Valet Parking Eindhoven Airport
Vanaf € 7,67 per dag! Wijzig vliegveldValet parking Eindhoven Airport

Wil je ontspannen aan je vakantie beginnen? Dat kan met de service van Eindhoven airport valet parking. Je rijdt dan naar de vertrekhal, waar je ontvangen wordt door een van de professionele chauffeurs van het parkeerterrein. Het enige wat je dan nog hoeft te doen, is je autosleutels afgeven en naar de incheckbalie gaan. De medewerkers van het parkeerbedrijf zorgen vanaf dan voor het parkeren van jouw auto. Bij terugkomst staat deze weer bij de aankomsthal voor je klaar, zodat je direct je reis naar huis kunt vervolgen. Handig toch? Vergelijk met Parkos de beste en voordeligste opties voor valet parkeren bij Eindhoven Airport. Reserveren is heel eenvoudig.


Parkos is een online platform voor het zoeken van de beste parkeerplaatsen bij verschillende luchthavens in Europa en daarbuiten. Het is mogelijk om te kiezen voor valet parkeren, shuttle parkeren en daarnaast ook nog de park-sleep-fly service.


Overzicht Valet parkeren Eindhoven Airport

Aantal: 1 Parkeerplaats
Best beoordeeld: Eazzypark
Goedkoopste: Eazzypark
Dichtstbij: Eazzypark

Tarieven valet parking Eindhoven

Parkos is een vergelijkingsplatform en de beschikbare mogelijkheden voor valet parkeren staan hieronder weergegeven. De tarieven van parkeren bij luchthaven Eindhoven zijn seizoensgebonden. Daarnaast kunnen de tarieven nog wijzigen als je extra diensten toevoegt aan je reservering. Parkeerplaatsen geboekt via Parkos zijn altijd voordeliger dan wanneer deze geboekt worden via officiële website van de luchthaven. In de onderstaande tabel kun je de prijzen vinden op basis van een reisduur van 8 dagen.


We hebben enkele prijzen voor je op een rijtje gezet. De prijzen zijn gebaseerd op 8 dagen.

Aanbieder Parkeren Prijs 8 dagen
Eazzypark Buiten € 120,00*
* Prijzen kunnen variëren tussen data die je selecteert, seizoen en aankomsttijden.

Voer de gewenste reisdata in in de vergelijker bovenaan deze pagina en vergelijk de prijzen en opties van de beschikbare parkeeraanbieders.

Hoe werkt valet parkeren bij Eindhoven Airport?


Valet parking mobile step 1

Maak een reservering

Met de datepicker bovenaan deze pagina kun je zoeken naar de beschikbare Valet parkeerplaatsen. Je geeft de datum van vertrek en aankomst in en zo kun je direct de prijs van de beschikbare parkeermogelijkheden vergelijken en boeken. Als je kiest voor aanvullende opties, dan kun je dat hier ook boeken. Je ontvangt vervolgens direct de bevestigingsmail met een routebeschrijving.

 
Valet parking mobile step 2

Je rijdt naar Eindhoven Airport

Je rijdt met de auto naar de vertrekhal. Het is belangrijk dat je een half uur voordat je aankomt op het vliegveld, telefonisch contact opneemt met de Valet medewerker. Op deze manier weten de medewerkers dat je onderweg bent en wanneer ze jou kunnen verwachten bij de terminal. Bij aankomst word je dan ook door de Valet parkeermedewerker op het afgesproken tijdstip en punt bij de terminal ontvangen.

 
Valet parking mobile step 3

Ontmoet de Valet parkeermedewerker

Na aankomst rijd je naar de afgesproken plek. De parkeermedewerker wacht daar op jou. Je wordt geholpen met het uitladen van de bagage en samen kijk je of de auto eventuele schade heeft. Dit is om misverstanden achteraf te voorkomen. Vervolgens geef je de autosleutels van de auto aan de parkeermedewerker, zodat deze naar de parking gereden kan worden door de valet chauffeur..

 
Valet parking mobile step 4

Je auto staat veilig geparkeerd tijdens jouw reis

Parkos zorgt ervoor dat jouw auto tijdens je afwezigheid op een van de best beveiligde parkeerterreinen staat. Deze parkeerterreinen worden door ons geïnspecteerd, zodat je ervan uit kunt gaan dat je auto veilig staat. Als je gekozen hebt voor onze extra diensten, zoals het wassen van de eigen auto, dan zal dat ook gedaan worden. Zo heb je bij terugkomst van jouw reis ook meteen een schone auto tot de beschikking.

 
Valet parking mobile step 5

Terug op Eindhoven Airport

Als je weer op Eindhoven Airport geland bent, neem je contact op met de medewerkers van het parkeerterrein terwijl je de nodige formaliteiten doorloopt. Zij zorgen ervoor dat de auto naar de afgesproken plaats wordt gebracht. Als je eenmaal de koffers hebt opgehaald, zal je de medewerker van de parking bij de auto ontmoeten, zodat deze de sleutels kan terug geven.

 
Valet parking mobile step 6

Je haalt je auto op

Bij terugkomst staat jouw auto voor je klaar en de medewerker van het parkeerterrein zal jouw sleutels aan je overhandigen. Je zult ook samen met de medewerker kijken of er schade is aan de auto. Daarna word je geholpen bij het inladen van de bagage door de medewerker. Als alles afgehandeld is, kun je met een gerust gevoel naar huis.

