ShuttleparkerenSchiphol

Bij ShuttleparkerenSchiphol kunt u uw auto veilig parkeren op korte afstand van Schiphol. Het bedrijf biedt dag en nacht hun shuttlediensten aan en het parkeerterrein bevindt zich op slechts 8 minuten van Schiphol. U mag uw sleutels zelf meenemen en er zijn kinderzitjes beschikbaar.

Meer informatie

Adres

Middenweg 11, 1432DE, Aalsmeer
Parkeren Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid ShuttleparkerenSchiphol

ShuttleparkerenSchiphol beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

40%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Omheining
× Cameras
× Verzekerde parkeerplaats
× Voertuig inspectie
40%

Faciliteiten

Wachtruimte
Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
× Elektrisch oplaadpunt
× Toiletten
40%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
× Gehandicapten parkeerplek
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5m tot de terminal
× Valet service

Beoordelingen ShuttleparkerenSchiphol

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

8,3
Op basis van 1736 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in december 2022. Beoordeling geschreven op 21 december 2022.


Afgelopen juni op de zelfde parkeerterrein gestaan. Nu voor december weer voor deze parkeerterrein geboekt. Er werd nu alleen gewerkt bij de ingang van het parkeerterrein, waardoor je niet goed de ingang kon zien. Bij het terrein op rijden was het onduidelijk waar ik nu moest zijn, waardoor ik eerst op een verkeerd terrein stond, omdat het en donker was en er was niemand in de buurt. Na een telefoontje werd het duidelijk. Medewerkers reageren vlot.

8

Heeft geparkeerd in december 2022. Beoordeling geschreven op 21 december 2022.


Het parkeerterrein is goed.
Alleen moeilijk te vinden in het donker..

10

Heeft geparkeerd in december 2022. Beoordeling geschreven op 21 december 2022.


Voor de tweede keer op deze locatie geparkeerd met weer behulpzaam personeel. De busjes komen snel en spreken duidelijk af hoe de terugreis moet worden aangepakt, met telefoonnummer en instructies op kaartje.

10

Heeft geparkeerd in december 2022. Beoordeling geschreven op 20 december 2022.


Snelle service, bij aankomst werden we al opgewacht en konden de auto parkeren en werden gelijk met de shuttle bus naar Schiphol gebracht. Ook het ophalen ging snel na het bellen.

10

Heeft geparkeerd in november 2022. Beoordeling geschreven op 20 december 2022.


Mijn accu was leeg na de vakantie door de lange vrieskou. Ze helpen meteen en ik kon zonder problemen weer rijden. Ook zijn ze goed bereikbaar en hoef je niet lang te wachten voordat ze je ophalen bij Schiphol.

10

Heeft geparkeerd in december 2022. Beoordeling geschreven op 19 december 2022.


Goed en snel, zeer tevreden

10

Heeft geparkeerd in november 2022. Beoordeling geschreven op 19 december 2022.


Goede service

8

Heeft geparkeerd in december 2022. Beoordeling geschreven op 19 december 2022.


Beter de ingang van het parkeerterrein aangeven tijdens de werkzaamheden. Verder was het prima

8

Heeft geparkeerd in december 2022. Beoordeling geschreven op 17 december 2022.


Voor de eerste keer, er is geen slagboom,kan zo naar binnen rijden en parkeren,daarna even bellen ,dan kom de chauffeur met de bus ons op Schiphol afzetten,dat was prima geregeld

10

Heeft geparkeerd in december 2022. Beoordeling geschreven op 17 december 2022.


Top ervaring! Ik kom er al vaker! Maar laatste keer was voor dat er “verbouwd werd” was een beetje aan het dolen. Maar werd gebeld ze zagen me rijden! En zo geleid naar de goede ingang. Dat noem ik nog eens service

10

Heeft geparkeerd in november 2022. Beoordeling geschreven op 16 december 2022.


Alles was prima geregeld

10

Heeft geparkeerd in december 2022. Beoordeling geschreven op 14 december 2022.


