021.


Alles top en goed al jaren betrouwbare dienst

10

Heeft geparkeerd in september 2021. Beoordeling geschreven op 12 september 2021.


Dit was de eerste keer dat we de auto afgaven, met het idee dat het wel spannend was.
Wat we als fijn hebben ervaren is dat we geen tijd kwijt zijn naar het zoeken van een groot parkeerterrein en wachten op een bus en de terugreis nogmaals al die acties. Het is super gegaan. We belden een half uurtje vooraf en daarna liep het vlekkeloos.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2021. Beoordeling geschreven op 09 september 2021.


The Valet Guys zijn uiterst professoneel en zal weer een beroep op ze doen!

10

Heeft geparkeerd in augustus 2021. Beoordeling geschreven op 06 september 2021.


Niet hoeven wachten, vriendelijke chauffeurs, je wordt snel aan de telefoon geholpen en de locatie op Schiphol is perfect. Absoluut aan te raden.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2021. Beoordeling geschreven op 06 september 2021.


Gewoon heel goed.
Heel prettig om je auto met een vertrouwd gevoel af te geven.

En na de vakantie ook weer zo terug te krijgen.

Over The Valet Guys

Wanneer u reserveert bij The Valet Guys weet u dat alles goed voor u wordt geregeld. U gaat op reis zonder zorgen dankzij hun jarenlange ervaring in de branche. The Valet Guys staan dag en nacht voor u klaar om u goed van dienst te kunnen zijn.

Er is geen maximale doorrijhoogte, breedte of lengte bij The Valet Guys en u kunt voor meerdere voertuigen reserveren. Daarnaast heeft The Valet Guys ook de mogelijkheid om uw auto overdekt te parkeren.

Valet parkeren
U geeft uw auto af bij Schiphol Airport aan een medewerker van The Valet Guys. De medewerker neemt de auto van u aan en zorgt ervoor dat u uw reis snel kunt voortzetten. Nadat u bij terugkomst contact heeft opgenomen met The Valet Guys, zorgen zij ervoor dat uw auto weer naar Schiphol Airport wordt gebracht.

Nachttoeslag Als u in de nacht tussen 00:00-06:00 vertrekt vanaf de luchthaven om uw reis te beginnen of als u in de nacht terug komt van uw reis, wordt eenmalig 15 euro extra in rekening gebracht. Indien u zowel vertrekt als aankomt in de nacht hoeft u maar 1x de toeslag te betalen. U kunt dit bij het maken van uw reservering bij boeken.

Uw auto staat veilig geparkeerd op één van de afgesloten terreinen van The Valet Guys. De terreinen zijn voorzien van beveiligingscamera's en er is altijd personeel aanwezig.

Bij de aanname van uw auto controleren de medewerkers uw auto samen met u en zullen eventueel aanwezige schades samen met u noteren.

The Valet Guys biedt u de mogelijkheid om gebruik te maken van aanvullende diensten. Het terrein heeft de mogelijkheid om uw auto middels een 220V stekker op te laden en er zijn twee waspakketten beschikbaar. De diensten kunt u toevoegen aan uw reservering op het reserveringsformulier.

Het is ook mogelijk om uw auto overdekt te parkeren.

Zorgt u er wel voor dat u de juiste kabel meeneemt om uw auto goed op te kunnen laden.

Valet parkeren

Aankomst
Onderweg naar Schiphol Airport neemt u 30 minuten voor aankomst contact op met The Valet Guys via het telefoonnummer die u ontvangt in de bevestiging van uw reservering. U wordt opgewacht in de bocht tussen vertrekhal 2 en 3 en u kunt de medewerker herkennen aan de bedrijfskleding voorzien van het logo van The Valet Guys. Na controle van uw auto, draagt u de autosleutels en uw auto over en kunt u uw reis hervatten terwijl de medewerker uw auto veilig parkeert op het terrein van The Valet Guys.

Vertrek
Op de terugweg neemt u contact op met The Valet Guys na het verzamelen van uw bagage. Een medewerker zal uw auto weer aan u overhandigen tussen vertrekhal 2 en 3 waar u de auto ook heeft afgegeven. Na het controleren van uw auto kunt u uw terugreis hervatten wanneer u de autosleutels weer heeft ontvangen.

Adres

Anderlechtlaan 250, 1066HL, Amsterdam

Help