The Valet Guys

Wanneer u gebruik maakt van de diensten van het familiebedrijf The Valet Guys, weet u dat u zorgeloos op reis kunt gaan. Het bedrijf staat garant voor de uitstekende kwaliteit en persoonlijke service die zij aan hun klanten bieden. Bij The Valet Guys is de klant altijd koning. De medewerkers helpen u graag met uw bagage en uw auto wordt veilig geparkeerd op de goed beveiligde terreinen.

Meer informatie

Adres

Anderlechtlaan 250, 1066HL, Amsterdam
Parkeren Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid The Valet Guys

Beoordelingen The Valet Guys

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

9,3
Op basis van 212 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in februari 2019. Beoordeling geschreven op 26 februari 2019.


Keurige afhandeling! Nette mensen aan het werk. Wekt veel vertrouwen. Punctueel betreft het maken en nakomen van de gemaakte afspraken. Denken erg mee. Voor herhaling vatbaar.

10

Heeft geparkeerd in februari 2019. Beoordeling geschreven op 24 februari 2019.


Helemaal goed. Korte wachttijd, zowel op heen- als terugreis.
Vriendelijke correcte medewerkers, zowel aan de telefoon als op vliegveld.

10

Heeft geparkeerd in februari 2019. Beoordeling geschreven op 23 februari 2019.


Efficiente en snelle inname, zelfs om 05.00. Bij terugkeer, 5 minuten gewacht, maar direct weer efficient afgehandeld. Top geregeld, geen gedoe.
Volgende keer weer.

10

Heeft geparkeerd in februari 2019. Beoordeling geschreven op 23 februari 2019.


Uitstekend

10

Heeft geparkeerd in februari 2019. Beoordeling geschreven op 22 februari 2019.


Top geregeld. We waren te vroeg op Schiphol. Maar geen probleem, de auto konden we zo afgeven.
Bij terugkomst stond die weer klaar. Super!

10

Heeft geparkeerd in februari 2019. Beoordeling geschreven op 21 februari 2019.


Prima service snelle afhandeling.

10

Heeft geparkeerd in februari 2019. Beoordeling geschreven op 20 februari 2019.


Goed geregeld,makkelijke site, aardige mensen...top als het raam aan de binnenkant beslagen is, gebruik ff een zeem zodat er geen druppels aan de binnenkant zitten....

8

Heeft geparkeerd in februari 2019. Beoordeling geschreven op 20 februari 2019.


Wij belden iets te laat maar toch kwam de meneer snel naar oka toe! Erg fijn, op terugweg ging t ook prima. Aan te bevelen!

10

Heeft geparkeerd in januari 2019. Beoordeling geschreven op 16 februari 2019.


Ze waren weer netjes op tijd, vooral bij terugkomst. Omdat de bagage heel lang duurde, waren zij er eerder dan ik en toen ik belde kreeg ik te horen dat de auto er al was en de chauffeur op mijn aan het wachten was. Op de heenweg moest ik 15 min wachten, maar dat vind ik allemaal binnen de perken. Het personeel is netjes en zien er herkenbaar uit.

8

Heeft geparkeerd in februari 2019. Beoordeling geschreven op 15 februari 2019.


Absoluut goede service, vriendelijk en goed geregeld allemaal.

10

Heeft geparkeerd in februari 2019. Beoordeling geschreven op 15 februari 2019.


De opvang van de auto en het weer ophalen verliep vlekkeloos.
Het telefonische contact, ook midden in de nacht was helder en vriendelijk.

10

Heeft geparkeerd in januari 2019. Beoordeling geschreven op 15 februari 2019.


Heel plezierig bij the valet guys, bij vertrek bijna geen wachttijd. en bij terug komst stond mijn wagen al klaar voor dat ik gebeld had TOPPIE

10

Heeft geparkeerd in februari 2019. Beoordeling geschreven op 11 februari 2019.


Correcte afhandeling van zaken!

6

Heeft geparkeerd in januari 2019. Beoordeling geschreven op 06 februari 2019.


Bij slecht weer 10 minuten wachten vind ik geen valet parking

10

Heeft geparkeerd in januari 2019. Beoordeling geschreven op 06 februari 2019.


Uitstekend en betrouwbaar

Over The Valet Guys

Wanneer u reserveert bij The Valet Guys weet u dat alles goed voor u wordt geregeld. U gaat op reis zonder zorgen dankzij hun jarenlange ervaring in de branche. The Valet Guys staan dag en nacht voor u klaar om u goed van dienst te kunnen zijn.

Er is geen maximale doorrijhoogte, breedte of lengte bij The Valet Guys en u kunt voor meerdere voertuigen reserveren. Daarnaast heeft The Valet Guys ook de mogelijkheid om uw auto overdekt te parkeren.

Valet parkeren
U geeft uw auto af bij Schiphol Airport aan een medewerker van The Valet Guys. De medewerker neemt de auto van u aan en zorgt ervoor dat u uw reis snel kunt voortzetten. Nadat u bij terugkomst contact heeft opgenomen met The Valet Guys, zorgen zij ervoor dat uw auto weer naar Schiphol Airport wordt gebracht.

Uw auto staat veilig geparkeerd op één van de afgesloten terreinen van The Valet Guys. De terreinen zijn voorzien van beveiligingscamera's en er is altijd personeel aanwezig.

Bij de aanname van uw auto controleren de medewerkers uw auto samen met u en zullen eventueel aanwezige schades samen met u noteren.

The Valet Guys biedt u de mogelijkheid om gebruik te maken van aanvullende diensten. Het terrein heeft de mogelijkheid om uw auto middels een 220V stekker op te laden en er zijn twee waspakketten beschikbaar. De diensten kunt u toevoegen aan uw reservering op het reserveringsformulier.

Het is ook mogelijk om uw auto overdekt te parkeren.

Zorgt u er wel voor dat u de juiste kabel meeneemt om uw auto goed op te kunnen laden.

Valet parkeren

Aankomst
Onderweg naar Schiphol Airport neemt u 30 minuten voor aankomst contact op met The Valet Guys via het telefoonnummer die u ontvangt in de bevestiging van uw reservering. U wordt opgewacht in de bocht tussen vertrekhal 2 en 3 en u kunt de medewerker herkennen aan de bedrijfskleding voorzien van het logo van The Valet Guys. Na controle van uw auto, draagt u de autosleutels en uw auto over en kunt u uw reis hervatten terwijl de medewerker uw auto veilig parkeert op het terrein van The Valet Guys.

Vertrek
Op de terugweg neemt u contact op met The Valet Guys na het verzamelen van uw bagage. Een medewerker zal uw auto weer aan u overhandigen tussen vertrekhal 2 en 3 waar u de auto ook heeft afgegeven. Na het controleren van uw auto kunt u uw terugreis hervatten wanneer u de autosleutels weer heeft ontvangen.

Adres

Anderlechtlaan 250, 1066HL, Amsterdam

Help