Heel goed geregeld bij aankomst gelijk weggebracht . Zeer vriendelijk personeel

10

Heeft geparkeerd in november 2022. Beoordeling geschreven op 13 december 2022.


Vriendelijke chauffeurs en rijden volgens afspraak. Voor herhaling vatbaar.

8

Heeft geparkeerd in november 2022. Beoordeling geschreven op 12 december 2022.


Slecht aangegeven waar de parking zich bevind ondermeer omdat er werkzaamheden zijn. Moest bellen om de ingang te vinden maar werd wel erg vriendelijk te woord gestaan.

10

Heeft geparkeerd in december 2022. Beoordeling geschreven op 12 december 2022.


Wegens de verbouwing bij jullie stond het slecht aangegeven waar we moesten zijn. Telefoon nr. gebeld en het probleem was zo opgelost.

Over ShuttleparkerenSchiphol

ShuttleparkerenSchiphol heeft 500 parkeerplekken beschikbaar voor shuttle parkeren. Doordat ShuttleparkerenSchiphol meerdere bussen beschikbaar heeft en op slechts 7 minuten van Schiphol Airport ligt, kunnen zij snel schakelen en ervoor zorgen dat u nooit lang hoeft te wachten.

Shuttle parkeren
Profiteer van de betrouwbare en snelle shuttle service die ShuttleparkerenSchiphol biedt. U rijdt naar het parkeerterrein en één van de medewerkers geeft aan waar u kunt parkeren. De shuttlebus brengt u vanaf het terrein naar de luchthaven en weer terug. Wanneer u met meer dan 4 personen reist, zal de parking u €5 per persoon extra in rekening brengen voor vervoer van en naar de luchthaven.

Bij ShuttleparkerenSchiphol parkeert u uw auto op hun omheind parkeerterreinen waarop 24 uur per dag, 7 dagen per week bewakingscamera's aan staan. Het terrein ligt afgeschermd tussen de bomen en er is altijd personeel aanwezig. Auto's staan op het terrein niet onder de bomen geparkeerd.

Omdat u uw auto zelf parkeert, wordt uw auto niet gecontroleerd op schades en parkeert u daarom op eigen risico net als bij alle andere parkings waar u uw sleutel zelf meeneemt en de auto zelf parkeert. Mocht een medewerker constateren dat een andere klant schade rijdt op het terrein, dan worden de gegevens door een medewerker genoteerd.

Het parkeerterrein van ShuttleparkerenSchiphol heeft een wachtruimte en er zijn snoep- en drankautomaten aanwezig.

Indien u of een medepassagier gebruik maakt van een rolstoel, kan ShuttleparkerenSchiphol u nog steeds van dienst zijn. Zij helpen veelvuldig mindervaliden die al dan niet gebruik maken van een aangepast vervoermiddel. Ze helpen u met bagage en rolstoel indien u dat wenst. De chauffeurs zijn tevens bedreven in het rijden met aangepaste vervoersmiddelen.

Shuttle parkeren

Aankomst
OP de dag van vertrek rijdt u naar het terrein van ShuttleparkerenSchiphol. Het terrein bevindt zich naast een garage en is te herkennen aan de vlaggen die voor de ingang staan. U dient 25 minuten voor aanvang contact op te nemen met ShuttleparkerenSchiphol, zodat de medewerkers voorbereid zijn op uw komst.

Nadat u uw auto heeft geparkeerd, brengt de shuttlebus u naar de vertrekhal van Schiphol Airport.

Vertrek
Bij terugkomst neemt u contact op met ShuttleparkerenSchiphol wanneer u de koffers heeft ontvangen en de douane bent gepasseerd. De shuttlebus haalt u weer op bij de vertrekhal waar u ook bent afgezet op de heenweg.

Als u een of meer dagen eerder of later terugvliegt dan opgegeven, willen wij aan u vragen om dit vroegtijdig door te geven. Wanneer u een dag(en) langer parkeert, komen er misschien parkeerkosten bij. Dit kunt u ter plekke bijbetalen. De parking rekent €5 extra per dag.

Adres

Middenweg 11, 1432DE, Aalsmeer