Holiday Inn Brussels Airport (No Shuttle)

Bij Holiday Inn Brussels Airport parkeert u uw auto op minder dan 5 minuten van de luchthaven en kunt u uw autosleutels meenemen op reis. De parkeerplaats is 24 uur per dag toegankelijk. Om bij de luchthaven te komen, moet u op eigen kosten een taxi nemen. De kosten bedragen ongeveer € 15,00. Hier vindt u een taxibedrijf dat samenwerkt met het hotel en met wie u vooraf of op het moment zelf contact kunt opnemen om uw taxi te reserveren: Taxi Walter Telefoon: 0+32 (0)2 720 10 00 www.taxizaventem.be

Meer informatie

Adres

Holidaystraat 7, 1831, Diegem
Parkeren Zaventem

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Holiday Inn Brussels Airport (No Shuttle)

Beoordelingen Holiday Inn Brussels Airport (No Shuttle)

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

8,4
Op basis van 132 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 25 mei 2022.


Uitstekenden service!

8

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 24 mei 2022.


Gewoon goed

10

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 21 mei 2022.


Schone, goed beveiligde parkeerplaats buiten. Personeel behulpzaam. Duidelijke informatie voor aankomst terug alvast. Taxi stond al klaar bij aankomst.

10

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 19 mei 2022.


Super locatie en veilig

10

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 17 mei 2022.


Top, gemakkelijk en dichtbij Brussels AirPort. Geen shuttle maar een Uber is betaalbaar +_ €15,-

10

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 17 mei 2022.


Hoewel de afstand naar het vliegveld mij best wat zorgen baarde, verliep dit toch bijzonder eenvoudig. Ik werd netjes ontvangen en de bestelde taxi arriveerde erg snel. Qua kosten is dit in totaal parking plus kosten vergelijkbaar met andere parkings maar het grote voordeel is dat je je sleutel niet achterlaat en je jezelf maar moet afvragen hoeveel kilometer de beheerders met jouw auto gaan rijden tijdens jouw vakantie. Je leest daar regelmatig zeer vervelende recensies over. Maar daar heb je hier dus geen last van. Kortom: een aanrader!

10

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 15 mei 2022.


Onze ervaring was prima. Heen met shuttle. Terug met taxi waarvan de kosten door parkos zijn betaald

10

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 13 mei 2022.


De auto staat buiten op de reguliere parkeerplaats van het hotel. Bij aankomst krijg je een uitrijkaartje van de receptionist. Wij hadden de taxi bij het aanbevolen taxibedrijf besteld. Deze stond ruim op tijd klaar, zowel bij heen als terugrit. We waren binnen 10 minuten bij de luchthaven. Alles bij elkaar was het een goed betaalbare parkeermogelijkheid.

10

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 13 mei 2022.


Het personeel was vriendelijk en behulpzaam. We werden via de leveranciersingang naar een plek achter jet hotel gestuurd. Daar was het al vrij druk, dus we stonden wat ‘achteraf’ en het was nog een heel eind lopen maar de receptie. Maar ik had wel het idee dat onze auto daar veilig stond. Uiteindelijk was alles in orde.

10

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 12 mei 2022.


Top, voor herhaling vatbaar!

8

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 12 mei 2022.


Achter het hotel op een grasveld. Voldeed, maar niet wat ik ervan verwachte.

10

Heeft geparkeerd in april 2022. Beoordeling geschreven op 11 mei 2022.


Makkelijk en ruim parkeren, taxi naar airport van tevoren geregeld dus instappen en weg!!!

10

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 11 mei 2022.


Prima plek, vlakbij het vliegveld. Taxi zo geregeld en voor 15 euro ben je er. Kan ook met de bus, halte om de hoek.

8

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 10 mei 2022.


Prima, we wisten niet dat we taxi terug moesten reserveren. Ik had aankomst tijd doorgegeven.
Dus hele onaardige taxichauffeur bracht ons terug naar de auto die al boos werd, omdat ik naar de prijs vroeg naar t hotel. Dat kostte €24,10. Heenweg €15,-

10

Heeft geparkeerd in april 2022. Beoordeling geschreven op 10 mei 2022.


Erg goed geregeld allemaal, ook de taxi was goed geregeld. Op de terugweg stond de taxichauffeur al met een bordje met Holiday inn al op ons te wachten.

Over Holiday Inn Brussels Airport (No Shuttle)

Bij Holiday Inn Brussels Airport kunt u parkeren met alle soorten personenauto's. Er zijn geen beperkingen voor maximale afmetingen. De parkeerplaats is dag en nacht geopend. Meld u bij aankomst aan bij de receptie van het hotel, zodat zij uw parkeerkaart kunnen checken.

Let op!

Om bij de luchthaven te komen, moet u op eigen kosten een taxi nemen. De kosten bedragen ongeveer € 15,00. Hier vindt u een taxibedrijf dat samenwerkt met het hotel en met wie u vooraf of op het moment zelf contact kunt opnemen om uw taxi te reserveren: Taxi Walter Telefoon: 0032 2720 10 00 www.taxizaventem.be

Om de parking van Holiday Inn Brussels Airport te betreden en te verlaten, moet u door de hotelpoorten gaan en zijn er beveiligingscamera's aanwezig.

Er is altijd een medewerker aanwezig bij de receptie. Uw auto staat veilig geparkeerd op de parkeerplaats van het hotel. Zoals bij alle parkeergarages, parkeert u echter op eigen risico.

Bij aankomst kunt u gebruik maken van de hotelfaciliteiten (bar, restaurant, toiletten, etc…) en kunt u op uw taxi wachten in onze hotellobby. Er zijn 4 oplaadpunten voor elektrische auto's. Als u van deze service gebruik wilt maken, kunt u rechtstreeks contact opnemen met het hotel. Het telefoonnummer van het hotel wordt u toegestuurd in de bevestigingsmail.

Het hotel heeft specifieke plaatsen voor mensen met een handicap. Parkeerplaatsen voor gehandicapten kunnen niet apart geboekt worden.

Vertrek
Bij aankomst op Holiday Inn Brussels Airport kunt u uw auto parkeren op een van de beschikbare parkeerplaatsen. Loop naar de ingang van het hotel en meld je aan bij de receptie van het hotel zodat ze uw parkeerkaart kunnen checken. Om bij de luchthaven te komen, moet u op eigen kosten een taxi nemen. De kosten bedragen ongeveer € 15,00. Hier vindt u een taxibedrijf dat samenwerkt met het hotel en met wie u vooraf of op het moment zelf contact kunt opnemen om uw taxi te reserveren: Taxi Walter Telefoon: +32 (0)2 720 10 00 www.taxizaventem.be

Terug

Bij terugkomst kunt u weer gebruik maken van de taxidiensten om bij het hotel te komen. Daar aangekomen meldt u zich aan bij de receptie om uw voertuig uit te checken.

Adres

Holidaystraat 7, 1831, Diegem