ShuttleparkerenSchiphol

Bij ShuttleparkerenSchiphol kunt u uw auto veilig parkeren op korte afstand van Schiphol. Het bedrijf biedt dag en nacht hun shuttlediensten aan en het parkeerterrein bevindt zich op slechts 8 minuten van Schiphol. U mag uw sleutels zelf meenemen en er zijn kinderzitjes beschikbaar.

Meer informatie

Adres

Rijnlanderweg 1050, 2132 MP, Hoofddorp
Parkeren Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid ShuttleparkerenSchiphol

ShuttleparkerenSchiphol beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

40%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Omheining
× Cameras
× Verzekerde parkeerplaats
× Voertuig inspectie
40%

Faciliteiten

Wachtruimte
Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
× Elektrisch oplaadpunt
× Toiletten
40%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
× Gehandicapten parkeerplek
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5m tot de terminal
× Valet service

Beoordelingen ShuttleparkerenSchiphol

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

9,1
Op basis van 64 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 18 mei 2019.


Vriendelijk, goede service, goed verlichte en bewaakte parkeerplaats, korte reisafstand in prima shuttlebus naar Schiphol.

8

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 17 mei 2019.


Positief, het was de 1e maal dat we via deze wijze gebruik maakten van de parkeer-service.

8

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 17 mei 2019.


Prima ervaring, auto geparkeerd en opgehaald met busje. Slagboom stond open en iedereen kan dus het parkeerterrein oprijden. Dat vond ik zelf wel jammer omdat ik tijdens mij vakantie weleens dacht: staat mijn auto er nog wel.

8

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 17 mei 2019.


Eigenlijk verdienen ze 5 sterren! maar omdat we de ophaalplek niet konden vinden zijn het 4 sterren geworden...volgende keer kunnen we er zo naar toe en dan zijn het 5 sterren!!! Ze kwamen ons bij vertrek met de koffer bij de auto ophalen en nadat ik rekening gepind had meteen door naar Schiphol. Ook op terugweg snel en veilig teruggebracht naar de parkeerplaats. Zelfs midden in de nacht meteen contact gehad bij bellen dus alleen zeer positief!

8

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 16 mei 2019.


Dit was mijn eerste ervaring met Parkos. Ik ben zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en het geduld waarmee ik bejegend werd.
Een uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Het is een kort stukje rijden naar en van Schiphol en je wordt voor de juiste vertrekhal afgezet. Op de terugweg hoefde ik niet eens te wachten, aangezien de Shuttlebus al op mij stond te wachten. De volgende keer ga ik weer boeken bij Parkos, want het is voor herhaling vatbaar! Bedankt voor deze ervaring!

10

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 16 mei 2019.


Prima parkeerplek. Zelf de auto neerzetten op een verhard terrein. Goede en vlotte breng- en haalservice. Zeker voor herhaling vatbaar.

10

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 16 mei 2019.


Uitstekende ervaring. Personeel is erg vriendelijk en correct.

10

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 16 mei 2019.


Geweldige service, prima parkeerplaats en uiterst vriendelijke chauffeurs

10

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 15 mei 2019.


Prima plek, 7 min van Schiphol
Vriendeijk personeel.

10

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 15 mei 2019.


Super nette service en heel snel naar schiphol gebracht en in de nacht weer opgehaald.
En misschien nog wel belangrijker echt goedkoop

10

Heeft geparkeerd in april 2019. Beoordeling geschreven op 15 mei 2019.


Heb een perfecte ervaring over dit bedrijf. Na het parkeren duurde het ongeveer 10 minuten voordat de bus er was. De chauffeur heeft netjes geholpen met het inladen van de koffers. Direct naar Schiphol en daar heeft de chauffeur weer netjes geholpen. Bij aankomst duurde het ongeveer 5 minuten voordat de bus kwam. Wederom heeft de chauffeur netjes geholpen bij het inladen van de koffers. Direct naar de parkeerplaats waar de auto netjes en niet beschadigt stond. Bijna achter de auto gestopt en weer geholpen met de koffers. Werkelijk, dit bedrijf is een echte aanrader.

8

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 14 mei 2019.


