Eazzypark biedt met haar valet service parkeerruimte aan een groot aantal auto’s. De parking beschikt over zowel een onoverdekt terrein en een parkeergarage. Op het meldpunt tegenover Eindhoven Airport kunt u vertrouwen op het klantvriendelijke personeel, van ‘s morgens vroeg tot middernacht.

Meer informatie

Adres

Luchthavenweg 61, 5657 EA, Eindhoven
Parkeren Eindhoven Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Eazzypark

Eazzypark beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

80%

Veiligheid

Camera's
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
× 24u p/d aanwezigheid
100%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Elektrisch oplaadpunt
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
60%

Locatie

Binnen parkeren
Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
× Parkeergarage
× Gehandicapten parkeerplek
80%

Bereikbaarheid

5m tot de terminal
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service
× 24/7 transfer

Beoordelingen Eazzypark

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

9,2
Op basis van 1497 beoordelingen
8

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 25 mei 2022.


Alles prima, alleen jammer dat auto niet gewoon klaar staat.
lijkt mij niet zo moeilijk.
Moest kwartier onnodig wachten.

10

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 23 mei 2022.


Super goed geregeld.

10

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 23 mei 2022.


Bij terugkomst stond een verkeerd vluchtnr ,zodoende moest onze auto nog op gehaald worden

8

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 23 mei 2022.


De auto zat nogal onder de vogelpoep en stof.

8

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 22 mei 2022.


Het parkeerterrein opkomen ging niet heel soepel en vlot. er stond een flinke wachtrij waardoor wij ook moesten wachten. medewerkers leken ook redelijk stressvol. dat was zeker op de terugkomst. het netwerk lag er uit, onze auto stond niet klaar, moesten, samen met vele anderen, in de kantine wachten. overigens kregen wij onze auto na 20 minuten mee wat mij weer meeviel.

10

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 22 mei 2022.


Elke keer prima!

10

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 21 mei 2022.


Zeer snelle afhandeling

10

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 21 mei 2022.


Snelle, professionele valet parking. Zeer tevreden. Vriendelijke medewerkers.

10

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 20 mei 2022.


Prima, we komen de volgende keer graag terug.

10

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 20 mei 2022.


Altijd goed, 1 minuut naar vertrekhal lopen, vriendelijke medewerkers

8

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 19 mei 2022.


Nette en vlotte bediening

8

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 19 mei 2022.


Een persoonlijk praatje, wanneer je terug komt van vakantie zou fijn zijn. De stoel in dezelfde stand laten svp. Voor de rest alles prima.

8

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 19 mei 2022.


Uitstekende locatie, tegenover de vertrek- & aankomsthal. Vlotte afhandeling bij inleveren van de auto 05.15
Ophalen duurde wat langer en dat was jammer. Juist zo laat op de avond is het fijn als je auto klaar staat.

10

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 18 mei 2022.


Zonder problemen en goede prijs.

8

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 16 mei 2022.


Geboden dienst: handig
Contact medewerkers: niet al te vriendelijk
Sterke punt: dichtbij de vertrekhal
Verbeterpunten: klantvriendelijkheid uitleggen aan de medewerkers vooral de avondploeg die zaten met z'n drieën te kletsen en waren nog te beroerd om even mee te lopen naar de parkeerplaats, dus om op de volgende vragen te antwoorden.....bij het ophalen geen chauffeur gezien!!

Over Eazzypark

Eazzypark heeft in totaal 2000 parkeerplekken, zowel overdekt als buiten. Er is plek voor auto’s van alle maten, hoewel het overdekt parkeren een maximale hoogte van 2 meter kent. Eazzypark kent dezelfde openingstijden als de luchthaven, van 04.30 tot en met middernacht.

Valet service
Bij Eazzypark kunt u makkelijk parkeren door hun valet service. U rijdt naar het meldpunt tegenover het vliegveld, waar u uw auto inlevert. Een medewerker parkeert dan de auto voor u. Hierom geeft u de autosleutels af aan de parkeeraanbieder. U kunt ondertussen al naar de luchthaven lopen en inchecken. Wanneer u terugkomt, kunt u weer naar het meldpunt lopen. Hier staat uw auto op u te wachten en worden uw sleutels teruggegeven.

