The Valet Guys

Wanneer u gebruik maakt van de diensten van het familiebedrijf The Valet Guys, weet u dat u zorgeloos op reis kunt gaan. Het bedrijf staat garant voor de uitstekende kwaliteit en persoonlijke service die zij aan hun klanten bieden. Bij The Valet Guys is de klant altijd koning. De medewerkers helpen u graag met uw bagage en uw auto wordt veilig geparkeerd op de goed beveiligde terreinen.

Meer informatie

Adres

Anderlechtlaan 250, 1066HL, Amsterdam
Parkeren Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid The Valet Guys

Beoordelingen The Valet Guys

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

9,6
Op basis van 108 beoordelingen
8

Heeft geparkeerd in oktober 2018. Beoordeling geschreven op 24 oktober 2018.


Contact met personeel erg goed. Beleefd spontaan.
Goede zorg voor de auto.
Alleen erg jammer op heenweg 20min moeten wachten voordat de auto afgegeven werdt.
Op de terug 25min moeten wachten buiten op straat.
Erg jammer dan kan ik net zo goed naar lang parkeren gaan.

10

Heeft geparkeerd in september 2018. Beoordeling geschreven op 23 oktober 2018.


Perfecte service, de auto werd binnen een kwartier na mijn telefoontje weer voor gereden! Vriendelijk personeel.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2018. Beoordeling geschreven op 22 oktober 2018.


Prima ervaring met The Valet Guys. Afhandeling bij vertrek en aankomst ging snel, keurig te woord gestaan.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2018. Beoordeling geschreven op 22 oktober 2018.


Snelle en zeer correcte service, met een telefoonnummer wat dag en nacht bereikbaar is.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2018. Beoordeling geschreven op 22 oktober 2018.


Wij waren bij vertrek naar onze vakantie bestemming 15 min eerder dan de afgesproken tijd bij de vertrekhal. Er stond gelukkig al iemand van The Valet Guys op ons te wachten. Top! 8 dagen daarna onze auto opgehaald zonder complicaties. Volgende maand zal ik weer gebruik maken van jullie service.

Keep up the good work

10

Heeft geparkeerd in oktober 2018. Beoordeling geschreven op 17 oktober 2018.


Super goed, We hebben al eerder gebruik gemaakt van The Valet Guys, daarom nu weer. Een Guy stond al klaar op de afgesproken plek waar we onze auto konden afgeven. Hij had de kopie van de reservering al klaar, tekenen voor inname auto en klaar. Geen gedoe, snel en vakkundig. Erg prettig contact, Guy gaf gelijk het vertrouwen, wenste ons een goeie reis en we gingen met een gerust gevoel op vakantie.Bij terugkomst gelijk gebeld dat we geland zijn. Toen we buiten op de afgesproken plek kwamen stond onze Guy al te wachten en konden na inspectie van de auto op weg naar huis. The Valet Guys, eerlijk, betrouwbaar en zeker betaalbaar. Tot de volgende keer Guys. Bedankt voor de goeie service!

10

Heeft geparkeerd in september 2018. Beoordeling geschreven op 11 oktober 2018.


Uitstekend!
Korte inspectie auto
Heldere communicatie
Duidelijke afspraken/verplichtingen

10

Heeft geparkeerd in september 2018. Beoordeling geschreven op 11 oktober 2018.


Alles was prima geregeld. De heenreis ging vlekkeloos . Alleen bij de terugreis hadden we vertraging en hadden dat gelijk gemeld bij The Vallet Guys.
Toen wij terugkomst belde voor de auto, was dat niet bekend, maar de auto werd toch redelijk snel teruggebracht.

10

Heeft geparkeerd in september 2018. Beoordeling geschreven op 08 oktober 2018.


Echt top service!! Alles conform afspraak. Ga er zeker vaker gebruik van maken!

