ShuttleparkerenSchiphol

Bij ShuttleparkerenSchiphol kunt u uw auto veilig parkeren op korte afstand van Schiphol. Het bedrijf biedt dag en nacht hun shuttlediensten aan en het parkeerterrein bevindt zich op slechts 8 minuten van Schiphol. U mag uw sleutels zelf meenemen en er zijn kinderzitjes beschikbaar.

Meer informatie

Adres

Rijnlanderweg 1050, 2132MP, Hoofddorp
Parkeren Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid ShuttleparkerenSchiphol

ShuttleparkerenSchiphol beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

40%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Omheining
× Cameras
× Verzekerde parkeerplaats
× Voertuig inspectie
40%

Faciliteiten

Wachtruimte
Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
× Elektrisch oplaadpunt
× Toiletten
40%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
× Gehandicapten parkeerplek
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5m tot de terminal
× Valet service

Beoordelingen ShuttleparkerenSchiphol

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

8,8
Op basis van 580 beoordelingen
8

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 26 maart 2020.


Prima eerste ervaring Zowel op de heen en terugreis aardige en behulpzame chauffeurs.

10

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 25 maart 2020.


Prima geregeld. Was direct een busje wat ons wegbracht. Ook ophalen verliep goed. Is dichtbij Schiphol en snelweg vanaf de kant van Den Haag

8

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 22 maart 2020.


Heen weg top, terugweg vrij lang wachten.

10

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 21 maart 2020.


We werden, toen we onderweg waren, nog even gebeld of de aankomsttijd zou kloppen. We konden nog even afstemmen dit kwam professioneel over . Ook leuke gesprekjes met de vervoerders maakten deel uit van ons positieve gevoel over deze organisatie.

8

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 18 maart 2020.


Makkelijk te vinden maar erg moeilijk telefonisch te bereiken. Op de terugweg helemaal niet kunnen bereiken. Had mazzel dat we toevallig het busje zagen voorbij komen. En in de reservering stond nergens dat er van tevoren gebeld moest worden als je je auto komt brengen. Stonden voor een onbeheerd parkeerterrein met de slagboom naar beneden, niet erg handig. Maar dat schijnt een fout van parkos te zijn

8

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 17 maart 2020.


Goede schone plekken en alles netjes afgewerkt qua vragen en weer ophalen.

10

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 17 maart 2020.


Parkeerplaats is goed te vinden. Voldoende plekken. Heenreis 15 minuten gewacht wat prima was. Terugreis kwam het busje tegelijk met ons aan op de afgesproken plek. Dat was top. Prijs ook goed. Zeker voor herhaling vatbaar.

10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 16 maart 2020.


Top geregeld
Snel, simpel en zeer vriendelijk en behulpzaam

8

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 11 maart 2020.


Alles prima geregeld .Aleen het herkennen van de shuttel bus is moeilijk herkenbaar inde nacht.

8

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 11 maart 2020.


Prima parkeerplek. Shuttlebus werkte prima. Verbeterpunt is de bereikbaarheid per telefoon. Nadat we onze bagage van de band hadden gehaald kostte het meer dan 15 minuten om iemand aan de lijn te krijgen waarbij de verbinding meerdere malen werd onderbroken. Dit kan echt niet.

10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 09 maart 2020.


Perfecte communicatie via mail en telefonisch. Rijden met 9-persoons busjes, duidelijk herkenbaar. Telefonisch snel bereikbaar. Busje bracht ons direct naar Schiphol. 1 telefoontje na terugkomst en het busje stond klaar om terug gebracht te worden naar parkeerplaats in Aalsmeer. Even moeten wachten op collega die mee terug zou rijden. Mede reiziger begon hierover naar mijn idee onredelijk te klagen tegen uiterst vriendelijke chauffeur die heel netjes bleef. Heeft hooguit 10 minuutjes geduurd. Bij aankomst, netjes geholpen met de koffers. Top service. Verbeterpunt misschien duidelijker aangeven waar men moet zijn zitten meerdere aanbieders. Volgende keer maken wij zeker weer gebruik hiervan.

10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 08 maart 2020.


Allemaal prima geregeld

10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 08 maart 2020.


