Routebeschrijving naar Zaventem Brussels Airport

Op deze pagina kunt u uw reis plannen naar Zaventem Brussels Airport. Tevens staan hier handige tips voor als u per auto door België rijdt.

Adresgegevens

Zaventem Brussels Airport

Leopoldlaan
1930 Zaventem
België

Verkeersinformatie:

Wanneer u in de vakantieperiodes per auto door België rijdt, willen wij u erop attenderen dat u goed de verkeersinformatie in de gaten moet houden. Er zijn namelijk een aantal drukke trajecten in België waar u op moet letten. Wij helpen u graag op weg door u hier deze informatie te verschaffen. Ook geven wij u handige tips over het reizen door België.

Over het algemeen is Zaventem Airport goed bereikbaar per auto. De luchthaven ligt aan de Snelweg E19, voorbij het drukke traject tussen Breda en Antwerpen. Houdt u dus de verkeersinformatie met betrekking tot de E19 goed in de gaten. Zo kunt u eventueel een alternatieve route plannen indien er verkeersopstoppingen zijn op deze snelweg.

Onder normale weersomstandigheden kunt u uitgaan van de volgende reistijden.

Amsterdam -> Zaventem Airport 200 kilometer / 2:20 uur.
Groningen -> Zaventem Airport 350 kilometer / 3:09 uur
Maastricht -> Zaventem Airport 117 kilometer / 1:14 uur
Utrecht -> Zaventem Airport 168 kilometer / 1:38 uur
lees meer…

Handige informatie België:

Gevarendriehoek

Wanneer u met de auto op reis gaat door België is de gevarendriehoek een verplicht item dat u moet meenemen. Indien u pech heeft of betrokken bent bij een ongeval op de snelweg moet u deze gevarendriehoek ongeveer honderd meter achter uw voertuig neerzetten. Op andere wegen moet de gevarendriehoek ongeveer 30 meter achter uw voertuig geplaatst worden. Het gebruik van alleen uw alarmlichten is hierbij niet voldoende.

Veiligheidsvest

Naast de gevarendriehoek is het in België verplicht om een veiligheidsvest in uw auto te hebben. Wanneer u pech heeft en de auto uit moet stappen om de gevarendriehoek neer te zetten is het voor uw eigen veiligheid bevorderlijk om een reflectief veiligheidsvest aan te hebben, zo kan het verkeer u duidelijker zien. Zorg er dus voor dat u een veiligheidsvest in uw auto hebt liggen voordat u op reis door België gaat.
lees meer…

Hulp nodig?

Onze experts helpen je graag met al je vragen over het reserverings- of parkeerproces bij ons.

Neem contact met ons op