Airport-Park-Service Hahn

Airport-Park-Service Hahn ligt 5 minuten rijden vanaf het vliegveld Frankfurt-Hahn. De shuttle service rijdt in principe 7 dagen per week voor elke klant apart van en naar het vliegveld. Uw auto is in veilige handen van de parkeeraanbieder en de auto zal het terrein niet verlaten. Een zorgeloos begin van uw reis.

Meer informatie

Adres

Michael-Felke-Straße 28-32, 55487, Sohren
Parkeren Frankfurt Hahn Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Airport-Park-Service Hahn

Airport-Park-Service Hahn beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

0%

Veiligheid

× 24u p/d aanwezigheid
× Cameras
× Omheining
× Verzekerde parkeerplaats
× Voertuig inspectie
20%

Faciliteiten

Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
× Elektrisch oplaadpunt
× Toiletten
× Wachtruimte
60%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
40%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
Locatie aangegeven
× 24/7 transfer
× <5min gelegen vanaf snelweg
× Valet service

Over Airport-Park-Service Hahn

Om het contact te minimaliseren vraagt de parkeeraanbieder u om uw medereizigers met hun bagage af te zetten bij Terminal 1 (10 minuten gratis). De bestuurder komt dan naar het parkeerterrein en wordt door de parkeeraanbieder naar de luchthaven gereden.

Airport-Park-Service is een partner met jarenlange ervaring op het gebied van shuttle diensten. Op het ruime parkeerterrein is tevens plek voor campers en minibussen zonder bijkomende kosten. Wanneer u met een camper komt, kunt u dit bij de reservering aangeven. Airport-Park-Service is van 09:00 uur tot 01:00 uur geopend.

Shuttle-Service

U rijdt zelf naar het parkeerterrein toe. Op het terrein is een rood gebouw waar u dient te wachten. U kunt dit gebouw herkennen aan een wit bord met rode letters. Neem vervolgens contact op met de parkeeraanbieder. Hij zal u verwelkomen op zijn terrein en uw parkeerplaats aanwijzen, waar u zelf de auto parkeert. De sleutel van de auto kunt u meenemen op reis. De shuttledienst brengt u naar het vliegveld van Frankfurt-Hahn en aan het einde van de reis wordt u ook weer opgehaald.

Bij Airport-Park-Service verlaat uw auto het terrein niet en u neemt uw autosleutels mee op reis. Het parkeerterrein van Airport-Park-Service is verhard.

Een medewerker van Airport-Park-Service helpt u graag bij het in- en uitladen van uw bagage.

Het is mogelijk om gebruik te maken van een stoelverhoger in de shuttle-auto, die geschikt is voor kinderen vanaf 6 jaar. Een kinderzitje biedt de parkeeraanbieder niet. Bij Airport-Park-Service kunt u ook gebruik maken van een startkabel.

Shuttleservice

Aankomst

Om het contact tot een minimum te beperken, vragen we je om je medepassagiers met hun bagage voor Terminal 1 (bij de McDonalds) te rijden (10 minuten zijn gratis). Dan kom je als chauffeur alleen naar de parkeerplaats en bel je de shuttle op bovenstaand nummer en wacht je bij de wachtplaats (wit bord met een rood opschrift "Wachtplaats voor parkeerklanten") voor het parkeren van klanten met je voertuig. De shuttlechauffeur wijst u een parkeerplaats toe. U parkeert zelf uw auto en neemt uw sleutel mee op reis. De shuttlechauffeur zal u dan direct voor Terminal 1 rijden.

Terugreis

Neem op uw terugreis vanaf de luchthaven geen contact op met de parkeeraanbieder totdat u de luchthaven verlaat. Je wacht voor Terminal 1 bij de McDonalds. De shuttlechauffeur haalt u daar op en brengt u naar uw voertuig. U kunt uw passagiers en bagage ophalen bij Terminal 1 vanaf de parkeerplaats.

Als je vragen hebt over wijzigingen in je reservering in het weekend of 24 uur voor aanvang van je reis, raden we je aan contact op te nemen met de parkeeraanbieder.

Adres

Michael-Felke-Straße 28-32, 55487, Sohren