Routebeschrijving naar Charleroi Brussels South Airport

Op deze pagina kunt u uw reis plannen naar Charleroi Brussels South Airport. Tevens staan hier handige tips voor als u per auto door België rijdt.

Adresgegevens

Charleroi Brussels South Airport

Rue des Frères Wright 8
6041 Charleroi
België

Verkeersinformatie:

Rijdt u in de vakantieperiode door België? Dan doet u er goed aan om de verkeersinformatie goed in de gaten te houden. Het kan namelijk nogal druk zijn op het wegennetwerk van België. Let er hierbij vooral op of u via Brussel richting Charleroi Airport rijdt. De snelweg E19 van Breda richting Brussel kan namelijk een druk traject zijn. We zijn u graag van dienst met nuttige verkeersinformatie en tips voordat u op reis gaat.

Onder normale weersomstandigheden kunt u uitgaan van de volgende reistijden:

Amsterdam -> Charleroi Airport 266 kilometer / 3:11 uur
Groningen -> Charleroi Airport 488 kilometer / 4:01 uur
Maastricht -> Charleroi Airport 117 kilometer / 1:07 uur
Utrecht -> Charleroi Airport 234 kilometer / 2:40 uur
lees meer…

Handige informatie België:

Gevarendriehoek

Wanneer u reist door België dan is het verplicht om een gevarendriehoek in uw auto te hebben. Als u namelijk pech heeft of betrokken bent bij een ongeval op de snelweg zet u de gevarendriehoek 100 meter achter uw auto. Heeft u pech of is er een ongeval op andere wegen dan een snelweg? Plaats dan de gevarendriehoek ongeveer 30 meter achter uw auto. In België is enkel uw alarmlichten gebruiken niet voldoende.

Veiligheidsvest

Niet alleen de gevarendriehoek is verplicht in België. Ook is het veiligheidsvest een verplicht item om in uw auto te hebben. Wanneer u pech heeft, moet u namelijk deze gevarendriehoek achter uw auto plaatsen. Het is in dit geval aan te raden om een reflecterend veiligheidsvest aan te hebben, zo kan het verkeer u namelijk beter zien. Zorg er dus voor dat u een veiligheidsvest in uw auto hebt liggen voordat u op reist door België gaat.
lees meer…

Wij staan voor je klaar

Onze experts staan voor je klaar met advies over parkeerplekken vergelijken en beantwoorden graag je vragen.

Neem contact met ons op