Holiday Inn Brussels Airport

Bij Holiday Inn Brussels Airport parkeert u uw auto op nog geen 5 minuten afstand van het vliegveld en u kunt uw autosleutels meenemen op reis. De parking is 24 uur per dag bereikbaar, maar de gratis shuttlebus rijdt op gezette tijden. Wanneer u buiten deze tijden wilt reizen, dan kunt u gebruik maken van verschillende betaalde opties. Bij aankomst kunt u gebruik maken van de faciliteiten van het hotel.

Meer informatie

Adres

Holidaystraat 7, 1831, Diegem
Parkeren Zaventem

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Holiday Inn Brussels Airport

Holiday Inn Brussels Airport beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Elektrisch oplaadpunt
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
60%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× Valet service

Beoordelingen Holiday Inn Brussels Airport

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

7,8
Op basis van 38 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 14 november 2019.


Fijne parkeerplaats en dichtbij het vliegveld..
Werden netjes te woord gestaan bij de receptie.
Fijn dat we op de heenweg gebruik konden maken van de shuttle bus.Helaas op de terugweg niet..Dat zou een verbeterpunt kunnen zijn..

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 04 november 2019.


We waren er wat eerder en erg vroeg, maar konden in het hotel wachten. Shuttlebus kwam netjes op tijd. Ook op de terugweg. Auto stond er netjes en heel bij

8

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 27 oktober 2019.


Makkelijk te vinden. Toen ik snachts aankwam was de voorste parkeerplaats vol, maar achter het hotel is een groot grasveld waar je de auto kan neerzetten. Je moet ff naar binnen om je ticket uit de automaat te laten stempelen. Bus naar vliegveld ging snel en makkelijk.

8

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 19 oktober 2019.


Vriendelijk,
Omslachtig met ticket

6

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 18 oktober 2019.


Ik vond het jammer dat de shuttlebus niet de gehele dag beschikbaar is.
Wij hebben beide keren een taxi moeten nemen omdat de bus niet reed.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 18 oktober 2019.


Alles super geregeld.Betrouwbare plaats om je auto achter te laten .

8

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 15 oktober 2019.


Chauffeur was vriendelijk en behulpzaam

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 14 oktober 2019.


Fijne parking, veel plaats, geen verre loopafstanden en verlicht. Goed geregeld in de zin van transport nar het vliegveld, dit verloopt via vaste tijden waarvan je een schema krijgt bij je bevestiging.
Je kunt binnen in het hotel op de shuttle wachten want deze stopt voor de deur, fijn wanneer het slecht weer is.

8

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 13 oktober 2019.


Gemakkelijk parkeren en je kunt wachten in de lobby wasr de bus op gezetten tijden langskomt. De medewerker zei helaas niets over dat je de parkeerticket moet inleveren bij terugkomst om zo weer de parkeerplaats te kunnen verlaten. Wellicht iets om aanvte geven bij de instructies hoe je kunt parkeren. Helaas zit er soms 20 min tussen de bussen en soms 40min en de laatste hadden we bij terugkomst maar nogmaals dr bus reed wel op tijd wat een pluspunt is

8

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 10 oktober 2019.


Gewoon goed en niet duur. Enige nadeel was dat de helling naar boven op het grasveld een enorme modderbende was en dat we bijna vaststonden met de auto.

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 08 oktober 2019.


Prima locatie om je auto te parkeren. Er rijdt regelmatig een shuttlebus en mocht je even moeten wachten dan kun je prima even plaats nemen in de lobby van het hotel. Je moet wel even langs de receptie voor een goed kaartje voor de bus en later weer voor de uitgang, maar dit gaat gemakkelijk en kost verder niets.

8

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 07 oktober 2019.


