Idealparken is een jong bedrijf met enthousiaste medewerkers die garant staan voor kwaliteit en service. Bij Idealparken kunt u kiezen uit een shuttle of een valetservice. Uw auto staat op een verhard en omheind terrein dat wordt bewaakt door middel van camera's.

Meer informatie

Adres

Am Senkelsgraben 26, 53842, Troisdorf
Parkeren Vliegveld Keulen

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid idealparken

idealparken beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

80%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Camera's
Omheining
Voertuig inspectie
× Verzekerde parkeerplek
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
40%

Locatie

Geen maximale doorrijhoogte
Verhard
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
× Gehandicapten parkeerplek
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Valet service
× 5min tot de terminal
× Locatie aangegeven

Beoordelingen idealparken

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

7,1
Op basis van 101 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in oktober 2020. Beoordeling geschreven op 21 oktober 2020.


Goede services, prima parkeerplek, heel dicht bij het vliegveld in Keulen, alleenmaar lof!

10

Heeft geparkeerd in oktober 2020. Beoordeling geschreven op 20 oktober 2020.


Top service

10

Heeft geparkeerd in september 2020. Beoordeling geschreven op 13 oktober 2020.


Prima

10

Heeft geparkeerd in september 2020. Beoordeling geschreven op 13 oktober 2020.


Super snel en duidelijk.

10

Heeft geparkeerd in september 2020. Beoordeling geschreven op 06 oktober 2020.


Alles goed geregeld volgende keer weer bij parkos

10

Heeft geparkeerd in september 2020. Beoordeling geschreven op 28 september 2020.


Zeer vriendelijk en vooral acuraat, komen afspraken correct na. Zeer aan te bevelen.
Ze beheersen hun vak als geen ander.
M. V. G. P. Geelen

10

Heeft geparkeerd in augustus 2020. Beoordeling geschreven op 07 september 2020.


Super service. I lost my car key on the return flight and they where understanding and helpful. Returned us to the airport and picked up us later again after i found my key!

10

Heeft geparkeerd in augustus 2020. Beoordeling geschreven op 26 augustus 2020.


Prima

8

Heeft geparkeerd in augustus 2020. Beoordeling geschreven op 26 augustus 2020.


Eerste keer gebruik van gemaakt en alles prima geregeld.
Zeer vriendelijke medewerkers die hun talen kennen.
Voor een volgende keer zeker weer gebruik van maken.

8

Heeft geparkeerd in augustus 2020. Beoordeling geschreven op 19 augustus 2020.


Goed, alleen de extra kosten voor het afwijken van de aankomst tijd was minder leuk.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2020. Beoordeling geschreven op 16 augustus 2020.


Geweldig. Snel en duidelijk. Op de AirPort auto afgegeven 5 uur ochtend en na 11 dagen netjes opgehaald beneden bij de bus terminale . Goede service prima

10

Heeft geparkeerd in augustus 2020. Beoordeling geschreven op 16 augustus 2020.


Goed geregeld en zeer goedkoop

8

Heeft geparkeerd in juli 2020. Beoordeling geschreven op 27 juli 2020.


Half uur voor aankomst werd ik gebeld of we er bijna waren. Eenmaal gearriveerd bij Idealparken vrij lang moeten wachten, omdat het busje net onderweg was naar het vliegveld. Op de terugweg was het busje er al binnen twee minuten, dit was goed. Dat er per rit €5,00 wordt gevraagd voor het vervoeren van een buggy vind ik erg armoedig, terwijl grote en zware koffers wel kosteloos worden vervoerd.

10

Heeft geparkeerd in juli 2020. Beoordeling geschreven op 17 juli 2020.


Goede service, en aardig personeel. Mooi op tijd.

10

Heeft geparkeerd in juli 2020. Beoordeling geschreven op 11 juli 2020.


Chauffeuse heeft me van te voren opgebeld om te checken of ik wel zou komen door de corona crisis kwamen veel mensen niet opdagen zonder dat te melden . Chauffeuse stond netjes te wachten op de afgesproken tijd, heeft ons meteen naar het vliegveld gebracht, en ook bij de terugreis was ze er binnen enkele minuten. Aardige chauffeuse, top geregeld.

Over idealparken

Het terrein van Idealparken is verhard en omheind, daarnaast wordt het terrein in de gaten gehouden door middel van camera's. Het terrein is gelegen in Keulen Troisdorf, dit is ongeveer 6 kilometer van het vliegveld Keulen-Bonn.

Shuttle parkeren
Als u kiest voor een shuttle service rijdt u op de dag van vertrek naar het parkeerterrein van Idealparken. Hier aangekomen meldt u zich bij de receptie en controleert u samen met een medewerker uw reservering en uw auto. Vervolgens kunt u uw auto zelf parkeren en uw sleutel meenemen. Een medewerker van de parking brengt u in een shuttlebus in 9 minuten naar het vliegveld. Houd rekening met meer tijd, omdat het acceptatieproces op verschillende tijdstippen kan variëren, afhankelijk van het seizoen en de klant. Bij terugkomst neemt u na ontvangst van uw bagage contact op met de parking. Een medewerker zal u daaropvolgend komen ophalen met een shuttlebus en brengt u terug naar het parkeerterrein.

