Flughafen-Shuttle-Parkplatz

Keulen Bonn Airport
full star
9 317 beoordelingen

Airport-Shuttle-Parkplatz is een ervaren parkeeraanbieder niet ver van de luchthaven Keulen-Bonn. Bij deze aanbieder heb je de mogelijkheid om zeer goedkoop te parkeren en gebruik te maken van hun shuttledienst naar de luchthaven. Bij Flughafen-Shuttle-Parkplatz kun je op elk moment van de dag of nacht parkeren, want de aanbieder is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. Dankzij de pendeldienst ben je in slechts 10 minuten bij de vertrekhal van Keulen-Bonn Airport en kun je dus snel aan je reis beginnen.

Lees minder
 • Algemene informatie

  chevron

  Airport Shuttle Parking is een ervaren parkeeraanbieder niet ver van Keulen-Bonn Airport. Bij deze aanbieder heb je de mogelijkheid om zeer goedkoop te parkeren en gebruik te maken van hun shuttle service naar de luchthaven.

  Let op: deze parkeergarage bevindt zich in een milieuzone en een milieuvignet is verplicht.

 • veiligheid

  chevron

  De parkeerplaats voor de pendeldienst van en naar de luchthaven is omheind, verlicht en staat altijd onder videobewaking. Bovendien is er een slagboom om de veiligheid van je auto te garanderen. Er is ook 24 uur per dag personeel aanwezig omdat de aanbieder een 24/7 service biedt. Dit betekent dat je op elk moment van de dag of nacht het parkeerterrein op kunt rijden. Bij deze aanbieder neem je je autosleutels mee op reis. Zo weet je zeker dat je voertuig niet wordt verplaatst tijdens je reis.

 • faciliteiten

  chevron
 • U moet ongeveer 30 minuten plannen voor parkeren, inclusief het inchecken van uw voertuig en vervoer naar de luchthaven. Het parkeren van de grote voertuigen is niet mogelijk, neem bij twijfel contact op met de parkeeraanbieder.
 • De luchthaventoeslag is bij de parkeerprijs inbegrepen.
 • 3 personen zijn bij de boekingsprijs inbegrepen. Als er meer dan 3 personen zijn, wordt er een toeslag berekend voor elke extra persoon. Als je de opties hiervoor niet hebt gebruikt in het boekingsvenster, moet je het verschil ter plaatse betalen. Bij grotere voertuigen kan het zijn dat u uw sleutel moet inleveren bij de parkeeraanbieder. Bij overschrijding wordt de toeslag van € 20,- ter plekke contant aan de parkeeraanbieder betaald.
 • De parkeeraanbieder rekent een toeslag voor grote bagage.
 • Voor voertuigen die meer dan 2,20 meter breed en 4,50 meter lang zijn, brengt de parkeeraanbieder een toeslag in rekening.
 • bereikbaarheid

  chevron

  Shuttle parkeren: rijd op de dag van uw reis naar de parkeerplaats aan de Ettore-Bugatti-Strasse, Keulen-Porz. Wacht op een medewerker bij de ingang. Houd rekening met 30 minuten voor het inchecken en de rit met de shuttle. Parkeer uw auto en neem een ​​shuttlebus naar Terminal 2, gebied D. Bel bij terugkomst de chauffeur om te bevestigen dat u wordt opgehaald bij Terminal 2. De gemiddelde wachttijd is 15-30 minuten. De chauffeur brengt u terug naar uw voertuig.

  Valetparking: rijd naar de luchthaven Keulen-Bonn. Neem een ​​uur voor aankomst contact op met de parkeerplaats voor de pendeldienst naar de luchthaven. Een bediende met witte taille zal u begroeten op het aankomstniveau, uw bagage inladen en uw voertuig fotograferen. Overhandig de sleutels en ga verder met inchecken. Bij terugkomst, na ontvangst van uw bagage, meldt u zich op de parkeerplaats van de luchthavenshuttle. Een medewerker zal uw voertuig bij u afleveren op aankomstniveau.

 • Locatie

  chevron
 • Over Flughafen-Shuttle-Parkplatz

   Beoordelingen en recensies
   Anonym
   full star
   10
   Geparkeerd van 15-09-2023 tot 25-09-2023
   Freundliche Mitarbeiter. Service nach telefon ...Lees meer
   Valet buiten
   1 oktober 2023
   Anonym
   full star
   8
   Geparkeerd van 25-09-2023 tot 30-09-2023
   Ein super Ablauf von parken - Transfer zum Fl ...Lees meer
   Shuttle buiten
   1 oktober 2023
   Michael Fahrnbach
   full star
   10
   Geparkeerd van 23-09-2023 tot 30-09-2023
   Alles super gelaufen, Personal sehr freundlic ...Lees meer
   Shuttle buiten
   1 oktober 2023
   Beschikbaarheid Flughafen-Shuttle-Parkplatz
   9 oktober 2023 naar 16 oktober 2023 Wijzig data

   Flughafen-Shuttle-Parkplatz beoordeling

   Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.

   De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.