The Valet Guys

Wanneer u gebruik maakt van de diensten van het familiebedrijf The Valet Guys, weet u dat u zorgeloos op reis kunt gaan. Het bedrijf staat garant voor de uitstekende kwaliteit en persoonlijke service die zij aan hun klanten bieden. Bij The Valet Guys is de klant altijd koning. De medewerkers helpen u graag met uw bagage en uw auto wordt veilig geparkeerd op de goed beveiligde terreinen.

Meer informatie

Adres

Anderlechtlaan 250, 1066HL, Amsterdam
Parkeren Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid The Valet Guys

Beoordelingen The Valet Guys

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

9,1
Op basis van 743 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in november 2021. Beoordeling geschreven op 22 november 2021.


Prima service en uiterst vriendelijke medewerkers. Goed geregeld!!

10

Heeft geparkeerd in november 2021. Beoordeling geschreven op 18 november 2021.


Super service!! Friendly people!!

10

Heeft geparkeerd in november 2021. Beoordeling geschreven op 15 november 2021.


Stonden klaar, zowel op heenreis als terugreis, vriendelijk en goede service

10

Heeft geparkeerd in oktober 2021. Beoordeling geschreven op 04 november 2021.


Alles ging soepel en snel. Hele vriendelijke medewerkers! Top!!

10

Heeft geparkeerd in oktober 2021. Beoordeling geschreven op 01 november 2021.


Verliep perfect. Het boeken is eenvoudig en afspraken worden keurig nagekomen. Vriendelijke heren die auto ophaalden en terugbrachten. Voor herhaling vatbaar.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2021. Beoordeling geschreven op 28 oktober 2021.


Top, volgende keer weer!

10

Heeft geparkeerd in oktober 2021. Beoordeling geschreven op 26 oktober 2021.


Lekker vlot en easy!!!!!

10

Heeft geparkeerd in oktober 2021. Beoordeling geschreven op 23 oktober 2021.


Prima ervaring met deze parking service. Keurig op tijd. Duidelijk plek voor auto afgeven en ophalen.

8

Heeft geparkeerd in oktober 2021. Beoordeling geschreven op 19 oktober 2021.


Inleveren van de auto verliep vlot, het ophalen duurde wat langer half uur in verband met drukte. Werd keurig gebeld toen auto eraan kwam.

10

Heeft geparkeerd in september 2021. Beoordeling geschreven op 17 oktober 2021.


Goede ervaringen met deze parking.

10

Heeft geparkeerd in september 2021. Beoordeling geschreven op 17 oktober 2021.


Top en snelle service! En betrouwbaar!

10

Heeft geparkeerd in oktober 2021. Beoordeling geschreven op 17 oktober 2021.


Top we moesten van te voren even bellen dat we er aankwamen bij het vliegveld. Daar stond er meteen iemand klaar voor ons die onze auto mee nam. De teug reis hadden we een grote vertaging.maar toen ik belde dat we bij bage band stonden Vertelde deze vriendelijk persoon dat hij al zat te wachten op ons. Hij hield netjes bij hoe laat we terug kwamen. Dus zeker een aanrader voor iedereen om hier te reserveren. Ik ga het zeker doen als we volgend jaar weer gaan.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2021. Beoordeling geschreven op 13 oktober 2021.


Goede en snelle service. ij vertrek was ik vergeten op tijd te bellen, ze kwamen er meteen aan. Bij terugkomst was het vliegtuig wat eerder terug dan gepland, ook nu waren ze er weer snel.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2021. Beoordeling geschreven op 11 oktober 2021.


Gewoon top op alle fronten!

10

Heeft geparkeerd in september 2021. Beoordeling geschreven op 09 oktober 2021.


Snel, betrouwbaar, voordelig.

Over The Valet Guys

Wanneer u reserveert bij The Valet Guys weet u dat alles goed voor u wordt geregeld. U gaat op reis zonder zorgen dankzij hun jarenlange ervaring in de branche. The Valet Guys staan dag en nacht voor u klaar om u goed van dienst te kunnen zijn.

Er is geen maximale doorrijhoogte, breedte of lengte bij The Valet Guys en u kunt voor meerdere voertuigen reserveren. Daarnaast heeft The Valet Guys ook de mogelijkheid om uw auto overdekt te parkeren.

Valet parkeren
U geeft uw auto af bij Schiphol Airport aan een medewerker van The Valet Guys. De medewerker neemt de auto van u aan en zorgt ervoor dat u uw reis snel kunt voortzetten. Nadat u bij terugkomst contact heeft opgenomen met The Valet Guys, zorgen zij ervoor dat uw auto weer naar Schiphol Airport wordt gebracht.

Nachttoeslag Als u in de nacht tussen 00:00-06:00 vertrekt vanaf de luchthaven om uw reis te beginnen of als u in de nacht terug komt van uw reis, wordt eenmalig 15 euro extra in rekening gebracht. Indien u zowel vertrekt als aankomt in de nacht hoeft u maar 1x de toeslag te betalen. U kunt dit bij het maken van uw reservering bij boeken.

Uw auto staat veilig geparkeerd op één van de afgesloten terreinen van The Valet Guys. De terreinen zijn voorzien van beveiligingscamera's en er is altijd personeel aanwezig.

Bij de aanname van uw auto controleren de medewerkers uw auto samen met u en zullen eventueel aanwezige schades samen met u noteren.

The Valet Guys biedt u de mogelijkheid om gebruik te maken van aanvullende diensten. Het terrein heeft de mogelijkheid om uw auto middels een 220V stekker op te laden en er zijn twee waspakketten beschikbaar. De diensten kunt u toevoegen aan uw reservering op het reserveringsformulier.

Het is ook mogelijk om uw auto overdekt te parkeren.

Zorgt u er wel voor dat u de juiste kabel meeneemt om uw auto goed op te kunnen laden.

Valet parkeren

Aankomst
Onderweg naar Schiphol Airport neemt u 30 minuten voor aankomst contact op met The Valet Guys via het telefoonnummer die u ontvangt in de bevestiging van uw reservering. U wordt opgewacht in de bocht tussen vertrekhal 2 en 3 en u kunt de medewerker herkennen aan de bedrijfskleding voorzien van het logo van The Valet Guys. Na controle van uw auto, draagt u de autosleutels en uw auto over en kunt u uw reis hervatten terwijl de medewerker uw auto veilig parkeert op het terrein van The Valet Guys.

Vertrek
Op de terugweg neemt u contact op met The Valet Guys na het verzamelen van uw bagage. Een medewerker zal uw auto weer aan u overhandigen tussen vertrekhal 2 en 3 waar u de auto ook heeft afgegeven. Na het controleren van uw auto kunt u uw terugreis hervatten wanneer u de autosleutels weer heeft ontvangen.

Adres

Anderlechtlaan 250, 1066HL, Amsterdam

Help