Eazzypark biedt met haar valet service parkeerruimte aan een groot aantal auto’s. De parking beschikt over zowel een onoverdekt terrein en een parkeergarage. Op het meldpunt tegenover Eindhoven Airport kunt u vertrouwen op het klantvriendelijke personeel, van ‘s morgens vroeg tot middernacht.

Meer informatie

Adres

Luchthavenweg 61, 5657 EA, Eindhoven
Parkeren Eindhoven Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Eazzypark

Eazzypark beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

80%

Veiligheid

Camera's
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
× 24u p/d aanwezigheid
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
60%

Locatie

Binnen parkeren
Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
× Parkeergarage
× Gehandicapten parkeerplek
80%

Bereikbaarheid

5m tot de terminal
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service
× 24/7 transfer

Beoordelingen Eazzypark

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

9,2
Op basis van 1255 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in december 2020. Beoordeling geschreven op 13 januari 2021.


Top!!, door omstandigheden was onze vlucht een aantal dagen uitgesteld. Telefonisch contact opgenomen en mij werd verteld dat dit geen probleem was. Onze auto was al opgehaald en stond al klaar, desondanks hoefden wij niet bij te betalen. Service. Bedankt voor de snelle en goede medewerking en voor het begrip.

8

Heeft geparkeerd in oktober 2020. Beoordeling geschreven op 06 november 2020.


Makkelijk
Correct personeel
Dichtbij

10

Heeft geparkeerd in oktober 2020. Beoordeling geschreven op 04 november 2020.


Ideaal. Recht tegenover luchthaven. Auto stond klaar na aankomst op luchthaven. Vriendelijke ontvangst.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2020. Beoordeling geschreven op 30 oktober 2020.


Helemaal goed

10

Heeft geparkeerd in oktober 2020. Beoordeling geschreven op 24 oktober 2020.


Perfect geregeld, alles klopte. de auto stond keurig klaar toe ik terug kwam.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2020. Beoordeling geschreven op 21 oktober 2020.


Prima parkeergelegenheid voor de deur van Eindhoven AirPort.
Bij binnenrijden van de auto worden foto’s gemaakt van de auto, zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan bij ophalen van de auto, sleutel afgeven aan vriendelijke medewerker,, daarna steek je over naar de ingang van AirPort en kan je vakantie beginnnen. Bij terugkomst staat je auto weer klaar om naar huis te vertrekken.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2020. Beoordeling geschreven op 19 oktober 2020.


Buitengewoon. Vanaf reservering tot inleveren en teruggave sleutel supernetjes behandelt.

Goed en rustig personeel

Ook in deze corona tijd, liep alles op rolletjes.
Bedankt.

Zo doorgaan.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2020. Beoordeling geschreven op 18 oktober 2020.


Komen hier al een aantal jaren. Betrouwbaar en oversteken en je staat op Eindhoven Airport

Over Eazzypark

Eazzypark heeft in totaal 2000 parkeerplekken, zowel overdekt als buiten. Er is plek voor auto’s van alle maten, hoewel het overdekt parkeren een maximale hoogte van 2 meter kent. Eazzypark kent dezelfde openingstijden als de luchthaven, van 04.30 tot en met middernacht.

Valet service
Bij Eazzypark kunt u makkelijk parkeren door hun valet service. U rijdt naar het meldpunt tegenover het vliegveld, waar u uw auto inlevert. Een medewerker parkeert dan de auto voor u. Hierom geeft u de autosleutels af aan de parkeeraanbieder. U kunt ondertussen al naar de luchthaven lopen en inchecken. Wanneer u terugkomt, kunt u weer naar het meldpunt lopen. Hier staat uw auto op u te wachten en worden uw sleutels teruggegeven.

Het buitenterrein is omheind en wordt bewaakt met videocamera’s. De parkeergarage wordt ook goed bewaakt. Uw autosleutels worden veilig bewaard in een kluis binnen de muren van het meldpunt.

Wanneer u de auto afgeeft, loopt u samen met de chauffeur een rondje om de auto. Aanwezige schades worden genoteerd op een formulier. De medewerkers van Eazzypark zijn allemaal verzekerd volgens de algemene voorwaarden van de parkeeraanbieder.

Het parkeerterrein van Eazzypark is verhard. Tijdens uw parkeerduur kunt u ervoor kiezen om uw auto te laten wassen. Eazzypark biedt verschillende waspakketten aan. Deze kunt u bijboeken bij het maken van de reservering.

Bij Eazzypark wordt u geholpen door betrouwbare en ervaren medewerkers. Het bedrijf hecht veel waarde aan klantvriendelijkheid en helpt u graag met uw bagage.

Valet parkeren

Aankomst

Routebeschrijving

Neem de A2 richting Eindhoven. Neem afrit 29 Eindhoven Airport vanaf de N2. Houd vervolgens de rechterzijde van de weg aan. Na ongeveer 600 meter slaat u rechtsaf de Luchthavenweg op. Bij de stoplichten gaat u rechtdoor. Bij Eindhoven Airport aangekomen gaat u op de rotonde direct rechtsaf. Aan de rechterkant vindt u na ongeveer 100 meter een oranje gebouw. Hier staat Flexoffice op. Neem de derde inrit met slagbomen.


Op de dag van uw vlucht rijdt u naar het meldpunt van Eazzypark. Deze is te vinden op Luchthavenweg 61. Het is een gebouw met veel oranje dat “Flexoffice” genoemd wordt. Waak ervoor dat u niet het parkeerterrein van Eindhoven Airport zelf oprijdt. Met onze routeplanner kunt u het gemakkelijk vinden.

20 minuten voordat u bij het meldpunt aankomt, belt u met Eazzypark. De chauffeur weet dan dat u op weg bent. Aangekomen bij het meldpunt rijdt u door de slagbomen van het gebouw “The Haviland building” het terrein van de Flexoffice op.

Buiten het Flexoffice wacht de chauffeur u op. De chauffeur is te herkennen aan de lichtblauwe overhemd en zwarte gilet met het logo van Eazzypark. Na de overdracht van uw auto loopt u naar de luchthaven, terwijl de chauffeur uw auto wegbrengt. Let op! U dient uw auto sleutels af te geven. Er wordt maximaal 25 kilometer in de auto gereden tijdens de parkeerduur.

Vertrek

Op de dag van terugkomst belt u Eazzypark weer nadat u de bagage heeft opgehaald. Bij een zakenreis zonder bagage belt u de parking meteen na de landing. Een medewerker staat vervolgens met uw auto klaar bij het meldpunt, waar deze de auto en sleutels persoonlijk aan u overdraagt.

Parkeren

Als u geen gebruik maakt van de Valet parkeren, volgt u dezelfde instructies als bij Valet parkeren. Het verschil is dat u bij terugkomst weer naar het parkeerterrein van Eazzypark loopt. Een shuttlebus brengt u vervolgens in enkele minuten weer naar uw auto.

Medewerkers van Eazzypark zullen aanwezig blijven tot de laatste klant de auto opgehaald heeft. Indien u onverwacht een dag, of nog later terugvliegt dan gepland, kunt u dit telefonisch doorgeven aan Eazzypark. U kunt mogelijke extra kosten direct betalen op het meldpunt.

Adres

Luchthavenweg 61, 5657 EA, Eindhoven

Help