The Valet Guys

Wanneer u gebruik maakt van de diensten van het familiebedrijf The Valet Guys, weet u dat u zorgeloos op reis kunt gaan. Het bedrijf staat garant voor de uitstekende kwaliteit en persoonlijke service die zij aan hun klanten bieden. Bij The Valet Guys is de klant altijd koning. De medewerkers helpen u graag met uw bagage en uw auto wordt veilig geparkeerd op de goed beveiligde terreinen.

Meer informatie

Adres

Anderlechtlaan 250, 1066HL, Amsterdam
Parkeren Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid The Valet Guys

Beoordelingen The Valet Guys

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

9,1
Op basis van 500 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 14 november 2019.


Vriendelijk, correct en punctueel!

10

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 13 november 2019.


Top geregeld bij aankomst stond de chauffeur ons op te wachten en toen we terug kwamen stond de auto er al weer!

10

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 12 november 2019.


Prima service.
auto gewassen bij ophalen van de auto
snel ter plaatse

10

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 11 november 2019.


Super wat gemakkelijk. Heel vriendelijke chauffeurs ook

10

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 11 november 2019.


Top, service gericht correct en snel

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 11 november 2019.


Vlotte en nette afhandeling. Prettig telefonisch contact.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 10 november 2019.


Top ervaring. Aardige medewerkers . Voor vertrek een half uur van te voren gebeld en toen ik aankwam stond de valet guy al klaar voor ons. Toen we terugkwamen heb ik direct na landing gebeld, bijna stuurden ze al iemand, echter kon ik net op tijd aangeven dat we nog in het vliegtuig zaten. Toen we bij de bagage band waren heb ik weer gebeld en bij buitenkomst stond de auto gereed. Heel behulpzaam tijdens het in en uitladen van de auto en geen gekkigheden qua schade en kilometers. Aanradertje voor anderen en als we weer gaan vliegen zijn de valet guys de eerste die ik bel in relatie tot parkeren van mijn auto.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 10 november 2019.


Top als altijd! Goede prijs, vriendelijke mensen. Als fotograaf heb ik altijd erg veel bagage en is deze service goud waard.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 09 november 2019.


Prima service, correct en vriendelijk personeel.

10

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 08 november 2019.


Perfecte service altijd optijd en gewoon netjes
Toppers

6

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 07 november 2019.


Bij de heenreis was er iemand aanwezig, vriendelijk gesprek, alles ok.
Bij terugkomst bij aankomst de bagageband gebeld, maar ik mocht pas bellen als we de bagage hadden en dan zou er iemand binnen 10- minuten zijn. Dit resulteerde dat wij om 1 uur 's nachts 10 minuten in de kou stonden buiten te wachten totdat er een Valet Guy op kwam dagen. Dit is voor mij niet de valet-ervaring waar ik op gerekend had. Valet betekent voor mij: niet hoeven te wachten op je auto bij aankomst en vertrek

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 07 november 2019.


Helemaal goed, alleen bij aankomst wat langer moeten wachten maar dit lag buiten hun schuld. Heel Amsterdam e.o. stond vast

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 07 november 2019.


Prima service

8

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 06 november 2019.


Prima geregeld, vlg keer weer!

8

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 06 november 2019.


Alles prima, alleen terug ruim 20 minuten moeten wachten, vonden wij te lang.

Over The Valet Guys

Wanneer u reserveert bij The Valet Guys weet u dat alles goed voor u wordt geregeld. U gaat op reis zonder zorgen dankzij hun jarenlange ervaring in de branche. The Valet Guys staan dag en nacht voor u klaar om u goed van dienst te kunnen zijn.

Er is geen maximale doorrijhoogte, breedte of lengte bij The Valet Guys en u kunt voor meerdere voertuigen reserveren. Daarnaast heeft The Valet Guys ook de mogelijkheid om uw auto overdekt te parkeren.

Valet parkeren
U geeft uw auto af bij Schiphol Airport aan een medewerker van The Valet Guys. De medewerker neemt de auto van u aan en zorgt ervoor dat u uw reis snel kunt voortzetten. Nadat u bij terugkomst contact heeft opgenomen met The Valet Guys, zorgen zij ervoor dat uw auto weer naar Schiphol Airport wordt gebracht.

Nachttoeslag Als u in de nacht tussen 00:00-06:00 vertrekt vanaf de luchthaven om uw reis te beginnen of als u in de nacht terug komt van uw reis, wordt eenmalig 10 euro extra in rekening gebracht. Indien u zowel vertrekt als aankomt in de nacht hoeft u maar 1x de toeslag te betalen. U kunt dit bij het maken van uw reservering bij boeken.

Uw auto staat veilig geparkeerd op één van de afgesloten terreinen van The Valet Guys. De terreinen zijn voorzien van beveiligingscamera's en er is altijd personeel aanwezig.

Bij de aanname van uw auto controleren de medewerkers uw auto samen met u en zullen eventueel aanwezige schades samen met u noteren.

The Valet Guys biedt u de mogelijkheid om gebruik te maken van aanvullende diensten. Het terrein heeft de mogelijkheid om uw auto middels een 220V stekker op te laden en er zijn twee waspakketten beschikbaar. De diensten kunt u toevoegen aan uw reservering op het reserveringsformulier.

Het is ook mogelijk om uw auto overdekt te parkeren.

Zorgt u er wel voor dat u de juiste kabel meeneemt om uw auto goed op te kunnen laden.

Valet parkeren

Aankomst
Onderweg naar Schiphol Airport neemt u 30 minuten voor aankomst contact op met The Valet Guys via het telefoonnummer die u ontvangt in de bevestiging van uw reservering. U wordt opgewacht in de bocht tussen vertrekhal 2 en 3 en u kunt de medewerker herkennen aan de bedrijfskleding voorzien van het logo van The Valet Guys. Na controle van uw auto, draagt u de autosleutels en uw auto over en kunt u uw reis hervatten terwijl de medewerker uw auto veilig parkeert op het terrein van The Valet Guys.

Vertrek
Op de terugweg neemt u contact op met The Valet Guys na het verzamelen van uw bagage. Een medewerker zal uw auto weer aan u overhandigen tussen vertrekhal 2 en 3 waar u de auto ook heeft afgegeven. Na het controleren van uw auto kunt u uw terugreis hervatten wanneer u de autosleutels weer heeft ontvangen.

Adres

Anderlechtlaan 250, 1066HL, Amsterdam

Help