Park Sleep Fly Dusseldorf
Vanaf € 5,33 per dag! Wijzig vliegveld

Park Sleep Fly Dusseldorf

Park sleep fly, ook wel bekend als parkeren slapen en vliegen, is ideaal voor vroege vluchten. Met het Park sleep fly arrangement boekt u een hotel bij Dusseldorf airport, een parkeerplaats en een shuttledienst naar de luchthaven. Zo begint u helemaal uitgerust en ontspannen aan uw vlucht vanuit Duitsland. Een ideale oplossing voor als u een vlucht vroeg in de ochtend hebt.

Hotel Dusseldorf airport? Zo werkt het Park Sleep Fly arrangement

1 Maak een reservering

U maakt online een reservering bij een Hotel dichtbij Düsseldorf airport. U kunt dit doen door uw reisdata in onze zoekmachine bovenaan de website in te vullen. Vergeet niet 1 dag extra voor uw vertrekdatum te rekenen voor uw hotelovernachting. Na uw reservering ontvangt u een e-mail met een reserveringsbevestiging, en een routebeschrijving naar het hotel. Het is mogelijk om een ontbijt bij te boeken.

2 U rijdt naar het hotel

De dag voordat uw vliegtuig vertrekt rijdt u naar het hotel. U kunt hiervoor de routeplanner gebruiken die u in uw e-mail hebt ontvangen. De hotels liggen binnen enkele minuten van de luchthaven. Bij het hotel parkeert u uw auto op de parking. Uw auto blijft hier gedurende uw hele vakantie staan. U kunt uzelf nu inchecken in het hotel. Op uw kamer kunt u bij alle hotels bij Düsseldorf airport gebruik maken van gratis wifi.

3 U wordt naar het vliegveld gebracht

Na uw overnachting wordt u met de gratis shuttlebus naar uw terminal bij airport Dusseldorf gebracht. De medewerker van het parkeerterrein helpt u uiteraard met uw koffers mocht dit nodig zijn. De shuttlebus vertrekt gewoonlijk op vaste tijden aangegeven bij het hotel. Informatie over shuttle service van uw specifieke hotel vindt u op de door u geboekte hotel partnerpagina op onze website. U kunt altijd navragen bij de receptie van het hotel.

4 Tijdens uw reis

Uw auto blijft tijdens uw reis bij het airport hotel geparkeerd staan. Uw auto staat hier onder veilig toezicht van het hotelpersoneel en de parkeermedewerkers. De parkeerplaatsen zijn over het algemeen veilig en bewaakt met camera's. Dit staat altijd op de website van het hotel aangegeven.

5 Terug op het luchthaven

Nadat u geland bent en uw koffers hebt opgehaald ontmoet u uw shuttledienst terug naar het hotel op de afgesproken plek. Dit is meestal dezelfde plek als dat u bent afgezet. De shuttledienst rijdt gewoonlijk op vaste tijden. Informatie over shuttlediensten van uw specifieke airport hotel vindt u op de door u geboekte hotel partnerpagina op onze website. U kunt ook altijd navraag doen bij de receptie van het hotel.

6 Uw auto ophalen

Aangekomen bij het airport hotel kunt u direct naar uw auto. Controleer voor vertrek uw auto goed op eventuele schade. Hierna kunt u uw reis naar huis voortzetten.

Prijsvergelijking Hotel met parkeren Düsseldorf airport

Momenteel bied Parkos nog geen Dusseldorf airport hotels aan. In het prijstabel hieronder hebben wij de enkele hotels in de buurt van Düsseldorf airport verzameld. Deze hotels bieden Park Sleep and Fly arrangementen aan. Het tabel geeft u een prijsindicatie voor een reis van 8 dagen met 2 personen. Wilt u een exacte prijs? Ga dan naar de website van het hotel.

Hotel Transfer duur Prijs 8 dagen, vanaf *
Leonardo Hotel Düsseldorf Airport Ratingen 10 min € 110,-
Shuttle: inclusief
Mercure Hotel Düsseldorf Airport 15 min € 119,-
Shuttle: inclusief
Tulip Inn Düsseldorf Arena 10 min € 119,-
Relexa hotel Airport Düsseldorf-Ratingen 10 min € 119,-
Shuttle: inclusief
Lindner Congress Hotel Düsseldorf 15 min € 129,-
Shuttle: inclusief
Holiday Inn Express Düsseldorf City Nord 15 min € 162,-
Shuttle: inclusief
Maritim Hotel Düsseldorf 5 min € 215,-
Shuttle: inclusief
* Deze prijzen zijn voor 8 dagen parkeren met 1 hotelovernachting in juli 2020.

Reviews & Ervaringen Park Sleep Fly

Parkos verzameld reviews en ervaringen van klanten. Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en gebruik hebben gemaakt van het Park Sleep Fly arrangement, mogen een beoordeling achterlaten. Hierdoor krijgt u een goed beeld of de hotels Dusseldorf airport en kamers, de parkeerplaats en de shuttledienst aan uw eisen voldoen. Momenteel heeft Parkos nog geen Park Sleep Fly beoordelingen en ervaringen verzameld. Klanten van Parkos die een ander vorm van parkeren bij luchthaven Dusseldorf hebben geboekt beoordelen onze parkeeraanbieders met gemiddeld een 8,1 op basis van 8321 ratingen.

Toch geen gebruik maken van een Park Sleep Fly arrangement? Parkos biedt diverse valet & shuttle services op Dusseldorf airport aan. Gebruik de datepicker bovenaan deze pagina om de beste deals voor lang parkeren op Dusseldorf airport te vinden.