Eazzypark biedt met haar valet service parkeerruimte aan een groot aantal auto’s. De parking beschikt over zowel een onoverdekt terrein en een parkeergarage. Op het meldpunt tegenover Eindhoven Airport kunt u vertrouwen op het klantvriendelijke personeel, van ‘s morgens vroeg tot middernacht.

Meer informatie

Adres

Luchthavenweg 61, 5657 EA, Eindhoven
Parkeren Eindhoven Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Eazzypark

Eazzypark beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

80%

Veiligheid

Camera's
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
× 24u p/d aanwezigheid
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
60%

Locatie

Binnen parkeren
Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
× Parkeergarage
× Gehandicapten parkeerplek
80%

Bereikbaarheid

5m tot de terminal
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service
× 24/7 transfer

Beoordelingen Eazzypark

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

9,2
Op basis van 796 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 10 december 2018.


Het was allemaal goed geregeld toen wij terug kwamen stond de auto keurig klaar een goede service wij waren er erg blij mee.Het contact met de medewerkers was duidelijk en correct en vriendelijk .De sterke punten zijn dat je snel je auto kunt inleveren en hem ook weer snel terug hebt voor wat ons betreft hoeft het geen verbetering ga zo door

10

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 10 december 2018.


Alleen maar goede ervaringen mee! Mooi dichtbij de aankomst- en vertrekhal, ca. 2 minuten lopen en snelle en zeer vriendelijke service bij de balie. Mijn auto stond al klaar toen ik hem weer op ging halen. Heel tevreden, volgende keer gewoon weer parkeren bij Eazzypark

8

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 10 december 2018.


Prima parkeren. Snel en gemakkelijk.

8

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 01 december 2018.


Direct bij aankomst werden foto's van de auto gemaakt. Bij terugkomst stond de auto klaar zoals was afgesproken. Je krijgt alleen geen bewijs van het feit dat je daar de auto en de sleutel achterlaat.

10

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 01 december 2018.


In een woord geweldig! Het was alleen even zoeken naar de juiste uitgang. Welke slagboom moesten we hebben? Gekozen voor die bij de ingang maar het duurde even voor die open ging...

10

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 01 december 2018.


Perfect

10

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 30 november 2018.


Lekker dicht bij t vliegveld en goed ontvangst bij de balie en met weggaan ook prettig.

8

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 30 november 2018.


Heel behulpzaam, heel prettige ervaring! Alleen Valet parking??? Bij aankomst in Eindhoven moest ik zelf gaan zoeken waar mijn auto stond??
Verder iedereen heel vriendelijk! En locatie dicht bij vliegveld!

10

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 29 november 2018.


Super! Binnen twee minuten op het vliegveld en op de terugweg stond de auto al klaar en waren we direct weer weg. Kan het iedereen aanbevelen.

10

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 29 november 2018.


Snelle service en erg dichtbij airport

10

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 29 november 2018.


Prachtige service / vallet parking bij de flex office , 1 min lopen naar de vertrekhal

10

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 28 november 2018.


Gewoon perfect. Parkeren, sleutel afgeven,foto van auto maken en een handtekening en hup naar de overkant lopen en inchecken op het vliegveld. Dus perfect.

10

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 28 november 2018.


Prima ervaring, alles snel en correct geregeld

10

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 26 november 2018.


Ik kan niet meer zeggen dan perfect!
alles verloopt zeer soepel, de auto wordt samen gecontroleerd. Binnen no time sta je op de luchthaven. bij terugkomst zit je binnen 30 min vanuit het vliegtuig in je auto op weg naar huis.Vliegen we weer van Eindhoven airport zullen we zeker weer hier parkeren.

8

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 22 november 2018.


Goed en vlug.

Over Eazzypark

Eazzypark heeft in totaal 2000 parkeerplekken, zowel overdekt als buiten. Er is plek voor auto’s van alle maten, hoewel het overdekt parkeren een maximale hoogte van 2 meter kent. Eazzypark kent dezelfde openingstijden als de luchthaven, van 04.30 tot en met middernacht.

