Eazzypark biedt met haar valet service parkeerruimte aan een groot aantal auto’s. De parking beschikt over zowel een onoverdekt terrein en een parkeergarage. Op het meldpunt tegenover Eindhoven Airport kunt u vertrouwen op het klantvriendelijke personeel, van ‘s morgens vroeg tot middernacht.

Meer informatie

Adres

Luchthavenweg 61, 5657 EA, Eindhoven
Parkeren Eindhoven Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Eazzypark

Eazzypark beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

80%

Veiligheid

Camera's
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
× 24u p/d aanwezigheid
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
60%

Locatie

Binnen parkeren
Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
× Parkeergarage
× Gehandicapten parkeerplek
80%

Bereikbaarheid

5m tot de terminal
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service
× 24/7 transfer

Beoordelingen Eazzypark

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

9,1
Op basis van 1066 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 23 augustus 2019.


Het was top geregeld! Het was nog geen minuut lopen van de luchthaven, ideaal. Ook bij terugkomst een snelle afhandeling wat erg fijn is als je kinderen bij je hebt die moe zijn van de reis.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 23 augustus 2019.


Makkelijke, snel en goede service.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 21 augustus 2019.


Als ik vis Eindhoven vlieg maak altijd gebruik van Eazzypark. Goede prijs, altijd alles goed geregeld.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 21 augustus 2019.


Super makkelijk. Snel en goede service!
Ideaal en wat je wilt als je aankomt om te gaan vliegen of na de vakantie weer naar huis wilt.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 21 augustus 2019.


Prima.

8

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 19 augustus 2019.


Ja

10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 19 augustus 2019.


Ideale plek. Direct bij de vertrek/aankomsthal. Vriendelijk personeel en uitstekende service. Snel geholpen bij de in-en uitcheck.

8

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 19 augustus 2019.


De service was keurig, jammer dat als je de vlucht mist en je auto ophaalt de overige dagen, die je niet parkeert maar wel betaald hebt, niet terug krijgt.
Medewerkers waren super vriendelijk en attent.
Lekker kort bij het vliegveld.
Zoals bovenstaand zou het prettig wezen bij annulering vlucht niet het gehele bedrag kwijt te zijn.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 19 augustus 2019.


Super goed geregeld allemaal! Vriendelijk personeel, afleveren en ophalen kostte hooguit 5 minuten, vervolgens de straat oversteken en je staat in de luchthaven. Echt perfect!

10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 18 augustus 2019.


Prima en correct geholpen

10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 18 augustus 2019.


Perfecte ligging 2 min van de vertrekhal en hele vriendelijke mensen.
volgende keer weer dus.
ik kan het zeer aanbevelen.
thanx…..

10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 18 augustus 2019.


Perfect geregeld.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 17 augustus 2019.


Goed ontvangen en auto netjes geparkeerd.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 17 augustus 2019.


Ondanks dat het redelijk druk was ging de afhandeling snel en professioneel. Vriendelijke medewerkers en erg dicht bij het vliegveld. Prijs - kwaliteit is top!

8

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 17 augustus 2019.


Prima. Snelle service zowel bij vertrek als terugkomst. Goed sleutel registratie systeem. Tegenover vliegveld Eindhoven dus dichtbij. Door online reservering ben je verzekerd van parkeerplaats, extra tijd incalculeren is niet nodig.

Over Eazzypark

Eazzypark heeft in totaal 2000 parkeerplekken, zowel overdekt als buiten. Er is plek voor auto’s van alle maten, hoewel het overdekt parkeren een maximale hoogte van 2 meter kent. Eazzypark kent dezelfde openingstijden als de luchthaven, van 04.30 tot en met middernacht.

Valet service
Bij Eazzypark kunt u makkelijk parkeren door hun valet service. U rijdt naar het meldpunt tegenover het vliegveld, waar u uw auto inlevert. Een medewerker parkeert dan de auto voor u. Hierom geeft u de autosleutels af voor het parkeerproces. U kunt ondertussen al naar de luchthaven lopen en inchecken. Wanneer u terugkomt, kunt u weer naar het meldpunt lopen. Hier staat uw auto op u te wachten.

