Valet parking Zaventem
Vanaf € 3,60 per dag! Wijzig vliegveldValet Parking Brussel Airport

Brussels Airport, of Luchthaven Zaventem, is de grootste luchthaven van België. In 2022 vlogen zo'n 19 miljoen passagiers vanaf deze luchthaven: niet alleen Belgische passagiers, maar ook Duitse en Nederlandse reizigers maken gebruik van deze luchthaven. Veel mensen komen met de eigen auto naar het vliegveld, maar een betrouwbare parking vinden bij Brussel Airport is niet altijd eenvoudig. En je wilt ook graag goedkoop parkeren bij het vliegveld. Met valet parking Zaventem airport vind je eenvoudig de meest voordelig optie bij Brussel airport. Betrouwbaar en zonder zorgen. Vergelijk nu via Parkos de meest voordelige parkeerplaatsen zodat je gebruik kunt maken van de service van bij Brussel airport. Parkeren Zaventem was nog nooit zo eenvoudig.


Bij Parkos bieden wij het gemak van eenvoudig zoeken naar een betrouwbare parkeerplek. Met een paar simpele gegevens, zoals vertrek- en aankomstdatum, kun je op verschillende vliegvelden in Europa de ideale parkeerplaats vinden. Niet alleen krijg je de beste en meest voordelige opties, maar je kunt ook kiezen voor extra services, zoals een shuttle dienst, auto parkeren en laten wassen of Park Sleep Fly.

Overzicht valet parkeren Zaventem

Aantal: 3 Parkeerplaatsen
Best beoordeeld: Star Parking Zaventem
Goedkoopste: Express Parking Zaventem Valet
Dichtstbij: Express Parking Zaventem Valet

Parkeertarieven voor parkeren met valet service bij Zaventem

Parkos is een vergelijkingsplatform voor de verschillende parkeermogelijkheden rond de luchthaven van Zaventem. De verschillende opties kun je zien in onderstaande tabel. De tarieven zijn afhankelijk van het seizoen. Ook kunnen er aanvullende services geboekt worden, waardoor de prijzen nog aangepast zullen worden. Daarnaast is er bijvoorbeeld verschil in tarieven voor binnen- en buiten parkeren. De tarieven zijn op basis van een week parkeren.

Aanbieder Parkeren Prijs 8 dagen
Express Parking Zaventem Valet Binnen v.a. € 150,00*
Star Parking Zaventem Binnen v.a. € 190,00*
* De parkeertarieven kunnen variëren tussen data die je selecteert, seizoen en aankomsttijden.

Voer jouw reisdata in in de vergelijker bovenaan deze pagina en vergelijk de prijzen en opties van de beschikbare parkeeraanbieders. Je kunt ook kiezen voor shuttle parkeren. Dit is een goedkopere optie, waarbij je met een shuttle bus van het parkeerterrein naar het vliegveld wordt gebracht.

Hoe werkt Valet Parking Zaventem?


Valet parking mobile step 1

Maak een reservering

In de datepicker bovenaan deze pagina geef je jouw reisdata aan. Vervolgens kies je voor de optie 'Valet' als parkeerservice. Als je daarna de parkeerplaats van jouw keuze bevestigt, krijg je hiervan een bevestiging per email. Hierin staat informatie over jouw reservering en de eventuele geboekte services. In de email staat ook alles wat je moet weten over het overdragen van de sleutels aan de parkeermedewerker.

 
Valet parking mobile step 2

Rijd naar de luchthaven

Je rijdt op de dag van vertrek naar het vliegveld. Een half uur voordat je aankomt neem je contact op met de medewerker van de parkeerdienst. Op deze manier weet de medewerker dat je onderweg bent. Je zult elkaar dan op het afgesproken tijdstip en op de afgesproken plaats ontmoeten voor de sleuteloverdracht. Deze informatie heb je per mail ontvangen bij het maken van de reservering.

 
Valet parking mobile step 3

Ontmoet de valet medewerker

Over het algemeen kun je gewoon met je auto naar de terminal rijden, waar de parkeermedewerker al op je staat te wachten. Er wordt een korte controle gedaan op schade aan de auto. Dit is om misverstanden bij terugkomst te voorkomen. De parkeermedewerker helpt je bij het uitladen van de bagage. Als je klaar bent om te gaan, overhandig je de autosleutel aan de medewerker van de parkeeraanbieder. Deze brengt de auto naar het terrein, waar hij de auto parkeert.

 
Valet parking mobile step 4

Zorgeloos op reis

Je auto wordt door de parkeermedewerker naar het parkeerterrein gereden en je kunt met een gerust hart vertrekken. Tijdens je verblijf in het buitenland staat de auto op een veilige plaats geparkeerd. Afhankelijk van je keuze is dat een plek buiten, of in een overdekte parkeerplaats. Als je eventuele extra services hebt geboekt, zoals het wassen van de auto, dan kun je bij terugkomst op Brussel airport rekenen op een schone auto.

 
Valet parking mobile step 5

Keer terug naar de luchthaven

Op het moment dat je geland bent, neem je telefonisch contact op met de parkeerbeheerder om dit door te geven. Vervolgens zal hij ervoor zorgen dat jouw auto naar de afgesproken plaats bij de aankomsthal gereden wordt. Je ontmoet elkaar dan weer bij jouw auto. Dit zal meestal in de buurt van de aankomsthal zijn. De auto staat dus voor je klaar als je naar buiten loopt.

