Met Park Time kiest u voor een veilige parkeeraanbieder die u een betrouwbare pendeldienst naar Keulen/Bonn Airport aanbiedt. Ook als u uw auto zonder dak parkeert, staat uw auto veilig geparkeerd dankzij de videocamera's en het hek. Daarnaast is het personeel te allen tijde beschikbaar, zodat u op een ontspannen manier uw vakantie kunt binnenvliegen.

Houd er rekening mee dat u uw sleutel bij Parktime moet achterlaten.

Meer informatie

Adres

Poll Vingster Strasse 124, 51105, Köln
Parkeren Vliegveld Keulen

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Park Time

Park Time beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
40%

Faciliteiten

Toiletten
Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
× Elektrisch oplaadpunt
× Wachtruimte
60%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× Valet service

Beoordelingen Park Time

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

7,6
Op basis van 71 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in juli 2022. Beoordeling geschreven op 02 augustus 2022.


Vriendelijke vrouw, stond ons al op te wachten bij de vluchthaven

10

Heeft geparkeerd in juli 2022. Beoordeling geschreven op 01 augustus 2022.


Via Parkos alles goed geregeld. Medewerkers parkeerplaats op de terugweg niet heel vriendelijk. Gelukkig geen lange wachttijd.

10

Heeft geparkeerd in juli 2022. Beoordeling geschreven op 27 juli 2022.


Wij kwamen midden in de nacht aan op een vrachtwagen terrein. Dit klopt dus wel rechts aanhouden en dan achterin. Eerst had ik een beetje een onderbuik gevoel. Maar vriendelijk ontvangen en werd gewezen waar ik onze auto mocht parkeren. Wij konden meteen mee in de bus naar het vliegveld visitekaartje meegekregen met het telefoonnummer voor als wij terug waren konden bellen. Om ons op te halen. Dit gedaan ongeveer 20 minuten gewacht en blij verrast stond onze auto klaar bij de parkeerplaats. Wij kregen onze sleutel terug en konden zo meteen vertrekken naar huis.

8

Heeft geparkeerd in juli 2022. Beoordeling geschreven op 22 juli 2022.


Vriendelijke geholpen. Mooie prijs voor een week parkeren. Vlot naar het vliegveld gebracht en gehaald. Ze hadden helaas mijn auto ingebouwd dus het duurde even voordat ik weg kon.
Misschien in het vervolg auto's alvast naar voren halen als de reizigers terugkomen.

10

Heeft geparkeerd in juli 2022. Beoordeling geschreven op 21 juli 2022.


Zeer goed. Auto werd naar vliegveld gebracht zodat we direct naar huis konden

8

Heeft geparkeerd in juli 2022. Beoordeling geschreven op 20 juli 2022.


Lastig te vinden. Uitstekende service.

8

Heeft geparkeerd in juni 2022. Beoordeling geschreven op 10 juli 2022.


Alleen de aanrijdwegwijzering het parkeerterrein is onduidelijk, maar met vlbellen krijgen we direct juiste info. Verder is alles netjes verlopen ook bij het ophalen en het oppikken van de auto. Zou het de volgende keer weer doen.

10

Heeft geparkeerd in juni 2022. Beoordeling geschreven op 27 juni 2022.


Verry good

10

Heeft geparkeerd in juni 2022. Beoordeling geschreven op 24 juni 2022.


Top geregeld!

10

Heeft geparkeerd in juni 2022. Beoordeling geschreven op 15 juni 2022.


Zeer goed en super vriendelijk.
Echt een aanrader !!

10

Heeft geparkeerd in juni 2022. Beoordeling geschreven op 14 juni 2022.


Allles was tiptop geregeld,..✅
Dames ga zo door....

10

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 09 juni 2022.


Goed en snel

10

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 02 juni 2022.


Goed service , aardige medewerkers

8

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 27 mei 2022.


We waren iets later dan afgesproken, dus moest busje al vertrekken, maar we werden goed geholpen. Het was spitstijd, dus duurde wachten iets langer.
Parkeren was eerst wat onoverzichtelijk, maar het verliep allemaal prima.
Vriendelijke medewerkers, goede prijs-kwaliteit verhouding.

10

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 23 mei 2022.


