Praktische info

Parkeeraanbieders4
Best beoordeeldStar Parking Zaventem
GoedkoopsteNOOYA
Dichtstbij de luchthavenEctor Zaventem

Wat is Valet Parking Brussel Airport

Brussels Airport, of Luchthaven Zaventem, is de grootste luchthaven van België. In 2022 vlogen zo'n 19 miljoen passagiers vanaf deze luchthaven: niet alleen Belgische passagiers, maar ook Duitse en Nederlandse reizigers maken gebruik van deze luchthaven. Veel mensen komen met de eigen auto naar het vliegveld, maar een betrouwbare parking vinden bij Brussel Airport is niet altijd eenvoudig. En je wilt ook graag goedkoop parkeren bij het vliegveld. Met valet parking Zaventem airport vind je eenvoudig de meest voordelig optie bij Brussel airport. Betrouwbaar en zonder zorgen. Vergelijk nu via Parkos de meest voordelige parkeerplaatsen zodat je gebruik kunt maken van de service van bij Brussel airport. Parkeren Zaventem was nog nooit zo eenvoudig.

Bij Parkos bieden wij het gemak van eenvoudig zoeken naar een betrouwbare parkeerplek. Met een paar simpele gegevens, zoals vertrek- en aankomstdatum, kun je op verschillende vliegvelden in Europa de ideale parkeerplaats vinden. Niet alleen krijg je de beste en meest voordelige opties, maar je kunt ook kiezen voor extra services, zoals een shuttle dienst, auto parkeren en laten wassen of Park Sleep Fly.

Parkeertarieven voor parkeren met valet service bij Zaventem

Parkos is een vergelijkingsplatform voor de verschillende parkeermogelijkheden rond de luchthaven van Zaventem. De verschillende opties kun je zien in onderstaande tabel. De tarieven zijn afhankelijk van het seizoen. Ook kunnen er aanvullende services geboekt worden, waardoor de prijzen nog aangepast zullen worden. Daarnaast is er bijvoorbeeld verschil in tarieven voor binnen- en buiten parkeren. De tarieven zijn op basis van een week parkeren.

Voer jouw reisdata in in de vergelijker bovenaan deze pagina en vergelijk de prijzen en opties van de beschikbare parkeeraanbieders bij Zaventem. Je kunt ook kiezen voor shuttle parkeren. Dit is een goedkopere optie, waarbij je met een shuttle bus van het parkeerterrein naar het vliegveld wordt gebracht.

Hoe werkt Valet Parking Zaventem?


Maak een reservering

In de datepicker bovenaan deze pagina geef je jouw reisdata aan. Vervolgens kies je voor de optie 'Valet' als parkeerservice. Als je daarna de parkeerplaats van jouw keuze bevestigt, krijg je hiervan een bevestiging per email. Hierin staat informatie over jouw reservering en de eventuele geboekte services. In de email staat ook alles wat je moet weten over het overdragen van de sleutels aan de parkeermedewerker.

Rijd naar de luchthaven

Je rijdt op de dag van vertrek naar het vliegveld. Een half uur voordat je aankomt neem je contact op met de medewerker van de parkeerdienst. Op deze manier weet de medewerker dat je onderweg bent. Je zult elkaar dan op het afgesproken tijdstip en op de afgesproken plaats ontmoeten voor de sleuteloverdracht. Deze informatie heb je per mail ontvangen bij het maken van de reservering.

Ontmoet de valet medewerker

Over het algemeen kun je gewoon met je auto naar de terminal rijden, waar de parkeermedewerker al op je staat te wachten. Er wordt een korte controle gedaan op schade aan de auto. Dit is om misverstanden bij terugkomst te voorkomen. De parkeermedewerker helpt je bij het uitladen van de bagage. Als je klaar bent om te gaan, overhandig je de autosleutel aan de medewerker van de parkeeraanbieder. Deze brengt de auto naar het terrein, waar hij de auto parkeert.

Zorgeloos op reis

Je auto wordt door de parkeermedewerker naar het parkeerterrein gereden en je kunt met een gerust hart vertrekken. Tijdens je verblijf in het buitenland staat de auto op een veilige plaats geparkeerd. Afhankelijk van je keuze is dat een plek buiten, of in een overdekte parkeerplaats. Als je eventuele extra services hebt geboekt, zoals het wassen van de auto, dan kun je bij terugkomst op Brussel airport rekenen op een schone auto.

Keer terug naar de luchthaven

Op het moment dat je geland bent, neem je telefonisch contact op met de parkeerbeheerder om dit door te geven. Vervolgens zal hij ervoor zorgen dat jouw auto naar de afgesproken plaats bij de aankomsthal gereden wordt. Je ontmoet elkaar dan weer bij jouw auto. Dit zal meestal in de buurt van de aankomsthal zijn. De auto staat dus voor je klaar als je naar buiten loopt.

