Eazzypark biedt met haar valet service parkeerruimte aan een groot aantal auto’s. De parking beschikt over zowel een onoverdekt terrein en een parkeergarage. Op het meldpunt tegenover Eindhoven Airport kunt u vertrouwen op het klantvriendelijke personeel, van ‘s morgens vroeg tot middernacht.

Meer informatie

Adres

Luchthavenweg 61, 5657 EA, Eindhoven
Parkeren Eindhoven Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Eazzypark

Eazzypark beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

80%

Veiligheid

Camera's
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
× 24u p/d aanwezigheid
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
60%

Locatie

Binnen parkeren
Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
× Parkeergarage
× Gehandicapten parkeerplek
80%

Bereikbaarheid

5m tot de terminal
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service
× 24/7 transfer

Beoordelingen Eazzypark

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

9,1
Op basis van 747 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in september 2018. Beoordeling geschreven op 19 september 2018.


Perfecte ontvangst. Dichtbij het vliegveld. Administratieve afhandeling eenvoudig. Redelijke prijs. Auto krijg je terug zoals je hem inlevert.
Geen gebruik hoeven maken van shuttle daarom was het telefoontje vanuit aankomsthal een beetje onnodig.

10

Heeft geparkeerd in september 2018. Beoordeling geschreven op 19 september 2018.


Wij vinden dit zo makkelijk, beter kan wat ons betreft niet.
Vriendelijke medewerkers, waarbij we wel vreselijk hebben moeten lachen om een meneer in een dure auto, maar zonder reservering die dacht dat hij niet hoefde te wachten. Fout. Netjes op je beurt wachten.
We vinden het -in Eindhoven - super makkelijk dat je direct bij de vertrekhal / aankomsthal bent, het is maar een paar minuten lopen.

10

Heeft geparkeerd in september 2018. Beoordeling geschreven op 17 september 2018.


Snelle afhandeling, zowel bij afleveren van de wagen als het terug ophalen.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 14 september 2018.


Top service.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 14 september 2018.


Zeer tevreden over afspraken en service.
Alles geregeld zonder shuttle bus, top!

10

Heeft geparkeerd in september 2018. Beoordeling geschreven op 14 september 2018.


Super parkeren, snel en netjes geholpen door de medewerkers.
Sterkpunt, direct parkeren naast het vliegveld. loopafstand.

8

Heeft geparkeerd in september 2018. Beoordeling geschreven op 13 september 2018.


Bij aankomst was het een chaos op parkeer terrein, zat geen systeem in wie er eerst geholpen wordt voor auto achter te laten, gelukkig bij terug komst alles goed geregeld, als dit ook bij aankomst was had het zeker 5 sterren verdiend, je bent 2 min. van vertrekhal af dus ideaal.
had papieren mee waar op stond da ik moest bellen als ik bagage had, werd niet opgenomen, dus bij aankomst daar stond auto achter klaar op terrein dus ook geen schuttle bus gehad naar een parking wat ook stond vermeld op brief

10

Heeft geparkeerd in september 2018. Beoordeling geschreven op 13 september 2018.


Allemaal goed geregeld bij aankomst direct geholpen en maakte de medewerker foto's van de auto sleutel inleveren en de vakantie begint!
Misschien iets duidelijker afhandelen de meneer die de foto's maakt liep eigenlijk naar een andere auto terwijl hij de sleutels nog niet had, 1 voor 1 de klanten helpen en niet meerdere tegelijk!

10

Heeft geparkeerd in september 2018. Beoordeling geschreven op 13 september 2018.


Goede service, vriendelijk ontvangen duidelijke afspraken. Heb er geen spijt van

10

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 12 september 2018.


Prima locatie, op korte loopafstand van de luchthaven. Shuttle bus niet van toepassing. Bij terugkomst stond de auto klaar.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 12 september 2018.


Perfect geregeld bij Eazzypark!! Gaan we de volgende keer zeker weer gebruik van maken!

10

Heeft geparkeerd in september 2018. Beoordeling geschreven op 11 september 2018.


Prima service! Top geregeld

10

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 11 september 2018.


Geweldig, zo vlak naast het vliegveld. Gewoon erheen wandelen in enkele minuten. Personeel erg vriendelijk en goed. Een aanrader!
Mart

8

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 11 september 2018.


Goede dienst, heel dicht bij het luchthavengebouw.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 11 september 2018.


Perfect en betrouwbaar.

