P2 Weeze Airport

Wilt u een veilige en voordelige parkeerplek op 400 meter afstand van Weeze Airport? P2 Weeze Airport is op loopafstand van de terminal, dit betekent dat u geen rekening hoeft te houden met andere reistijden. Wanneer u parkeert bij P2 Weeze Airport zal uw auto bedekt zijn door de zonnepanelen die ook functioneren als carports. Zo is uw auto op een ecologische manier beschermd voor het weer!

Meer informatie

Adres

Flughafen-Ring 1, 47652, Weeze
Parkeren Weeze

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid P2 Weeze Airport

P2 Weeze Airport beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

60%

Veiligheid

Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
× 24u p/d aanwezigheid
× Voertuig inspectie
0%

Faciliteiten

× Auto schoonmaak
× Elektrisch oplaadpunt
× Toiletten
× Wachtruimte
× Hulp met koffers
40%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
× Gehandicapten parkeerplek
80%

Bereikbaarheid

5m tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× Valet service

Beoordelingen P2 Weeze Airport

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

9,5
Op basis van 12 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in december 2021. Beoordeling geschreven op 11 januari 2022.


Super makkelijk. Vooraf gereserveerd, en je kan ook weer zo wegrijden!!

8

Heeft geparkeerd in december 2021. Beoordeling geschreven op 30 december 2021.


Prima

10

Heeft geparkeerd in december 2021. Beoordeling geschreven op 20 december 2021.


Ja

8

Heeft geparkeerd in december 2021. Beoordeling geschreven op 20 december 2021.


Makkelijk te bereiken, betaalbaar, makkelijk parkeren en vertrekken, geen gedoe, recht toe recht aan. Ik vind het jammer dat er geen laadplekken zijn. Ik rij elektrisch en moet dan terug naar NL, en moet onderweg laden omdat mijn auto niet vol is als ik daar aankom

10

Heeft geparkeerd in september 2021. Beoordeling geschreven op 28 september 2021.


We waren iets na 24:00h bij de uitrij slagboom en werden gevangen tussen de eerste en tweede slagboom. Konden vervolgens het inrijkaartje niet meer vinden en hadden de hulp nodig via de praatpaal.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2021. Beoordeling geschreven op 08 september 2021.


Ik ben niet gauw iemand van de 5 sterren. Deze keer kan ik niet anders en dien ze u welverdiend toe. De e-mail communicatie is uitstekend. Duidelijke uitleg over de procedure boeken, in- en uitrijden van de parkeerplaats. Mooie en ruime overdekte parkeervoorziening. Complimenten! U vraagt me ook hoe lang ik op de shuttle moest wachten. Wat mij betreft niet van toepassing: heb de afstand te voet afgelegd. Ik blijf wel met de vraag zitten of er überhaupt wel een shuttlebus rijdt in Weeze.

In ieder geval: de reservering kost wat maar dan heb je ook wat.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2021. Beoordeling geschreven op 01 september 2021.


De parkeerplaatsen zijn dichtbij de luchthaven op prima loopafstand. Parkeren kan je onder een overkapping.
De medewerker die ons te woord stond omdat het kaartje door de automaat werd ingeslikt voordat ik hem kon pakken was vriendelijk en kundig. Binnen een minuut kwam er een nieuw kaartje.

Enige opmerking is dat het niet helemaal duidelijk was waar we heen moesten rijden. Wellicht kan dat nog verduidelijkt worden.

8

Heeft geparkeerd in augustus 2021. Beoordeling geschreven op 29 augustus 2021.


Prima

10

Heeft geparkeerd in augustus 2021. Beoordeling geschreven op 22 augustus 2021.


Makkelijk en duidelijk hoe te reserveren.
Fijn om alles vooraf geregeld te hebben.

10

Heeft geparkeerd in juli 2021. Beoordeling geschreven op 12 augustus 2021.


Gewoon goed

10

Heeft geparkeerd in juli 2021. Beoordeling geschreven op 26 juli 2021.


Goed bereikbaar, dichtbij en goed verzorgd. Goede communicatie. Zeer overzichtelijk park.

Over P2 Weeze Airport

P2 Weeze Airport is ook een van de officiële parkeerlocaties die Weeze Airport aanbiedt. Doordat P2 zich op loopafstand van het vliegveld bevindt hoeft u geen rekening te houden met andere reistijden. U kunt uw auto parkeren en met uw bagage naar de terminal toe lopen.

Nadat u de kenteken herkennende slagboom van P2 voorbij bent kunt u uw auto op het terrein parkeren. Zodra u dit gedaan heeft kunt u uw sleutel meenemen op uw reis. Zo weet u zeker dat uw auto zal blijven staan waar u deze heeft achtergelaten.

P2 Weeze Airport is voorzien van camerabeveiliging bij de inrit. U neemt uw autosleutel mee op reis, dit zorgt ervoor dat u uw auto zal blijven staan waar u deze heeft achtergelaten. Ook is het terrein van P2 omheind.

P2 Weeze Airport is een van de drie parkeerlocaties van Weeze Airport. De parkeerlocatie is geasfalteerd en omheind. Ook is de inrit van het terrein voorzien van een kenteken herkennende slagboom.

Bij de hoofdingang wordt uw kenteken gelezen. Als er een stroing plaats vindt of als het systeem niet werkt. dan kunt u de de blauw knop met het telefoon symbool gebruiken. U wordt dan in contact gebracht met een persoon die u zal helpen.

P2 Weeze Airport kunt u makkelijk vinden wanneer u het adres van de terminal aanhoudt. Zal P2 aangegeven worden op de verkeersborden zodra u in de buurt bent. P2 Weeze Airport is op 400 meter afstand van de terminal.

De kentekenherkenning zorgt ervoor dat u uw reservering niet hoeft te laten zien. U ontvangt nadat uw kenteken is gescand een parkeerticket. Bewaar uw parkeerticket goed , deze heeft u nodig bij terugkeer. Zodra u het parkeerterrein wilt verlaten zult u de parkeerticket moeten scannen.

U kunt na het parkeren van uw auto uw reis te voet voortzetten richting de terminal.

Mocht uw reis onverwachts verlengd worden, kunt u de extra kosten voor het parkeren afrekenen bij de betaalautomaten. Deze extra kosten kunt u betalen met behulp van uw parkeerticket.

Adres

Flughafen-Ring 1, 47652, Weeze