Met Park Time kiest u voor een veilige parkeeraanbieder die u een betrouwbare pendeldienst naar Keulen/Bonn Airport aanbiedt. Ook als u uw auto zonder dak parkeert, staat uw auto veilig geparkeerd dankzij de videocamera's en het hek. Daarnaast is het personeel te allen tijde beschikbaar, zodat u op een ontspannen manier uw vakantie kunt binnenvliegen.

Houd er rekening mee dat u uw sleutel bij Parktime moet achterlaten.

Meer informatie

Adres

Poll Vingster Strasse 124, 51105, Köln
Parkeren Vliegveld Keulen

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Park Time

Park Time beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
40%

Faciliteiten

Toiletten
Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
× Elektrisch oplaadpunt
× Wachtruimte
60%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× Valet service

Beoordelingen Park Time

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

7,8
Op basis van 100 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 06 november 2022.


Perfect geregeld, geen gedoe, lekker snel en helemaal prima. Goede communicatie
Verbetering misschien iets duidelijker aan geven van Parkeerterrein

8

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 31 oktober 2022.


Uitstekend

8

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 31 oktober 2022.


De heen weg ging perfect, we konden de auto achterlaten bij de parkeerplaats waarna een medewerker deze op de juiste plaats geparkeerd heeft. Vervolgens werden wij met een busje naar het vliegveld gebracht. De afstand was wel verder dan verwacht.

De terugweg was minder. Wij landen omstreeks 02:50 uur waarna ik ParkTime op de hoogte heb gebracht met een whatsapp berichtje. Bij de kofferbak gebeld met parktime aangezien ik geen reactie had ontvangen. Daar werd aangegeven dat we naar de ontmoetingsplaats moesten gaan en dat er dan busjes beschikbaar waren. Uiteindelijk bleek dat er twee busjes reden waar maximaal 8 passagiers per busje mee konden. Er stonden in totaal ongeveer 30 man te wachten om met het busje mee te gaan. In combinatie met de afstand die de busjes moesten afleggen was dit veel te weinig en moesten we lang wachten. Uiteindelijk ben ik alleen met het busje meegereden om de auto te halen en vervolgens mijn gezin op te pikken. Bij parktime stond de auto netjes klaar en kon ik zo vertrekken.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 30 oktober 2022.


Top geregeld

10

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 27 oktober 2022.


Goede ontvangst, snel afgewikkeld en met de shuttle weggebracht . Ook het ophalen ging lekker snel en binnen een half uurtje waren we onderweg naar huis.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 20 oktober 2022.


Snel en probleemloos

8

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 03 oktober 2022.


Okay

10

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 02 oktober 2022.


Top geregeld en super hulp

10

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 27 september 2022.


Alles naar wens

10

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 22 september 2022.


Leuk personeel snelle shuttle naar het vliegveld, gunstige prijzen.
Er werd € 10,- Luchthavenbelasting gevraagd bij aankomst deze heb ik contant voldaan. Later zag ik in de papieren dat deze was inbegrepen in de totaalprijs. Bij terugkomst heb ik dit gemeld. De bedrijfsleidster begreep niet hoe dit had kunnen gebeuren en ik kreeg zonder blikken of blozen m'n € 10,- terug.

10

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 21 september 2022.


Ben zeer tevreden met de geboden faciliteit.

Contact met de medewerker was zeer goed wij waren iets aan de late kant wij werden opgebeld hoelaat wij daar zullen aankomen ivm de goede aansluiting met de shuttle service.

ik zal zeker de volgende keer bij parktime boeken gezien zij ook aan de klant denken en netjes op je wachten en niet doorrijden omdat je telaat ben.

10

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 20 september 2022.


Super!

10

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 18 september 2022.


Heel vriendelijk personeel. Iets te lang wachten bij terugkomst.

10

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 14 september 2022.


Top

10

Heeft geparkeerd in augustus 2022. Beoordeling geschreven op 23 augustus 2022.


Makkelijk te vinden goede communicatie onderling bij ophalen staat auto vooraan.

Mogelijk in toekomst afzetten bij de gewenste terminal. In dit geval was het terminal 1 die het verste weg ligt en dus een heel wandeling met bagage !!