Over Eazzypark

Eazzypark heeft in totaal 2000 parkeerplekken, zowel overdekt als buiten. Er is plek voor auto’s van alle maten, hoewel het overdekt parkeren een maximale hoogte van 2 meter kent. Eazzypark kent dezelfde openingstijden als de luchthaven, van 04.30 tot en met middernacht.

Valet service
Bij Eazzypark kunt u makkelijk parkeren door hun valet service. U rijdt naar het meldpunt tegenover het vliegveld, waar u uw auto inlevert. Een medewerker parkeert dan de auto voor u. Hierom geeft u de autosleutels af voor het parkeerproces. U kunt ondertussen al naar de luchthaven lopen en inchecken. Wanneer u terugkomt, kunt u weer naar het meldpunt lopen. Hier staat uw auto op u te wachten.

Het buitenterrein is omheind en wordt bewaakt met videocamera’s. De parkeergarage wordt ook goed bewaakt. Uw autosleutels worden veilig bewaard in een kluis binnen de muren van het meldpunt.

Wanneer u de auto afgeeft, loopt u samen met de chauffeur een rondje om de auto. Aanwezige schades worden genoteerd op een formulier. De medewerkers van Eazzypark zijn allemaal verzekerd volgens de algemene voorwaarden van de parkeeraanbieder.

Het parkeerterrein van Eazzypark is verhard. Tijdens uw parkeerduur kunt u ervoor kiezen om uw auto te laten wassen. Eazzypark biedt verschillende waspakketten aan. Deze kunt u bijboeken bij het maken van de reservering.

Bij Eazzypark wordt u geholpen door betrouwbare en ervaren medewerkers. Het bedrijf hecht veel waarde aan klantvriendelijkheid en helpt u graag met uw bagage.

Valet parkeren

Aankomst

Tijdelijke routebeschrijving

Doordat de Luchthavenweg gedeeltelijk is afgesloten kunt u de parking bereiken via een alternatieve route. Vanaf de Anthony Fokkerweg, slaat u rechtsaf de Luchthavenweg op. Bij de stoplichten gaat u rechtsaf (eerste straat rechts) de Parmentierweg op. Sla aan het einde van de weg linksaf de Jan Olieslagerweg op. Hierna direct de eerste mogelijkheid weer linksaf de Beatrix Rijkweg op. Vervolgens weer de eerste mogelijkheid rechtsaf de Freddy van Riemsdijkweg op. Volg deze weg ongeveer 350 meter, bij het laatste gebouw aan uw linkerkant staat een bord met EazzyPark. Hier kunt u bij de slagboom naar binnen rijden en volgt u de borden EAZZYPARK naar uw parkeerplaats.


Op de dag van uw vlucht rijdt u naar het meldpunt van Eazzypark. Deze is te vinden op Luchthavenweg 61. Het is een gebouw met veel oranje dat “Flexoffice” genoemd wordt. Waak ervoor dat u niet het parkeerterrein van Eindhoven Airport zelf oprijdt. Met onze routeplanner kunt u het gemakkelijk vinden.

20 minuten voordat u bij het meldpunt aankomt, belt u met Eazzypark. De chauffeur weet dan dat u op weg bent. Aangekomen bij het meldpunt rijdt u door de slagbomen van het gebouw “The Haviland building” het terrein van de Flexoffice op.

Buiten het Flexoffice wacht de chauffeur u op. De chauffeur is te herkennen aan de lichtblauwe overhemd en zwarte gilet met het logo van Eazzypark. Na de overdracht van uw auto loopt u naar de luchthaven, terwijl de chauffeur uw auto wegbrengt. Er wordt maximaal 25 kilometer in de auto gereden tijdens de parkeerduur.

Vertrek Op de dag van terugkomst belt u Eazzypark weer nadat u de bagage heeft opgehaald. Bij een zakenreis zonder bagage belt u de parking meteen na de landing. Een medewerker staat vervolgens met uw auto klaar bij het meldpunt, waar deze de auto persoonlijk aan u overdraagt.

Shuttle parkeren

Bij shuttle parkeren volgt u dezelfde instructies als voor valet parkeren. Het enige verschil is dat u bij terugkomst met de shuttle naar het parkeerterrein wordt gebracht waar uw auto geparkeerd staat.

Medewerkers van Eazzypark zullen aanwezig blijven tot de laatste klant de auto opgehaald heeft. Indien u onverwacht een dag, of nog later terugvliegt dan gepland, kunt u dit telefonisch doorgeven aan Eazzypark. U kunt mogelijke extra kosten direct betalen op het meldpunt.

Adres

Luchthavenweg 61, 5657 EA, Eindhoven

Help