Eazzypark biedt met haar valet service parkeerruimte aan een groot aantal auto’s. De parking beschikt over zowel een onoverdekt terrein en een parkeergarage. Op het meldpunt tegenover Eindhoven Airport kunt u vertrouwen op het klantvriendelijke personeel, van ‘s morgens vroeg tot middernacht.

Meer informatie

Adres

Luchthavenweg 61, 5657 EA, Eindhoven
Parkeren Eindhoven Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Eazzypark

Eazzypark beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

80%

Veiligheid

Camera's
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
× 24u p/d aanwezigheid
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
60%

Locatie

Binnen parkeren
Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
× Parkeergarage
× Gehandicapten parkeerplek
80%

Bereikbaarheid

5m tot de terminal
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service
× 24/7 transfer

Beoordelingen Eazzypark

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

9,1
Op basis van 953 beoordelingen
8

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 18 juni 2019.


Aankkomst prima, maar bij terugkomst van mijn vakantie . Sleutel kwijt anderhalf uur moeten wachten. Toen in andermans auto nog 15 min rijden naar de stalling om mijn auto te halen. Dus geen goede eerste ervaring helaas

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 17 juni 2019.


Snelle afhandeling en vriendelijke medewerkers.
Aan te bevelen!

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 17 juni 2019.


Helemaal goed. Superdichtbij het vliegveld, snel geregeld.

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 17 juni 2019.


Top geregeld snel in en uitchecken

10

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 17 juni 2019.


Super dichtbij, snel en auto wordt compleet hij binnenkomst gefotografeerd dus geen gedoe over evt schade achteraf.
Vriendelijke medewerkers, gratis koffie.

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 16 juni 2019.


Alles was prima geregeld, vriendelijk ontvangen s’morgens vroeg, autosleutels afgegeven en er werd voor de auto gezorgd , wij de koffers mee straat oversteken en aangekomen op vliegveld Eindhoven.

8

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 16 juni 2019.


Lekker dichtbij het vliegveld, snel geregeld!

8

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 16 juni 2019.


Erg dicht bij het vliegveld dus ideaal.
Balie functie is wat onhandig. Zowel de personen die de auto komen brengen en afhalen lopen door elkaar heen. Weinig plek voor de balie en komt daarmee wat onhandig over.

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 15 juni 2019.


Zoals altijd zeer goed geregeld, lekker dicht bij de luchthaven. ~eer vriendelijk en behulpzaam personeel.

8

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 15 juni 2019.


Prima service, snel geregeld en dichtbij de luchthaven, dus geen shuttlebus. Bij terugkomst was het heel druk maar met een relatieve korte wachttijd de auto toch snel opgehaald.

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 14 juni 2019.


Super snelle simpele service, recht tegenover de ingang van het vliegveld. Perfect!

10

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 14 juni 2019.


Goede vriendelijke service op een toplocatie pal naast de vertrek- en aankomsthal. Afhandeling verliep vlot en vriendelijk. Auto stond netjes klaar toen we terug kwamen.

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 14 juni 2019.


Vlotte afhandeling bij aankomst en vertrek

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 14 juni 2019.


Prima geregeld, sleutel afgeven en genieten van de vakantie

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 14 juni 2019.


Hele fijne en aardige medewerkers! Verder goed geholpen en ook heel fijn dat het naast Eindhoven airport ligt.

Over Eazzypark

Eazzypark heeft in totaal 2000 parkeerplekken, zowel overdekt als buiten. Er is plek voor auto’s van alle maten, hoewel het overdekt parkeren een maximale hoogte van 2 meter kent. Eazzypark kent dezelfde openingstijden als de luchthaven, van 04.30 tot en met middernacht.

Valet service
Bij Eazzypark kunt u makkelijk parkeren door hun valet service. U rijdt naar het meldpunt tegenover het vliegveld, waar u uw auto inlevert. Een medewerker parkeert dan de auto voor u. Hierom geeft u de autosleutels af voor het parkeerproces. U kunt ondertussen al naar de luchthaven lopen en inchecken. Wanneer u terugkomt, kunt u weer naar het meldpunt lopen. Hier staat uw auto op u te wachten.

