EcoPark biedt u betaalbaar en veilig parkeren in de directe omgeving van de luchthaven Keulen/Bonn. U rijdt naar de parkeerplaats van EcoPark en een medewerker zorgt voor de ontvangst en controle van uw auto. U kunt uw voertuig met een gerust hart inleveren en van uw vakantie genieten.

De luchthavenbelasting is inbegrepen in de parkeerprijs. Meer informatie

Adres

Wikingerstraße 35c, 51107, Köln
Parkeren Vliegveld Keulen

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid EcoPark

EcoPark beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

80%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Voertuig inspectie
× Verzekerde parkeerplaats
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
60%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× Valet service

Beoordelingen EcoPark

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

8,6
Op basis van 47 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in juli 2022. Beoordeling geschreven op 08 augustus 2022.


Goeieplek om je auto neer tezetten, aardige mensen. Mijn vlucht was gecanceld en de auto kon gewoon een extra dag zonder problemen blijven staan. Top!!!!

8

Heeft geparkeerd in juli 2022. Beoordeling geschreven op 31 juli 2022.


Heel goed geregeld, geen lange wachttijd. Zeker aan te bevelen!

10

Heeft geparkeerd in juli 2022. Beoordeling geschreven op 30 juli 2022.


Hele aardige en behulpzame mensen die netjes met je auto omgaan. Er is niet gereden met d'r auto zoals je soms wel hebt bij andere garages.

10

Heeft geparkeerd in juli 2022. Beoordeling geschreven op 29 juli 2022.


Netjes geholpen, op tijd opgehaald en naar vliegveld gebracht. Ook bij terugkomst vriendelijk ontvangen en weer netjes bij de auto gebracht. Helemaal tevreden.

10

Heeft geparkeerd in juli 2022. Beoordeling geschreven op 28 juli 2022.


Prima!

8

Heeft geparkeerd in juli 2022. Beoordeling geschreven op 26 juli 2022.


Enige opmerking is dat het erg moeilijk te vinden is vooral in het donker. Dit komt omdat het adres niet juist is aangegeven. Het moet 37a zijn, niet 37c. Verder alles prima en netjes afgehandeld.

10

Heeft geparkeerd in juni 2022. Beoordeling geschreven op 03 juli 2022.


Great parking spot. They were quick, friendly and efficient. When we returned from our vacation they arrived within 5 minutes. We didnt even wait. Fantastic. Great experience and we'll be going here again in the future.

10

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 05 juni 2022.


Prachtige park was optijd gekomen ophalen bij vliegveld ook vijlege park

10

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 05 juni 2022.


Prima geregeld

10

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 02 juni 2022.


Vriendelijk personeel, snelle service.

8

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 02 juni 2022.


Prijs/kwaliteit is goed
Parkeerplaats is moeilijk te vinden, dat zou beter moeten zijn.

10

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 28 mei 2022.


Bij aankomst en terugkomst stonden ze klaar met de bus. Prima service

8

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 26 mei 2022.


Beetje moeilijk te vinden achter in een doodlopende straat.
Verder prima service

8

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 24 mei 2022.


Moest sleutel afgeven en dat was vooraf niet duidelijk volgens mij. Eco park was moeilijk te vinden. Verdere afhandeling ging prima

10

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 11 mei 2022.


Zeer goed geregeld, vond de parkeer plek wel een beetje dubieus maar alles naar wens verlopen.

Over EcoPark

EcoPark biedt u een betrouwbare en veilige parkeerservice op korte afstand van Keulen / Bonn Airport. De voertuigoverdracht is snel en vakkundig en uw voertuig wordt door een medewerker van EcoPark geparkeerd op het bewaakte parkeerterrein. U kunt ontspannen op reis gaan.

Daarnaast biedt de parkeeraanbieder verschillende voertuigvoorbereidingsopties waar u tijdens uw vakantie gebruik van kunt maken. De getrainde specialisten van EcoPark bieden u een allround service zodat u zorgeloos op reis kunt gaan.