Goede service

Over Park Time

Met Park Time kiest u voor een betrouwbare parkeeraanbieder in Keulen met 600 parkeerplaatsen. Het personeel is elke dag en nacht voor u beschikbaar en de shuttle service zal ook volgens uw behoeften verlopen. U kunt zich dus verheugen op een ontspannen start van uw vakantie.

Shuttle-Service

Uw auto wordt voor u geparkeerd bij Park Time. Om het parkeerterrein efficiënt te gebruiken, moet u daar uw autosleutels inleveren. Uw auto wordt niet buiten de parkeerplaats gereden, maar wordt alleen verplaatst als u van parkeerplaats moet wisselen. De pendelbus brengt u naar de luchthaven en haalt u op uw terugreis weer op.

Park Time biedt u een veilige parkeerplaats, omdat het parkeerterrein is uitgerust met videocamera's en het gebied volledig omheind is. Er is ook 24 uur per dag en 7 dagen per week personeel ter plaatse.

Houd er rekening mee dat u uw sleutel bij Parktime moet achterlaten.

Bij de overhandiging van het voertuig wordt een voertuigcontrole uitgevoerd. Dit betekent dat uw voertuig wordt gecontroleerd op eventuele schade die al is ontstaan, zodat misverstanden later kunnen worden voorkomen.

De luchthavenbelasting is inbegrepen in de parkeerprijs.

Park Time is eigenaar van twee shuttlebussen die naar de luchthaven rijden zoals de klant dat wenst. Let op: de boekingen en prijzen zijn voor een maximum van 3 personen. Indien het aantal personen wordt overschreden, is ter plaatse een toeslag van 5,00€ per persoon verschuldigd. Maximaal één stuk handbagage en één koffer per persoon zijn bij de prijs inbegrepen. Voor extra bagagestukken wordt een toeslag per stuk berekend.

Het park is gedeeltelijk geasfalteerd en gedeeltelijk voorzien van grind. Er is een toilet op het terrein. Het is ook mogelijk om een kinderzitje te reserveren, zodat uw kleintjes ook veilig kunnen reizen. Er zijn ook toegankelijke parkeerplaatsen voor invaliden bij Park Time.

Maximaal één stuk handbagage en één koffer per persoon zijn bij de prijs inbegrepen. Voor extra bagagestukken wordt een toeslag per stuk berekend. Het is niet mogelijk om volumineuze bagage mee te nemen.

Let op de maximale lengte van 4,00 meter en de maximale breedte van 2,20 meter van het parkeerterrein. Als uw voertuig langer is dan de maximale lengte, moet u twee parkeerplaatsen reserveren.

De luchthavenbelasting is inbegrepen in de parkeerprijs.

Houd er rekening mee dat u uw sleutel bij Parktime moet achterlaten.

Aankomst

Op de dag van uw reis rijdt u naar het terrein van Park Time. Het exacte adres vindt u hierboven. Bel alstublieft 30 minuten voor uw aankomst bij de parkeerplaats met Park Time. Bovenstaand vindt u ook het telefoonnummer. Bij aankomst op de parkeerplaats wordt uw voertuig gedocumenteerd en overgenomen. U kunt dan uw bagage uitladen en in de shuttlebus stappen die u naar de luchthaven van Keulen brengt.

Terugkomst

Bel Park Time zodra u uw bagage heeft opgehaald de bagageband bij terugkomst op de luchthaven. Als uw vlucht vertraging heeft, gelieve Park Time telefonisch te informeren. Ga dan naar het ophaalpunt van bus terminal bij aankomst Terminal 2 D. De pendelbus zal daar op u wachten en u terugbrengen naar uw voertuig.

Als u een of meer dagen eerder of later dan gepland terugkeert van uw reis, bel dan direct met Park Time. Anders kunnen er kosten in rekening worden gebracht, omdat de parkeeraanbieder in dit geval niet optimaal kan plannen.

Let op: de boekingen en prijzen zijn voor een maximum van 3 personen. Indien het aantal personen wordt overschreden, is ter plaatse een toeslag van 5,00€ per persoon verschuldigd.

Maximaal één stuk handbagage en één koffer per persoon zijn bij de prijs inbegrepen. Voor extra bagagestukken wordt een toeslag per stuk berekend. Het is niet mogelijk om volumineuze bagage mee te nemen.

Adres

Poll Vingster Strasse 124, 51105, Köln