Met Park Time kiest u voor een veilige parkeeraanbieder die u een betrouwbare pendeldienst naar Keulen/Bonn Airport aanbiedt. Ook als u uw auto zonder dak parkeert, staat uw auto veilig geparkeerd dankzij de videocamera's en het hek. Daarnaast is het personeel te allen tijde beschikbaar, zodat u op een ontspannen manier uw vakantie kunt binnenvliegen.

De luchthaven rekent per inrit een luchthavenheffing van 3€ aan, deze dient u ter plaatse contant te betalen aan de parkeeraanbieder.

Houd er rekening mee dat u uw sleutel bij Parktime moet achterlaten.

Meer informatie

Adres

Poll Vingster Strasse 124, 51105, Köln
Parkeren Vliegveld Keulen

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Park Time

Beoordelingen Park Time

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

6,8
Op basis van 42 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in december 2021. Beoordeling geschreven op 22 december 2021.


Goede service

8

Heeft geparkeerd in november 2021. Beoordeling geschreven op 12 november 2021.


Teveel personen in de transfer bus

10

Heeft geparkeerd in oktober 2021. Beoordeling geschreven op 10 november 2021.


Ben een tevreden klant, alles liep netjes zoals mijn eerdere ervaringen bij parktime

10

Heeft geparkeerd in oktober 2021. Beoordeling geschreven op 30 oktober 2021.


Super gegaan

10

Heeft geparkeerd in oktober 2021. Beoordeling geschreven op 26 oktober 2021.


.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2021. Beoordeling geschreven op 24 oktober 2021.


Prima

10

Heeft geparkeerd in oktober 2021. Beoordeling geschreven op 15 oktober 2021.


Prima geregeld.
Enige nadeel is dat wanneer je met een Vivaro bus komt, en je het merk auto en kenteken doorgeeft, dat het systeem niet aangeeft dat er een toeslag op zit.
Daar kwamen we daar achter maar geweigerd tebetalen omdat het merk en kenteken duidelijk op de bevestiging stond.

Ze proberen je toch nog een kleine 20€ uit je zak te lichten. Dus check je bevestiging!
Verder was het prima parkeren.

8

Heeft geparkeerd in augustus 2021. Beoordeling geschreven op 01 september 2021.


Zeer tevreden over het heen en weer brengen naar het vliegveld

10

Heeft geparkeerd in juni 2021. Beoordeling geschreven op 31 juli 2021.


Alles was zeer goed, medewerksters waren zeer vriendelijk en behulpzaam, contact was zeer goed. Wij kwamen ‘s nachts aan en kregen te horen dat we hoogstwaarschijnlijk de NL grens niet over konden vanwege overstromingen. De medewerkster had een hotel gevonden. Andere medewerkster moest toch diezelfde route rijden en had ons eerst naar het hotel geleid alvorens ze de andere reizigers bij de AirPort dropte.
Sterke punten zijn vriendelijkheid en extra service.

Over Park Time

Met Park Time kiest u voor een betrouwbare parkeeraanbieder in Keulen met 600 parkeerplaatsen. Het personeel is elke dag en nacht voor u beschikbaar en de shuttle service zal ook volgens uw behoeften verlopen. U kunt zich dus verheugen op een ontspannen start van uw vakantie.

Shuttle-Service

Uw auto wordt voor u geparkeerd bij Park Time. Om het parkeerterrein efficiënt te gebruiken, moet u daar uw autosleutels inleveren. Uw auto wordt niet buiten de parkeerplaats gereden, maar wordt alleen verplaatst als u van parkeerplaats moet wisselen. De pendelbus brengt u naar de luchthaven en haalt u op uw terugreis weer op.

De luchthaven rekent per inrit een luchthavenheffing van 3€ aan, deze dient u ter plaatse contant te betalen aan de parkeeraanbieder.

Park Time biedt u een veilige parkeerplaats, omdat het parkeerterrein is uitgerust met videocamera's en het gebied volledig omheind is. Er is ook 24 uur per dag en 7 dagen per week personeel ter plaatse.

Houd er rekening mee dat u uw sleutel bij Parktime moet achterlaten.

Bij de overhandiging van het voertuig wordt een voertuigcontrole uitgevoerd. Dit betekent dat uw voertuig wordt gecontroleerd op eventuele schade die al is ontstaan, zodat misverstanden later kunnen worden voorkomen.

Park Time is eigenaar van twee shuttlebussen die naar de luchthaven rijden zoals de klant dat wenst. Reserveringen en prijzen zijn echter geldig voor maximaal 4 personen. Bij overschrijding van het aantal personen wordt een toeslag van 6,00 € per persoon ter plaatse contant in rekening gebracht.

Het park is gedeeltelijk geasfalteerd en gedeeltelijk voorzien van grind. Er is een toilet op het terrein. Het is ook mogelijk om een kinderzitje te reserveren, zodat uw kleintjes ook veilig kunnen reizen. Er zijn ook toegankelijke parkeerplaatsen voor invaliden bij Park Time.

De luchthaven rekent per inrit een luchthavenheffing van 3€ aan, deze dient u ter plaatse contant te betalen aan de parkeeraanbieder.

Let op de maximale lengte van 4,00 meter en de maximale breedte van 2,20 meter van het parkeerterrein. Als uw voertuig langer is dan de maximale lengte, moet u twee parkeerplaatsen reserveren.

Hoe werkt Shuttle-Parking?

Aankomst

Op de dag van uw reis rijdt u direct naar het terrein van Park Time. U wordt verzocht 30 minuten voor uw aankomst naar Park Time te bellen. U ontvangt het exacte adres en telefoonnummer in uw reserveringsbevestiging. Eenmaal daar, zal uw auto worden gedocumenteerd en overgenomen. Nadat de sleutels zijn overhandigd, wordt u met de pendelbus naar de luchthaven gebracht, waar u alleen nog maar hoeft uit te stappen en in te checken voor uw vlucht.

Let op: boekingen en prijzen zijn geldig voor maximaal 4 personen. Bij overschrijding van het aantal personen wordt een toeslag van 6,00€ per persoon ter plaatse in contanten in rekening gebracht.

De luchthaven rekent per inrit een luchthavenheffing van 3€ aan, deze dient u ter plaatse contant te betalen aan de parkeeraanbieder.

Terugkomst

Als u terug in Keulen aankomt, neem dan opnieuw contact op met Park Time wanneer u uw koffers heeft opgehaald bij de bagageband. Vervolgens gaat u door naar de opstapplaats op vertrekniveau Terminal 1 C, waar u wordt opgehaald door de pendelbus van Park Time. Vervolgens wordt u naar uw voertuig teruggebracht.

Let op: boekingen en prijzen zijn geldig voor maximaal 4 personen. Bij overschrijding van het aantal personen wordt een toeslag van 6,00€ per persoon ter plaatse contant in rekening gebracht.

Adres

Poll Vingster Strasse 124, 51105, Köln