ShuttleparkerenSchiphol (Sleutel Meenemen)

Bij ShuttleparkerenSchiphol kunt u uw auto veilig parkeren op korte afstand van Schiphol. Het bedrijf biedt dag en nacht hun shuttlediensten aan en het parkeerterrein bevindt zich op slechts 8 minuten van Schiphol. U mag uw sleutels zelf meenemen en er zijn kinderzitjes beschikbaar.

Meer informatie

Adres

Rijnlanderweg 1050, 2132 MP, Hoofddorp
Parkeren Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid ShuttleparkerenSchiphol (Sleutel Meenemen)

ShuttleparkerenSchiphol (Sleutel Meenemen) beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

40%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Omheining
× Cameras
× Verzekerde parkeerplaats
× Voertuig inspectie
40%

Faciliteiten

Wachtruimte
Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
× Elektrisch oplaadpunt
× Toiletten
40%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
× Gehandicapten parkeerplek
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5m tot de terminal
× Valet service

Beoordelingen ShuttleparkerenSchiphol (Sleutel Meenemen)

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

9,2
Op basis van 160 beoordelingen
8

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 17 juli 2019.


Bij aankomst gaf de TOMTom niet goed aan waar we moesten zijn, zodat wij het adres eerst niet konden vinden, vooral omdat het donker was, rond 03.00 uur.
Als we niet doorgereden waren hadden we het niet gevonden en elders hadden moeten parkeren.
Geboden diensten en contact met medewerkers waren goed.

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 17 juli 2019.


Prima

8

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 14 juli 2019.


Snelle service, goed bereikbaar, heel goed!
Contact met de medewerkers: bij aankomst hele aardige, vriendelijke, ontspannen chauffeur bij terugkomst kan wel nagevraagd worden over de vakantie tip.

8

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 14 juli 2019.


Goed

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 08 juli 2019.


Zeer goede ervaringen met Parkos, heb inmiddels al enkele keren via Parkos gereserveerd om de auto te parkeren via internet.
Kreeg steeds keurig een mailtje terug met de nodige informatie en het contact met de medewerkers was steeds optimaal en duidelijk.
Dus, wanneer ik weer op reis ga, weet ik waar ik moet zijn.
In het laatste geval, misschien een verbeterpunt. De communicatie tussen chauffeur en organisatie verliep de laatste keer niet zoals het behoorde te zijn, we hebben meer dan een half uur staan wachten op de shuttlebus, ook na twee telefoontjes, de chauffeur heeft zich naderhand een paar keer geëxcuseerd en zijn keurig netjes op de parkeerplaats gebracht.

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 07 juli 2019.


Wat een super service. Het fijne van deze parking is ook dat de wegen verhard zijn en je auto dus niet beschadigt door opspattende steentjes van langs rijdende auto's. Bovendien zijn de chauffeurs vriendelijk, ervaren behulpzaam met de koffers en oplettend. Mijn vriend had zijn IPad in de shuttle laten liggen en deze werd hem keurig achterna gebracht. Kortom een echte aanrader en zal hier zeker weer parkeren!!

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 05 juli 2019.


Zeer goed

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 05 juli 2019.


Alles verloopt via planning.

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 05 juli 2019.


Prima ervaring! Chauffeur stond snel klaar op de heenweg en de terugweg.

8

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 05 juli 2019.


Goede service, ophaalpunt mag iets duidelijker c3 vertrekhal..ipv aankomsthal. Vriendelijk personeel en maar 5 min. van schiphol

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 04 juli 2019.


Super de luxe.
Vriendelijke behandeling, ruim plaats, snel van parkeerplaats naar Schiphol en snel terug van vliegveld naar de parkeerplaats. En zeer betaalbaar !!!!

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 03 juli 2019.


Super service!

8

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 02 juli 2019.


Via parkos bij centraal parking geboekt !
super goede service, gaan we zeker nog een keer doen!

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 02 juli 2019.


Prima parkeer gelegenheid volgende x komen we zeker terug

8

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 01 juli 2019.


Volgende keer weer zegt genoeg toch .

Over ShuttleparkerenSchiphol (Sleutel Meenemen)

ShuttleparkerenSchiphol heeft 500 parkeerplekken beschikbaar voor shuttle parkeren. Doordat ShuttleparkerenSchiphol meerdere bussen beschikbaar heeft en op slechts 7 minuten van Schiphol Airport ligt, kunnen zij snel schakelen en ervoor zorgen dat u nooit lang hoeft te wachten.

Shuttle parkeren
Profiteer van de betrouwbare en snelle shuttle service die ShuttleparkerenSchiphol biedt. U rijdt naar het parkeerterrein en één van de medewerkers geeft aan waar u kunt parkeren. De shuttlebus brengt u vanaf het terrein naar de luchthaven en weer terug. Wanneer u met meer dan 4 personen reist, zal de parking u €5 per persoon extra in rekening brengen voor vervoer van en naar de luchthaven.

Bij ShuttleparkerenSchiphol parkeert u uw auto op hun omheind parkeerterreinen waarop 24 uur per dag, 7 dagen per week bewakingscamera's aan staan. Het terrein ligt afgeschermd tussen de bomen en er is altijd personeel aanwezig. Auto's staan op het terrein niet onder de bomen geparkeerd.

Omdat u uw auto zelf parkeert, wordt uw auto niet gecontroleerd op schades en parkeert u daarom op eigen risico net als bij alle andere parkings waar u uw sleutel zelf meeneemt en de auto zelf parkeert. Mocht een medewerker constateren dat een andere klant schade rijdt op het terrein, dan worden de gegevens door een medewerker genoteerd.

Het parkeerterrein van ShuttleparkerenSchiphol heeft een wachtruimte en er zijn snoep- en drankautomaten aanwezig.

Indien u of een medepassagier gebruik maakt van een rolstoel, kan ShuttleparkerenSchiphol u nog steeds van dienst zijn. Zij helpen veelvuldig mindervaliden die al dan niet gebruik maken van een aangepast vervoermiddel. Ze helpen u met bagage en rolstoel indien u dat wenst. De chauffeurs zijn tevens bedreven in het rijden met aangepaste vervoersmiddelen.

Shuttle parkeren

Aankomst
OP de dag van vertrek rijdt u naar het terrein van ShuttleparkerenSchiphol. Het terrein bevindt zich naast een garage en is te herkennen aan de vlaggen die voor de ingang staan. U dient 25 minuten voor aanvang contact op te nemen met ShuttleparkerenSchiphol, zodat de medewerkers voorbereid zijn op uw komst.

Nadat u uw auto heeft geparkeerd, brengt de shuttlebus u naar de vertrekhal van Schiphol Airport.

Vertrek
Bij terugkomst neemt u contact op met ShuttleparkerenSchiphol wanneer u de koffers heeft ontvangen en de douane bent gepasseerd. De shuttlebus haalt u weer op bij de vertrekhal waar u ook bent afgezet op de heenweg.

Als u een of meer dagen eerder of later terugvliegt dan opgegeven, willen wij aan u vragen om dit vroegtijdig door te geven. Wanneer u een dag(en) langer parkeert, komen er misschien parkeerkosten bij. Dit kunt u ter plekke bijbetalen. De parking rekent €5 extra per dag.

Adres

Rijnlanderweg 1050, 2132 MP, Hoofddorp

Help