Over Park Time

Met Park Time kiest u voor een betrouwbare parkeeraanbieder in Keulen met 600 parkeerplaatsen. Het personeel is elke dag en nacht voor u beschikbaar en de shuttle service zal ook volgens uw behoeften verlopen. U kunt zich dus verheugen op een ontspannen start van uw vakantie.

Shuttle-Service

Uw auto wordt voor u geparkeerd bij Park Time. Om het parkeerterrein efficiënt te gebruiken, moet u daar uw autosleutels inleveren. Uw auto wordt niet buiten de parkeerplaats gereden, maar wordt alleen verplaatst als u van parkeerplaats moet wisselen. De pendelbus brengt u naar de luchthaven en haalt u op uw terugreis weer op.

Park Time biedt u een veilige parkeerplaats, omdat het parkeerterrein is uitgerust met videocamera's en het gebied volledig omheind is. Er is ook 24 uur per dag en 7 dagen per week personeel ter plaatse.

Houd er rekening mee dat u uw sleutel bij Parktime moet achterlaten.

Bij de overhandiging van het voertuig wordt een voertuigcontrole uitgevoerd. Dit betekent dat uw voertuig wordt gecontroleerd op eventuele schade die al is ontstaan, zodat misverstanden later kunnen worden voorkomen.

De luchthavenbelasting is inbegrepen in de parkeerprijs.

Park Time is eigenaar van twee shuttlebussen die naar de luchthaven rijden zoals de klant dat wenst. Let op: de boekingen en prijzen zijn voor een maximum van 3 personen. Indien het aantal personen wordt overschreden, is ter plaatse een toeslag van 5,00€ per persoon verschuldigd. Maximaal één stuk handbagage en één koffer per persoon zijn bij de prijs inbegrepen. Voor extra bagagestukken wordt een toeslag per stuk berekend.

Het park is gedeeltelijk geasfalteerd en gedeeltelijk voorzien van grind. Er is een toilet op het terrein. Het is ook mogelijk om een kinderzitje te reserveren, zodat uw kleintjes ook veilig kunnen reizen. Er zijn ook toegankelijke parkeerplaatsen voor invaliden bij Park Time.

Maximaal één stuk handbagage en één koffer per persoon zijn bij de prijs inbegrepen. Voor extra bagagestukken wordt een toeslag per stuk berekend. Het is niet mogelijk om volumineuze bagage mee te nemen.

Let op de maximale lengte van 4,00 meter en de maximale breedte van 2,20 meter van het parkeerterrein. Als uw voertuig langer is dan de maximale lengte, moet u twee parkeerplaatsen reserveren.

De luchthavenbelasting is inbegrepen in de parkeerprijs.

Houd er rekening mee dat u uw sleutel bij Parktime moet achterlaten.

Aankomst

Op de dag van uw reis rijdt u naar het terrein van Park Time. Het exacte adres vindt u hierboven. Bel alstublieft 30 minuten voor uw aankomst bij de parkeerplaats met Park Time. Bovenstaand vindt u ook het telefoonnummer. Bij aankomst op de parkeerplaats wordt uw voertuig gedocumenteerd en overgenomen. U kunt dan uw bagage uitladen en in de shuttlebus stappen die u naar de luchthaven van Keulen brengt.

Terugkomst

Bel Park Time zodra u uw bagage heeft opgehaald de bagageband bij terugkomst op de luchthaven. Als uw vlucht vertraging heeft, gelieve Park Time telefonisch te informeren. Ga dan naar het ophaalpunt van bus terminal bij aankomst Terminal 2 D. De pendelbus zal daar op u wachten en u terugbrengen naar uw voertuig.

Als u een of meer dagen eerder of later dan gepland terugkeert van uw reis, bel dan direct met Park Time. Anders kunnen er kosten in rekening worden gebracht, omdat de parkeeraanbieder in dit geval niet optimaal kan plannen.

Let op: de boekingen en prijzen zijn voor een maximum van 3 personen. Indien het aantal personen wordt overschreden, is ter plaatse een toeslag van 5,00€ per persoon verschuldigd.

Maximaal één stuk handbagage en één koffer per persoon zijn bij de prijs inbegrepen. Voor extra bagagestukken wordt een toeslag per stuk berekend. Het is niet mogelijk om volumineuze bagage mee te nemen.

Adres

Poll Vingster Strasse 124, 51105, Köln