Valet service
Bij Eazzypark kunt u makkelijk parkeren door hun valet service. U rijdt naar het meldpunt tegenover het vliegveld, waar u uw auto inlevert. Een medewerker parkeert dan de auto voor u. Hierom geeft u de autosleutels af voor het parkeerproces. U kunt ondertussen al naar de luchthaven lopen en inchecken. Wanneer u terugkomt, kunt u weer naar het meldpunt lopen. Hier staat uw auto op u te wachten.

Het buitenterrein is omheind en wordt bewaakt met videocamera’s. De parkeergarage wordt ook goed bewaakt. Uw autosleutels worden veilig bewaard in een kluis binnen de muren van het meldpunt.

Wanneer u de auto afgeeft, loopt u samen met de chauffeur een rondje om de auto. Aanwezige schades worden genoteerd op een formulier. De medewerkers van Eazzypark zijn allemaal verzekerd volgens de algemene voorwaarden van de parkeeraanbieder.

Het parkeerterrein van Eazzypark is verhard. Tijdens uw parkeerduur kunt u ervoor kiezen om uw auto te laten wassen. Eazzypark biedt verschillende waspakketten aan. Deze kunt u bijboeken bij het maken van de reservering.

Bij Eazzypark wordt u geholpen door betrouwbare en ervaren medewerkers. Het bedrijf hecht veel waarde aan klantvriendelijkheid en helpt u graag met uw bagage.

Valet parkeren

Aankomst

Tijdelijke routebeschrijving

Doordat de Luchthavenweg gedeeltelijk is afgesloten kunt u de parking bereiken via een alternatieve route. Vanaf de Anthony Fokkerweg, slaat u rechtsaf de Luchthavenweg op. Bij de stoplichten gaat u rechtsaf (eerste straat rechts) de Parmentierweg op. Sla aan het einde van de weg linksaf de Jan Olieslagerweg op. Hierna direct de eerste mogelijkheid weer linksaf de Beatrix Rijkweg op. Vervolgens weer de eerste mogelijkheid rechtsaf de Freddy van Riemsdijkweg op. Volg deze weg ongeveer 350 meter, bij het laatste gebouw aan uw linkerkant staat een bord met EazzyPark. Hier kunt u bij de slagboom naar binnen rijden en volgt u de borden EAZZYPARK naar uw parkeerplaats.


Op de dag van uw vlucht rijdt u naar het meldpunt van Eazzypark. Deze is te vinden op Luchthavenweg 61. Het is een gebouw met veel oranje dat “Flexoffice” genoemd wordt. Waak ervoor dat u niet het parkeerterrein van Eindhoven Airport zelf oprijdt. Met onze routeplanner kunt u het gemakkelijk vinden.

20 minuten voordat u bij het meldpunt aankomt, belt u met Eazzypark. De chauffeur weet dan dat u op weg bent. Aangekomen bij het meldpunt rijdt u door de slagbomen van het gebouw “The Haviland building” het terrein van de Flexoffice op.

Buiten het Flexoffice wacht de chauffeur u op. De chauffeur is te herkennen aan de lichtblauwe overhemd en zwarte gilet met het logo van Eazzypark. Na de overdracht van uw auto loopt u naar de luchthaven, terwijl de chauffeur uw auto wegbrengt. Er wordt maximaal 25 kilometer in de auto gereden tijdens de parkeerduur.

Vertrek Op de dag van terugkomst belt u Eazzypark weer nadat u de bagage heeft opgehaald. Bij een zakenreis zonder bagage belt u de parking meteen na de landing. Een medewerker staat vervolgens met uw auto klaar bij het meldpunt, waar deze de auto persoonlijk aan u overdraagt.

Shuttle parkeren

Bij shuttle parkeren volgt u dezelfde instructies als voor valet parkeren. Het enige verschil is dat u bij terugkomst met de shuttle naar het parkeerterrein wordt gebracht waar uw auto geparkeerd staat.

Medewerkers van Eazzypark zullen aanwezig blijven tot de laatste klant de auto opgehaald heeft. Indien u onverwacht een dag, of nog later terugvliegt dan gepland, kunt u dit telefonisch doorgeven aan Eazzypark. U kunt mogelijke extra kosten direct betalen op het meldpunt.

Adres

Luchthavenweg 61, 5657 EA, Eindhoven

Help