EcoPark biedt u betaalbaar en veilig parkeren in de directe omgeving van de luchthaven Keulen/Bonn. U rijdt naar de parkeerplaats van EcoPark en een medewerker zorgt voor de ontvangst en controle van uw auto. U kunt uw voertuig met een gerust hart inleveren en van uw vakantie genieten.

De luchthavenbelasting is inbegrepen in de parkeerprijs. Meer informatie

Adres

Wikingerstraße 35c, 51107, Köln
Parkeren Vliegveld Keulen

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid EcoPark

EcoPark beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

80%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Voertuig inspectie
× Verzekerde parkeerplaats
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
60%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× Valet service

Beoordelingen EcoPark

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

8,4
Op basis van 73 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 05 november 2022.


Wat ik jammer vond was de communicatie. Ik had gemaild en berichten met vragen en ik kreeg geen reactie terug.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 03 november 2022.


Goede service en goed contact!
Auto ook goed terug ontvangen.

8

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 31 oktober 2022.


Personeel is netjes en vriendelijk

10

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 30 oktober 2022.


Vriendelijke personeel

10

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 29 oktober 2022.


Mijn ervaring was top, hele vriendelijke mensen. Heel behulpzaam. Complimenten voor deze organisatie.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 29 oktober 2022.


Zeer nette ontvangst en aardige mensen. Snel richting vliegveld gebracht en ophalen ging perfect, onze koffers kwamen van de band, bellen en 10 minuten later kwamen ze ons ophalen.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 23 oktober 2022.


Prima ervaring met Eco Park, echter één nadeel: wij konden niet betalen via PIN en moesten bij aankomst contant betalen, terwijl de website vermeld dat er wel per PIN betaald kan worden.

8

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 23 oktober 2022.


Het contact met de medewerkers was vriendelijk en de service is goed. Via de navigatie is het terrein echter slecht te vinden en het staat ook slecht aangegeven

10

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 23 oktober 2022.


Ik ben zeer tevreden, ze zijn netjes op tijd en heel vriendelijk. Ik raad het iedereen aan.

8

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 19 oktober 2022.


Prima service en het brengen en halen naar het vliegveld was super.
Vriendelijke personeel.

Tip een bord vooraan de weg zou handig zijn vooral in het donker rij je makkelijk de straat voorbij.

8

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 27 september 2022.


Correcte medewerkers

8

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 21 september 2022.


Meer een achteraf straat maar voldoet helemaal .slecht te vinden .goed contact . Snel opgehaald na vlucht .

8

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 21 september 2022.


Toen we aankwamen stond men al op ons te wachten. Koffers overladen en direct nar her vliegvel. duidelijke afspraken voor ophalen na terugkomst.
Prima geregeld.

10

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 17 september 2022.


Erg vriendelijke medewerkers. Niet lang hoeven wachten, zowel op de heen- als op de terugweg. We werden bij de auto afgezet, hoefden er niet door de regen naartoe te lopen.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2022. Beoordeling geschreven op 01 september 2022.


Prima service en op tijd.
Locatie is echter slecht te vinden en niet goed aangegeven. Dit zou een verbetering kunnen zijn

Over EcoPark

EcoPark biedt u een betrouwbare en veilige parkeerservice op korte afstand van Keulen / Bonn Airport. De voertuigoverdracht is snel en vakkundig en uw voertuig wordt door een medewerker van EcoPark geparkeerd op het bewaakte parkeerterrein. U kunt ontspannen op reis gaan.

Daarnaast biedt de parkeeraanbieder verschillende voertuigvoorbereidingsopties waar u tijdens uw vakantie gebruik van kunt maken. De getrainde specialisten van EcoPark bieden u een allround service zodat u zorgeloos op reis kunt gaan.


