Overdekt Parkeren Schiphol
Vanaf € 4,33 per dag! Wijzig vliegveld

Overdekt Parkeren bij Schiphol

Parkos is jouw vergelijker voor overdekte parkeeropties bij Schiphol. Als je op zoek bent naar een veilige en comfortabele parkeeroptie voor je voertuig tijdens je reis vanaf Schiphol, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Met onze ruime keuze aan overdekte parkeerfaciliteiten bieden wij niet alleen bescherming tegen weer en wind, maar ook gemoedsrust terwijl je geniet van je reis. Ontdek hieronder waarom duizenden reizigers kiezen voor overdekt parkeren bij Schiphol via Parkos.

Voordelen van overdekt parkeren

Overdekt parkeren heeft voordelen. We hebben ze voor je op een rijtje gezet:

  1. Bescherming tegen alle weersomstandigheden: Of het nu regent, sneeuwt of de zon fel schijnt, je auto staat veilig en droog in de overdekte parkeerfaciliteiten op ons platform.
  2. Extra beveiliging: We nemen de veiligheid van je voertuig serieus. Overdekte parkeerlocaties op ons platform zijn voorzien van de nieuwste beveiligingsmaatregelen, zodat je met een gerust hart op reis kunt gaan.
  3. Gemakkelijke toegang tot Schiphol: Parkeerfaciliteiten op ons platform liggen in de buurt van Schiphol, waardoor je snel en moeiteloos naar de vertrekhal kunt met de gratis shuttledienst.
  4. Extra luxe met valetparkeren: Overdekt parkeren is ook te combineren met valet parkeren. Dan hoef je niet zelf naar de parkeergarage te rijden. Je laat je auto achter bij je valet op Schiphol.

Locaties en tarieven

Bekijk het handige tabel hieronder om te zien wat wij op ons platform aanbieden als opties voor overdekt parkeren bij Schiphol.

Parkeerfaciliteit Locatie Afstand tot luchthaven Prijs 7 dagen Extra services
Q-Park Park+Fly Amstelveen 14 min € 57,50 Gratis busconnectie
Airport Indoor Parking Roelofarendsveen 11 min € 69,00 Gratis shuttlebus
ParkingPoint Rozenburg Rechtstreeks naar de vertrekhal € 80,00 Valet parkeren, Toeslag tot € 7,98 servicekosten
Vakantie Parking Aalsmeer Rechtstreeks naar de vertrekhal € 80,00 Valet parkeren, Toeslag tot € 7,98 servicekosten
ValetSchiphol Rijsenhout Rechtstreeks naar de vertrekhal € 92,00 Valet parkeren

Veelgestelde vragen (FAQ)

1. Wat zijn de annuleringsvoorwaarden?

Wij bieden kosteloos annuleren tot 24 uur voorafgaand aan je reservering.

2. Is er beveiliging aanwezig bij de parkeerfaciliteiten?

Ja, alle parkeerfaciliteiten die worden aangeboden via Parkos zijn voorzien van beveiligingsmaatregelen zoals cameratoezicht, omheiningen en verlichting om de veiligheid van je voertuig te waarborgen. Per parkeeraanbieder variëren de beveiligingsmaatregelen, deze kun je vinden tijdens het vergelijkingsproces.

3. Hoe kan ik betalen voor mijn reservering?

Je kunt veilig en gemakkelijk betalen voor je reservering via onze website met verschillende betaalmethoden, waaronder creditcard, PayPal, iDEAL, Apple Pay & Google Pay.

4. Kan ik mijn reservering wijzigen?

Ja, je kunt je reservering wijzigen via de beheerpagina van je account op onze website. Let op, wijzigen is alleen mogelijk tot 24 uur voor aankomst. Daarna moeten eventuele wijzigingen via onze klantenservice worden gedaan.

5. Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice?

Je kunt contact opnemen met onze klantenservice via e-mail, telefoon, post en chat. Wij zijn doordeweeks beschikbaar tussen 8:00 - 20:00 uur en in het weekend tussen 9:00 - 18:00 uur.