Airport Eindhoven Parking

Airport Eindhoven Parking is een familiebedrijf met meerdere parkeerterreinen. Op de parking is er overdag personeel aanwezig en zijn er bagagetrolleys beschikbaar. Vanaf het parkeerbedrijf naar het vliegveld is het 5 minuten lopen. Let op: op het parkeerterrein passen geen auto’s langer dan 5 meter en busjes worden niet geaccepteerd.

Meer informatie

Adres

Luchthavenweg 51, 5657EA, Eindhoven
Parkeren Eindhoven Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Airport Eindhoven Parking

Airport Eindhoven Parking beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
40%

Faciliteiten

Elektrisch oplaadpunt
Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
× Toiletten
× Wachtruimte
40%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
× Gehandicapten parkeerplek
80%

Bereikbaarheid

5m tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× Valet service

Beoordelingen Airport Eindhoven Parking

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

9,4
Op basis van 633 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in januari 2021. Beoordeling geschreven op 17 februari 2021.


Wat een geweldig goede en fijne zeer klantvriendelijke en veilige service.
Zowel de telefonische als ook het persoonlijke contact.
Zeer zeker een aanrader!!!

10

Heeft geparkeerd in februari 2021. Beoordeling geschreven op 16 februari 2021.


Super Super Super.
Alleen vliegen wij niet altijd via Eindhoven maar ook soms via Weeze. Daar mag Weeze zich een voorbeeld aan nemen.

10

Heeft geparkeerd in december 2020. Beoordeling geschreven op 06 januari 2021.


Vriendelijk en super service!

10

Heeft geparkeerd in december 2020. Beoordeling geschreven op 31 december 2020.


Snelle aflevering van de auto en de airpor is echt dichtbij! Ophalen ging weer net zo efficiënt en snel. Vriendelijke mensen.

10

Heeft geparkeerd in december 2020. Beoordeling geschreven op 22 december 2020.


Er flexible met goed contact met de verhuurder

8

Heeft geparkeerd in oktober 2020. Beoordeling geschreven op 04 november 2020.


Fijne goede plek om te parkeren, 5 minuten lopen en bent op de luchthaven.
Volgende weer zeker weer daar de auto neerzetten.

Enige wat wij miste wat we wel bij andere parkos parkeerplaatsen hebben gehad is het invullen van een formulier met je gegevens en bv schade.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2020. Beoordeling geschreven op 21 oktober 2020.


Prima, er was niets wat niet goed was en erg dicht bij luchthaven.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2020. Beoordeling geschreven op 19 oktober 2020.


Prima locatie vlakbij de vertrekhal paar minuten lopen. Mijn auto werd op het terrein geparkeerd en stond bij aankomst 22.30 klaar bij de weg met de sleutel in een cijferkluisje. Al met al 4 dagen gestaan voor 25 euro, uitstekende prijs/prestatie

10

Heeft geparkeerd in oktober 2020. Beoordeling geschreven op 16 oktober 2020.


Top service van dit vriendelijke familiebedrijf! Volgende keer reserveer ik rechtstreeks via hun ipv een tussenpartij, dan houdt deze hardwerkende familie er meer aan over!

10

Heeft geparkeerd in september 2020. Beoordeling geschreven op 15 oktober 2020.


Ik heb verschillende parkeer diensten gebruikt die door Parkos werden aangeboden. Ze waren allemaal op loopafstand van de luchthaven en zeer 'gebruiks' vriendelijk

Over Airport Eindhoven Parking

Airport Eindhoven Parking beheert verschillende niet overdekte parkeerterreinen. Deze terreinen bieden plek aan auto’s met een maximale lengte van 5 meter. Er is helaas geen plek voor busjes. Airport Eindhoven Parking is open vanaf 08.00, maar u kunt uw auto ook eerder achterlaten.

De auto levert u in bij het meldpunt van het parkeerbedrijf nabij de luchthaven. Om de parkeerruimte zo efficiënt mogelijk te benutten, worden de auto’s niet altijd op het terrein van het meldpunt zelf geparkeerd. U wordt daarom gevraagd om de sleutels af te geven. Uw auto wordt door een medewerker naar een van de parkeerterreinen gereden, terwijl u naar de luchthaven loopt.

Airport Eindhoven Parking beschikt over een volledig omheind parkeerterrein. Daarnaast is het terrein voorzien van camerabewaking. Zo kunt u erop gerust zijn dat uw auto veilig geparkeerd staat. Uw autosleutel wordt veilig opgeborgen in een kluis.

Uw auto is tijdens de parkeerduur verzekerd volgens de algemene voorwaarden van Airport Eindhoven Parking.

Airport Eindhoven Parking parkeert uw auto op een verhard terrein. Het meldpunt van de parking ligt op loopafstand van Eindhoven Airport. U kunt gebruik maken van bagagetrolleys, zodat u de koffers makkelijk kunt meenemen naar het vliegveld. Verder kunt u droog zitten in de receptie bij slecht weer.

Parkeren

Tijdelijke routebeschrijving

Doordat de Luchthavenweg gedeeltelijk is afgesloten kunt u de parking bereiken via een alternatieve route. Vanaf de Anthony Fokkerweg, slaat u rechtsaf de Luchthavenweg op. Bij de stoplichten gaat u rechtsaf (eerste straat rechts) de Parmentierweg op. Sla aan het einde van de weg linksaf de Jan Olieslagerweg op. U volgt de weg ongeveer 400 meter, tot u de mogelijkheid krijgt om linksaf de Luchthavenweg op kunt. Eenmaal op de Luchthavenweg vindt u de parking aan uw linkerhand.


Aankomst
Airport Eindhoven Parking kunt u vinden aan de Luchthavenweg, nummer 51. Hier kunt u makkelijk komen vanaf de snelweg. De parking bevindt zich dan 300 meter verder dan de luchthaven zelf. Voor meer informatie over het verkeer rondom Airport Eindhoven, kunt u ook terecht bij onze routeplanner.

U rijdt het terrein van Airport Eindhoven Parking op. Aan de linkerhand is de balie waar u zich kunt melden. Vanaf 07.00 uur is hier personeel aanwezig.

Mocht u eerder dan 07.00 uur willen parkeren, dan kunt u de auto op het terrein van het bedrijf ASL parkeren. Dit parkeerterrein ligt aan de andere kant van de straat. Wanneer de auto geparkeerd is, laat u de autosleutel achter in de sleutelkluis. De kluis hangt links bij de poort aan de muur van de receptie.

Vertrek
Na de terugvlucht loopt u weer naar Airport Eindhoven Parking. Meldt u zich bij de balie, waar een medewerker voor u klaar staat. De auto is op de dag van terugkomst weer naar het meldpunt gebracht, zodat u direct vanaf de hoofdlocatie weg kunt rijden.

Het kan zo zijn dat u een of meerdere dagen later terugvliegt dan gepland. Wanneer dit het geval is, dan kunt u dit tijdens de reis doorgeven aan de parkeeraanbieder. De extra parkeerkosten kunt dan aan de receptie bijbetalen.

Adres

Luchthavenweg 51, 5657EA, Eindhoven

Help