Eazzypark biedt met haar valet service parkeerruimte aan een groot aantal auto’s. De parking beschikt over zowel een onoverdekt terrein en een parkeergarage. Op het meldpunt tegenover Eindhoven Airport kunt u vertrouwen op het klantvriendelijke personeel, van ‘s morgens vroeg tot middernacht.

Meer informatie

Adres

Luchthavenweg 61, 5657 EA, Eindhoven
Parkeren Eindhoven Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Eazzypark

Eazzypark beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

80%

Veiligheid

Camera's
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
× 24u p/d aanwezigheid
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
60%

Locatie

Binnen parkeren
Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
× Parkeergarage
× Gehandicapten parkeerplek
80%

Bereikbaarheid

5m tot de terminal
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service
× 24/7 transfer

Beoordelingen Eazzypark

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

9,1
Op basis van 1194 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 10 december 2019.


Prima ontvangst en aflevering. Volgende keer weer.

10

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 09 december 2019.


Eazzypark is een prima bedrijf, auto voor het vliegveld afgeleverd, en bij terugkomst niet opgehaald door de shuttle, maar omdat we net voor middernacht aankwamen stond de auto weer netjes voor de zaak.
De vriendelijke medewerker heeft ons prima geholpen, en we parkeren in de toekomst de auto zeker weer bij Eazzypark.

10

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 07 december 2019.


Ik vind dat ze die 5 sterren verdienen ik heb er alleen maar goede ervaringen mee

10

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 07 december 2019.


Perfect, direct tegenover het vliegveld en snelle service!

8

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 05 december 2019.


Met het vertrek en aankomst alles goed geregeld.

8

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 03 december 2019.


Mijn ervaring was en is zeer goed.
Alleen de laatste keer, 29 november 2019, voor de terugreis naar huis ontdekte ik bij het instappen van de auto dat er mee gereden was.
De berijdersstoel stond meer naar achteren als dat ik altijd had en de radio stond op een andere zender.
Hoeveel km er mee gereden is weet ik helaas niet, vergeten de km-stand op te schrijven.

10

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 03 december 2019.


Netjes ontvangst, goede service.

10

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 02 december 2019.


Zeer snel en goed geregeld. Goede service vriendelijk geholpen.

6

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 01 december 2019.


Goed geregeld!

Parkos heeft gereageerd op deze beoordeling
Beste meneer van de Goorbergh, bedankt voor het schrijven van een review. Fijn om te horen dat u tervreden bent over de verleende service! Graag tot ziens. Vriendelijke groet, Team Parkos
8

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 01 december 2019.


Fijne service. Vlotte afhandeling. LoopAfstand vliegveld helemaal top. Goede prijs.

10

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 29 november 2019.


Goede, nette klantgerichte service. Zelfs als je vlucht geannuleerd is zijn ze meedenkend en erg hulpvaardig. Alleen maar goede ervaring met hun en zeker voor herhaling vatbaar!!

10

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 23 november 2019.


Heel goed geregeld

10

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 22 november 2019.


Alles is kort en bondig afgehandeld. Heel zakelijk.
Was 15 minuten te laat. Geen probleem.
Zal zeker bij een volgende keer weer voor Eazzy kiezen

10

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 19 november 2019.


Zeer dichtbij de aankomst/vertrekhal.
Bij aankomst zeer snel geholpen. Ze waren al op de hoogte van mijn komst, heel prettig. Bij terugkomst idem dito. Ik kon de sleutel afgeven en gaan. De medewerkers waren relaxed, professioneel en vriendelijk. Top! Zeker een aanrader.

10

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 19 november 2019.


Korte wachttijd, netjes geholpen en aan de overkant van de vertrekhal van Eindhoven Airport afleveren en ophalen. Super!

Over Eazzypark

Eazzypark heeft in totaal 2000 parkeerplekken, zowel overdekt als buiten. Er is plek voor auto’s van alle maten, hoewel het overdekt parkeren een maximale hoogte van 2 meter kent. Eazzypark kent dezelfde openingstijden als de luchthaven, van 04.30 tot en met middernacht.

