Reserveer P1, P2, P3 Weeze Airport

Reserveer P1, P2, P3 Weeze airport

Parkeren bij Weeze p1, p2 of p3 kan via Parkbos. Het officiële vliegveld van Weeze heeft zelf 3 parkeerterreinen in beheer. Het grote voordeel van deze terreinen is dat ze zich op loopafstand van de terminal bevinden. In tegenstelling tot de off-site parkings ben je niet afhankelijk van gratis shuttle diensten. Lees verder voor meer informatie over P1, P2 en P3 of gebruik de date-picker bovenaan deze pagina en vergelijk de officiële parkeerplaatsen met de off-site parkeerplaatsen. Parkeren Weeze kan natuurlijk ook bij één van onze andere partners.


Informatie Weeze airport parking in het kort
Goedkoopste P3
Dichtst bij P1
Overdekt parkeren P2
Gratis parkeren Niet mogelijk

Parkeren Weeze p1

P1 is de beste keuze voor als je een korte reis of weekend reis hebt geboekt. Doordat deze parkeerplaats zich op 50 meter ca. 1 minuut lopen van het vliegveld bevind kun je gemakkelijk en snel van en naar het vliegveld. Bij het oprijden van het terrein wordt je nummerbord gescand en ontvangt je de parkeerkaart. Reserveren gaat op nummerbord, dus als je binnen de gereserveerde tijd van de parkeerplaats gebruik maakt kun je met deze kaart direct weer uitrijden. Bijbetalen is mogelijk bij de automaten.P1 is de enige parkeerplaats met invaliden parkeerplekken.


Parkeren Weeze p2

P2 is een goede keuze voor elke vakantieganger. Deze parking ligt iets verder van de luchthaven op 300 meter ca. 3 minuten lopen. Hier kun je overdekt parkeren en heeft daarom een uitstekende prijs/kwaliteit verhouden. Ook op dit terrein word je nummerbord gescand en neem je het kaartje uit bij de slagbomen. Blijf je langer dan gereserveerd? Dan kun je bijbetalen bij de automaten.


Parkeren Weeze p3

P3 is de budget parkeeroptie van Weeze airport. Hier kun je het hele jaar het voordeligst parkeren. Deze parkeerplaats ligt iets verder van het vliegveld op 600 meter ca. 6 minuten. Ook hier is het parkeerterrein afgesloten met een slagboom. Reserveren gaat bij vliegveld Weeze op kenteken. Bij het inrijden wordt deze automatisch herkent. Vergeet niet je parkeerkaart uit te nemen en goed te bewaren dit is je bewijs van parkeren. Deze heb je tevens nodig indien je langer blijft en moet bijbetalen.


Tarieven Weeze Airport parking

Benieuwd naar de kosten voor parkeren bij de officiële luchthaven van Weeze? In het onderstaande tabel hebben wij de tarieven voor de diverse parkeerplaatsen op een rijtje gezet. De kosten zijn gebaseerd op 1 week parkeren (8 dagen).


Parking Prijs (week) Loopafstand Invaliden parkeerplek Overdekt parkeren Extra beveiligd
P1 €88 50 meter Boek nu
P2 €74 300 meter Boek nu
P3 €62 600 meter Boek nu

Voor specifieke prijzen voor jouw reisdata raden wij je aan om deze in te vullen in de date-picker bovenaan deze pagina.


Reisdata invullen

Kiss & Fly

Breng je iemand naar vliegveld Weeze? Dan betaal je standaard €3,- voor het oprijden van het vliegveld terrein. Een kaartje hiervoor krijgt u uit de automatisch uit de automaat bij de slagbomen. Vervolgens kun je 1 uur parkeren. Daarna betaal je per uur €3,- extra.