Bij deze parkeeraanbieder is uw auto in goede handen! Parkeren bij deze aanbieder is niet alleen veilig en gemakkelijk maar ook heel cool! Dankzij de lage tarieven, handige diensten en tal van andere voordelen. Park Cool zorgt ervoor dat u uw vakantie op een ontspannen manier kunt beginnen.

. Meer informatie

Adres

Auf dem Streitacker 3, 51149, Köln
Parkeren Vliegveld Keulen

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Park Cool

Park Cool beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
40%

Faciliteiten

Wachtruimte
Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
× Elektrisch oplaadpunt
× Toiletten
60%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
40%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× <5min gelegen vanaf snelweg
× Valet service

Beoordelingen Park Cool

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

9,1
Op basis van 44 beoordelingen
8

Heeft geparkeerd in november 2022. Beoordeling geschreven op 14 november 2022.


Het parkeerterrein op zich was prima, het personeel was erg vriendelijk. Ik vond het persoonlijk niet zo prettig dat je ze moet bellen zodat iemand het hek open doet en vervolgens voor de shuttle dienst, en ik moest ineens mijn autosleutel inleveren terwijl op de website aangegeven werd dat dit niet hoefde. Ik heb het persoonlijk erg veel moeite mee en vindt dat erg onprettig. Mijn vlucht zou rond 22 uur aankomen maar had wat vertraging waardoor ik na middennacht aankwam en mocht daarom meteen 10 euro extra betalen voor een extra dag lees slechts een paar uren, dit vond ik erg onvriendelijk. Ik zal niet zo gauw weer gebruik maken van deze dienst.

10

Heeft geparkeerd in juli 2022. Beoordeling geschreven op 23 augustus 2022.


Was een beetje moeilijk te vinden stond in een woonwijk … maar een lieve man had ons geholpen . Eenmaal de plek berijkt … belde we aan om de poort open te maken ze waren er met 3 min om hem te openen .. hielpen mee de koffers uit de auto te halen …. Bij terugkomst belde ze al om te kijken ofdat we geland waren en waren ze er binnen 5 min .. alles verliep soepel en netjes

10

Heeft geparkeerd in augustus 2022. Beoordeling geschreven op 22 augustus 2022.


Midden in de stad.
Snelle service.
En goed beveiligd

10

Heeft geparkeerd in augustus 2022. Beoordeling geschreven op 19 augustus 2022.


Prima geregeld

10

Heeft geparkeerd in augustus 2022. Beoordeling geschreven op 18 augustus 2022.


Prima

10

Heeft geparkeerd in augustus 2022. Beoordeling geschreven op 16 augustus 2022.


Geparkeerd in Keulen. Contacten met medewerkers zowel per telefoon als met de chauffeur verliepen uitstekend.
Parkeerplek is op zeg 10 minuten rijden van de vertrekhal, dus prima. Als het zo voorkomt, zal ik zeker bij Parkos terugkeren.

8

Heeft geparkeerd in juli 2022. Beoordeling geschreven op 14 augustus 2022.


Eenmaal geland werden er opgejaagd door de chauffeur. Wij kwamen een uur later dan gepland door de douane en bagageafdeling. Aangekomen bij de shuttlebus, moest ik om een nog steeds onduidelijke reden €10,- bijbetalen.
Aparte gang van zaken. Ik dacht dat de volgorde was, dat wij zouden bellen als we op de afgesproken plaats waren. En niet andersom, en dat er speling was van 2uur.

Maar goed, de auto stond netjes klaar, en wij konden aan de terugreis beginnen.

10

Heeft geparkeerd in juli 2022. Beoordeling geschreven op 11 augustus 2022.


Dicht bij het vliegveld, gelegen aan de rand van de woonwijk , netjes met hekken omringde parkeerplaats. niet al te groot, vervoer van / naar de luchthaven is met een 9 persoons busje , waar de koffers achterin passen.

10

Heeft geparkeerd in juli 2022. Beoordeling geschreven op 13 juli 2022.


Prima op tijd. Auto stond klaar. Prima

10

Heeft geparkeerd in juli 2022. Beoordeling geschreven op 11 juli 2022.


Great job!!

8

Heeft geparkeerd in juni 2022. Beoordeling geschreven op 16 juni 2022.


