Met Park Time kiest u voor een veilige parkeeraanbieder die u een betrouwbare pendeldienst naar Keulen/Bonn Airport aanbiedt. Ook als u uw auto zonder dak parkeert, staat uw auto veilig geparkeerd dankzij de videocamera's en het hek. Daarnaast is het personeel te allen tijde beschikbaar, zodat u op een ontspannen manier uw vakantie kunt binnenvliegen.

Meer informatie

Adres

Poll Vingster Strasse 124, 51105, Köln
Parkeren Vliegveld Keulen

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Park Time

Beoordelingen Park Time

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

6,3
Op basis van 29 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in augustus 2020. Beoordeling geschreven op 31 augustus 2020.


Zeer vriendelijke, snelle en aantrekkelijk geprijsde parkeerservice.
Op de heenweg konden we, na de koffers inladen in de shuttlebus, direct vertrekken. Op de terugweg belden we Park Time - om te vermelden dat we waren geland én onze koffers hadden opgehaald - maar ze stonden al netjes buiten op ons te wachten dus geen enkele wachttijd voor ons.
De locatie is goed te vinden en de shuttle tijd is ongeveer iets minder dan 10 minuten. Als we persé 1 minpunt moesten benoemen dan is het dat de plek waar ze je ophalen en afzetten hal 2 voor ons een aardig eindje lopen was binnen de hallen van het vliegveld naar waar we moesten zijn. Maar dit is natuurlijk afhankelijk van de vlucht die je hebt en voor ons sowieso geen issue. Wat ons betreft een aanrader.

8

Heeft geparkeerd in augustus 2020. Beoordeling geschreven op 26 augustus 2020.


Goed

8

Heeft geparkeerd in juli 2020. Beoordeling geschreven op 24 augustus 2020.


Ik had een dode vogel onder mijn motorkap. Tijdens de terugreis kwam van buiten een aparte geur. Volgende dag was in de auto een onaangenaam geur. Na da de inspectie zat rechts onder de motor kap een dode vogel. Hoe deze daarin terecht is gekomen is onduidelijk. Ik vermoed dat er een marter is geweest.
Tijdens de terugreis vond ik de mevrouw beetje bot tegen de andere reizigers die te laat waren.
Na annulering van ons terugreis door corendon, hebbeb we 10 dagen eerder geboekt. Omdat er corona test is verplicht moesten we onze reis twee dagen verzetten.
In de bus tijdens de terugreis, zei mevrouw dat ik nog bij moest betalen, terwijl ik eigenlijk geld terug moest krijgen omdat ik eerder ben teruggekomen dan gepland. Ik had via Whatsapp bericht gestuurd, maar nog geen respons gehad. Ik zou op 19 augustus 2020 om 3 uur landen, daadwerkelijk zijn wij op 13 augustus 2020 om 3 uur geland.

10

Heeft geparkeerd in juli 2020. Beoordeling geschreven op 06 augustus 2020.


Alles was goed geregeld en op tijd vriendelijk personeel

10

Heeft geparkeerd in juli 2020. Beoordeling geschreven op 29 juli 2020.


Vaak geparkeerd bij Parkos, goede, betrouwbare en snelle service!

Over Park Time

Met Park Time kiest u voor een betrouwbare parkeeraanbieder in Keulen met 600 parkeerplaatsen. Het personeel is elke dag en nacht voor u beschikbaar en de shuttle service zal ook volgens uw behoeften verlopen. U kunt zich dus verheugen op een ontspannen start van uw vakantie.

Shuttle-Service

Uw auto wordt voor u geparkeerd bij Park Time. Om het parkeerterrein efficiënt te gebruiken, moet u daar uw autosleutels inleveren. Uw auto wordt niet buiten de parkeerplaats gereden, maar wordt alleen verplaatst als u van parkeerplaats moet wisselen. De pendelbus brengt u naar de luchthaven en haalt u op uw terugreis weer op.

Park Time biedt u een veilige parkeerplaats, omdat het parkeerterrein is uitgerust met videocamera's en het gebied volledig omheind is. Er is ook 24 uur per dag en 7 dagen per week personeel ter plaatse. Bij Park Time moet u uw autosleutels inleveren, maar u kunt er zeker van zijn dat uw sleutels veilig worden bewaard in een kluis op het kantoor.

Bij de overhandiging van het voertuig wordt een voertuigcontrole uitgevoerd. Dit betekent dat uw voertuig wordt gecontroleerd op eventuele schade die al is ontstaan, zodat misverstanden later kunnen worden voorkomen.

Park Time is eigenaar van twee shuttlebussen die naar de luchthaven rijden zoals de klant dat wenst. Reserveringen en prijzen zijn echter geldig voor maximaal 4 personen. Bij overschrijding van het aantal personen wordt een toeslag van 6,00 € per persoon ter plaatse contant in rekening gebracht.

Het park is gedeeltelijk geasfalteerd en gedeeltelijk voorzien van grind. Er is een toilet op het terrein. Het is ook mogelijk om een kinderzitje te reserveren, zodat uw kleintjes ook veilig kunnen reizen. Er zijn ook toegankelijke parkeerplaatsen voor invaliden bij Park Time.

Let op de maximale lengte van 4,00 meter en de maximale breedte van 2,20 meter van het parkeerterrein. Als uw voertuig langer is dan de maximale lengte, moet u twee parkeerplaatsen reserveren.

Hoe werkt Shuttle-Parking?

Aankomst

Op de dag van uw reis rijdt u direct naar het terrein van Park Time. U wordt verzocht 30 minuten voor uw aankomst naar Park Time te bellen. U ontvangt het exacte adres en telefoonnummer in uw reserveringsbevestiging. Eenmaal daar, zal uw auto worden gedocumenteerd en overgenomen. Nadat de sleutels zijn overhandigd, wordt u met de pendelbus naar de luchthaven gebracht, waar u alleen nog maar hoeft uit te stappen en in te checken voor uw vlucht.

Let op: boekingen en prijzen zijn geldig voor maximaal 4 personen. Bij overschrijding van het aantal personen wordt een toeslag van 6,00€ per persoon ter plaatse in contanten in rekening gebracht.

Terugkomst

Als u terug in Keulen aankomt, neem dan opnieuw contact op met Park Time wanneer u uw koffers heeft opgehaald bij de bagageband. Vervolgens gaat u door naar de opstapplaats op vertrekniveau Terminal 1 C, waar u wordt opgehaald door de pendelbus van Park Time. Vervolgens wordt u naar uw voertuig teruggebracht.

Let op: boekingen en prijzen zijn geldig voor maximaal 4 personen. Bij overschrijding van het aantal personen wordt een toeslag van 6,00€ per persoon ter plaatse contant in rekening gebracht.

Adres

Poll Vingster Strasse 124, 51105, Köln

Help