We kwamen aan bij de parkeerplaats, dit bleek niet de geasfalteerde inrij parkeerhaventjes te zijn als op de foto op de website, deze zijn voor de hotelgasten van Holiday Inn, Echter binnen de slagbomen is rechts na binnenkomst een grasveld, waar de parkos klanten staan. Vóór de ingang van het hotel arriveerde de shuttlebus, keurig op tijd. Bij terugkeer na de vakantie, kwam de shuttle bus weer netjes op tijd op de aangegeven plaats, bij aankomst bij het hotel, uitrij kaartje gehaald bij de receptie na checken reserveringsbewijs van parkos, auto opgehaald, en op naar huis.
Medewerkers van Parkos zijn niet aanwezig, en het receptiepersoneel van Holiday Inn was erg behulpzaam. Afgezien van wat onduidelijkheden, die bij Parkos niet zo goed uit de verf kwam, is het goed bevallen en zouden we het zo weer doen.

8

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 27 september 2019.


Parkeren is OK maar een groot minpunt is dat de shuttlebus niet de hele dag rijdt, als je tussen de rijtijden aankomt kost dat 15€ extra aan taxi, zoals in ons geval. Als je al een shuttledienst aanbied zorg dan dat deze de hele dag beschikbaar is.

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 25 september 2019.


Parkeren was goed alleen bus 2 keer net misgelopen

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 24 september 2019.


Goede service bij de receptie van het hotel. Auto konden we meteen parkeren en we konden binnen op de bus wachten. Aanrader!

Over Holiday Inn Brussels Airport

Bij Holiday Inn Brussels Airport kunt u terecht met alle soorten personenauto’s. Er zijn geen beperkingen met betrekking tot maximale afmetingen. De parking is dag en nacht geopend. De shuttle rijdt op gezette tijden. Wanneer u buiten deze tijden wilt aankomen, dan kunt u gebruik maken van het openbaar vervoer. Er rijdt een lijnbus 272 naar het vliegveld en u kunt eventueel gebruik maken van een taxi. De kosten van een taxi liggen tussen de €10,- en €15,- en zijn voor eigen rekening. Een grote bus rijdt tussen de parking en het vliegveld om klanten te brengen en op te halen. Er is plek voor 65 personen in de bus. De bus beschikt over zit- en staanplaatsen.

De shuttle tijden zijn

Bij Holiday Inn Brussels Airport parkeert u uw auto op het afgeschermd en beveiligd terrein van het hotel. Om het terrein met de auto te kunnen betreden en verlaten moet u langs de slagbomen van het hotel en er zijn beveiligingscamera's aanwezig.

Er is altijd een medewerker aanwezig bij de receptie. Uw auto staat veilig geparkeerd op het terrein. Net als bij de meeste parkings, is het parkeren wel op eigen risico.

Holiday Inn Brussels Airport heeft geen wachtruimte, maar u kunt gebruik maken van de lobby en de andere faciliteiten van het hotel.

Er zijn 4 laadpunten voor elektrische auto's. Mocht u hier gebruik van willen maken dan kunt u hiervoor contact opnemen met het hotel, het telefoonnummer van het hotel ontvangt u in de bevestigingsmail.

Het hotel beschikt over voorzieningen voor gehandicapten. De parkeerplekken voor gehandicapten kunt u echter niet apart reserveren.

Op de dag van vertrek rijdt u naar Holiday Inn Brussels Airport waar u uw auto kunt parkeren op één van de beschikbare parkeerplekken.

Shuttle parkeren

Aankomst
U parkeert uw auto op het terrein van Holiday Inn Brussels Airport en de shuttlebus vertrekt vanaf de ingang van het hotel. Voor vragen kunt u altijd terecht bij de receptie van het hotel. De bus brengt u binnen 5 minuten naar het vliegveld. Wanneer u geen gebruik kunt maken van de shuttlebus, dan kunt u het vliegveld bereiken met het openbaar vervoer. Er rijdt een bus met nummer 272 vanaf bushalte Diegem Berkenlaan naar het vliegveld. De taxikosten liggen tussen de €10,- en €15,-. De kosten voor het openbaar vervoer zijn niet inbegrepen in de reservering.

Vertrek

Bij terugkomst op de luchthaven loopt u naar niveau 0 platform E. Hier treft u de shuttlebus. De shuttlebus brengt u weer naar uw auto. Net als op de heenweg, kunt u buiten de shuttletijden gebruik maken van het openbaar vervoer om bij het hotel te komen.

Adres

Holidaystraat 7, 1831, Diegem

Help