 

Voordelen van Valet parkeren Eindhoven Airport via Parkos

Valet Parking heeft voor- en nadelen. Wij hebben ze op een rijtje gezet, zodat je gemakkelijk kunt afwegen of Valet Parking een optie is voor jou.

Je bespaart tijd: Je rijdt rechtstreeks naar de terminal, dus ben je geen tijd kwijt aan de shuttle transfer zoals bij shuttle parkeren. Hierdoor hoef je niet te wachten totdat deze is gearriveerd en hoef je ook niet met veel mensen bij elkaar te zitten. Ook als je na een lange vliegreis weer aankomt, hoef je niet te wachten tot de bus er is. Je krijgt de sleutels van de parkeermedewerker en je kunt vertrekken naar huis.
Gemakkelijke service: Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om te parkeren dichtbij de luchthaven. Je rijdt rechtstreeks naar de vertrekhal. Daar word je opgewacht door de valet chauffeur die de sleutels van jou overneemt. Je hoeft dus niet met bagage te slepen, of met andere mensen in een transfer bus te zitten.
Niet zoeken naar een parkeerplaats: Het grote voordeel is dat je zelf niet eindeloos hoeft te zoeken naar een parkeerplaats. De chauffeur neemt deze zorg uit handen en parkeert jouw auto. Je hoeft dus ook niet na te denken over een parkeerplaats dichtbij de luchthaven of wat verder weg. Doordat je de sleutels op het vliegveld overdraagt, heb je ook geen omkijken en kun je toch zeker zijn van een veilige parkeerplaats.
Hulp met bagage: De professionele chauffeurs helpen jou graag met de koffers.
Prijs: Valet parkeren is een luxere vorm van parkeren en is daarom over het algemeen duurder dan parkeren met shuttle service.
Vertrouwen: De parkeermedewerker is verantwoordelijk voor het parkeren van jouw auto. Waar wordt mijn auto geparkeerd met valet parkeren? Je moet dus vertrouwen hebben in de parkeeraanbieder. Bij terugkomst staat je auto netjes bij de terminal en kun je zonder zorgen je reis naar huis vervolgen.

Veelgestelde vragen

Hier staan de veelgestelde vragen van onze bezoekers aan Parkos. Alles wat je wilt weten over het doen van reserveringen, betalingen en het parkeren.


Hoeveel kost Valet Parking op Eindhoven Airport?


De prijs wordt bepaald afhankelijk van het seizoen en de parkeerduur. Ook kun je een extra parkeerservice reserveren, zoals auto wassen en elektrisch opladen. Deze kosten worden dan bij de prijs gerekend. Als je bijvoorbeeld op 14 juli voor 8 dagen parkeert, kun je voor €120 de auto op een betrouwbare parkeerplaats buiten valet parkeren. Het enige wat je hoeft te doen is de sleutels af te geven aan de parkeermedewerker en dan kan jouw reis beginnen. Bij terugkomst staat je auto weer bij de terminal. Vaak is shuttle parkeren bij Eindhoven Airport voordeliger.


Is Valet Parking op Eindhoven Airport betrouwbaar?


Parkos controleert alle parkeerplaatsen die aangeboden worden rond Eindhoven Airport persoonlijk. Zo kun je er dus altijd van uitgaan dat de auto op een veilige en betrouwbare plaats staat tijdens je afwezigheid. Ook wordt regelmatig gekeken naar de beoordelingen van de parkeerplaatsen door onze klanten. Op deze manier zorgen wij ervoor dat wij op de hoogte blijven en de kwaliteit aan de klanten kunnen garanderen.


Waar ontmoet ik mijn Valet parkeermedewerker op Eindhoven Airport?


Na het bevestigen van de reservering van jouw parkeerplaats, ontvang je de bevestiging per email. In deze email staat niet alleen de datum van aankomst en vertrek, maar ook de eventuele extra services die je geboekt hebt. Ook wordt in deze email vermeld wat de ontmoetingspunt met de Valet parkeermedewerker is. Over het algemeen zal dat in de buurt van de vertrekterminal zijn om je vertrek vlot te laten verlopen.


Wat vinden onze klanten van onze service?

Parkos vergelijkt verschillende valet parking aanbieders sinds 2014. Kwaliteit en een goede prijs staan bij ons voorop. Wij controleren zelf de kwaliteit van onze aanbieders. We leggen regelmatig bezoeken af en maken gebruik van mystery guests. Wij verzamelen ook ervaringen en beoordelingen van onze klanten over onze valet en budget valet diensten. Wij hebben een aantal recensies voor u samengesteld:

Anoniem 27 Maart 2023
10

 Prima zoals altijd. Snel en accuraat.

Van den Brink 21 Januari 2023
10

 Ideale ligging direct bij vliegveld. Goed prijs/kwaliteitsverhouding. Telefonisch prima bereikbaar

Erik Dalm 28 December 2022
8

 In Eindhoven perfect geregeld aan de Luchthavenweg. En vriendelijk en behulpzaam.

K. Leijten 13 Oktober 2022
10

 Top geregeld zo vanuit de parking oversteken naar de airport!

Lees meer valet parking Eindhoven Airport reviews