Voordelig parkeren in de omgeving van Eindhoven Airport? Dat kan bij 1 Stop Parking. U parkeert op het bewaakte terrein en kunt gebruik maken van de Shuttle dienst. Uw voertuig staat veilig geparkeerd en u kunt genieten van uw reis. U kunt uw sleutels meenemen.

Meer informatie

Adres

Habraken 2601-2605, 5507 TR, Veldhoven
Parkeren Eindhoven Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid 1 Stop Parking

1 Stop Parking beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerd van een parkeerplek
Voertuig inspectie
100%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Elektrisch oplaadpunt
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
40%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
× Gehandicapten parkeerplek
40%

Bereikbaarheid

<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× 24/7 transfer
× Valet service

Beoordelingen 1 Stop Parking

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

8,6
Op basis van 22 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in oktober 2021. Beoordeling geschreven op 13 oktober 2021.


Super geregeld

10

Heeft geparkeerd in oktober 2021. Beoordeling geschreven op 12 oktober 2021.


Prima service.

8

Heeft geparkeerd in oktober 2021. Beoordeling geschreven op 11 oktober 2021.


Prima faciliteit. Eerste keer even wat uitzoekwer hoe het werkt ter plaatse aanmelden. Zal volgende keer zeker weer gebruik maken van 1 stop parking.

8

Heeft geparkeerd in september 2021. Beoordeling geschreven op 10 oktober 2021.


Alles keurig geregeld.

8

Heeft geparkeerd in oktober 2021. Beoordeling geschreven op 08 oktober 2021.


Goede service en uitleg bij aankomst. Busje stond klaar na mijn aankomst in Eindhoven.

8

Heeft geparkeerd in september 2021. Beoordeling geschreven op 05 oktober 2021.


Ik wilde parkeren op de parking van het vliegveld. Die was vol of 130,00 voor 4 dagen. Bij dit bedrijf was dit maar 55,00. Ik heb gekozen voor sleutels meenemen, je hoort zoveel verhalen. In die zin vond ik het ook wel spannend om de auto ergens neer te zetten. Ik ben zeer tevreden. Het parkeerterrein is netjes, de plekken groot genoeg, het bedrijf is netjes. De chauffeurs die pendelen met de shuttle waren aardig en snel. Het liefst wil je lopen vanaf je auto naar het vliegveld natuurlijk. De shuttlebus is een extra stap op je reis. Als je daar wat rekening mee houd in de planning is het prima te doen. Als het zo zou uitkomen zou ik het wel weer zo doen.

10

Heeft geparkeerd in september 2021. Beoordeling geschreven op 03 oktober 2021.


Prima organisatie. Keurig op tijd weggebracht en ook de terugreis vanaf airport was heel goed. Niet hoeven wachten. Makkelijk thuis online geregeld en niet duur. De parkeerplaats lag in Veldhoven. Maar volgende keer doen we het weer via Parkos!!

10

Heeft geparkeerd in september 2021. Beoordeling geschreven op 28 september 2021.


Nette en professionele plek om je auto te parkeren voor een reisje. Duurder dan vliegveld p zelf, maar die was helemaal vol. Ik heb geen zorgen over mijn auto gehad!

8

Heeft geparkeerd in september 2021. Beoordeling geschreven op 25 september 2021.


Aan de chaotische kant

10

Heeft geparkeerd in september 2021. Beoordeling geschreven op 24 september 2021.


Alles was gewoon goed geregeld.

8

Heeft geparkeerd in september 2021. Beoordeling geschreven op 22 september 2021.


Vriendelijke attente medewerkers. Een betere aanduiding/aanwijzing ingang. Als voor de wasstraat een file staat, lijkt het alsof er voertuigen in de rij staan voor ingang parkeerterrein. Voor de rest top

10

Heeft geparkeerd in september 2021. Beoordeling geschreven op 21 september 2021.


Wij zijn tevreden over de geleverde diensten.alles verliep prima

10

Heeft geparkeerd in september 2021. Beoordeling geschreven op 21 september 2021.


Je hoeft niet lang te wachten als je naar de luchthaven moet of na de vlucht weer naar je auto wil je bent er zo

8

Heeft geparkeerd in september 2021. Beoordeling geschreven op 20 september 2021.


Goede service, snelle shuttle, prima parkeerplaats. Professionele werkwijze en alles goed geregeld digitaal. Prijs wel aan de hoogte kant in vergelijking tot parkeren op Eindhoven airport zelf.

10

Heeft geparkeerd in september 2021. Beoordeling geschreven op 19 september 2021.


We hebben voor het eerst gebruik gemaakt van 1 Stop Parking en gaan dat zeker vaker doen. Niet duur, geen lange wachttijden, super aardige medewerkers en geen kilometers lopen. Kortom, wij bevelen 1 Stop Parking van harte aan!

Over 1 Stop Parking

Bij deze parking staat uw auto veilig geparkeerd en kunt u een uitstekende service verwachten. De parking beschikt over meerdere faciliteiten waar u gebruik van kunt maken, zoals een lunchroom, tankstation en natuurlijk de wasstraat.

De parking is omheind met een hek en heeft camera's, een waakhond en personeel dat 24/7 aanwezig is. Verder wordt bi binnenkomst de huidige staat van uw auto bij inlevering vastgelegd door camera's in de zogenoemde videostraat. Daarnaast vult u ook een formulier in waarop de eventueel aanwezige schade kan worden genoteerd.

1 Stop Park heeft een wachtruimte met WIFI, waarbij u gebruik kunt maken van de toiletten. Verder hebben ze een automaat voor eten en drinken en kunnen ze u helpen bij een lege accu.

Het adres van het terrein van 1 Stop Parking is Habraken 2601-2605 en ligt op 10 minuten afstand van Eindhoven Airport. U kunt zelf de auto parkeren en uw sleutel houden. De shuttlebussen rijden constant op en neer tussen de parking en de luchthaven. Helaas mag de parking u niet voor de ingang afzetten. De parking zet u zo dicht mogelijk bij de ingang af op ongeveer 350 meter loopafstand.

Bij terugkomst belt u de parking, zodra u bent geland en u op uw bagage staat te wachten. U wordt vervolgens opgewacht door de shuttlebus op dezelfde plek waar u bent afgezet. U krijgt aanwijzingen van de chauffeur van de shuttlebus over hoe u uw sleutels terugkrijgt.

Voor vragen over het wijzigen van uw reservering tijdens de reis, in het weekend of binnen 24 uur voor aanvang van uw reis, adviseren wij u om contact op te nemen met de parking op het telefoonnummer +3140 7820050. let op: Wegens de maatregelen die wettelijk gelden met betrekking tot het Corona-virus moet u op onze locatie rekening houden met het volgende: U moet verplicht 5 vragen beantwoorden m.b.t. het corona-virus Enkel indien u positief kunt antwoorden op deze vragen mogen wij u vervoeren Voor de shuttlebus is – net als in het vliegtuig – een mondkapje verplicht. Graag rekening houden 10 minuten extra tijd voor de Corona-check.

Adres

Habraken 2601-2605, 5507 TR, Veldhoven

Help