Valet service
Bij Eazzypark kunt u makkelijk parkeren door hun valet service. U rijdt naar het meldpunt tegenover het vliegveld, waar u uw auto inlevert. Een medewerker parkeert dan de auto voor u. Hierom geeft u de autosleutels af aan de parkeeraanbieder. U kunt ondertussen al naar de luchthaven lopen en inchecken. Wanneer u terugkomt, kunt u weer naar het meldpunt lopen. Hier staat uw auto op u te wachten en worden uw sleutels teruggegeven.

Het buitenterrein is omheind en wordt bewaakt met videocamera’s. De parkeergarage wordt ook goed bewaakt. Uw autosleutels worden veilig bewaard in een kluis binnen de muren van het meldpunt.

Wanneer u de auto afgeeft, loopt u samen met de chauffeur een rondje om de auto. Aanwezige schades worden genoteerd op een formulier. De medewerkers van Eazzypark zijn allemaal verzekerd volgens de algemene voorwaarden van de parkeeraanbieder.

Het parkeerterrein van Eazzypark is verhard. Tijdens uw parkeerduur kunt u ervoor kiezen om uw auto te laten wassen. Eazzypark biedt verschillende waspakketten aan. Deze kunt u bijboeken bij het maken van de reservering.

Bij Eazzypark wordt u geholpen door betrouwbare en ervaren medewerkers. Het bedrijf hecht veel waarde aan klantvriendelijkheid en helpt u graag met uw bagage.

Valet parkeren

Aankomst

Tijdelijke routebeschrijving

Doordat de Luchthavenweg gedeeltelijk is afgesloten kunt u de parking bereiken via een alternatieve route. Vanaf de Anthony Fokkerweg, slaat u rechtsaf de Luchthavenweg op. Bij de stoplichten gaat u rechtsaf (eerste straat rechts) de Parmentierweg op. Sla aan het einde van de weg linksaf de Jan Olieslagerweg op. Hierna direct de eerste mogelijkheid weer linksaf de Beatrix Rijkweg op. Vervolgens weer de eerste mogelijkheid rechtsaf de Freddy van Riemsdijkweg op. Volg deze weg ongeveer 350 meter, bij het laatste gebouw aan uw linkerkant staat een bord met EazzyPark. Hier kunt u bij de slagboom naar binnen rijden en volgt u de borden EAZZYPARK naar uw parkeerplaats.


Op de dag van uw vlucht rijdt u naar het meldpunt van Eazzypark. Deze is te vinden op Luchthavenweg 61. Het is een gebouw met veel oranje dat “Flexoffice” genoemd wordt. Waak ervoor dat u niet het parkeerterrein van Eindhoven Airport zelf oprijdt. Met onze routeplanner kunt u het gemakkelijk vinden.

20 minuten voordat u bij het meldpunt aankomt, belt u met Eazzypark. De chauffeur weet dan dat u op weg bent. Aangekomen bij het meldpunt rijdt u door de slagbomen van het gebouw “The Haviland building” het terrein van de Flexoffice op.

Buiten het Flexoffice wacht de chauffeur u op. De chauffeur is te herkennen aan de lichtblauwe overhemd en zwarte gilet met het logo van Eazzypark. Na de overdracht van uw auto loopt u naar de luchthaven, terwijl de chauffeur uw auto wegbrengt. Let op! U dient uw auto sleutels af te geven. Er wordt maximaal 25 kilometer in de auto gereden tijdens de parkeerduur.

Vertrek Op de dag van terugkomst belt u Eazzypark weer nadat u de bagage heeft opgehaald. Bij een zakenreis zonder bagage belt u de parking meteen na de landing. Een medewerker staat vervolgens met uw auto klaar bij het meldpunt, waar deze de auto en sleutels persoonlijk aan u overdraagt.

Parkeren

Als u geen gebruik maakt van de Valet parkeren volgt u de zelfde instructies als bij Valet parkeren. Het verschil is dat u bij terugkomst weer naar het parkeerterrein van Eazzypark loopt. Een shuttlebus brengt u vervolgens in enkele minuten weer naar uw auto.

Medewerkers van Eazzypark zullen aanwezig blijven tot de laatste klant de auto opgehaald heeft. Indien u onverwacht een dag, of nog later terugvliegt dan gepland, kunt u dit telefonisch doorgeven aan Eazzypark. U kunt mogelijke extra kosten direct betalen op het meldpunt.

Adres

Luchthavenweg 61, 5657 EA, Eindhoven

Help