ShuttleparkerenSchiphol

Bij ShuttleparkerenSchiphol kunt u uw auto veilig parkeren op korte afstand van Schiphol. Het bedrijf biedt dag en nacht hun shuttlediensten aan en het parkeerterrein bevindt zich op slechts 8 minuten van Schiphol. U mag uw sleutels zelf meenemen en er zijn kinderzitjes beschikbaar.

Meer informatie

Adres

Rijnlanderweg 1050, 2132MP, Hoofddorp
Parkeren Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid ShuttleparkerenSchiphol

ShuttleparkerenSchiphol beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

40%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Omheining
× Cameras
× Verzekerde parkeerplaats
× Voertuig inspectie
40%

Faciliteiten

Wachtruimte
Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
× Elektrisch oplaadpunt
× Toiletten
40%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
× Gehandicapten parkeerplek
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5m tot de terminal
× Valet service

Beoordelingen ShuttleparkerenSchiphol

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

8,8
Op basis van 594 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in juni 2020. Beoordeling geschreven op 14 juli 2020.


Geen wachttijd van en naar de parkeerplaats en keurig geholpen, ook dicht bij Schiphol

10

Heeft geparkeerd in juli 2020. Beoordeling geschreven op 14 juli 2020.


Makkelijk te vinden met de beschrijving, snel weggebracht naar de vertrekhal, duidelijke aanwijzingen gekregen over wat te doen bij terugkomst, en snel opgehaald. Vriendelijke werknemers en zeker een aanrader!

10

Heeft geparkeerd in juli 2020. Beoordeling geschreven op 13 juli 2020.


Makkelijk bereikbaar en de shuttle rit was snel en goed geregeld.

10

Heeft geparkeerd in juli 2020. Beoordeling geschreven op 12 juli 2020.


Ging allemaal super vlot, een volgende x zeker weer hier parkeren

10

Heeft geparkeerd in juli 2020. Beoordeling geschreven op 12 juli 2020.


Goed bereikbaar. Korte afstand van Schiphol en shuttle service prima. Medewerker vriendelijk en correct. geen enkele klacht.

10

Heeft geparkeerd in juni 2020. Beoordeling geschreven op 11 juli 2020.


Wij hebben bij de terugvlucht de locatie van het busje dat ons kwam ophalen niet onmiddellijk gevonden. Hierdoor was de chauffeur geïrriteerd. Dit kan misschien opgevangen wordt door deze gegevens bij het boeken al mee te delen. Dan waren wij minder verward geweest en nog sneller terug bij onze wagen.

10

Heeft geparkeerd in juni 2020. Beoordeling geschreven op 11 juli 2020.


Heel goed georganiseerd bedrijf wat zijn afspraken gewoon nakomt heen en terug rit mooi op tijd.

10

Heeft geparkeerd in juni 2020. Beoordeling geschreven op 07 juli 2020.


Prima gegaan!

10

Heeft geparkeerd in juni 2020. Beoordeling geschreven op 05 juli 2020.


Zeer goede service en netjes

10

Heeft geparkeerd in juni 2020. Beoordeling geschreven op 02 juli 2020.


Zeer goede communicatie, zeer stipt en super vriendelijke chauffeur, niks dan positief, in het terugkeren geland uit Ibiza en direct opgehaald en binnen het kwartier stond ik terug aan mijn auto

10

Heeft geparkeerd in juni 2020. Beoordeling geschreven op 17 juni 2020.


10

Heeft geparkeerd in mei 2020. Beoordeling geschreven op 05 juni 2020.


8

Heeft geparkeerd in april 2020. Beoordeling geschreven op 26 mei 2020.


2

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 09 april 2020.


