Elite Parken

Keulen Bonn Airport
full star
9,4 303 beoordelingen

Bent u op zoek naar een parkeerplaats op de luchthaven van Keulen? Parking Keulen, Elite Parken! Het flexibele en vriendelijke bedrijf biedt een betrouwbare pendeldienst naar de luchthaven, die u een aangenaam begin van uw vakantie bezorgt. De transfer naar de luchthaven duurt ongeveer 7 minuten. U vermijdt de zoektocht naar een parkeerplaats en uw auto staat veilig op het terrein van Elite Parken. Elite Parking is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. Luchthaven parkeren is nog nooit zo eenvoudig geweest.

De luchthaventaks is inbegrepen in de parkeerprijs.
Lees minder
 • Algemene informatie

  chevron

  Bij Elite Parken kunt u uw auto vlakbij de luchthaven van Keulen parkeren. De parkeergarage van de aanbieder heeft de klok rond behulpzaam personeel. U krijgt een shuttle naar de luchthaven aangeboden met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Rijd naar de registratiebalie en meld u bij de receptie, uw auto wordt dan voor u geparkeerd. De sleutel moet worden ingeleverd bij deze parkeeraanbieder. Noteer de kilometerstand van uw voertuig.

  Deze parkeerplaats ligt in een milieuzone en een milieuvignet is vereist. Zorg er ook voor dat u voldoende tijd heeft voor uw aankomst. De opgegeven aankomsttijd en -datum staan in de bevestigingsmail van de reservering. Als u vragen heeft over de procedure, staat onze klantenservice altijd tot uw beschikking.

 • veiligheid

  chevron

  Het goed verharde terrein van Elite Parken is omheind. Het parkeerterrein wordt dag en nacht bewaakt door zowel personeel als camera's, zodat u zonder zorgen uw auto bij Elite Parken kunt parkeren. Dit garandeert de veiligheid van uw voertuig.

 • faciliteiten

  chevron

  Welkom bij de parkeeraanbieder Elite Parking

  Let op de volgende informatie:
   3 personen zijn inbegrepen in de boekingsprijs. Als er meer dan 3 personen zijn, is er een toeslag van €10 voor elke extra persoon. U moet de sleutel achterlaten bij deze parkeeraanbieder. Uw voertuig wordt dan voor u geparkeerd. Noteer de kilometerstand van uw voertuig! De grootte van het voertuig: Max: breedte 2.00m en Max: lengte 5.00m. Als u te grote voertuigen hebt, zoals een VW Bus, Mercedes Vito, Ford Transit of soortgelijke voertuigen, wordt bij de reservering een bedrag van € 20,00 in rekening gebracht. Voertuigen in Mercedes Sprinter lengte of identieke voertuigen moeten een toeslag van € 30,00 betalen. Voor te grote auto's, bijvoorbeeld pick-ups, SUVs of bestelwagens, rekent de parkeeraanbieder een toeslag van 20€. Oversized voertuigen zijn bijvoorbeeld een T5, of Vito. Indien uw aankomsttijd op onze parkeerplaats meer dan 30 minuten vertraagd is zonder voorafgaande kennisgeving, brengt de parkeeraanbieder een toeslag van 15€ in rekening. Vertragingen of vakantieverlengingen moeten onmiddellijk schriftelijk per e-mail en telefonisch aan de parkeeraanbieder worden meegedeeld - de geboekte tijd is bindend. Het e-mailadres is als volgt: info@elite-parken.de.
 • bereikbaarheid

  chevron

  Hoe werkt shuttle parkeren?

  Bel de aanbieder 30 minuten voor uw aankomst om uw aankomsttijd te bevestigen. U vindt het telefoonnummer hier in de boekingsbevestiging. Rij dan naar de parkeerplaats van Elite Parking. Het is gevestigd op het volgende adres: Hansestraße 78, 51149 Keulen. Na het parkeren (de parkeeraanbieder parkeert uw voertuig) wordt u met de shuttlebus naar uw terminal in Terminal 2 Fernbus Terminal Keulen Airport gebracht (niet Terminal 1C).

  Op de terugreis belt u de parkeeraanbieder nadat u uw bagage heeft opgehaald. De chauffeur van de parkeeraanbieder haalt u op bij het afgesproken ontmoetingspunt (langeafstandsbus Terminal 2) op de luchthaven en brengt u naar de parkeerplaats. U wordt direct naar uw auto gebracht.

 • Locatie

  chevron

Over Elite Parken

  Beoordelingen en recensies
  Horst Oppolzer
  full star
  8
  Geparkeerd van 17-09-2023 tot 28-09-2023
  Im Großen und Ganzen war alles in Ordnung. Nu ...Lees meer
  Shuttle buiten
  1 oktober 2023
  Silvia Kölsch
  full star
  10
  Geparkeerd van 19-09-2023 tot 25-09-2023
  Hat alles Bestens geklappt. Gerne wieder.
  Shuttle buiten
  1 oktober 2023
  Valeri Rawwe
  full star
  10
  Geparkeerd van 23-09-2023 tot 30-09-2023
  Alles super
  Shuttle buiten
  1 oktober 2023
  Beschikbaarheid Elite Parken
  8 oktober 2023 naar 15 oktober 2023 Wijzig data

  Elite Parken beoordeling

  Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.

  De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

  • Beveiliging

   • 24/7 aanwezigheid
   • Camera's
  • Service

   • Toiletten
   • Sleutelopslag
  • Locatie

   • Onoverdekte parkeerplaats
  • Toegankelijkheid

   • 24/7 Transfer
   • Locatie bewegwijzerd