EasyParken Köln

Het parkeerterrein van EasyParkenKöln ligt op slechts 4 minuten van de luchthaven. U kunt hier goedkoop en veilig parkeren op grind of asfalt. Het ervaren team en de 24-uurs shuttleservice 365 dagen per jaar zorgen voor een stressvrije start van uw volgende reis.

De luchthavenbelasting is inbegrepen in de parkeerprijs. Meer informatie

Adres

Waldstr.122 51147 Köln , Friedensstr.114 51147 Köln,, 51147, Köln
Parkeren Vliegveld Keulen

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid EasyParken Köln

Beoordelingen EasyParken Köln

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

8,5
Op basis van 130 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in november 2022. Beoordeling geschreven op 11 november 2022.


Parkeerplaats niet gezien. Ik maakte gebruik van Valid parking

8

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 09 november 2022.


Auto afgeven ging super, bij terug komst zat de auto helamaalonder het stof
we hadden een nachtvlucht, en de dag erna bij thuiskomst zagen we een kleien deuk bij het rechter voor spatbord, tot op heden nog steeds geen terug koppeling of dit wel of niet bij hun is gebeurt .

10

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 30 oktober 2022.


Super handig en gemakkelijk!
Kan het iedereen aanraden.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 30 oktober 2022.


Top!

10

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 30 oktober 2022.


Zowel bij vertrek werd de auto snel opgehaald, we hadden ietwat laat gebeld, want normaliter staat de chauffeur al te wachten om de auto aan te nemen. Bij aankomst was na het ophalen van de koffers de chauffeur ook snel ter plaatsen om de auto weer uit te geven. Alle contact ging gewoon prima in het engels en men was zeker behulpzaam.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 29 oktober 2022.


Goed

8

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 28 oktober 2022.


Mensen waren vriendelijk en alles verkiep vlot en zonder problemen. Het enige wat aan te merken was is dat mijn auto erg smerig terug was bij ophalen, dit terwijl de auto schoon is afgeleverd bij de parkeerfaciliteit.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 28 oktober 2022.


Super super service!

Mijn Tesla stond uiteindelijk met lege accu op parkeerterrein. Ze hebben voor mij geregeld dat hij vol was toen ik terug kwam.

Eerste indruk van parking is op het oog niet super, maar blijkt wel super te zijn!

10

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 28 oktober 2022.


Prima

8

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 27 oktober 2022.


Goed

10

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 24 oktober 2022.


Parking goed bereikbaar.
Lekker dichtbij airport
Snelle afwikkeling bij binnenkomst.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 24 oktober 2022.


1e keer vallet park, prima bevallen

10

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 22 oktober 2022.


Helemaal tevreden over de service, de snelheid en vriendelijkheid van het personeel. Absoluut een 10 waard.
Wij misten echter het toilet, na 3 uur reizen heb je die weleens nodig

10

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 06 oktober 2022.


Perfect geregeld allemaal

10

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 24 september 2022.


Prima verlopen!

Over EasyParken Köln

EasyParken Keulen biedt u een stressvrije en handige manier om voordelig uw auto te parkeren in de buurt van de luchthaven. U kunt zelf beslissen of u met de shuttle service naar Keulen Bonn Airport wilt worden gebracht, op 4 minuten afstand, of dat u gebruik wilt maken van de handige valet service. EasyParken Cologne biedt u een stressvrije en handige manier om uw auto dicht bij de luchthaven te parkeren.

Uw auto staat veilig geparkeerd op een omheind, verlicht parkeerterrein dat 24 uur per dag wordt bewaakt door personeel en een waakhond. Dus je hoeft je geen zorgen te maken over je voertuig. Voordat u uw voertuig inlevert, wordt er een voertuigcontrole uitgevoerd.

Het parkeerterrein van EasyParken is gedeeltelijk geasfalteerd en ligt dicht bij de snelweg. De overdracht is in minder dan 5 minuten voltooid. Kinderzitjes zijn ter plaatse voor u beschikbaar. Wij helpen u graag met uw bagage en in geval van vluchtvertragingen blijven wij ter plaatse om op u te wachten! Ons team spreekt Duits, Engels en Turks. Comfort en kwaliteit staan hier voorop.


Extra kosten van 15 euro kunnen van toepassing zijn voor minivans en campers. U moet deze ofwel online bij Parkos of ter plaatse bij de parkeeraanbieder contant betalen.

. De luchthavenbelasting is inbegrepen in de parkeerprijs.

Bij deze parkaanbieder zijn maximaal 4 personen inbegrepen voor de pendeldienst. Voor elke extra persoon rekent de parkaanbieder een toeslag van 5 euro per persoon.

SHUTTLE

Aankomst

Rijd met uw auto rechtstreeks naar onze parkeerplaats aan de Waldstraße 122 in 51147 Keulen. Daar krijgt u uw auto en de transfer naar de luchthaven van Keulen. 10 minuten voor aankomst op de parkeerplaats graag even bellen. De betaling gebeurt bij aankomst aan ons personeel in cash of online op voorhand bij Parkos. Daarna gaat het met onze shuttle rechtstreeks naar de vertrekterminal 1 B-C of 2 D Keulen Airport.

.

Vertrek

Neem de liften van het aankomstniveau naar het vertrekniveau op de 2e verdieping en verlaat de terminal. Bel het nummer. Ga vervolgens naar de aangegeven halte Türkish Airlines bord Terminal 2 D Departure.

VALET

Aankomst

.

Rijd direct met uw auto naar Keulen Airport Vertrek Terminal 1 B-C of 2D. Bel ons 15 minuten voor aankomst op de luchthaven. Daar vindt de aanvaarding van de personenauto plaats. Betaling dient contant te geschieden aan ons personeel bij aankomst of vooraf bij Parkos. Daarna zullen onze medewerkers uw auto veilig naar onze parkeergarage rijden.

Vertrek

Op de terugweg neemt u ook de roltrap of lift tot het vertrekniveau en belt u het nummer. U verlaat de terminal en ons personeel zal het voertuig ophalen.

De luchthavenbelasting is inbegrepen in de parkeerprijs.

Bij deze parkaanbieder zijn maximaal 4 personen inbegrepen voor de pendeldienst. Voor elke extra persoon rekent de parkaanbieder een toeslag van 5 euro per persoon.

Adres

Waldstr.122 51147 Köln , Friedensstr.114 51147 Köln,, 51147, Köln