Parkeer locatie was overzichtelijk en ruim.
Contact met de medewerkers was prima.
We kwamen 1dag later aan en stonden niet gepland, maar dat was geen probleem, een belletje en we werden direct opgehaald, super services.
Verbeterpunten, laat de slagboom maken en geef met een bord duidelijk aan wie jullie zijn.

10

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 14 mei 2019.


Super snel weg gebracht. En ook bij terugkomst nog geen kwartier hoeven wachten. Top

10

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 14 mei 2019.


Super! Snelle service qua brengen en ophalen. Op de terugweg konden we gelijk doorlopen naar de auto die al stond te wachten s nachts. Terrein mooi beschut tussen de bomen. En goede ligging tov de snelweg

10

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 13 mei 2019.


Prima parkeerplaatsen goede shuttle services en vriendelijk personeel.

Over ShuttleparkerenSchiphol

ShuttleparkerenSchiphol heeft 500 parkeerplekken beschikbaar voor shuttle parkeren. Doordat ShuttleparkerenSchiphol meerdere bussen beschikbaar heeft en op slechts 7 minuten van Schiphol Airport ligt, kunnen zij snel schakelen en ervoor zorgen dat u nooit lang hoeft te wachten.

Shuttle parkeren
Profiteer van de betrouwbare en snelle shuttle service die ShuttleparkerenSchiphol biedt. U rijdt naar het parkeerterrein en één van de medewerkers geeft aan waar u kunt parkeren. De shuttlebus brengt u vanaf het terrein naar de luchthaven en weer terug. Wanneer u met meer dan 4 personen reist, zal de parking u €5 per persoon extra in rekening brengen voor vervoer van en naar de luchthaven.

Bij ShuttleparkerenSchiphol parkeert u uw auto op hun omheind parkeerterreinen waarop 24 uur per dag, 7 dagen per week bewakingscamera's aan staan. Het terrein ligt afgeschermd tussen de bomen en er is altijd personeel aanwezig. Auto's staan op het terrein niet onder de bomen geparkeerd.

Omdat u uw auto zelf parkeert, wordt uw auto niet gecontroleerd op schades en parkeert u daarom op eigen risico net als bij alle andere parkings waar u uw sleutel zelf meeneemt en de auto zelf parkeert. Mocht een medewerker constateren dat een andere klant schade rijdt op het terrein, dan worden de gegevens door een medewerker genoteerd.

Het parkeerterrein van ShuttleparkerenSchiphol heeft een wachtruimte en er zijn snoep- en drankautomaten aanwezig.

Indien u of een medepassagier gebruik maakt van een rolstoel, kan ShuttleparkerenSchiphol u nog steeds van dienst zijn. Zij helpen veelvuldig mindervaliden die al dan niet gebruik maken van een aangepast vervoermiddel. Ze helpen u met bagage en rolstoel indien u dat wenst. De chauffeurs zijn tevens bedreven in het rijden met aangepaste vervoersmiddelen.

Shuttle parkeren

Aankomst
OP de dag van vertrek rijdt u naar het terrein van ShuttleparkerenSchiphol. Het terrein bevindt zich naast een garage en is te herkennen aan de vlaggen die voor de ingang staan. U dient 25 minuten voor aanvang contact op te nemen met ShuttleparkerenSchiphol, zodat de medewerkers voorbereid zijn op uw komst.

Nadat u uw auto heeft geparkeerd, brengt de shuttlebus u naar de vertrekhal van Schiphol Airport.

Vertrek
Bij terugkomst neemt u contact op met ShuttleparkerenSchiphol wanneer u de koffers heeft ontvangen en de douane bent gepasseerd. De shuttlebus haalt u weer op bij de vertrekhal waar u ook bent afgezet op de heenweg.

Als u een of meer dagen eerder of later terugvliegt dan opgegeven, willen wij aan u vragen om dit vroegtijdig door te geven. Wanneer u een dag(en) langer parkeert, komen er misschien parkeerkosten bij. Dit kunt u ter plekke bijbetalen. De parking rekent €5 extra per dag.

Adres

Rijnlanderweg 1050, 2132 MP, Hoofddorp

Help