EasyParken Köln

Het parkeerterrein van EasyParkenKöln ligt op slechts 4 minuten van de luchthaven. U kunt hier goedkoop en veilig parkeren op grind of asfalt. Het ervaren team en de 24-uurs shuttleservice 365 dagen per jaar zorgen voor een stressvrije start van uw volgende reis.

Meer informatie

Adres

Waldstr.122 51147 Köln , Friedensstr.114 51147 Köln,, 51147, Köln
Parkeren Vliegveld Keulen

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid EasyParken Köln

Beoordelingen EasyParken Köln

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

6,8
Op basis van 15 beoordelingen
8

Heeft geparkeerd in januari 2022. Beoordeling geschreven op 09 januari 2022.


Snelle en duidelijke service op 5 autominuten van vliegveld Keulen!

10

Heeft geparkeerd in oktober 2021. Beoordeling geschreven op 04 november 2021.


Klant vriendelijk. Alles ging goed.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2021. Beoordeling geschreven op 22 oktober 2021.


-

10

Heeft geparkeerd in oktober 2021. Beoordeling geschreven op 14 oktober 2021.


Great service & and very nice people and easy to contact !!!

We are owners of a valet parking service in Netherland " parksimply.nl "

8

Heeft geparkeerd in oktober 2021. Beoordeling geschreven op 14 oktober 2021.


Prettig verlopen, snelle service. Fijn dat ook de auto optioneel opgeladen kan worden.

10

Heeft geparkeerd in september 2021. Beoordeling geschreven op 02 oktober 2021.


Hele aardige mensen ik had bijna 10 uur vertaging kwam pas laat in de avond aan na hun gebeld te hebben binnen 3 minuten was er iemand om ons op te halen zou dit iedereen aanraden echt goede service. Mark

10

Heeft geparkeerd in augustus 2021. Beoordeling geschreven op 08 september 2021.


Vriendelijk, en lekker snel met afzetten en snel op de plaats voor op te halen!
Telefonisch goed bereikbaar

8

Heeft geparkeerd in augustus 2021. Beoordeling geschreven op 30 augustus 2021.


Prima, snel en correct gegaan.
Elec auto wel laden als dit ook afgesproken is.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2021. Beoordeling geschreven op 18 augustus 2021.


Prima service kwam aan auto voor het hek gezet bagage over gezet naar de shuttle bus. Sleutel ingeleverd en naar vliegveld gereden binnen 10 minuten op het vliegveld. Terug ook super geregeld bellen 10 minuten later staat de shuttle er en rij je terug naar je auto.

Over EasyParken Köln

EasyParken Keulen biedt u een stressvrije en handige manier om voordelig uw auto te parkeren in de buurt van de luchthaven. U kunt zelf beslissen of u met de shuttle service naar Keulen Bonn Airport wilt worden gebracht, op 4 minuten afstand, of dat u gebruik wilt maken van de handige valet service. EasyParken Cologne biedt u een stressvrije en handige manier om uw auto dicht bij de luchthaven te parkeren.

Uw auto staat veilig geparkeerd op een omheind, verlicht parkeerterrein dat 24 uur per dag wordt bewaakt door personeel en een waakhond. Dus je hoeft je geen zorgen te maken over je voertuig. Voordat u uw voertuig inlevert, wordt er een voertuigcontrole uitgevoerd.

Het parkeerterrein van EasyParken is gedeeltelijk geasfalteerd en ligt dicht bij de snelweg. De overdracht is in minder dan 5 minuten voltooid. Kinderzitjes zijn ter plaatse voor u beschikbaar. Wij helpen u graag met uw bagage en in geval van vluchtvertragingen blijven wij ter plaatse om op u te wachten! Ons team spreekt Duits, Engels en Turks. Comfort en kwaliteit staan hier voorop.


Extra kosten van 15 euro kunnen van toepassing zijn voor minivans en campers. U moet deze ofwel online bij Parkos of ter plaatse bij de parkeeraanbieder contant betalen.

.

SHUTTLE

Aankomst

Rijd met uw auto rechtstreeks naar onze parkeerplaats aan de Waldstraße 122 in 51147 Keulen. Daar krijgt u uw auto en de transfer naar de luchthaven van Keulen. 10 minuten voor aankomst op de parkeerplaats graag even bellen. De betaling gebeurt bij aankomst aan ons personeel in cash of online op voorhand bij Parkos. Daarna gaat het met onze shuttle rechtstreeks naar de vertrekterminal 1 B-C of 2 D Keulen Airport.

.

Vertrek

Neem de liften van het aankomstniveau naar het vertrekniveau op de 2e verdieping en verlaat de terminal. Bel het nummer. Ga vervolgens naar de aangegeven halte Türkish Airlines bord Terminal 2 D Departure.

VALET

Aankomst

.

Rijd direct met uw auto naar Keulen Airport Vertrek Terminal 1 B-C of 2D. Bel ons 15 minuten voor aankomst op de luchthaven. Daar vindt de aanvaarding van de personenauto plaats. Betaling dient contant te geschieden aan ons personeel bij aankomst of vooraf bij Parkos. Daarna zullen onze medewerkers uw auto veilig naar onze parkeergarage rijden.

Vertrek

Op de terugweg neemt u ook de roltrap of lift tot het vertrekniveau en belt u het nummer. U verlaat de terminal en ons personeel zal het voertuig ophalen.

Adres

Waldstr.122 51147 Köln , Friedensstr.114 51147 Köln,, 51147, Köln