Parkos
user
Toggle Navigation

Route naar Schiphol Airport

Op deze pagina kan je jouw reis naar Schiphol Airport plannen. Hier staan ook handige tips om met de auto door The Netherlands te rijden.
Belangrijke informatie - snelle info: Verkeersinformatie

Plan je route hier

Startpunt
Parkeeraanbieder
Parkeerdienst
Als je op de onderstaande stappen klikt, kun je inzoomen op de gedetailleerde routebeschrijving.
× Wijzig 06B8FACA-02C7-4745-B4F8-A78D3BA5FBF8 Print

Adresgegevens

Schiphol Airport
Vertrekpassage The Netherlands
Select your provider & service above

Parkeerinstructies

 • Verkeersinformatie

  chevron

  Verkeersinformatie

  Schiphol, een van 's werelds grootste luchthavens, kan soms overweldigend zijn als het gaat om het navigeren door de verkeersdrukte en het vinden van de juiste parkeerplaats. Bij Parkos willen we reizigers die onderweg zijn naar Schiphol graag een handje helpen. Bij ons draait alles om gemak van reizen, inclusief het plannen van de route naar Schiphol. Met slechts een paar klikken stel je jouw eigen gepersonaliseerde Schiphol route samen, zodat je zonder stress aan je reis kunt beginnen.


  Zodra je de beste optie voor parkeren Schiphol gevonden hebt, begint de reis naar de luchthaven. Uiteraard wil je op tijd bij het vlieveld zijn en geen kans lopen dat je je vlucht mist. Op deze pagina vind je alle informatie met betrekking tot de dagelijks trajecten waar het druk is, verwachtte reistijden naar Schiphol en andere relevante verkeersinformatie als je vertrekt richting Schiphol Airport.


  Openbaar vervoer of met de auto naar Schiphol

  Schiphol Airport is goed bereikbaar, zowel via het openbaar vervoer met de trein of de bus, als met je eigen auto. Veel reizigers gaan met het openbaar vervoer naar de luchthaven. Dit komt de doorstroom van het autoverkeer rondom Schiphol Airport uiteraard ten goede. Maar als je pech hebt, duurt de treinreis lang of mis je een overstap. Om geen extra kosten te maken en extra reistijd naar de luchthaven te vermijden, is het handig om met je eigen auto te gaan. De luchthaven is gelegen aan de snelweg A4. Neem vanaf de A4 afrit 4 richting Schiphol.


  Onder de normale omstandigheden kunt u uitgaan van de volgende reistijden:


  Van Naar Uren
  Enschede Luchthaven Schiphol 173 kilometer 2:01 uur
  Groningen Luchthaven Schiphol 193 kilometer 2:05 uur
  Leeuwarden Luchthaven Schiphol 149 kilometer 1:44 uur
  Maastricht Luchthaven Schiphol 218 kilometer 2:22 uur
  Rotterdam Luchthaven Schiphol 58 kilometer 0:42 uur
  Utrecht Luchthaven Schiphol 54 kilometer 0:44 uur

  Dagelijks drukke trajecten:

  A1 Amsterdam – Apeldoorn: bij knooppunt Hoevelaken
  A2 Eindhoven – Maastricht: bij Maastricht
  A9/N9 Amstelveen – Den Helder: bij knooppunt Rottepolderplein
  A12 Utrecht – Arnhem: bij de knooppunten Lunetten (Utrecht), Grijsoord en Waterberg (Arnhem)
  A16 Rotterdam – Breda: voor de Van Brienenoordbrug, de Moerdijkbrug en bij het knooppunt Galder (Breda)
  A20 Hoek van Holland – Gouda: tussen knooppunt Kleinpolderplein en knooppunt Terbregseplein
  A27 Almere – Utrecht – Breda: bij Utrecht, voor de Brug bij Gorinchem en bij knooppunt St. Annabosch ( Breda)
  N59 knooppunt Hellegatsplein – Zierikzee


  Verkeersdrukte kalender Nederland

  Klik hier voor de Verkeersdrukte kalender Nederland van ANWB. Deze pagina geeft je de mogelijkheid om de drukke dagen in Nederland te zien, bijvoorbeeld tijdens de zomervakantie.


  file cc Flickr

  Schiphol route voor parkeren

  De parkeerterreinen bij Schiphol hebben verschillende tarieven en parkeerduren. De routebeschrijving naar de officiële en alternatieve parkings is makkelijk te vinden via onze routeplanner. Schiphol P1 Route, Schiphol P3 Route en Schiphol Route P6 zijn te vinden via de officiële website van Schiphol. Er zijn ook stop parkeerplaatsen voor ophalen en wegbrengen van vrienden en familie.


  Met Parkos is het plannen van je route naar Schiphol heel makkelijk. Onze unieke routeplanner neemt je alle zorgen uit handen. Het adres van Schiphol wordt automatisch ingevuld, waardoor je meteen kunt beginnen met het samenstellen van de routes. Bovendien bieden we handige opties om jouw vertrek nog soepeler te laten verlopen. Bij Parkos begrijpen we dat elke reiziger unieke behoeften heeft, en daarom bieden we deze flexibiliteit in routeplanning. De routeplanner wijst je automatisch de snelste route naar je optie voor parkeren Schiphol Amsterdam. Of je nu kiest voor lang parkeren, shuttle service of valet parking, je krijgt altijd de meest efficiënte route voorgeschoteld. Zo ben je verzekerd van een vlotte aankomst op de parkeerlocatie, zonder onnodige omwegen.


  Handige informatie voor op weg

  Voordat je vertrekt, raden wij je aan om de auto te laten controleren op eventueel technische mankementen. Zo weet je zeker dat je zonder zorgen kunt vertrekken en op tijd bij Schiphol aankomt. Het gaat hier bijvoorbeeld om zaken zoals de vloeistoffen (het oliepeil en koelvloeistof). Let er ook op dat de bandenspanning in orde is, ook die van het reservewiel. Daarnaast willen wij je er op wijzen om de werking van de verlichting van de auto te controleren.


  Brandstof

  Of je nu op benzine, diesel of LPG rijdt, je kunt overal in Nederland deze brandstoffen tanken. Wanneer je op reis gaat via de snelwegen, dan raden wij je aan om eerst in de bebouwde kom te tanken. Dit is vaak goedkoper dan wanneer je naast de snelweg tankt. LPG is vanwege de veiligheid niet altijd beschikbaar bij benzinestations binnen de bebouwde kom.

  Pechhulp Nederland

  Heb je toch pech onderweg? Dan kunt je natuurlijk terecht bij de ANWB. Deze helpen je weer op weg. Als lid is het goedkoper en heb je daarnaast keuze uit elf verschillende gratis routekaarten.


  Maximumsnelheid

  De snelheidslimiet op snelwegen in Nederland varieert van 100 kilometer per uur tot 130 kilometer per uur. Op N-wegen geldt een maximumsnelheid van 80 kilometer per uur. In de bebouwde kom geldt er een snelheidslimiet van 30 of 50 kilometer per uur, afhankelijk van de bewegwijzering.

  tankstation cc Flickr
Heb je het juiste antwoord niet gevonden? Neem contact op met één van onze medewerkers.
Bel ons
Nu open
050 808 0177
Bekijk alle openingstijden
Stuur ons een e-mail
Antwoord binnen 24 uur
info@parkos.com
we zijn hier om je te helpen!