Prima

10

Heeft geparkeerd in juni 2022. Beoordeling geschreven op 14 juni 2022.


Zeer vriendelijk en bijzonder goede service, ik vond het raar dat ik mijn autosleutel moest inleveren, maar na terug komst begreep ik waarom, er stonden heel veel auto’s, maar toen ik terug kwam stond mijn auto keurig klaar op een plek waar ik zo kon wegrijden, top geregeld, communicatie was super, het nummer bellen en je werd opgehaald.
Dit is een echte aanrader

8

Heeft geparkeerd in juni 2022. Beoordeling geschreven op 08 juni 2022.


Goed geregeld, makkelijk contact

8

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 02 juni 2022.


Goed

10

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 28 mei 2022.


Snel transport naar vliegveld, vriendelijke hulpvaardige chauffeur.
Bij terugkomst gebeld toen we op afgesproken plek waren, busje was eer binnen 9 minuten

Over Park Cool

De luchthavenbelasting is inbegrepen in de parkeerprijs.

Als je voor Park Cool kiest, kunt u er zeker van zijn dat de reis ontspannen begint. het vervelende zoeken naar een parkeerplaats is eindelijk ten einde.

Shuttle service De shuttlebus brengt u gratis en veilig van de parkeerplaats naar de luchthaven Keulen/Bonn Airport. De shuttle zet u af bij Terminal 1-C en haalt u daar natuurlijk weer op. De pendelbussen van Park Cool pendelen 24 uur per dag individueel op afroep. Dat wil zeggen dat u niet hoeft te wachten op de shuttlebus.

Let op: Bij grote voertuigen wordt 50% extra in rekening gebracht van de boekingsprijs. Tevens wordt er bij meer dan 4 personen per rit een toeslag gevraagd van 5 euro per extra persoon.

Het parkgedeelte van Park Cool is buiten en verhard. ook is het volledig omheind en er zijn in totaal 8 camera's die het terrein bewaken. Bovendien is er altijd personeel op het terrein Uw sleutels mag u op reis meenemen. Wanneer u uw voertuig overhandigd aan een medewerker van Park Cool, wordt een korte voertuigcontrole uitgevoerd. Ook worden er foto's van uw auto genomen. Dit is om later eventuele misverstanden te voorkomen.

Op de parkeerplaats van Park Cool is een wachtkamer met Wifi. Ook kunt u gebruikmaken van het toiletten en eventueel nog een kopje koffie, thee of water kunt drinken.

Met Park Cool heeft u de mogelijkheid om gratis kinderzitjes of verhogingskussens te reserveren, zodat zelfs de kleinste gasten veilig in de shuttlebus kunnen worden vervoert. U kunt dit eenvoudig aangeven in het reserveringsproces.

Er zijn geen beperkingen aan de hoogte of breedte van uw voertuig op het parkeerterrein. U kunt ook gratis minibusjes parkeren. Als u een camper wilt parkeren, is dit ook geen probleem, maar u betaalt wel een toeslag van 50% van uw parkeertarief. Bij grote voertuigen zoals een T5 of Vito wordt ook 50% extra in rekening gebracht van de boekingsprijs. Tevens wordt er bij meer dan 4 personen per rit een toeslag gevraagd van 5 euro per extra persoon.

Hoe werkt de shuttle service?

Aankomst
Bel Park Cool 10 minuten voor aankomst. U ontvangt het telefoonnummer in uw reserveringsbevestiging. Rijd naar Auf dem Streitacker 3 51149 Köln. Eenmaal daar aangekomen, ontvangt u een bevestiging van de aanvaarding van uw voertuig. Er volgt een voertuigcontrole waarbij foto's worden gemaakt. Vervolgens wordt uw bagage naar de shuttle gebracht. U wordt rechtstreeks naar de Terminal Vertrekterminal 1-C gereden.

Terugkeer
Nadat u in Keulen bent geland en uw bagage volledig in ontvangst heeft genomen, gaat u terug naar vertrekterminal 1-C. Eenmaal daar, bel dan Park Cool. De shuttle haalt u op en brengt je terug naar uw voertuig. Van daaruit kunt u direct doorreizen naar huis.

Adres

Auf dem Streitacker 3, 51149, Köln