Het buitenterrein is omheind en wordt bewaakt met videocamera’s. De parkeergarage wordt ook goed bewaakt. Uw autosleutels worden veilig bewaard in een kluis binnen de muren van het meldpunt.

Wanneer u de auto afgeeft, loopt u samen met de chauffeur een rondje om de auto. Aanwezige schades worden genoteerd op een formulier. De medewerkers van Eazzypark zijn allemaal verzekerd volgens de algemene voorwaarden van de parkeeraanbieder.

Het parkeerterrein van Eazzypark is verhard. Tijdens uw parkeerduur kunt u ervoor kiezen om uw auto te laten wassen. Eazzypark biedt verschillende waspakketten aan. Deze kunt u bijboeken bij het maken van de reservering.

Bij Eazzypark wordt u geholpen door betrouwbare en ervaren medewerkers. Het bedrijf hecht veel waarde aan klantvriendelijkheid en helpt u graag met uw bagage.

Valet parkeren

Aankomst

Tijdelijke routebeschrijving

Doordat de Luchthavenweg gedeeltelijk is afgesloten kunt u de parking bereiken via een alternatieve route. Vanaf de Anthony Fokkerweg, slaat u rechtsaf de Luchthavenweg op. Bij de stoplichten gaat u rechtsaf (eerste straat rechts) de Parmentierweg op. Sla aan het einde van de weg linksaf de Jan Olieslagerweg op. Hierna direct de eerste mogelijkheid weer linksaf de Beatrix Rijkweg op. Vervolgens weer de eerste mogelijkheid rechtsaf de Freddy van Riemsdijkweg op. Volg deze weg ongeveer 350 meter, bij het laatste gebouw aan uw linkerkant staat een bord met EazzyPark. Hier kunt u bij de slagboom naar binnen rijden en volgt u de borden EAZZYPARK naar uw parkeerplaats.


Op de dag van uw vlucht rijdt u naar het meldpunt van Eazzypark. Deze is te vinden op Luchthavenweg 61. Het is een gebouw met veel oranje dat “Flexoffice” genoemd wordt. Waak ervoor dat u niet het parkeerterrein van Eindhoven Airport zelf oprijdt. Met onze routeplanner kunt u het gemakkelijk vinden.

20 minuten voordat u bij het meldpunt aankomt, belt u met Eazzypark. De chauffeur weet dan dat u op weg bent. Aangekomen bij het meldpunt rijdt u door de slagbomen van het gebouw “The Haviland building” het terrein van de Flexoffice op.

Buiten het Flexoffice wacht de chauffeur u op. De chauffeur is te herkennen aan de lichtblauwe overhemd en zwarte gilet met het logo van Eazzypark. Na de overdracht van uw auto loopt u naar de luchthaven, terwijl de chauffeur uw auto wegbrengt. Er wordt maximaal 25 kilometer in de auto gereden tijdens de parkeerduur.

Vertrek Op de dag van terugkomst belt u Eazzypark weer nadat u de bagage heeft opgehaald. Bij een zakenreis zonder bagage belt u de parking meteen na de landing. Een medewerker staat vervolgens met uw auto klaar bij het meldpunt, waar deze de auto persoonlijk aan u overdraagt.

Parkeren

Als u geen gebruik maakt van de Valet parkeren volgt u de zelfde instructies als bij Valet parkeren. Het verschil is dat u bij terugkomst weer naar het parkeerterrein van Eazzypark loopt. Een shuttlebus brengt u vervolgens in enkele minuten weer naar uw auto.

Medewerkers van Eazzypark zullen aanwezig blijven tot de laatste klant de auto opgehaald heeft. Indien u onverwacht een dag, of nog later terugvliegt dan gepland, kunt u dit telefonisch doorgeven aan Eazzypark. U kunt mogelijke extra kosten direct betalen op het meldpunt.

Adres

Luchthavenweg 61, 5657 EA, Eindhoven

Help