Eazzypark biedt met haar valet service parkeerruimte aan een groot aantal auto’s. De parking beschikt over zowel een onoverdekt terrein en een parkeergarage. Op het meldpunt tegenover Eindhoven Airport kunt u vertrouwen op het klantvriendelijke personeel, van ‘s morgens vroeg tot middernacht.

Meer informatie

Adres

Luchthavenweg 61, 5657 EA, Eindhoven
Parkeren Eindhoven Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Eazzypark

Eazzypark beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

80%

Veiligheid

Camera's
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
× 24u p/d aanwezigheid
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
60%

Locatie

Binnen parkeren
Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
× Parkeergarage
× Gehandicapten parkeerplek
80%

Bereikbaarheid

5m tot de terminal
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service
× 24/7 transfer

Beoordelingen Eazzypark

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

9,1
Op basis van 1132 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 17 oktober 2019.


Prima geregeld,

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 16 oktober 2019.


Vlotte verwerking en auto stond klaar. Zelfs een koffiecorner als je nog behoefte hebt om iets te drinken voor je in je auto stapt.
Grootste voordeel is dat het tegenover de vertrekhal ligt dus niks te maken met shuttles

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 14 oktober 2019.


Alles ging vlot. Geen problemen. Zeker aan te raden.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 12 oktober 2019.


Ze doen gewoon wat ze beloofde.

8

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 10 oktober 2019.


Prima dienstverlening

8

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 09 oktober 2019.


Uitstekende locatie.Makkelijk bereikbaar op plusminus 50 meter van de vertrekhal.
Snelle afwikkeling bij aflevering en ophalen van de auto.

8

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 09 oktober 2019.


Dicht bij het vliegveld. Geen lange wachttijden. Auto afgeven en op naar de vertrekhal. Bij terugkomst staat het voertuig weer klaar om huiswaarts te gaan.

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 09 oktober 2019.


Erg goed, zeker nadat wij onze vliegtuig hadden gemist hebben zijn ons geweldig geholpen!

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 07 oktober 2019.


Auto kon ik voor de deur kwijt, even naar binnen lopen om de sleutel in te leveren en binnen een paar minuten stond ik bij de douane.
Goede service ook bij ophalen, auto stond achter bij het terrein en er was 14 km mee gereden, dus binnen de grens wat hun aangeven.
Volgende keer breng ik mijn auto weer hier.

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 07 oktober 2019.


Bij aankomst om de heenweg werden we meteen geholpen en konden zo direct naar het vliegveld op 5 minuten afstand lopen. Bij terugkomst werd de auto opgehaald en deze hadden we binnen 5 minuten

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 04 oktober 2019.


Zeer goed

8

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 03 oktober 2019.


Prima comfortabel en snel

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 30 september 2019.


Snel en netjes geholpen. Auto was opgeladen en stond klaar.

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 29 september 2019.


Alles super geregeld
Super locatie
Zeer vriendelijk en gied ingewerkt personeel

8

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 29 september 2019.


Lekker dichtbij de luchthaven en snelle afhandeling door vakbekwame medewerkers. Verbeterpunt: radiozender en knoppen van verlichting niet wijzigen cq. niet aankomen, voor dat kleine eindje wat jullie ermee moeten rijden om de auto te parkeren!

Over Eazzypark

Eazzypark heeft in totaal 2000 parkeerplekken, zowel overdekt als buiten. Er is plek voor auto’s van alle maten, hoewel het overdekt parkeren een maximale hoogte van 2 meter kent. Eazzypark kent dezelfde openingstijden als de luchthaven, van 04.30 tot en met middernacht.

Valet service
Bij Eazzypark kunt u makkelijk parkeren door hun valet service. U rijdt naar het meldpunt tegenover het vliegveld, waar u uw auto inlevert. Een medewerker parkeert dan de auto voor u. Hierom geeft u de autosleutels af aan de parkeeraanbieder. U kunt ondertussen al naar de luchthaven lopen en inchecken. Wanneer u terugkomt, kunt u weer naar het meldpunt lopen. Hier staat uw auto op u te wachten en worden uw sleutels teruggegeven.

