Holiday Inn Brussels Airport

Bij Holiday Inn Brussels Airport parkeert u uw auto op nog geen 5 minuten afstand van het vliegveld en u kunt uw autosleutels meenemen op reis. De parking is 24 uur per dag bereikbaar, maar de gratis shuttlebus rijdt op gezette tijden. Wanneer u buiten deze tijden wilt reizen, dan kunt u gebruik maken van verschillende betaalde opties. Bij aankomst kunt u gebruik maken van de faciliteiten van het hotel.

Meer informatie

Adres

Holidaystraat 7, 1831, Diegem
Parkeren Zaventem

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Holiday Inn Brussels Airport

Holiday Inn Brussels Airport beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Elektrisch oplaadpunt
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
60%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× Valet service

Beoordelingen Holiday Inn Brussels Airport

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

8,1
Op basis van 54 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 01 maart 2020.


Prima parkeerplek dicht bij vliegveld. Bij terugkeer was het wel ff zoeken welke opstapplek er precies bedoeld werd platform E op nivo 0 staat niet duidelijk aangegeven op vliegveld Brussel!
Medewerkers hotel Holiday Inn zijn zeer behulpzaam!

10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 28 februari 2020.


De informatie was voldoende en in het hotel wisten precies wat de bedoeling was. Wij zijn daar erg goed geholpen. Dit is een zeer goede service van zowel de medewerkers van het hotel als van Parkos.
Deze parkeergelegenheid zal ik zeker vaker gebruiken en aanbevelen bij anderen

10

Heeft geparkeerd in januari 2020. Beoordeling geschreven op 25 januari 2020.


Super veilig geparkeerd voor het hotel en goed geholpen. Met de shuttlebus ben je in 5 min op de Airport. Volgende keer maken wij weer gebruik van het parkeren bij de Holliday Inn.

10

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 02 januari 2020.


Prima geregeld

10

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 02 januari 2020.


Prima geregeld

8

Heeft geparkeerd in september 2018. Beoordeling geschreven op 28 december 2019.


Je kunt zelf een plekje zoeken op de parkeerplaats van het hotel. Snel geholpen, niet langer dan 10 minuten hoeven te wachten op de shuttle, zowel heen als terug

8

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 21 december 2019.


Geen contact met de medewerkers, goede verbinding hotel naar luchthaven. Tips: digitaal zichtbaar vertrektijden shuttleservice

10

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 21 december 2019.


Prima, alles helemaal volgens afspraak..

10

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 19 december 2019.


Op aangegeven tijden was de shuttle aanwezig.
Heenreis erg druk in bus, terugreis was privé rit

10

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 13 december 2019.


Prima geregeld

10

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 13 december 2019.


Goed geregeld

10

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 10 december 2019.


Ik heb een goede ervaring.

10

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 30 november 2019.


Het vinden van met de navigatie van de auto was dat deze de eindbestemming aangaf op de luchthaven weg. Maar moest 1 afslag terug zijn. Voor de rest super tevreden met de de parkeerplaats. De shuttle bus ging voor de ingang van het hotel langs waar u vrij gemakkelijk kon instappen

10

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 21 november 2019.


Werd netjes geholpen door een medewerkster kom mij auto daar neer zetten mocht even wachten in de logé tot de bus kwam . De bus heeft ons netjes naar het vliegveld gebracht en weer op gehaald bedankt tot de volgende keer

10

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 14 november 2019.


Fijne parkeerplaats en dichtbij het vliegveld..
Werden netjes te woord gestaan bij de receptie.
Fijn dat we op de heenweg gebruik konden maken van de shuttle bus.Helaas op de terugweg niet..Dat zou een verbeterpunt kunnen zijn..

Over Holiday Inn Brussels Airport

Bij Holiday Inn Brussels Airport kunt u terecht met alle soorten personenauto’s. Er zijn geen beperkingen met betrekking tot maximale afmetingen. De parking is dag en nacht geopend. De shuttle rijdt op gezette tijden. Wanneer u buiten deze tijden wilt aankomen, dan kunt u gebruik maken van het openbaar vervoer. Er rijdt een lijnbus 272 naar het vliegveld en u kunt eventueel gebruik maken van een taxi. De kosten van een taxi liggen tussen de €10,- en €15,- en zijn voor eigen rekening. Een grote bus rijdt tussen de parking en het vliegveld om klanten te brengen en op te halen. Er is plek voor 65 personen in de bus. De bus beschikt over zit- en staanplaatsen.

De shuttle tijden zijn

Bij Holiday Inn Brussels Airport parkeert u uw auto op het afgeschermd en beveiligd terrein van het hotel. Om het terrein met de auto te kunnen betreden en verlaten moet u langs de slagbomen van het hotel en er zijn beveiligingscamera's aanwezig.

Er is altijd een medewerker aanwezig bij de receptie. Uw auto staat veilig geparkeerd op het terrein. Net als bij de meeste parkings, is het parkeren wel op eigen risico.

Holiday Inn Brussels Airport heeft geen wachtruimte, maar u kunt gebruik maken van de lobby en de andere faciliteiten van het hotel.

Er zijn 4 laadpunten voor elektrische auto's. Mocht u hier gebruik van willen maken dan kunt u hiervoor contact opnemen met het hotel, het telefoonnummer van het hotel ontvangt u in de bevestigingsmail.

Het hotel beschikt over voorzieningen voor gehandicapten. De parkeerplekken voor gehandicapten kunt u echter niet apart reserveren.

Op de dag van vertrek rijdt u naar Holiday Inn Brussels Airport waar u uw auto kunt parkeren op één van de beschikbare parkeerplekken.

Shuttle parkeren

Aankomst
U parkeert uw auto op het terrein van Holiday Inn Brussels Airport en de shuttlebus vertrekt vanaf de ingang van het hotel. Voor vragen kunt u altijd terecht bij de receptie van het hotel. De bus brengt u binnen 5 minuten naar het vliegveld. Wanneer u geen gebruik kunt maken van de shuttlebus, dan kunt u het vliegveld bereiken met het openbaar vervoer. Er rijdt een bus met nummer 272 vanaf bushalte Diegem Berkenlaan naar het vliegveld. De taxikosten liggen tussen de €10,- en €15,-. De kosten voor het openbaar vervoer zijn niet inbegrepen in de reservering.

Vertrek

Bij terugkomst op de luchthaven loopt u naar niveau 0 platform E. Hier treft u de shuttlebus. De shuttlebus brengt u weer naar uw auto. Net als op de heenweg, kunt u buiten de shuttletijden gebruik maken van het openbaar vervoer om bij het hotel te komen.

Adres

Holidaystraat 7, 1831, Diegem

Help