Routebeschrijving naar Weeze Airport

Op deze pagina kunt u uw reis plannen naar Weeze Airport. Tevens staan hier handige tips voor als u per auto door Duitsland rijdt.

Adresgegevens

Weeze Airport

Flughafen-Ring 60
47652 Weeze
Duitsland

Verkeersinformatie:

Veel reizigers zijn in de zomerperiode op doorreis in Duitsland. Dit kan er voor zorgen dat het extra druk is op het Duitse wegennetwerk. Vandaar dat wij u graag op weg helpen met verkeersinformatie en een aantal handige verkeerstips over de reis naar Weeze airport. Weeze Airport is goed bereikbaar met de auto. De luchthaven is gelegen aan de snelweg A57. U kunt de luchthaven via verschillende roues bereiken, zo zijn er altijd alternatieve routes indien er verkeersopstoppingen zijn.

Onder normale weersomstandigheden kunt u uitgaan van de volgende reistijden:

Amsterdam -> Weeze Airport 166 kilometer / 1:55 uur
Groningen -> Weeze Airport 253 kilometer / 2:33 uur
Maastricht -> Weeze Airport 118 kilometer / 1:29 uur
Utrecht -> Weeze Airport 133 kilometer / 1:32 uur
lees meer…

Handige informatie Duitsland:

Veiligheidsvest

In Duitsland is het sinds 1 juli 2014 verplicht om een reflectief veiligheidsvest in uw auto te hebben liggen. Wanneer u namelijk met pech langs de weg staat en u uw veiligheidsdriehoek achter uw auto plaatst, is het bevorderlijk voor uw eigen veiligheid dat u een veiligheidsvest draagt. Zorg er dus voor dat u deze meeneemt, boetes kunnen namelijk hoog oplopen wanneer u deze niet hebt.

Flitspaalsignalering

In Duitsland is het niet toegestaan om apparaten in bezit te hebben die flitspalen kunnen detecteren. Heeft u dus zulke apparaten in uw auto, laat deze dan thuis. U kunt namelijk een fikse boete oplopen wanneer deze apparaten in uw voertuig gevonden worden. Daarnaast zijn alle apparaten waarmee flitspaalinformatie opgeslagen kan worden ook verboden in Duitsland. Hierbij kunt u een aantal populaire navigatiesystemen rekenen van onder andere het bekende merk TomTom, maar ook mobiele telefoons waar apps op geïnstalleerd staan zoals de Flitsmeister App. Wij adviseren u om de flitspaalinformatie van uw navigatiesysteem te verwijderen voordat u op reis gaat. En apps met flitspaalinformatie te verwijderen van uw mobiele telefoon.

Millieusticker

Indien u vaker via Duitsland reist, heeft u misschien wel eens gehoord van de Umweltzones. Binnen deze zones is het verplicht een milieusticker op uw auto te hebben. Let wel, u heeft geen milieusticker nodig indien u naar Weeze Airport of naar de parkeeraanbieder rijdt.
lees meer…

Hulp nodig?

Onze experts helpen je graag met al je vragen over het reserverings- of parkeerproces bij ons.

Neem contact met ons op