Pendeldienst
Het team van EcoPark heet u welkom in het parkgebied. Een medewerker regelt de boeking en helpt u vervolgens uw bagage in de luchthavenshuttle te laden. De voertuigcontrole wordt gedocumenteerd en de sleutels worden overhandigd en veilig bewaard. De parkeeraanbieder brengt u rechtstreeks naar Terminal 1C op Keulen / Bonn Airport en helpt u bij het uitladen van uw bagage. Ga op uw terugreis naar het verzamelpunt in Terminal C1. Nadat u telefonisch contact heeft opgenomen met EcoPark haalt een medewerker u spoedig op.

Het parkeerterrein van EcoPark is omheind, geasfalteerd en ligt op korte afstand van de luchthaven Keulen/Bonn. Bovendien is het terrein rondom verlicht en voorzien van bewakingscamera's. Beveiligingspersoneel is 24 uur per dag ter plaatse, dus uw voertuig is 24/7 beveiligd.

Bij het inleveren van uw voertuig voert een medewerker van de parkeeraanbieder een voertuigcontrole uit, zodat later misverstanden kunnen worden voorkomen. Uw autosleutel wordt veilig bewaard door EcoPark.

U heeft de mogelijkheid om tijdens uw parkeertijd extra services (verschillende wasprogramma's afhankelijk van de grootte van de auto) of andere services (tankservice) van EcoPark te boeken. Deze service wordt uitgevoerd door getrainde specialisten. Indien u kleine reparaties wenst kan ook aan de bekleding worden gezorgd. Daarnaast staat EcoPark 24/7 voor u klaar met zijn service en helpt u op elk moment graag met uw bagage of met een starthulp bij lege batterijen. Uiteraard heeft de parkeeraanbieder kinderzitjes en stoelverhogers.

Houd er rekening mee dat de parkeeraanbieder vanaf de 4e persoon een meerpersoonstoeslag van 5,00 euro per persoon in rekening brengt. Gelieve in het boekingsproces ook de meerpersoonstoeslag te boeken. De luchthavenbelasting is inbegrepen in de parkeerprijs.

Shuttle-Service

Ankomst
Het team van EcoPark heet u welkom in het parkgebied. Een medewerker zorgt voor het inchecken van uw boeking. Neem uw reserveringsbevestiging mee, uitgeprint of digitaal. Het personeel helpt u dan met het inladen van uw bagage en documenteert de staat van uw voertuig met behulp van foto's/video's. U geeft uw autosleutels af aan de medewerker die ze veilig bewaart. EcoPark brengt u rechtstreeks naar Terminal 1C op de luchthaven Keulen/Bonn. Daar aangekomen wordt u geholpen met het uitladen van uw bagage.

Terugreis
Ga op uw terugreis naar het verzamelpunt in Terminal C1. Nadat u telefonisch contact heeft opgenomen met EcoPark haalt een medewerker u spoedig op.

Houdt u er rekening mee dat de parkaanbieder een meerpersoonstoeslag rekent van 5,00 euro per persoon vanaf de 4e persoon. Gelieve de meerpersoonstoeslag extra te boeken in het boekingsproces. Elke klant heeft slechts één koffer en één handbagage bij zich. Voor elke extra koffer wordt 5,00 Euro in rekening gebracht. Grote bagage moet van tevoren worden aangemeld, afhankelijk van wat het is, worden extra kosten in rekening gebracht. Voertuigen met een lengte van meer dan 4,50 m en een breedte van meer dan 2,20 m moeten vooraf worden geregistreerd en worden, afhankelijk van het model, extra belast. In geval van vertragingen is de aanbieder verplicht een vergoeding van 10 euro te innen wegens personeelskosten. De luchthavenbelasting is inbegrepen in de parkeerprijs.

Adres

Wikingerstraße 35c, 51107, Köln