Eazzypark biedt met haar valet service parkeerruimte aan een groot aantal auto’s. De parking beschikt over zowel een onoverdekt terrein en een parkeergarage. Op het meldpunt tegenover Eindhoven Airport kunt u vertrouwen op het klantvriendelijke personeel, van ‘s morgens vroeg tot middernacht.

Meer informatie

Adres

Luchthavenweg 61, 5657 EA, Eindhoven
Parkeren Eindhoven Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Eazzypark

Eazzypark beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

80%

Veiligheid

Camera's
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
× 24u p/d aanwezigheid
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
60%

Locatie

Binnen parkeren
Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
× Parkeergarage
× Gehandicapten parkeerplek
80%

Bereikbaarheid

5m tot de terminal
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service
× 24/7 transfer

Beoordelingen Eazzypark

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

9,2
Op basis van 1242 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 20 maart 2020.


Vriendelijk personeel. Snelle afhandeling voor de heen en terugreis. Erg tevreden

10

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 16 maart 2020.


Een perfecte service tegenover de vertrekhal en snelle afwikkeling een aanrader

10

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 15 maart 2020.


Goed en snel geregeld-
Prima loopafstand naar ingang airport

10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 04 maart 2020.


-

10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 02 maart 2020.


Idd heel dichtbij het vliegveld. Geen transfer of langere weg te vied nodig. Een medewerker rijt je auto naar de echte parkeerplaats, welke verder weg ligt, en brengt hem ook weer terug voordat men terug komt van de reis. Daar moet men wel mee rekening houden, dat er tot max 25 km gereden kan worden. Dit voelt soms minder prettig, maar anders komt men niet zo dicht bij het vliegveld.
Het ging snel bij het inleveren en ook bij het afhalen. Alleen miste ik een afleverbewijs. Wel was ie niet nodig op zich.

10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 01 maart 2020.


Goede service en vriendelijk personeel en snelle afhandeling zowel met brengen als de auto ophalen.

10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 01 maart 2020.


Gewoon goed geregeld. Echt dichtbij de vertrekhal.

10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 28 februari 2020.


Snel geregeld via internet en goed georganiseerd bedrijf waar je de auto afgeeft.
Als zeer prettig ervaren. En op hele korte afstand oversteken en je bent er van het vliegveld

10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 28 februari 2020.


Snel, correct en vlot afgehandeld zowel per mail als bij het inleveren/ophalen

10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 26 februari 2020.


Prima bedrijf en service

10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 25 februari 2020.


Vooraf goede uitleg op papier ontvangen. Inleveren auto en weer ophalen verliep soepel. Locatie op loopafstand van de terminal in Eindhoven.

8

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 24 februari 2020.


Klantvriendelijkheid was laag bij aankomst en hoog bij vertrek.
algehele indruk positief.
Komt simpel voor herhaling in aanmerking.

10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 23 februari 2020.


Altijd netjes en de Auto staat weer klaar om naar huis te gaan

10

Heeft geparkeerd in januari 2020. Beoordeling geschreven op 15 februari 2020.


Prima voor elkaar, snelle afhandeling

Over Eazzypark

Eazzypark heeft in totaal 2000 parkeerplekken, zowel overdekt als buiten. Er is plek voor auto’s van alle maten, hoewel het overdekt parkeren een maximale hoogte van 2 meter kent. Eazzypark kent dezelfde openingstijden als de luchthaven, van 04.30 tot en met middernacht.

Valet service
Bij Eazzypark kunt u makkelijk parkeren door hun valet service. U rijdt naar het meldpunt tegenover het vliegveld, waar u uw auto inlevert. Een medewerker parkeert dan de auto voor u. Hierom geeft u de autosleutels af aan de parkeeraanbieder. U kunt ondertussen al naar de luchthaven lopen en inchecken. Wanneer u terugkomt, kunt u weer naar het meldpunt lopen. Hier staat uw auto op u te wachten en worden uw sleutels teruggegeven.

Het buitenterrein is omheind en wordt bewaakt met videocamera’s. De parkeergarage wordt ook goed bewaakt. Uw autosleutels worden veilig bewaard in een kluis binnen de muren van het meldpunt.

Wanneer u de auto afgeeft, loopt u samen met de chauffeur een rondje om de auto. Aanwezige schades worden genoteerd op een formulier. De medewerkers van Eazzypark zijn allemaal verzekerd volgens de algemene voorwaarden van de parkeeraanbieder.

Het parkeerterrein van Eazzypark is verhard. Tijdens uw parkeerduur kunt u ervoor kiezen om uw auto te laten wassen. Eazzypark biedt verschillende waspakketten aan. Deze kunt u bijboeken bij het maken van de reservering.

Bij Eazzypark wordt u geholpen door betrouwbare en ervaren medewerkers. Het bedrijf hecht veel waarde aan klantvriendelijkheid en helpt u graag met uw bagage.

Valet parkeren

Aankomst

Routebeschrijving

Neem de A2 richting Eindhoven. Neem afrit 29 Eindhoven Airport vanaf de N2. Houd vervolgens de rechterzijde van de weg aan. Na ongeveer 600 meter slaat u rechtsaf de Luchthavenweg op. Bij de stoplichten gaat u rechtdoor. Bij Eindhoven Airport aangekomen gaat u op de rotonde direct rechtsaf. Aan de rechterkant vindt u na ongeveer 100 meter een oranje gebouw. Hier staat Flexoffice op. Neem de derde inrit met slagbomen.


Op de dag van uw vlucht rijdt u naar het meldpunt van Eazzypark. Deze is te vinden op Luchthavenweg 61. Het is een gebouw met veel oranje dat “Flexoffice” genoemd wordt. Waak ervoor dat u niet het parkeerterrein van Eindhoven Airport zelf oprijdt. Met onze routeplanner kunt u het gemakkelijk vinden.

20 minuten voordat u bij het meldpunt aankomt, belt u met Eazzypark. De chauffeur weet dan dat u op weg bent. Aangekomen bij het meldpunt rijdt u door de slagbomen van het gebouw “The Haviland building” het terrein van de Flexoffice op.

Buiten het Flexoffice wacht de chauffeur u op. De chauffeur is te herkennen aan de lichtblauwe overhemd en zwarte gilet met het logo van Eazzypark. Na de overdracht van uw auto loopt u naar de luchthaven, terwijl de chauffeur uw auto wegbrengt. Let op! U dient uw auto sleutels af te geven. Er wordt maximaal 25 kilometer in de auto gereden tijdens de parkeerduur.

Vertrek

Op de dag van terugkomst belt u Eazzypark weer nadat u de bagage heeft opgehaald. Bij een zakenreis zonder bagage belt u de parking meteen na de landing. Een medewerker staat vervolgens met uw auto klaar bij het meldpunt, waar deze de auto en sleutels persoonlijk aan u overdraagt.

Parkeren

Als u geen gebruik maakt van de Valet parkeren, volgt u dezelfde instructies als bij Valet parkeren. Het verschil is dat u bij terugkomst weer naar het parkeerterrein van Eazzypark loopt. Een shuttlebus brengt u vervolgens in enkele minuten weer naar uw auto.

Medewerkers van Eazzypark zullen aanwezig blijven tot de laatste klant de auto opgehaald heeft. Indien u onverwacht een dag, of nog later terugvliegt dan gepland, kunt u dit telefonisch doorgeven aan Eazzypark. U kunt mogelijke extra kosten direct betalen op het meldpunt.

Adres

Luchthavenweg 61, 5657 EA, Eindhoven

Help