Het buitenterrein is omheind en wordt bewaakt met videocamera’s. De parkeergarage wordt ook goed bewaakt. Uw autosleutels worden veilig bewaard in een kluis binnen de muren van het meldpunt.

Wanneer u de auto afgeeft, loopt u samen met de chauffeur een rondje om de auto. Aanwezige schades worden genoteerd op een formulier. De medewerkers van Eazzypark zijn allemaal verzekerd volgens de algemene voorwaarden van de parkeeraanbieder.

Het parkeerterrein van Eazzypark is verhard. Tijdens uw parkeerduur kunt u ervoor kiezen om uw auto te laten wassen. Eazzypark biedt verschillende waspakketten aan. Deze kunt u bijboeken bij het maken van de reservering.

Bij Eazzypark wordt u geholpen door betrouwbare en ervaren medewerkers. Het bedrijf hecht veel waarde aan klantvriendelijkheid en helpt u graag met uw bagage.

Valet parkeren

Aankomst

Tijdelijke routebeschrijving

Doordat de Luchthavenweg gedeeltelijk is afgesloten kunt u de parking bereiken via een alternatieve route. Vanaf de Anthony Fokkerweg, slaat u rechtsaf de Luchthavenweg op. Bij de stoplichten gaat u rechtsaf (eerste straat rechts) de Parmentierweg op. Sla aan het einde van de weg linksaf de Jan Olieslagerweg op. Hierna direct de eerste mogelijkheid weer linksaf de Beatrix Rijkweg op. Vervolgens weer de eerste mogelijkheid rechtsaf de Freddy van Riemsdijkweg op. Volg deze weg ongeveer 350 meter, bij het laatste gebouw aan uw linkerkant staat een bord met EazzyPark. Hier kunt u bij de slagboom naar binnen rijden en volgt u de borden EAZZYPARK naar uw parkeerplaats.


Op de dag van uw vlucht rijdt u naar het meldpunt van Eazzypark. Deze is te vinden op Luchthavenweg 61. Het is een gebouw met veel oranje dat “Flexoffice” genoemd wordt. Waak ervoor dat u niet het parkeerterrein van Eindhoven Airport zelf oprijdt. Met onze routeplanner kunt u het gemakkelijk vinden.

20 minuten voordat u bij het meldpunt aankomt, belt u met Eazzypark. De chauffeur weet dan dat u op weg bent. Aangekomen bij het meldpunt rijdt u door de slagbomen van het gebouw “The Haviland building” het terrein van de Flexoffice op.

Buiten het Flexoffice wacht de chauffeur u op. De chauffeur is te herkennen aan de lichtblauwe overhemd en zwarte gilet met het logo van Eazzypark. Na de overdracht van uw auto loopt u naar de luchthaven, terwijl de chauffeur uw auto wegbrengt. Er wordt maximaal 25 kilometer in de auto gereden tijdens de parkeerduur.

Vertrek Op de dag van terugkomst belt u Eazzypark weer nadat u de bagage heeft opgehaald. Bij een zakenreis zonder bagage belt u de parking meteen na de landing. Een medewerker staat vervolgens met uw auto klaar bij het meldpunt, waar deze de auto persoonlijk aan u overdraagt.

Parkeren

Als u geen gebruik maakt van de Valet parkeren volgt u de zelfde instructies als bij Valet parkeren. Het verschil is dat u bij terugkomst weer naar het parkeerterrein van Eazzypark loopt. Een shuttlebus brengt u vervolgens in enkele minuten weer naar uw auto.

Medewerkers van Eazzypark zullen aanwezig blijven tot de laatste klant de auto opgehaald heeft. Indien u onverwacht een dag, of nog later terugvliegt dan gepland, kunt u dit telefonisch doorgeven aan Eazzypark. U kunt mogelijke extra kosten direct betalen op het meldpunt.

Adres

Luchthavenweg 61, 5657 EA, Eindhoven

Help