Parkhof Hahn is een veilige en goedkope parkeergelegenheid op 5 minuten afstand van de luchthaven Frankfurt Hahn. Uw auto is in goede handen en staat veilig geparkeerd op de parkeerplaats. Zo kunt u zorgeloos aan uw reis beginnen.

Meer informatie

Adres

Hauptstr. 50, 55483, Lautzenhausen
Parkeren Frankfurt Hahn Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Parkhof Hahn

Parkhof Hahn beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
60%

Faciliteiten

Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
× Elektrisch oplaadpunt
60%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
80%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× Valet service

Over Parkhof Hahn

Deze parkeeraanbieder heeft gratis shuttlebus die u van en naar de luchthaven brengt. Daarnaast staat uw auto veilig geparkeerd op het omheinde terrein. Er is 24/7 iemand op het terrein aanwezig, omdat de eigenaar van de parkeerplaats op het terrein woont.

Shuttle

U kunt gebruik maken van de gratis pendeldienst. De shuttlebus brengt u in 5 minuten van en naar de luchthaven De pendelbus brengt u individueel naar de luchthaven. U hoeft dus niet te wachten

Uw auto is veilig op Parkhof Hahn. Het parkeerterrein is omheind en er is altijd iemand op het terrein aanwezig, omdat de eigenaar van het parkeerterrein op het terrein woont. Uw autosleutels worden tijdens uw afwezigheid veilig in een kluis bewaard.

Bij de overhandiging van uw auto wordt een controle uitgevoerd en wordt uw auto gecontroleerd op schade aan de buitenkant. Eventuele bestaande schade zal worden opgemerkt om eventuele misverstanden te voorkomen.

Het buitenterrein van Parkhof Hahn is verhard. Er is een wachtkamer en een toilet op het terrein aanwezig.

Voor transfers met de shuttle kunt u gratis kinderzitjes aanvragen. Er zijn ook parkeerplaatsen voor mindervalide. OP deze parkeerplaats is geen maximale doorrijhoogte. U kunt dus ook een minibusje of camper parkeren. Dit dient u echter van te voren aan te geven. Extra kosten kunnen op de parking worden voldaan.

Hoe werkt pendelparkeren?

Aankomst

Wanneer u op het terrein van Parkhof Hahn aankomt, parkeert u uw voertuig in de aankomstzone.

.

Na een korte controle van uw auto op eventuele schades, overhandigt u de autosleutel. Het aanwezige personeel zal uw auto parkeren. Hierdoor kunt u ontspannen aan uw vakantie beginnen en op deze manier kunnen de parkeerplaatsen optimaal worden benut. Gedurende de gehele parkeerperiode wordt uw voertuig alleen verplaatst tussen het bedrijfsterrein. Uw autosleutel wordt veilig opgeslagen in een kluis.

Na het veilig laden van uw bagage in de shuttlebus brengt de shuttlebus u gratis naar de luchthaven Frankfurt-Hahn. De shuttlebus stopt direct voor Terminal B bij de halte voor pendelvoertuigen (maximaal 6 personen per rit).

Terugreis

Na uw terugvlucht en ontvangst van uw bagage belt u met de parkeeraanbieder. De shuttlebus haalt u weer op bij de halte voor Terminal B. U wordt dan weer veilig teruggereden naar uw auto.

Adres

Hauptstr. 50, 55483, Lautzenhausen