Het buitenterrein is omheind en wordt bewaakt met videocamera’s. De parkeergarage wordt ook goed bewaakt. Uw autosleutels worden veilig bewaard in een kluis binnen de muren van het meldpunt.

Wanneer u de auto afgeeft, loopt u samen met de chauffeur een rondje om de auto. Aanwezige schades worden genoteerd op een formulier. De medewerkers van Eazzypark zijn allemaal verzekerd volgens de algemene voorwaarden van de parkeeraanbieder.

Het parkeerterrein van Eazzypark is verhard. Tijdens uw parkeerduur kunt u ervoor kiezen om uw auto te laten wassen. Eazzypark biedt verschillende waspakketten aan. Deze kunt u bijboeken bij het maken van de reservering.

Bij Eazzypark wordt u geholpen door betrouwbare en ervaren medewerkers. Het bedrijf hecht veel waarde aan klantvriendelijkheid en helpt u graag met uw bagage.

Elektrisch laden

Bij Eazzypark kunt u ook uw elektriche auto's laden. U betaalt dit ter plaatse bij de parking. De parking rekent hiervoor 0,35 eurocent per Kwh. Zo bent u er van verzekerd met een volle accu uw terugreis te vervolgen.

Valet parkeren

Aankomst

Routebeschrijving

Neem de A2 richting Eindhoven. Neem afrit 29 Eindhoven Airport vanaf de N2. Houd vervolgens de rechterzijde van de weg aan. Na ongeveer 600 meter slaat u rechtsaf de Luchthavenweg op. Bij de stoplichten gaat u rechtdoor. Bij Eindhoven Airport aangekomen gaat u op de rotonde direct rechtsaf. Aan de rechterkant vindt u na ongeveer 100 meter een oranje gebouw. Hier staat Flexoffice op. Neem de derde inrit met slagbomen.


Op de dag van uw vlucht rijdt u naar het meldpunt van Eazzypark. Deze is te vinden op Luchthavenweg 61. Het is een gebouw met veel oranje dat “Flexoffice” genoemd wordt. Waak ervoor dat u niet het parkeerterrein van Eindhoven Airport zelf oprijdt. Met onze routeplanner kunt u het gemakkelijk vinden.

20 minuten voordat u bij het meldpunt aankomt, belt u met Eazzypark. De chauffeur weet dan dat u op weg bent. Aangekomen bij het meldpunt rijdt u door de slagbomen van het gebouw “The Haviland building” het terrein van de Flexoffice op.

Buiten het Flexoffice wacht de chauffeur u op. De chauffeur is te herkennen aan de lichtblauwe overhemd en zwarte gilet met het logo van Eazzypark. Na de overdracht van uw auto loopt u naar de luchthaven, terwijl de chauffeur uw auto wegbrengt. Let op! U dient uw auto sleutels af te geven. Er wordt maximaal 25 kilometer in de auto gereden tijdens de parkeerduur.

Vertrek

Op de dag van terugkomst belt u Eazzypark weer nadat u de bagage heeft opgehaald. Bij een zakenreis zonder bagage belt u de parking meteen na de landing. Een medewerker staat vervolgens met uw auto klaar bij het meldpunt, waar deze de auto en sleutels persoonlijk aan u overdraagt.

Parkeren

Als u geen gebruik maakt van de Valet parkeren, volgt u dezelfde instructies als bij Valet parkeren. Het verschil is dat u bij terugkomst weer naar het parkeerterrein van Eazzypark loopt. Een shuttlebus brengt u vervolgens in enkele minuten weer naar uw auto.

Medewerkers van Eazzypark zullen aanwezig blijven tot de laatste klant de auto opgehaald heeft. Indien u onverwacht een dag, of nog later terugvliegt dan gepland, kunt u dit telefonisch doorgeven aan Eazzypark. U kunt mogelijke extra kosten direct betalen op het meldpunt.

Adres

Luchthavenweg 61, 5657 EA, Eindhoven