Parkos
user
Toggle Navigation

Route naar Charleroi Brussels South Airport

Op deze pagina kan je jouw reis naar Charleroi Brussels South Airport plannen. Hier staan ook handige tips om met de auto door Belgium te rijden.
Belangrijke informatie - snelle info: Verkeersinformatie

Plan je route hier

Startpunt
Parkeeraanbieder
Parkeerdienst
Als je op de onderstaande stappen klikt, kun je inzoomen op de gedetailleerde routebeschrijving.
× Wijzig 06B8FACA-02C7-4745-B4F8-A78D3BA5FBF8 Print

Adresgegevens

Charleroi Brussels South Airport
Rue des Frères Wright 8 Belgium
Select your provider & service above

Parkeerinstructies

  • Verkeersinformatie

    chevron

    Route Charleroi Airport

    Wanneer je reist vanaf Charleroi Airport, is het van uiterst belang om de juiste informatie te verkrijgen met betrekking tot de route, verkeersinformatie en handige reistips. We begrijpen dat je graag op tijd en zonder enige moeite op de luchthaven wilt arriveren, zodat je direct kunt beginnen aan je reis. Om ervoor te zorgen dat je reis soepel verloopt, bieden we hier alle relevante informatie die je nodig hebt voor een vlekkeloze start van je avontuur vanaf Charleroi Airport.


    Verkeersinformatie

    Ga je tijdens de vakantieperiode door België rijden? Dan is het verstandig om de verkeersinformatie goed in de gaten te houden, want het wegennetwerk van België kan behoorlijk druk zijn. Let vooral op als je van plan bent om via Brussel naar Charleroi Airport te rijden. De snelweg E19 van Breda naar Brussel kan namelijk behoorlijk druk zijn. We staan klaar om je van nuttige verkeersinformatie en tips te voorzien voordat je op reis gaat.

    Drukke trajecten België

    Ringwegen van Brussel en Antwerpen
    E19 Breda richting Antwerpen
    E25 Luik richting Bastogne en Arlon (vooral bij Luik en aansluiting E411)
    E34 Eindhoven richting Antwerpen
    E40 Brussel richting Oostende (vooral tussen Merelbreke, Drongen en Aalter)
    E313 Antwerpen richting Luik
    E411 Brussel richting Luxemburg (vooral bij Brussel)


    Parkeren bij Brussel Charleroi Airport

    Wanneer je besluit om met de auto naar Charleroi Airport te reizen, zijn er verschillende parkeeropties beschikbaar. Het is verstandig om van tevoren je parkeerplaats te reserveren om zeker te zijn van beschikbaarheid. Eenmaal op het terrein hoef je alleen de bewegwijzering te volgen naar de aangewezen parkeerzone. Vergeet niet om de vermelde tarieven en eventuele online boekingskortingen te controleren.


    Onder normale omstandigheden kun je uitgaan van de volgende reistijden:

    Maastricht -> Charleroi Airport 116 kilometer / 1:15 uur
    Breda -> Charleroi Airport 161 kilometer / 1:51 uur
    Eindhoven -> Charleroi Airport 198 kilometer / 2:08 uur
    Nijmegen -> Charleroi Airport 252 kilometer / 2:43 uur
    Utrecht -> Charleroi Airport 229 kilometer / 2:50 uur


    Handige informatie voor onderweg in België

    Omdat je met de auto naar Charleroi Airport gaat, is het verstandig om voor vertrek een technische controle uit te voeren. Dit minimaliseert de kans op pech onderweg, zodat je met vertrouwen aan je reis kunt beginnen. Let vooral op basiszaken zoals vloeistoffen; zorg ervoor dat het oliepeil voldoende is en dat het koelvloeistofreservoir van je auto goed gevuld is.Daarnaast is het belangrijk om de bandenspanning te checken, inclusief die van het reservewiel. Controleer ook de werking van je verlichting voordat je de weg op gaat.


    Gevarendriehoek

    Als je door België reist, moet je een gevarendriehoek in je auto hebben. Als je pech hebt of betrokken raakt bij een ongeval op de snelweg, plaats je de gevarendriehoek op 100 meter achter je auto. Als er pech is of een ongeval plaatsvindt op andere wegen dan snelwegen, zet je de gevarendriehoek ongeveer 30 meter achter je auto. In België is het gebruik van alleen je alarmlichten niet voldoende.


    Veiligheidsvest

    Niet alleen de gevarendriehoek is verplicht in België, maar ook het veiligheidsvest moet in je auto aanwezig zijn. Als je pech hebt, moet je namelijk de gevarendriehoek achter je auto plaatsen. In dit geval is het aan te raden om een reflecterend veiligheidsvest te dragen, zodat het verkeer je beter kan zien. Zorg er dus voor dat je een veiligheidsvest in je auto hebt liggen voordat je door België gaat reizen.


    Flitspaalsignalering

    In België is het verboden om apparatuur in je auto te hebben die actief zoekt naar flitsapparatuur. Het gebruik van GPS-apparatuur die flitspaalinformatie opslaat, is echter wel toegestaan. Vrijwel alle navigatiesystemen vallen onder deze laatste categorie, inclusief mobiele telefoons met flitspaalinformatie-apps zoals die van Flitsmeister. Deze zijn dus allemaal toegestaan in België.


    Brandblusser

    Een brandblusser in je auto is alleen verplicht voor Belgische automobilisten. Toch raden we je aan om ook een brandblusser in je auto te hebben. Dit is niet alleen voor de brandveiligheid, maar kan ook eventuele discussies met de lokale politie voorkomen.


    Verkeersregels

    Hieronder hebben we de belangrijkste verschillen aangegeven met betrekking tot verkeersregels in België.
    - Het is niet toegestaan om door te rijden bij een oranje stoplicht.
    - Als je stilstaat, bijvoorbeeld voor een brug, is het verboden om de motor van je auto aan te laten staan. In Nederland wordt het aanbevolen om de motor uit te zetten, maar het is niet verplicht.


Heb je het juiste antwoord niet gevonden? Neem contact op met één van onze medewerkers.
Bel ons
Nu open
050 808 0177
Bekijk alle openingstijden
Stuur ons een e-mail
Antwoord binnen 24 uur
info@parkos.com
we zijn hier om je te helpen!