The Valet Guys

Wanneer u gebruik maakt van de diensten van het familiebedrijf The Valet Guys, weet u dat u zorgeloos op reis kunt gaan. Het bedrijf staat garant voor de uitstekende kwaliteit en persoonlijke service die zij aan hun klanten bieden. Bij The Valet Guys is de klant altijd koning. De medewerkers helpen u graag met uw bagage en uw auto wordt veilig geparkeerd op de goed beveiligde terreinen.

Meer informatie

Adres

Anderlechtlaan 250, 1066HL, Amsterdam
Parkeren Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid The Valet Guys

Beoordelingen The Valet Guys

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

9,3
Op basis van 296 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 18 juli 2019.


Uitstekende en vriendelijke service. Bij aankomst uit Italië werd ik al gebeld dat men had gezien dat vliegtuig al was geland. Tevens stond de auto al klaar.
Niks dan lof.

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 18 juli 2019.


Uitstekende service. Snel en afspraken zijn geborgd.

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 15 juli 2019.


Prima geregeld, half uurtje voor aankomst getelefoneerd, duidelijke uitleg, stonden ons op te wachten, opname schade wagen en ook nog eens uitgelegd hoe het ging als we terugkwamen. Bij terugkomst na oppikken bagage dadelijk aansluiting en waren netjes op tijd daar met onze auto op de afgesproken plaats. Vriendelijk personeel telkens, dus helemaal tevreden.

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 15 juli 2019.


Wij zijn zeer tevreden. Nette medewerker.

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 15 juli 2019.


Heel tevreden!

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 15 juli 2019.


Alles prima verlopen

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 11 juli 2019.


Super ervaring! Alles tot in de puntjes verzorgd! Hele aardige chauffeurs en perfect op tijd!

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 10 juli 2019.


Snel en goed!

8

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 10 juli 2019.


The employees were kind and very responsive, but the waiting time upon return was a bit too long upon return to Amsterdam. I received the care after approx. 20 min.

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 09 juli 2019.


Al drie keer dit jaar gebruik van gemaakt en telkens prima service.

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 09 juli 2019.


Wederom weer goed geregeld goede service en snel elke keer als ik op vakantie ga reserveer ik the Valet guys aanrader

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 09 juli 2019.


Zoals altijd weer goede service and goede prijs!

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 06 juli 2019.


Prima service, aardige medewerker. Snel en pro-actief. Belde zelf op toen wij plotseling in een file belandden en wat later waten. Onze koffers werden galant in- en uit de auto geladen. Ook terug waren zij weer snel met onze auto terug.

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 04 juli 2019.


Netjes op de afgesproken tijd aanwezig. Top service!

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 04 juli 2019.


Super goed geholpen keurig op tijd bij aankomst en vertrek.

Over The Valet Guys

Wanneer u reserveert bij The Valet Guys weet u dat alles goed voor u wordt geregeld. U gaat op reis zonder zorgen dankzij hun jarenlange ervaring in de branche. The Valet Guys staan dag en nacht voor u klaar om u goed van dienst te kunnen zijn.

Er is geen maximale doorrijhoogte, breedte of lengte bij The Valet Guys en u kunt voor meerdere voertuigen reserveren. Daarnaast heeft The Valet Guys ook de mogelijkheid om uw auto overdekt te parkeren.

Valet parkeren
U geeft uw auto af bij Schiphol Airport aan een medewerker van The Valet Guys. De medewerker neemt de auto van u aan en zorgt ervoor dat u uw reis snel kunt voortzetten. Nadat u bij terugkomst contact heeft opgenomen met The Valet Guys, zorgen zij ervoor dat uw auto weer naar Schiphol Airport wordt gebracht.

Uw auto staat veilig geparkeerd op één van de afgesloten terreinen van The Valet Guys. De terreinen zijn voorzien van beveiligingscamera's en er is altijd personeel aanwezig.

Bij de aanname van uw auto controleren de medewerkers uw auto samen met u en zullen eventueel aanwezige schades samen met u noteren.

The Valet Guys biedt u de mogelijkheid om gebruik te maken van aanvullende diensten. Het terrein heeft de mogelijkheid om uw auto middels een 220V stekker op te laden en er zijn twee waspakketten beschikbaar. De diensten kunt u toevoegen aan uw reservering op het reserveringsformulier.

Het is ook mogelijk om uw auto overdekt te parkeren.

Zorgt u er wel voor dat u de juiste kabel meeneemt om uw auto goed op te kunnen laden.

Valet parkeren

Aankomst
Onderweg naar Schiphol Airport neemt u 30 minuten voor aankomst contact op met The Valet Guys via het telefoonnummer die u ontvangt in de bevestiging van uw reservering. U wordt opgewacht in de bocht tussen vertrekhal 2 en 3 en u kunt de medewerker herkennen aan de bedrijfskleding voorzien van het logo van The Valet Guys. Na controle van uw auto, draagt u de autosleutels en uw auto over en kunt u uw reis hervatten terwijl de medewerker uw auto veilig parkeert op het terrein van The Valet Guys.

Vertrek
Op de terugweg neemt u contact op met The Valet Guys na het verzamelen van uw bagage. Een medewerker zal uw auto weer aan u overhandigen tussen vertrekhal 2 en 3 waar u de auto ook heeft afgegeven. Na het controleren van uw auto kunt u uw terugreis hervatten wanneer u de autosleutels weer heeft ontvangen.

Adres

Anderlechtlaan 250, 1066HL, Amsterdam

Help