Het buitenterrein is omheind en wordt bewaakt met videocamera’s. De parkeergarage wordt ook goed bewaakt. Uw autosleutels worden veilig bewaard in een kluis binnen de muren van het meldpunt.

Wanneer u de auto afgeeft, loopt u samen met de chauffeur een rondje om de auto. Aanwezige schades worden genoteerd op een formulier. De medewerkers van Eazzypark zijn allemaal verzekerd volgens de algemene voorwaarden van de parkeeraanbieder.

Het parkeerterrein van Eazzypark is verhard. Tijdens uw parkeerduur kunt u ervoor kiezen om uw auto te laten wassen. Eazzypark biedt verschillende waspakketten aan. Deze kunt u bijboeken bij het maken van de reservering.

Bij Eazzypark wordt u geholpen door betrouwbare en ervaren medewerkers. Het bedrijf hecht veel waarde aan klantvriendelijkheid en helpt u graag met uw bagage.

Valet parkeren

Aankomst

Tijdelijke routebeschrijving

Doordat de Luchthavenweg gedeeltelijk is afgesloten kunt u de parking bereiken via een alternatieve route. Vanaf de Anthony Fokkerweg, slaat u rechtsaf de Luchthavenweg op. Bij de stoplichten gaat u rechtsaf (eerste straat rechts) de Parmentierweg op. Sla aan het einde van de weg linksaf de Jan Olieslagerweg op. Hierna direct de eerste mogelijkheid weer linksaf de Beatrix Rijkweg op. Vervolgens weer de eerste mogelijkheid rechtsaf de Freddy van Riemsdijkweg op. Volg deze weg ongeveer 350 meter, bij het laatste gebouw aan uw linkerkant staat een bord met EazzyPark. Hier kunt u bij de slagboom naar binnen rijden en volgt u de borden EAZZYPARK naar uw parkeerplaats.


Op de dag van uw vlucht rijdt u naar het meldpunt van Eazzypark. Deze is te vinden op Luchthavenweg 61. Het is een gebouw met veel oranje dat “Flexoffice” genoemd wordt. Waak ervoor dat u niet het parkeerterrein van Eindhoven Airport zelf oprijdt. Met onze routeplanner kunt u het gemakkelijk vinden.

20 minuten voordat u bij het meldpunt aankomt, belt u met Eazzypark. De chauffeur weet dan dat u op weg bent. Aangekomen bij het meldpunt rijdt u door de slagbomen van het gebouw “The Haviland building” het terrein van de Flexoffice op.

Buiten het Flexoffice wacht de chauffeur u op. De chauffeur is te herkennen aan de lichtblauwe overhemd en zwarte gilet met het logo van Eazzypark. Na de overdracht van uw auto loopt u naar de luchthaven, terwijl de chauffeur uw auto wegbrengt. Let op! U dient uw auto sleutels af te geven. Er wordt maximaal 25 kilometer in de auto gereden tijdens de parkeerduur.

Vertrek Op de dag van terugkomst belt u Eazzypark weer nadat u de bagage heeft opgehaald. Bij een zakenreis zonder bagage belt u de parking meteen na de landing. Een medewerker staat vervolgens met uw auto klaar bij het meldpunt, waar deze de auto en sleutels persoonlijk aan u overdraagt.

Parkeren

Als u geen gebruik maakt van de Valet parkeren volgt u de zelfde instructies als bij Valet parkeren. Het verschil is dat u bij terugkomst weer naar het parkeerterrein van Eazzypark loopt. Een shuttlebus brengt u vervolgens in enkele minuten weer naar uw auto.

Medewerkers van Eazzypark zullen aanwezig blijven tot de laatste klant de auto opgehaald heeft. Indien u onverwacht een dag, of nog later terugvliegt dan gepland, kunt u dit telefonisch doorgeven aan Eazzypark. U kunt mogelijke extra kosten direct betalen op het meldpunt.

Adres

Luchthavenweg 61, 5657 EA, Eindhoven

Help