Met Park Time kiest u voor een veilige parkeeraanbieder die u een betrouwbare pendeldienst naar Keulen/Bonn Airport aanbiedt. Ook als u uw auto zonder dak parkeert, staat uw auto veilig geparkeerd dankzij de videocamera's en het hek. Daarnaast is het personeel te allen tijde beschikbaar, zodat u op een ontspannen manier uw vakantie kunt binnenvliegen.

Meer informatie

Adres

Poll Vingster Strasse 124, 51105, Köln
Parkeren Vliegveld Keulen

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Park Time

Beoordelingen Park Time

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

6,4
Op basis van 14 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 14 november 2019.


Top!!

8

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 07 november 2019.


Was de eerste keer hier. Alles goed gegaan. Ligt wat mij betreft wat ver van het vluegveld maar had geen nadelen. Voor het zelfde geld heb ik al overdekt geparkeerd gehad. En dat je 5 euro extra moet betalen om op het vliegveld te komen vond ik niet ok. Hiervan stond niets op internet. Blijkbaar was de oorzaak een nieuwe regeling van de luchthaven. Kost zo even ruim 14% meer.

8

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 06 november 2019.


Ontvangst en shuffledienst perfect. Maar bij terugkomst een chaos bij terminal C1 waar allemaal reizigers staan te wachten om met shuttledienst mee. Totaal geen controle. Waarom dan geen service aan de hand van volgorde van binnenkonst telefonische melding van aankomst. Ontevreden en voordringende mensen nu. Geen respect. Iedereen doet maar wat.

8

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 06 november 2019.


Was goed ontvangen. Alleen terugreis was ons niet helemaal duidelijk waar we moesten staan op het vliegveld. Jammer dat er een actief ontmoedigingsbeleid wordt gevoerd door de vluchthaven om deze manier van parkeren te weren waardoor we genoodzaakt waren 5 euro extra te betalen.

2

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 28 oktober 2019.


Niet heel makkelijk te vinden. Aankomst was goed, konden vrij snel met de shuttle naar het vliegveld. Afstand tot vliegveld is prima.

Bij terugkomst gebeld op het moment dat we de op de bagage aan het wachten waren. Toegezegd dat er binnen 20 minuten een busje zou staan. We hebben deze bus blijkbaar gemist ze zouden ons ophalen, ze wisten wie ze ophaalden. We hebben hierdoor een uur moeten wachten op het vliegveld. Erg teleurstellend. Bij aankomst op de parkeerplaats stond de auto al klaar. Dat was goed.

Parkos heeft gereageerd op deze beoordeling
Beste Jeffrey Brinkman,

Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat u de bus heeft gemist bij terugkomst, wij zullen contact opnemen met de parking om te vragen hoe wij het shuttle vervoer duidelijker kunnen maken voor de klanten en dit in de toekomst kunnen voorkomen.

Vriendelijke groet,

Team Parkos
6

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 22 oktober 2019.


Alles was top. Alleen lange rijen. En moesten heel lang wachten op vliegveld voor dat we opgehaald werden. Als je naar huis gaat is dit niks.

8

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 07 oktober 2019.


Vriendelijke mensen en parkeren voor een nette prijs

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 01 oktober 2019.


Alles sehr schnell sehr gut geregelt.

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 20 september 2019.


Excellent service!!

Over Park Time

Met Park Time kiest u voor een betrouwbare parkeeraanbieder in Keulen met 600 parkeerplaatsen. Het personeel is elke dag en nacht voor u beschikbaar en de shuttle service zal ook volgens uw behoeften verlopen. U kunt zich dus verheugen op een ontspannen start van uw vakantie.

Shuttle-Service

Uw auto wordt voor u geparkeerd bij Park Time. Om het parkeerterrein efficiënt te gebruiken, moet u daar uw autosleutels inleveren. Uw auto wordt niet buiten de parkeerplaats gereden, maar wordt alleen verplaatst als u van parkeerplaats moet wisselen. De pendelbus brengt u naar de luchthaven en haalt u op uw terugreis weer op.

Park Time biedt u een veilige parkeerplaats, omdat het parkeerterrein is uitgerust met videocamera's en het gebied volledig omheind is. Er is ook 24 uur per dag en 7 dagen per week personeel ter plaatse. Bij Park Time moet u uw autosleutels inleveren, maar u kunt er zeker van zijn dat uw sleutels veilig worden bewaard in een kluis op het kantoor.

Bij de overhandiging van het voertuig wordt een voertuigcontrole uitgevoerd. Dit betekent dat uw voertuig wordt gecontroleerd op eventuele schade die al is ontstaan, zodat misverstanden later kunnen worden voorkomen.

Park Time is eigenaar van twee shuttlebussen die naar de luchthaven rijden zoals de klant dat wenst. Reserveringen en prijzen zijn echter geldig voor maximaal 4 personen. Bij overschrijding van het aantal personen wordt een toeslag van 6,00 € per persoon ter plaatse contant in rekening gebracht.

Het park is gedeeltelijk geasfalteerd en gedeeltelijk voorzien van grind. Er is een toilet op het terrein. Het is ook mogelijk om een kinderzitje te reserveren, zodat uw kleintjes ook veilig kunnen reizen. Er zijn ook toegankelijke parkeerplaatsen voor invaliden bij Park Time.

Let op de maximale lengte van 4,00 meter en de maximale breedte van 2,20 meter van het parkeerterrein. Als uw voertuig langer is dan de maximale lengte, moet u twee parkeerplaatsen reserveren.

Hoe werkt Shuttle-Parking?

Aankomst

Op de dag van uw reis rijdt u direct naar het terrein van Park Time. U wordt verzocht 30 minuten voor uw aankomst naar Park Time te bellen. U ontvangt het exacte adres en telefoonnummer in uw reserveringsbevestiging. Eenmaal daar, zal uw auto worden gedocumenteerd en overgenomen. Nadat de sleutels zijn overhandigd, wordt u met de pendelbus naar de luchthaven gebracht, waar u alleen nog maar hoeft uit te stappen en in te checken voor uw vlucht.

Let op: boekingen en prijzen zijn geldig voor maximaal 4 personen. Bij overschrijding van het aantal personen wordt een toeslag van 6,00€ per persoon ter plaatse in contanten in rekening gebracht.

Terugkomst

Als u terug in Keulen aankomt, neem dan opnieuw contact op met Park Time wanneer u uw koffers heeft opgehaald bij de bagageband. Vervolgens gaat u door naar de opstapplaats op vertrekniveau Terminal 1 C, waar u wordt opgehaald door de pendelbus van Park Time. Vervolgens wordt u naar uw voertuig teruggebracht.

Let op: boekingen en prijzen zijn geldig voor maximaal 4 personen. Bij overschrijding van het aantal personen wordt een toeslag van 6,00€ per persoon ter plaatse contant in rekening gebracht.

Adres

Poll Vingster Strasse 124, 51105, Köln

Help