Park and Fly Köln

Park en Fly Köln beheert ongeveer 250 parkeerplaatsen op een verharde parkeerplek bij de luchthaven van Köln. Het flexibele en vriendelijke bedrijf biedt een betrouwbare shuttle service, die zorgt voor een prettige start van uw vakantie. Uw auto staat veilig geparkeerd op het terrein van Park and Fly Köln. Park and Fly Keulen staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar.

Meer informatie

Adres

Welserstraße 5-7, 51149, Köln
Parkeren Vliegveld Keulen

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Park and Fly Köln

Park and Fly Köln beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

60%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
× Verzekerde parkeerplaats
× Voertuig inspectie
60%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
× Elektrisch oplaadpunt
× Hulp met koffers
20%

Locatie

Verhard
× Binnen parkeren
× Geen maximale Doorrijhoogte
× Parkeergarage
× Gehandicapten parkeerplek
40%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× <5min gelegen vanaf snelweg
× Valet service

Beoordelingen Park and Fly Köln

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

7,4
Op basis van 94 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in november 2022. Beoordeling geschreven op 13 november 2022.


Ging allemaal heel soepel. Ik moest 15 min. Wachten voordat ze me naar het vliegveld brachten. Lijkt lang als je daar om 06:00 staat, maar is eigenlijk prima. Ook terug ging goed. Even bellen en 10 min. Later kwam het busje. Had toen een lege accu, daar hebben ze me goed mee geholpen.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 25 oktober 2022.


Netjes geregeld, en betaalbaar

8

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 19 oktober 2022.


Goed

10

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 28 september 2022.


Alles ging prima alleen op te terugweg moesten we 30 min wachten voor dat ze ons kwamen oppikken. We hadden pas getelefoneerd toen we op de afgesproken locatie stonden en niet eerder.

8

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 25 september 2022.


Prima parkeerplek. Communicatie zou iets soepeler kunnen.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2022. Beoordeling geschreven op 02 september 2022.


Helemaal top!
Aankomst op P werden we vriendelijk te woord gestaan..uitleg en auto wegzetten en hup naar de luchthaven.
Door wat stress thuis met de vliegtickets niet helemaal het hoofd erbij en gaf mn man aan dat we nog moesten betalen...cash gedaan en geen bewijs van.
Op vakantie kwam ik erachter dat we al betaald hadden, online via i deal dus zagen de bui al hangen...we hadden immers geen bewijs gekregen..
MAAR bij terugkomst gaven we het aan, de man was ervan op de hoogte en we hebben netjes ons geld retour gekregen. Dat noem ik nou topservice en eerlijkheid.
Volgende vliegvakantie gaan we zeker weer hier de auto parkeren....dikke 10!

8

Heeft geparkeerd in augustus 2022. Beoordeling geschreven op 29 augustus 2022.


Goed

8

Heeft geparkeerd in augustus 2022. Beoordeling geschreven op 24 augustus 2022.


Het system zat goed in elkaar De vraag of je de sleutel well of niet achterlaat in de reservering. Werd bijna geen gehoor aan gegeven, Ze gingen er op de plek vanuit dat de sleutel word afgegeven.
Je zag dat het personeel hard aan het werk is zonder enige pause bij drukke momenten. Ik zou het fijn hebben gevonden bij binnenkomst met de auto wat meer duidelijkheid over was de auto the parkeren tijdens afhandeling adminstratie

10

Heeft geparkeerd in augustus 2022. Beoordeling geschreven op 18 augustus 2022.


Top geregeld

8

Heeft geparkeerd in augustus 2022. Beoordeling geschreven op 17 augustus 2022.


Aantal onjuistheden waarmee op de site werd geadverteerd: 1. Vluchthavenbelasting a 10 euro moest bij aankomst extra worden voldaan. 2. Verzocht werd de sleutel af te geven niet gedaan, zelf geparkeerd en aardig eindje moeten lopen.
Parkeerterrein bestaat uit soort gravel, auto's allemaal erg stoffig. Terugreis was topdruk. Lang moeten wachten, personeel deed er alles aan ons zo snel mogelijk te helpen. Overall redelijk tevreden, onjuistheden vind ik erg storend.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2022. Beoordeling geschreven op 17 augustus 2022.


Prima parkeerplek voor de langere reis. 24/7 open en goed geregeld met de shuttlebus. Zou er zo weer parkeren.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2022. Beoordeling geschreven op 16 augustus 2022.


Zeer snelle shuttlebus naar vliegveld , gemakkelijk Parkeren..

10

Heeft geparkeerd in augustus 2022. Beoordeling geschreven op 14 augustus 2022.


Goed geregeld, vriendelijke mensen. Zal hier zeker weer naartoe gaan.

8

Heeft geparkeerd in juli 2022. Beoordeling geschreven op 12 augustus 2022.


