Bij deze parkeeraanbieder is uw auto in goede handen! Parkeren bij deze aanbieder is niet alleen veilig en gemakkelijk maar ook heel cool! Dankzij de lage tarieven, handige diensten en tal van andere voordelen. Park Cool zorgt ervoor dat u uw vakantie op een ontspannen manier kunt beginnen.

. Meer informatie

Adres

Auf dem Streitacker 3, 51149, Köln
Parkeren Vliegveld Keulen

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Park Cool

Park Cool beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
40%

Faciliteiten

Wachtruimte
Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
× Elektrisch oplaadpunt
× Toiletten
60%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
40%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× <5min gelegen vanaf snelweg
× Valet service

Beoordelingen Park Cool

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

9,4
Op basis van 17 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in januari 2022. Beoordeling geschreven op 11 januari 2022.


Perfect service! Thanks

8

Heeft geparkeerd in november 2021. Beoordeling geschreven op 11 november 2021.


Zij hebben 6€ meer genoemen
Vind ik niet eerlijk

10

Heeft geparkeerd in november 2021. Beoordeling geschreven op 08 november 2021.


Nette vriendelijke mensen en optijd aangekomen, zeker een aanrader!

10

Heeft geparkeerd in oktober 2021. Beoordeling geschreven op 07 november 2021.


Dik in orde en zeer snel niet lang moeten wachten op de chauffeur.

8

Heeft geparkeerd in oktober 2021. Beoordeling geschreven op 01 november 2021.


Omdat we rond middernacht aankwamen wat moeilijker te vinden. Even gebeld en vriendelijk te woord gestaan zodat we snel voor de poort stonden. Binnen tien minuten waren we bij de terminal en duidelijke uitleg kregen over ophalen terugreis. Na terugkomst weer zelfde ritueel waarbij de vriendelijke chauffeur ons snel oppikte en terugbracht naar onze auto.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2021. Beoordeling geschreven op 31 oktober 2021.


Goede en snelle service.
Wel wat lastig te vinden.

10

Heeft geparkeerd in september 2021. Beoordeling geschreven op 05 oktober 2021.


Ontvangst was prettig en we werden snel naar het vliegveld gebracht. Ook bij terugkomst waren ze snel ter plekke om ins op te halen.

Over Park Cool

Als je voor Park Cool kiest, kunt u er zeker van zijn dat de reis ontspannen begint. het vervelende zoeken naar een parkeerplaats is eindelijk ten einde.

Shuttle service De shuttlebus brengt u gratis en veilig van de parkeerplaats naar de luchthaven Keulen/Bonn Airport. De shuttle zet u af bij Terminal 1-C en haalt u daar natuurlijk weer op. De pendelbussen van Park Cool pendelen 24 uur per dag individueel op afroep. Dat wil zeggen dat u niet hoeft te wachten op de shuttlebus.

Let op: Bij grote voertuigen wordt 50% extra in rekening gebracht van de boekingsprijs. Tevens wordt er bij meer dan 4 personen per rit een toeslag gevraagd van 5 euro per extra persoon.

Het parkgedeelte van Park Cool is buiten en verhard. ook is het volledig omheind en er zijn in totaal 8 camera's die het terrein bewaken. Bovendien is er altijd personeel op het terrein Uw sleutels mag u op reis meenemen. Wanneer u uw voertuig overhandigd aan een medewerker van Park Cool, wordt een korte voertuigcontrole uitgevoerd. Ook worden er foto's van uw auto genomen. Dit is om later eventuele misverstanden te voorkomen.

Op de parkeerplaats van Park Cool is een wachtkamer met Wifi. Ook kunt u gebruikmaken van het toiletten en eventueel nog een kopje koffie, thee of water kunt drinken.

Met Park Cool heeft u de mogelijkheid om gratis kinderzitjes of verhogingskussens te reserveren, zodat zelfs de kleinste gasten veilig in de shuttlebus kunnen worden vervoert. U kunt dit eenvoudig aangeven in het reserveringsproces.

Er zijn geen beperkingen aan de hoogte of breedte van uw voertuig op het parkeerterrein. U kunt ook gratis minibusjes parkeren. Als u een camper wilt parkeren, is dit ook geen probleem, maar u betaalt wel een toeslag van 50% van uw parkeertarief. Bij grote voertuigen zoals een T5 of Vito wordt ook 50% extra in rekening gebracht van de boekingsprijs. Tevens wordt er bij meer dan 4 personen per rit een toeslag gevraagd van 5 euro per extra persoon.

Hoe werkt de shuttle service?

Aankomst
Bel Park Cool 10 minuten voor aankomst. U ontvangt het telefoonnummer in uw reserveringsbevestiging. Rijd naar Auf dem Streitacker 3 51149 Köln. Eenmaal daar aangekomen, ontvangt u een bevestiging van de aanvaarding van uw voertuig. Er volgt een voertuigcontrole waarbij foto's worden gemaakt. Vervolgens wordt uw bagage naar de shuttle gebracht. U wordt rechtstreeks naar de Terminal Vertrekterminal 1-C gereden.

Terugkeer
Nadat u in Keulen bent geland en uw bagage volledig in ontvangst heeft genomen, gaat u terug naar vertrekterminal 1-C. Eenmaal daar, bel dan Park Cool. De shuttle haalt u op en brengt je terug naar uw voertuig. Van daaruit kunt u direct doorreizen naar huis.

Adres

Auf dem Streitacker 3, 51149, Köln