Gewoon goed in orde. Bij binnenrijden terrein, niet direct door waar kantoor zat. Gevonden, keurig vervoer, professionele indruk. Terugkomst belden ze zelf dat de landing gezien was en stonden ons keurig op te wachten. Alle lof.

10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 07 maart 2020.


Perfect geregeld...vertrek in de nacht.... netjes weg gebracht voldoende personeel aanwezig...
Terug komst gebeld en busje stond netjes klaar op afgesproken plek....
Sleutels zelf meegenomen op vakantie dus misbruik was niet mogelijk.
Voor de prijs zou ik zeker nogmaals daar parkeren

8

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 06 maart 2020.


Helaas werden wij laat opgehaald op schiphol. Dit kwam doordat wij de bus niet herkenden, Nergens op de bus stond Shuttleparkeren. De chauffeur stond er al 20 minuten en deed geen moeite om ons te zoeken terwijl we al 30 minuten op de afgesproken plek stonden. Na een telefoontje onzerzijds vonden we de bus snel. De communicatie kan dus beter.

Over ShuttleparkerenSchiphol

ShuttleparkerenSchiphol heeft 500 parkeerplekken beschikbaar voor shuttle parkeren. Doordat ShuttleparkerenSchiphol meerdere bussen beschikbaar heeft en op slechts 7 minuten van Schiphol Airport ligt, kunnen zij snel schakelen en ervoor zorgen dat u nooit lang hoeft te wachten.

Shuttle parkeren
Profiteer van de betrouwbare en snelle shuttle service die ShuttleparkerenSchiphol biedt. U rijdt naar het parkeerterrein en één van de medewerkers geeft aan waar u kunt parkeren. De shuttlebus brengt u vanaf het terrein naar de luchthaven en weer terug. Wanneer u met meer dan 4 personen reist, zal de parking u €5 per persoon extra in rekening brengen voor vervoer van en naar de luchthaven.

Bij ShuttleparkerenSchiphol parkeert u uw auto op hun omheind parkeerterreinen waarop 24 uur per dag, 7 dagen per week bewakingscamera's aan staan. Het terrein ligt afgeschermd tussen de bomen en er is altijd personeel aanwezig. Auto's staan op het terrein niet onder de bomen geparkeerd.

Omdat u uw auto zelf parkeert, wordt uw auto niet gecontroleerd op schades en parkeert u daarom op eigen risico net als bij alle andere parkings waar u uw sleutel zelf meeneemt en de auto zelf parkeert. Mocht een medewerker constateren dat een andere klant schade rijdt op het terrein, dan worden de gegevens door een medewerker genoteerd.

Het parkeerterrein van ShuttleparkerenSchiphol heeft een wachtruimte en er zijn snoep- en drankautomaten aanwezig.

Indien u of een medepassagier gebruik maakt van een rolstoel, kan ShuttleparkerenSchiphol u nog steeds van dienst zijn. Zij helpen veelvuldig mindervaliden die al dan niet gebruik maken van een aangepast vervoermiddel. Ze helpen u met bagage en rolstoel indien u dat wenst. De chauffeurs zijn tevens bedreven in het rijden met aangepaste vervoersmiddelen.

Shuttle parkeren

Aankomst
OP de dag van vertrek rijdt u naar het terrein van ShuttleparkerenSchiphol. Het terrein bevindt zich naast een garage en is te herkennen aan de vlaggen die voor de ingang staan. U dient 25 minuten voor aanvang contact op te nemen met ShuttleparkerenSchiphol, zodat de medewerkers voorbereid zijn op uw komst.

Nadat u uw auto heeft geparkeerd, brengt de shuttlebus u naar de vertrekhal van Schiphol Airport.

Vertrek
Bij terugkomst neemt u contact op met ShuttleparkerenSchiphol wanneer u de koffers heeft ontvangen en de douane bent gepasseerd. De shuttlebus haalt u weer op bij de vertrekhal waar u ook bent afgezet op de heenweg.

Als u een of meer dagen eerder of later terugvliegt dan opgegeven, willen wij aan u vragen om dit vroegtijdig door te geven. Wanneer u een dag(en) langer parkeert, komen er misschien parkeerkosten bij. Dit kunt u ter plekke bijbetalen. De parking rekent €5 extra per dag.

Adres

Rijnlanderweg 1050, 2132MP, Hoofddorp

Help