Pendeldienst
Het team van EcoPark heet u welkom in het parkgebied. Een medewerker regelt de boeking en helpt u vervolgens uw bagage in de luchthavenshuttle te laden. De voertuigcontrole wordt gedocumenteerd en de sleutels worden overhandigd en veilig bewaard. De parkeeraanbieder brengt u rechtstreeks naar Terminal 1C op Keulen / Bonn Airport en helpt u bij het uitladen van uw bagage. Ga op uw terugreis naar het verzamelpunt in Terminal C1. Nadat u telefonisch contact heeft opgenomen met EcoPark haalt een medewerker u spoedig op.

Het parkeerterrein van EcoPark is omheind, geasfalteerd en ligt op korte afstand van de luchthaven Keulen/Bonn. Bovendien is het terrein rondom verlicht en voorzien van bewakingscamera's. Beveiligingspersoneel is 24 uur per dag ter plaatse, dus uw voertuig is 24/7 beveiligd.

Bij het inleveren van uw voertuig voert een medewerker van de parkeeraanbieder een voertuigcontrole uit, zodat later misverstanden kunnen worden voorkomen. Uw autosleutel wordt veilig bewaard door EcoPark.

U heeft de mogelijkheid om tijdens uw parkeertijd extra services (verschillende wasprogramma's afhankelijk van de grootte van de auto) of andere services (tankservice) van EcoPark te boeken. Deze service wordt uitgevoerd door getrainde specialisten. Indien u kleine reparaties wenst kan ook aan de bekleding worden gezorgd. Daarnaast staat EcoPark 24/7 voor u klaar met zijn service en helpt u op elk moment graag met uw bagage of met een starthulp bij lege batterijen. Uiteraard heeft de parkeeraanbieder kinderzitjes en stoelverhogers.

Voor voertuigen langer dan 4,50 - 5,50 m rekent de parkeeraanbieder een toeslag. Bovendien moeten de voertuigen vooraf telefonisch worden geregistreerd bij EcoPark.

Houd er rekening mee dat de parkeeraanbieder vanaf de 4e persoon een meerpersoonstoeslag van 5,00 euro per persoon in rekening brengt. Gelieve in het boekingsproces ook de meerpersoonstoeslag te boeken. De luchthavenbelasting is inbegrepen in de parkeerprijs.

Shuttle-Service

Ankomst
Het team van EcoPark heet u welkom in het parkgebied. Een medewerker zorgt voor het inchecken van uw boeking. Neem uw reserveringsbevestiging mee, uitgeprint of digitaal. Het personeel helpt u dan met het inladen van uw bagage en documenteert de staat van uw voertuig met behulp van foto's/video's. U geeft uw autosleutels af aan de medewerker die ze veilig bewaart. EcoPark brengt u rechtstreeks naar Terminal 1C op de luchthaven Keulen/Bonn. Daar aangekomen wordt u geholpen met het uitladen van uw bagage.

Terugreis
Ga op uw terugreis naar het verzamelpunt in Terminal C1. Nadat u telefonisch contact heeft opgenomen met EcoPark haalt een medewerker u spoedig op.

Houdt u er rekening mee dat de parkaanbieder een meerpersoonstoeslag rekent van 5,00 euro per persoon vanaf de 4e persoon. Gelieve de meerpersoonstoeslag extra te boeken in het boekingsproces. Elke klant heeft slechts één koffer en één handbagage bij zich. Voor elke extra koffer wordt 5,00 Euro in rekening gebracht. Grote bagage moet van tevoren worden aangemeld, afhankelijk van wat het is, worden extra kosten in rekening gebracht. Voertuigen met een lengte van meer dan 4,50 m en een breedte van meer dan 2,20 m moeten vooraf worden geregistreerd en worden, afhankelijk van het model, extra belast. In geval van vertragingen is de aanbieder verplicht een vergoeding van 10 euro te innen wegens personeelskosten. De luchthavenbelasting is inbegrepen in de parkeerprijs.

Adres

Wikingerstraße 35c, 51107, Köln