 
Valet parking mobile step 6

Haal de auto op

Als je Brussel Airport verlaat, staat de medewerker op de afgesproken plaats dus op je te wachten voor het in ontvangst nemen van je auto. Ook nu wordt je weer geholpen met de bagage. De medewerker van de parking overhandigt de autosleutels aan je. Samen kijken jullie of er tijdens de afwezigheid geen onverwachte schade aan de auto is ontstaan. Als alles in orde is, kun je aan de terugreis beginnen, zonder dat je extra tijd hebt verloren.

 

Wat zijn de voor- en nadelen?

Valet parking heeft voor- en nadelen. Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet, zodat je gemakkelijk kunt afwegen of Valet Parking een geschikte optie voor je is.

Tijd besparen: Als je valet parkeren bij Zaventem airport boekt via Parkos, hoef je geen tijd te verspillen aan het zoeken naar een parking. Je hoeft ook niet in een shuttlebus met andere reizigers te zitten. Bij vertrek kun je meteen naar de incheckbalie gaan, en bij terugkomst hoef je geen extra tijd te besteden aan het ophalen van je auto.
Gemak: Parkeren is nog nooit zo eenvoudig geweest. Bij aankomst word je verwelkomd door een medewerker van het parkeerterrein, waardoor je je auto dicht bij de luchthaven kunt achterlaten in betrouwbare handen. Het enige wat je hoeft te doen, is naar de vertrekhal gaan en inchecken. Dit betekent ook dat je je bagage niet ver hoeft te dragen.
Geen gedoe met parkeren: Op een drukke luchthaven kan het lastig zijn om een plek voor je auto te vinden. De dichtstbijzijnde parkeerplaatsen zijn vaak snel vol. Hierdoor loop je het risico dat je verder van de vertrekhal moet parkeren dan je zou willen, of tegen een hoger tarief. Met een reservering bij ons hoef je je daar geen zorgen over te maken. Met een voorafgaande reservering weet je precies waar je aan toe bent.
Hulp met koffers: De chauffeurs helpen je graag met het in- en uitladen van je koffers.
Hogere kosten: Valet parkeren bij Brussels Airport is vaak duurder dan shuttle parkeren, vanwege het extra gemak.
Vertrouwen: Je ziet zelf niet waar je auto geparkeerd wordt. Je moet vertrouwen hebben in de parkeeraanbieder. Bij Parkos worden alle partners waarmee we samenwerken zorgvuldig gecontroleerd.

Veelgestelde vragen

Wil je weten hoe betrouwbaar de Valet-parkeerplaatsen zijn en wat een week parkeren kost? Lees hier de meest gestelde vragen om antwoord op jouw vragen te krijgen.


Hoeveel kost Valet Parking op Zaventem Airport?


De parkeertarieven variëren afhankelijk van het seizoen. Het laagseizoen is goedkoper dan het hoogseizoen. Als je bijvoorbeeld een valet parkeerplaats boekt bij Star Parking, betaal je voor een week parkeren €150. Deze prijs kan echter nog worden aangepast, bijvoorbeeld als je extra diensten kiest. Over het algemeen kun je de reservering 24 uur van tevoren annuleren.


Welke Valet Parking op Zaventem is betrouwbaar?


Als je via Parkos een Valet Parkeerplaats boekt, kun je er zeker van zijn dat je met een betrouwbare parkeerservice te maken hebt. Alle parkeerplaatsen die we aanbieden op onze website zijn persoonlijk geïnspecteerd. Zelfs nadat we een samenwerking zijn aangegaan, blijven we de dienstverlening controleren. We gebruiken de beoordelingen van onze klanten om ervoor te zorgen dat de parkeerplaatsen aan de gestelde eisen blijven voldoen. Je kunt je auto met een gerust hart achterlaten.


Waar ontmoet ik de Valet medewerker op Vliegveld Zaventem?


In de bevestigingsmail die je ontvangt na het afronden van je reservering, vind je alle belangrijke informatie over je parkeerplaats. Daar staat ook vermeld waar je de medewerker van het parkeerterrein zult ontmoeten. In de meeste gevallen zal dit dicht bij de vertrekhal zijn, zodat je niet ver met je bagage hoeft te lopen.


Wat vinden onze klanten van onze service?

Parkos vergelijkt verschillende valet parking aanbieders sinds 2014. Ons streven is kwaliteit en een goede prijs. We controleren de kwaliteit van onze aanbieders zelf door regelmatige bezoeken en mystery guests. Ook verzamelen we feedback en beoordelingen van klanten over de valet en budget valet diensten. Hier zijn enkele recensies voor jou:

Anoniem 11 april 2023
10

 Keurig netjes, aardige hulpvaardig personeel.

Thera Oortman 5 april 2023
8

 Helemaal prima, chauffeur was snel ter plaatste en we waren ook zo bij vliegveld en weer terug bij auto. Heel vriendelijke chauffeur.

Harry Happel 13 februari 2023
10

 Prima drop off en pick up point dichtbij entree luchthaven.

Erik schiphorst 9 november 2022
10

 Vriendelijke mensen, goede communicatie en vooral eerlijk.

Lees meer beoordelingen over valet parking Brussel Airport