Haal de auto op

Als je Brussel Airport verlaat, staat de medewerker op de afgesproken plaats dus op je te wachten voor het in ontvangst nemen van je auto. Ook nu wordt je weer geholpen met de bagage. De medewerker van de parking overhandigt de autosleutels aan je. Samen kijken jullie of er tijdens de afwezigheid geen onverwachte schade aan de auto is ontstaan. Als alles in orde is, kun je aan de terugreis beginnen, zonder dat je extra tijd hebt verloren.

Boek nu een valet parkeerplek

Welke Valet Parking op Zaventem is betrouwbaar?

Als je via Parkos een Valet Parkeerplaats boekt, kun je er zeker van zijn dat je met een betrouwbare parkeerservice te maken hebt. Alle parkeerplaatsen die we aanbieden op onze website zijn persoonlijk geïnspecteerd. Zelfs nadat we een samenwerking zijn aangegaan, blijven we de dienstverlening controleren. We gebruiken de beoordelingen van onze klanten om ervoor te zorgen dat de parkeerplaatsen aan de gestelde eisen blijven voldoen. Je kunt je auto met een gerust hart achterlaten.

Waar ontmoet ik de Valet medewerker op Vliegveld Zaventem?

In de bevestigingsmail die je ontvangt na het afronden van je reservering, vind je alle belangrijke informatie over je parkeerplaats. Daar staat ook vermeld waar je de medewerker van het parkeerterrein zult ontmoeten. In de meeste gevallen zal dit dicht bij de vertrekhal zijn, zodat je niet ver met je bagage hoeft te lopen.

Wat zijn de voor- en nadelen van Valet parking bij Zaventem Airport?

Valet parking heeft voor- en nadelen. Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet, zodat je gemakkelijk kunt afwegen of Valet Parking een geschikte optie voor je is.

Voordelen

 • Tijd besparen
 • Gemak
 • Geen gedoe met parkeren
 • Hulp met koffers

Tijd besparen: Als je valet parkeren bij Zaventem airport boekt via Parkos, hoef je geen tijd te verspillen aan het zoeken naar een parking. Je hoeft ook niet in een shuttlebus met andere reizigers te zitten. Bij vertrek kun je meteen naar de incheckbalie gaan, en bij terugkomst hoef je geen extra tijd te besteden aan het ophalen van je auto.

Gemak: Parkeren is nog nooit zo eenvoudig geweest. Bij aankomst word je verwelkomd door een medewerker van het parkeerterrein, waardoor je je auto dicht bij de luchthaven kunt achterlaten in betrouwbare handen. Het enige wat je hoeft te doen, is naar de vertrekhal gaan en inchecken. Dit betekent ook dat je je bagage niet ver hoeft te dragen.

Geen gedoe met parkeren: Op een drukke luchthaven kan het lastig zijn om een plek voor je auto te vinden. De dichtstbijzijnde parkeerplaatsen zijn vaak snel vol. Hierdoor loop je het risico dat je verder van de vertrekhal moet parkeren dan je zou willen, of tegen een hoger tarief. Met een reservering bij ons hoef je je daar geen zorgen over te maken. Met een voorafgaande reservering weet je precies waar je aan toe bent.

Hulp met koffers: De chauffeurs helpen je graag met het in- en uitladen van je koffers.

× Nadelen

 • Hogere kosten
 • VertrouwenHogere kosten: Valet parkeren bij Brussels Airport is vaak duurder dan shuttle parkeren, vanwege het extra gemak.

Vertrouwen: Je ziet zelf niet waar je auto geparkeerd wordt. Je moet vertrouwen hebben in de parkeeraanbieder. Bij Parkos worden alle partners waarmee we samenwerken zorgvuldig gecontroleerd.

ParkeeraanbiederParkerenPrijs voor 8 dagen:
NOOYAValet€ 300,00 *
Ector ZaventemValet-
Star Parking ZaventemValet-
Express Parking Zaventem ValetValet-
*Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de data die u selecteert, het seizoen en de aankomsttijden. Data hier zijn van 25-7-2024 tot 1-8-2024.

Veelgestelde vragen

 • Hoeveel kost valet parking bij Zaventem Brussels Airport ?

  chevron
  Gemiddeld kost valet parking voor 1 week bij Zaventem Brussels Airport € 75,00.
 • Wat is de beste valet parking bij Zaventem Brussels Airport ?

  chevron
  De hoogst gewaardeerde parkings bij Zaventem Brussels Airport zijn: NOOYA met een gemiddelde score van 5.50 , undefined met een gemiddelde score van undefined en undefined met een score van undefined .
 • Wat is de goedkoopste valet parking bij Zaventem Brussels Airport?

  chevron
  De goedkoopste parkings bij Zaventem Brussels Airport zijn NOOYA, parkeren kost € 300,00 voor 1 week, undefined met € NaN voor 1 week en undefined voor € NaN per week.