Geen sterren. Wij hebben er niet geparkeerd, omdat wij kort inderdaad, minder dan 24 uur te voren bericht kregen dat onze vakantie vanwege het Corona-virus niet door ging. De parkeerbeheerder van Shuttleparkeren Schiphol weigerde - met als smoes de 24-uursregel - om het al betaalde parkeergeld terug te storten. Naar mijn mening schaamteloos en schandelijk, niet vanwege het bedrag, maar van de mentaliteit er achter.
Het mag duidelijk zijn dat wij een volgende keer niet meer via Parkos bij Shuttleparkeren Schiphol zullen parkeren

2

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 03 april 2020.


Tijdens het boarden op 15 maart werd de pakketreis geannuleerd ivm corona virus. Voor ons betekende dit geen 15 dagen vakantie maar dezelfde dag weer thuis. Bij Parkos hebben wij ons parkeergeld teruggevraagd voor 15 dagen parkeren maar we kregen niets terug.

Over ShuttleparkerenSchiphol

ShuttleparkerenSchiphol heeft 500 parkeerplekken beschikbaar voor shuttle parkeren. Doordat ShuttleparkerenSchiphol meerdere bussen beschikbaar heeft en op slechts 7 minuten van Schiphol Airport ligt, kunnen zij snel schakelen en ervoor zorgen dat u nooit lang hoeft te wachten.

Shuttle parkeren
Profiteer van de betrouwbare en snelle shuttle service die ShuttleparkerenSchiphol biedt. U rijdt naar het parkeerterrein en één van de medewerkers geeft aan waar u kunt parkeren. De shuttlebus brengt u vanaf het terrein naar de luchthaven en weer terug. Wanneer u met meer dan 4 personen reist, zal de parking u €5 per persoon extra in rekening brengen voor vervoer van en naar de luchthaven.

Bij ShuttleparkerenSchiphol parkeert u uw auto op hun omheind parkeerterreinen waarop 24 uur per dag, 7 dagen per week bewakingscamera's aan staan. Het terrein ligt afgeschermd tussen de bomen en er is altijd personeel aanwezig. Auto's staan op het terrein niet onder de bomen geparkeerd.

Omdat u uw auto zelf parkeert, wordt uw auto niet gecontroleerd op schades en parkeert u daarom op eigen risico net als bij alle andere parkings waar u uw sleutel zelf meeneemt en de auto zelf parkeert. Mocht een medewerker constateren dat een andere klant schade rijdt op het terrein, dan worden de gegevens door een medewerker genoteerd.

Het parkeerterrein van ShuttleparkerenSchiphol heeft een wachtruimte en er zijn snoep- en drankautomaten aanwezig.

Indien u of een medepassagier gebruik maakt van een rolstoel, kan ShuttleparkerenSchiphol u nog steeds van dienst zijn. Zij helpen veelvuldig mindervaliden die al dan niet gebruik maken van een aangepast vervoermiddel. Ze helpen u met bagage en rolstoel indien u dat wenst. De chauffeurs zijn tevens bedreven in het rijden met aangepaste vervoersmiddelen.

Shuttle parkeren

Aankomst
OP de dag van vertrek rijdt u naar het terrein van ShuttleparkerenSchiphol. Het terrein bevindt zich naast een garage en is te herkennen aan de vlaggen die voor de ingang staan. U dient 25 minuten voor aanvang contact op te nemen met ShuttleparkerenSchiphol, zodat de medewerkers voorbereid zijn op uw komst.

Nadat u uw auto heeft geparkeerd, brengt de shuttlebus u naar de vertrekhal van Schiphol Airport.

Vertrek
Bij terugkomst neemt u contact op met ShuttleparkerenSchiphol wanneer u de koffers heeft ontvangen en de douane bent gepasseerd. De shuttlebus haalt u weer op bij de vertrekhal waar u ook bent afgezet op de heenweg.

Als u een of meer dagen eerder of later terugvliegt dan opgegeven, willen wij aan u vragen om dit vroegtijdig door te geven. Wanneer u een dag(en) langer parkeert, komen er misschien parkeerkosten bij. Dit kunt u ter plekke bijbetalen. De parking rekent €5 extra per dag.

Adres

Rijnlanderweg 1050, 2132MP, Hoofddorp

Help