De diensten zijn goed. De chauffeurs mogen best wat vriendelijker zijn .

10

Heeft geparkeerd in juli 2022. Beoordeling geschreven op 07 augustus 2022.


Prima parkeer service

Over Park and Fly Köln

Met Park and Fly Köln kunt u uw auto heel dicht bij de luchthaven van Köln parkeren. Het parkeerterrein van de aanbieder is 24/7 bemand en wordt bovendien bewaakt door camera's. Eenmaal aangekomen op de parkeerplaats parkeert u uw voertuig zelf en geeft u uw sleutel af op kantoor. Uw sleutel zal in een kluis voor u worden bewaard.

De parkeerplek van Park en Fly Köln is zowel geasfalteerd als omheind. Verder wordt de parkeerplaats dag en nacht bewaakt door zowel het personeel als de camera's, zodat u uw auto zonder zorgen op het terrein kunt parkeren. Tijdens uw reis worden de sleutels in een kluis voor u bewaard.

De parkeerplaats van Park and Fly Keulen is volledig verhard. Op de parkeerplaats vind je ook een wachtkamer, een klantentoilet en een automaat voor snacks.

Voor de shuttlerit is het mogelijk om gratis een stoelverhoger of kinderzitje te reserveren.

Wilt u uw auto tijdens uw reis laten reinigen? Hiervoor biedt Park and Fly Cologne u een complete binnen- en buitenschoonmaak, die u tegen een meerprijs kunt toevoegen aan uw reservering.

De luchthaventoeslag is inbegrepen in de parkeerprijs.

De transfer is inbegrepen voor maximaal 3 personen, voor elke extra persoon geldt een toeslag van € 5,00. 1 handbagage en 1 koffer zijn inbegrepen in de prijs per klant, alle extra stukken bagage moeten € 5,00 per stuk bagage zijn. Voor volumineuze bagage en extra grote bagage wordt € 10,00 in rekening gebracht. Voor elk extra stuk sport en volumineuze bagage moet ter plaatse € 5,00 worden betaald (kinderwagens en rolstoelen uitgezonderd). Max: breedte 2.00m en Max: lengte 5.00m. Als uw voertuig te groot is, b.v. B. met een VW Bus, Mercedes Vito, Ford Transit of gelijkaardige voertuigen is een betaling van € 20,00 verschuldigd op het moment van boeking. Voor voertuigen met een Mercedes Sprinter-lengte of identieke voertuigen geldt een toeslag van € 30,00. Alle toeslagen worden ter plaatse contant geaccepteerd.

Bij vertragingen dient u direct de parkeeraanbieder op de hoogte te stellen, de geboekte tijd is bindend. Bij vertragingen zonder voorafgaande kennisgeving behoudt de parkeeraanbieder zich het recht voor om ter plaatse een vergoeding van € 10,00 te vragen.

De luchthavenbelasting is inbegrepen in de parkeerprijs.

De transfer is inbegrepen voor maximaal 3 personen, voor elke extra persoon geldt een toeslag van €10,00. 1 handbagage en 1 koffer per klant zijn inbegrepen in de prijs voor alle extra stukken bagage moet €5,00 per stuk betaald worden. Voor omvangrijke en te grote bagage wordt €10,00 in rekening gebracht. Voor elke extra sport- en volumebagage moet ter plaatse €5,00 worden betaald (kinderwagens en rolstoelen uitgesloten). Max: breedte 2.00m en Max: lengte 5.00m. Als uw voertuig te groot is, zoals een VW Bus, Mercedes Vito, Ford Transit of soortgelijke voertuigen, moet bij de reservering € 20,00 worden betaald. Voertuigen in Mercedes Sprinter lengte of identieke voertuigen moeten een toeslag van € 30,00 betalen.

Ankunft
U moet 3 uur voor uw vertrek op de parkeerplaats zijn. U parkeert dan zelf uw voertuig en de pendelbus staat voor u klaar. De shuttlebus rijdt u dan binnen 8 minuten zonder stress naar Terminal 1C van Keulen Airport..

.

Rückreise

Wanneer u op het ontmoetingspunt bent, meldt u zich weer bij Park and Fly Cologne. De shuttlebus wordt dan naar de terminal gestuurd, die u in korte tijd terugbrengt naar uw voertuig op de parkeerplaats. Daar aangekomen kunt u in alle rust uw reis naar huis voortzetten.

Wanneer u op het ontmoetingspunt bent, meldt u zich weer bij Park and Fly Cologne. De shuttlebus wordt dan naar de terminal gestuurd, die u in korte tijd terugbrengt naar uw voertuig op de parkeerplaats. Daar aangekomen kunt u in alle rust uw reis naar huis voortzetten

Adres

Welserstraße 5-7, 51149, Köln