Parkos
user
Toggle Navigation

Park and Fly Köln

Keulen Bonn Airport
full star
9,3 62 beoordelingen

Park en Fly Köln beheert ongeveer 250 parkeerplaatsen op een verharde parkeerplek bij de luchthaven van Köln. Het flexibele en vriendelijke bedrijf biedt een betrouwbare shuttle service, die zorgt voor een prettige start van uw vakantie. Uw auto staat veilig geparkeerd op het terrein van Park and Fly Köln. Park and Fly Keulen staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar.

Lees minder
 • Algemene informatie

  chevron

  Met Park and Fly Köln kunt u uw auto heel dicht bij de luchthaven van Köln parkeren. Het parkeerterrein van de aanbieder is 24/7 bemand en wordt bovendien bewaakt door camera's. Eenmaal aangekomen op de parkeerplaats parkeert u uw voertuig zelf en geeft u uw sleutel af op kantoor. Uw sleutel zal in een kluis voor u worden bewaard.

 • veiligheid

  chevron

  De parkeerplek van Park en Fly Köln is zowel geasfalteerd als omheind. Verder wordt de parkeerplaats dag en nacht bewaakt door zowel het personeel als de camera's, zodat u uw auto zonder zorgen op het terrein kunt parkeren. Tijdens uw reis worden de sleutels in een kluis voor u bewaard.

 • faciliteiten

  chevron

  De parkeerplaats van Park and Fly Keulen is volledig verhard. Op de parkeerplaats vind je ook een wachtkamer, een klantentoilet en een automaat voor snacks.

  Voor de shuttlerit is het mogelijk om gratis een stoelverhoger of kinderzitje te reserveren.

  Wilt u uw auto tijdens uw reis laten reinigen? Hiervoor biedt Park and Fly Cologne u een complete binnen- en buitenschoonmaak, die u tegen een meerprijs kunt toevoegen aan uw reservering.

  De luchthaventoeslag is inbegrepen in de parkeerprijs.

  De transfer is inbegrepen voor maximaal 3 personen, voor elke extra persoon geldt een toeslag van € 5,00. 1 handbagage en 1 koffer zijn inbegrepen in de prijs per klant, alle extra stukken bagage moeten € 5,00 per stuk bagage zijn. Voor volumineuze bagage en extra grote bagage wordt € 10,00 in rekening gebracht. Voor elk extra stuk sport en volumineuze bagage moet ter plaatse € 5,00 worden betaald (kinderwagens en rolstoelen uitgezonderd). Max: breedte 2.00m en Max: lengte 5.00m. Als uw voertuig te groot is, b.v. B. met een VW Bus, Mercedes Vito, Ford Transit of gelijkaardige voertuigen is een betaling van € 20,00 verschuldigd op het moment van boeking. Voor voertuigen met een Mercedes Sprinter-lengte of identieke voertuigen geldt een toeslag van € 30,00. Alle toeslagen worden ter plaatse contant geaccepteerd.

  Bij vertragingen dient u direct de parkeeraanbieder op de hoogte te stellen, de geboekte tijd is bindend. Bij vertragingen zonder voorafgaande kennisgeving behoudt de parkeeraanbieder zich het recht voor om ter plaatse een vergoeding van € 10,00 te vragen.

 • bereikbaarheid

  chevron
  De luchthavenbelasting is inbegrepen in de parkeerprijs.

  De transfer is inbegrepen voor maximaal 3 personen, voor elke extra persoon geldt een toeslag van €10,00. 1 handbagage en 1 koffer per klant zijn inbegrepen in de prijs voor alle extra stukken bagage moet €5,00 per stuk betaald worden. Voor omvangrijke en te grote bagage wordt €10,00 in rekening gebracht. Voor elke extra sport- en volumebagage moet ter plaatse €5,00 worden betaald (kinderwagens en rolstoelen uitgesloten). Max: breedte 2.00m en Max: lengte 5.00m. Als uw voertuig te groot is, zoals een VW Bus, Mercedes Vito, Ford Transit of soortgelijke voertuigen, moet bij de reservering € 20,00 worden betaald. Voertuigen in Mercedes Sprinter lengte of identieke voertuigen moeten een toeslag van € 30,00 betalen.

  Ankunft
  U moet 3 uur voor uw vertrek op de parkeerplaats zijn. U parkeert dan zelf uw voertuig en de pendelbus staat voor u klaar. De shuttlebus rijdt u dan binnen 8 minuten zonder stress naar Terminal 1C van Keulen Airport..

  .

  Rückreise

  Wanneer u op het ontmoetingspunt bent, meldt u zich weer bij Park and Fly Cologne. De shuttlebus wordt dan naar de terminal gestuurd, die u in korte tijd terugbrengt naar uw voertuig op de parkeerplaats. Daar aangekomen kunt u in alle rust uw reis naar huis voortzetten.

  Wanneer u op het ontmoetingspunt bent, meldt u zich weer bij Park and Fly Cologne. De shuttlebus wordt dan naar de terminal gestuurd, die u in korte tijd terugbrengt naar uw voertuig op de parkeerplaats. Daar aangekomen kunt u in alle rust uw reis naar huis voortzetten

 • Locatie

  chevron
tooltip
tooltip

Over Park and Fly Köln

 • Ervaren parkeeraanbieder
 • Shuttle-Service
 • 24 uur per dag geopend
 • Videobewaking
Klanten beoordelen parkeeraanbieders met een 9,3 full star
Anoniem
full star
2
Geparkeerd van 21-03-2023 tot 21-03-2023
Na aankomst ruim 35m staan wachten in de ...Lees meer
Shuttle buiten
29 maart 2023
Anoniem
full star
10
Geparkeerd van 21-02-2023 tot 03-03-2023
Goed geregeld
Shuttle buiten
9 maart 2023
Anoniem
full star
8
Geparkeerd van 25-02-2023 tot 04-03-2023
Prima alles op tijd alleen jammer dat bi ...Lees meer
Shuttle buiten
5 maart 2023
Beschikbaarheid Park and Fly Köln
7 april 2023 naar 14 april 2023 Wijzig data

Park and Fly Köln beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.

De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

 • Veiligheid

  • 24u p/d aanwezigheid
  • Cameras
  • Omheining
 • Faciliteiten

  • Auto schoonmaak
  • Toiletten
  • Wachtruimte
 • Locatie

  • Verhard
 • Bereikbaarheid

  • 24/7 transfer
  • locatie aangegeven