Valet parkeren
Een valet service is een service die gericht is op gemak. Op de dag van vertrek rijdt u rechtstreeks naar het vliegveld waar een medewerker van Idealparken op u wacht. Bij aankomst controleert u gezamenlijk de reservering en de auto om onduidelijkheden over schade te voorkomen. Vervolgens rijdt een medewerker van de parking uw auto naar het parkeerterrein en kunt u gelijk inchecken. Bij terugkomst brengt een medewerker van de parking uw auto terug naar het vliegveld en kunt u uw reis naar huis direct hervatten.

Het terrein van Idealparken is volledig verhard, omheind en wordt bewaakt door middel van camera's. Daarnaast wordt het terrein, dag en nacht, ieder uur gecontroleerd door medewerkers van de parking. Bij afgifte van uw auto controleert u de auto samen met een medewerker van de parking om onduidelijkheid over eventuele schade te voorkomen. Als u kiest voor de valet service van Idealparken wordt uw autosleutel tijdens uw afwezigheid bewaard in een kluis.

Idealparken beschikt over een comfortabele shuttlebus voorzien van airconditioning. Het transfer van en naar het parkeerterrein is inbegrepen in de prijs, daarnaast helpen medewerkers van de parking u graag met het in- en uitladen van uw bagage. Komt u met meer dan 3 personen dan vraagt de parking een extra toeslag van 5 euro per persoon, deze kan ter plekke contant worden betaald. Er is een wachtruimte aanwezig op het parkeerterrein waar u de mogelijkheid heeft om gebruik te maken van het toilet. Daarnaast biedt de parking diverse waspakketten aan voor uw auto en kunt u kiezen voor een tankservice zodat u bij terugkomst een vol getankte auto heeft. Deze extra mogelijkheden kunt u bij boeken op het reserveringsformulier. Voertuigen met een maximale lengte van 4,50 meter en een breedte van 2,20 meter zijn toegestaan op het terrein. Als uw auto niet voldoet aan deze afmetingen dient u een extra toeslag te betalen bij aankomst. Elke klant mag maximaal met één koffer reizen. Dit is omdat er anders problemen kunnen ontstaan qua ruimte in de shuttlebus. Voor meerdere koffers hanteert de parkeeraanbieder een toeslag die contant ter plaatse betaald dient te worden.

Shuttle parkeren
Heenreis
Op de dag van vertrek rijdt u naar het terrein van Idealparken. Vanaf de A59 bent u in vier minuten bij het parkeerterrein van Idealparken. U neemt de afslag 36-Lind en volgt daarna de Frankfurter Straße / B8 voor ongeveer 1.3 kilometer. Wanneer u het bord met Lind / B8 ziet gaat u links en rijdt u de Belgische Allee op. Ga na 700 meter rechtsaf naar de Senkelsgraben, hier bevindt zich het terrein van de parking. 30 minuten voor aankomst belt u de parking om aan te geven dat u er bijna bent. Op deze manier kan de parking rekening houden met uw komst. Bij aankomst kunt u zich melden bij de receptie, deze kunt u vinden bij de ingang. Uw reservering wordt gecontroleerd, u parkeert uw auto zelf en u neemt uw autosleutels meen op reis.Een medewerker brengt u vervolgens met een zilveren 8-persoons shuttlebus naar het vliegveld. Let op: Komt u met meer dan 3 personen dan vraagt de parking een extra toeslag van 5 euro per persoon, deze kan ter plekke contant worden betaald.

Terugreis
Bij terugkomst op het vliegveld neemt u contact op met de parking nadat u uw bagage heeft ontvangen. Een medewerker van Idealparken komt u vervolgens ophalen op een vooraf afgesproken punt. U wordt met de shuttlebus naar uw auto gebracht en u kunt vervolgens uw reis naar huis voortzetten.

Valet parkeren
Heenreis
Op de dag van vertrek rijdt u naar het vliegveld van Keulen-Bonn, ongeveer een uur voordat u aankomt neemt u telefonisch contact op met Idealparken. Op een vooraf afgesproken punt op het vliegveld ontmoet u een medewerker van de parking, u kunt een medewerker herkennen aan een wit vest met het logo van de parking. Samen met de medewerker controleert u uw reservering en worden er foto's van uw auto gemaakt. Op deze manier ontstaan er geen misverstanden over eventuele bestaande schade. Terugreis
Bij terugkomst op het vliegveld neemt u contact op met de parking nadat u uw bagage heeft ontvangen. Een medewerker van Idealparken komt uw auto naar het vliegveld brengen op een vooraf afgesproken punt. Na een controle van uw auto kunt u uw reis naar huis vervolgen.

Adres

Am Senkelsgraben 26, 53842, Troisdorf

Help