Half uur voor aankomst bellen en chauffeur staat keurig te wachten. Bij terugkomst ook weer keurig geregeld. Bellen als koffers er zijn. Op je gemak naar de afgesproken plek en daar staat de auto al klaar.

10

Heeft geparkeerd in september 2018. Beoordeling geschreven op 01 oktober 2018.


Vriendelijk, op tijd, alles goed geregeld.
Wegbrengen en ophalen geen wachttijd

8

Heeft geparkeerd in september 2018. Beoordeling geschreven op 22 september 2018.


Prettige ervaring en goed en snel geregeld.

10

Heeft geparkeerd in september 2018. Beoordeling geschreven op 20 september 2018.


Ben erg tevreden

10

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 18 september 2018.


Subliem, correct, afspraken stipt nagekomen

10

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 16 september 2018.


Het was perfekt geregeld. Bij aankomst op schiphol stond de medewerker al te wachten. Het contact was zeer vriendelijk en professioneel. Bij terugkomst kwam er een zeer vriendelijke dame onze auto terugbrengen en was zeer vriendelijk en geïnteresseerd hoe onze vakantie geweest was.

10

Heeft geparkeerd in september 2018. Beoordeling geschreven op 14 september 2018.


Super geregelf

Over The Valet Guys

Wanneer u reserveert bij The Valet Guys weet u dat alles goed voor u wordt geregeld. U gaat op reis zonder zorgen dankzij hun jarenlange ervaring in de branche. The Valet Guys staan dag en nacht voor u klaar om u goed van dienst te kunnen zijn.

Er is geen maximale doorrijhoogte, breedte of lengte bij The Valet Guys en u kunt voor meerdere voertuigen reserveren. Daarnaast heeft The Valet Guys ook de mogelijkheid om uw auto overdekt te parkeren.

Valet parkeren
U geeft uw auto af bij Schiphol Airport aan een medewerker van The Valet Guys. De medewerker neemt de auto van u aan en zorgt ervoor dat u uw reis snel kunt voortzetten. Nadat u bij terugkomst contact heeft opgenomen met The Valet Guys, zorgen zij ervoor dat uw auto weer naar Schiphol Airport wordt gebracht.

Uw auto staat veilig geparkeerd op één van de afgesloten terreinen van The Valet Guys. De terreinen zijn voorzien van beveiligingscamera's en er is altijd personeel aanwezig.

Bij de aanname van uw auto controleren de medewerkers uw auto samen met u en zullen eventueel aanwezige schades samen met u noteren.

The Valet Guys biedt u de mogelijkheid om gebruik te maken van aanvullende diensten. Het terrein heeft de mogelijkheid om uw auto middels een 220V stekker op te laden en er zijn twee waspakketten beschikbaar. De diensten kunt u toevoegen aan uw reservering op het reserveringsformulier.

Het is ook mogelijk om uw auto overdekt te parkeren.

Zorgt u er wel voor dat u de juiste kabel meeneemt om uw auto goed op te kunnen laden.

Valet parkeren

Aankomst
Onderweg naar Schiphol Airport neemt u 30 minuten voor aankomst contact op met The Valet Guys via het telefoonnummer die u ontvangt in de bevestiging van uw reservering. U wordt opgewacht in de bocht tussen vertrekhal 2 en 3 en u kunt de medewerker herkennen aan de bedrijfskleding voorzien van het logo van The Valet Guys. Na controle van uw auto, draagt u de autosleutels en uw auto over en kunt u uw reis hervatten terwijl de medewerker uw auto veilig parkeert op het terrein van The Valet Guys.

Vertrek
Op de terugweg neemt u contact op met The Valet Guys na het verzamelen van uw bagage. Een medewerker zal uw auto weer aan u overhandigen tussen vertrekhal 2 en 3 waar u de auto ook heeft afgegeven. Na het controleren van uw auto kunt u uw terugreis hervatten wanneer u de autosleutels weer heeft ontvangen.

Adres

Anderlechtlaan 250, 1066HL, Amsterdam

Help