Holiday Inn Brussels Airport (No Shuttle)

Bij Holiday Inn Brussels Airport parkeert u uw auto op minder dan 5 minuten van de luchthaven en kunt u uw autosleutels meenemen op reis. De parkeerplaats is 24 uur per dag toegankelijk. Om bij de luchthaven te komen, moet u op eigen kosten een taxi nemen. De kosten bedragen ongeveer € 15,00. Hier vindt u een taxibedrijf dat samenwerkt met het hotel en met wie u vooraf of op het moment zelf contact kunt opnemen om uw taxi te reserveren: Taxi Walter Telefoon: 0+32 (0)2 720 10 00 www.taxizaventem.be

Meer informatie

Adres

Holidaystraat 7, 1831, Diegem
Parkeren Zaventem

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Holiday Inn Brussels Airport (No Shuttle)

Beoordelingen Holiday Inn Brussels Airport (No Shuttle)

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

8,1
Op basis van 67 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in oktober 2021. Beoordeling geschreven op 13 oktober 2021.


Prima plek om je auto te stallen. Dicht bij de luchthaven en in- en uitrijden is goed geregeld. Een duidelijke deal met een taxicentrale zou top zijn. Of een shuttle oid.

10

Heeft geparkeerd in september 2021. Beoordeling geschreven op 04 oktober 2021.


Super vriendelijke en super betrouwbare

10

Heeft geparkeerd in september 2021. Beoordeling geschreven op 02 oktober 2021.


Kort bij het treinstation of taxi, dus zeer snel op het vliegveld.
Een stuk goedkoper dan een parkeerplaats met een shuttledienst
Bij het hotel was je zo klaar met inchecken bij vriendelijk en attent personeel

10

Heeft geparkeerd in augustus 2021. Beoordeling geschreven op 14 september 2021.


Erg jammer, dat de shuttle nog steeds niet terug is.

8

Heeft geparkeerd in augustus 2021. Beoordeling geschreven op 02 september 2021.


Transfer is een ding. terugreis naar het hotel: het is maar drie-vier km. maar we hadden beter kunnen gaan lopen dan een aanbevolen taxi nemen. bij terugkomst wordt je naar de taxe 'wachtrij' geleid. dat betekende een half uur wachten in een rij.... en er is is niks geregeld, dus er onstond ruzie. ook willen de taxischauffeurs je liever niet meenemen voor zo'n kort ritje óf je wordt botweg geweigerd, óf je hebt een zeer ontevreden chauffeur hadden wij. Dus de terugreis naar de parking was helemaal waardeloos. Een reden om deze plek niet meer te boeken

10

Heeft geparkeerd in augustus 2021. Beoordeling geschreven op 30 augustus 2021.


Top service ! zeer tevreden. Ook van Taxi Walter.

8

Heeft geparkeerd in augustus 2021. Beoordeling geschreven op 21 augustus 2021.


Prima parking, jammer dat taxi duurder was dan verwacht. Is uiteindelijk toch een dure patking geworden!!!

10

Heeft geparkeerd in juli 2021. Beoordeling geschreven op 13 augustus 2021.


Alleen jammer dat er geen shuttlebus bij zat , vooral in deze tijd met al het geregel ivm Corona

10

Heeft geparkeerd in juli 2021. Beoordeling geschreven op 26 juli 2021.


Prima bereikbaar en dicht bij het vliegveld. Vriendelijk personeel in het hotel. Shuttlebus zal zeer zeker een toegevoegde waarde zijn.

10

Heeft geparkeerd in juni 2021. Beoordeling geschreven op 20 juli 2021.


De receptionist Griek was meer dan behulpzaam toen mijn auto niet startte. Hij kwam met startkabels

Over Holiday Inn Brussels Airport (No Shuttle)

Bij Holiday Inn Brussels Airport kunt u parkeren met alle soorten personenauto's. Er zijn geen beperkingen voor maximale afmetingen. De parkeerplaats is dag en nacht geopend. Meld u bij aankomst aan bij de receptie van het hotel, zodat zij uw parkeerkaart kunnen checken.

Let op!

Om bij de luchthaven te komen, moet u op eigen kosten een taxi nemen. De kosten bedragen ongeveer € 15,00. Hier vindt u een taxibedrijf dat samenwerkt met het hotel en met wie u vooraf of op het moment zelf contact kunt opnemen om uw taxi te reserveren: Taxi Walter Telefoon: 0032 2720 10 00 www.taxizaventem.be

Om de parking van Holiday Inn Brussels Airport te betreden en te verlaten, moet u door de hotelpoorten gaan en zijn er beveiligingscamera's aanwezig.

Er is altijd een medewerker aanwezig bij de receptie. Uw auto staat veilig geparkeerd op de parkeerplaats van het hotel. Zoals bij alle parkeergarages, parkeert u echter op eigen risico.

Bij aankomst kunt u gebruik maken van de hotelfaciliteiten (bar, restaurant, toiletten, etc…) en kunt u op uw taxi wachten in onze hotellobby. Er zijn 4 oplaadpunten voor elektrische auto's. Als u van deze service gebruik wilt maken, kunt u rechtstreeks contact opnemen met het hotel. Het telefoonnummer van het hotel wordt u toegestuurd in de bevestigingsmail.

Het hotel heeft specifieke plaatsen voor mensen met een handicap. Parkeerplaatsen voor gehandicapten kunnen niet apart geboekt worden.

Vertrek
Bij aankomst op Holiday Inn Brussels Airport kunt u uw auto parkeren op een van de beschikbare parkeerplaatsen. Loop naar de ingang van het hotel en meld je aan bij de receptie van het hotel zodat ze uw parkeerkaart kunnen checken. Om bij de luchthaven te komen, moet u op eigen kosten een taxi nemen. De kosten bedragen ongeveer € 15,00. Hier vindt u een taxibedrijf dat samenwerkt met het hotel en met wie u vooraf of op het moment zelf contact kunt opnemen om uw taxi te reserveren: Taxi Walter Telefoon: +32 (0)2 720 10 00 www.taxizaventem.be

Terug

Bij terugkomst kunt u weer gebruik maken van de taxidiensten om bij het hotel te komen. Daar aangekomen meldt u zich aan bij de receptie om uw voertuig uit te checken.

Adres

Holidaystraat 7, 1831, Diegem

Help