ColognePark is een onderneming die zich tot taak heeft gesteld de klanten een nieuw niveau van parkeren op Keulen Bonn Airport voor te stellen. Wat ColognePark onderscheidt van anderen is het vlotte verloop en de snelle ophaling van de klanten, zowel van de parking als van de luchthaven. Dit zorgt voor een stressvrij begin en einde van uw vakantie. De parkeerplaats ligt op 4 minuten van Keulen Bonn Airport. Het terrein is omheind, verlicht en beveiligd met moderne bewakingssystemen. ColognePark wil u met hun service veiligheid, exclusiviteit voor weinig geld bieden, zodat u stressvrij en zorgeloos van uw vakantie kunt genieten. Uw voertuig is in goede handen.

De luchthavenbelasting is inbegrepen in de parkeerprijs. Meer informatie

Adres

Bahnhofstr. 138,, 51143, Köln-Porz
Parkeren Vliegveld Keulen

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Colognepark

Over Colognepark

Met ColognePark kiest u voor een parkeergarage in de onmiddellijke nabijheid van de luchthaven Keulen/Bonn. Het personeel verwelkomt u 24 uur per dag, 7 dagen per week op de parkeerplaats, helpt u met het inladen van uw bagage en brengt u gratis naar Keulen Bonn Airport. U heeft de mogelijkheid om uw auto bij aankomst zelf te parkeren.

Shuttle-Service
De pendeldiensttransfer is bij deze aanbieder al in de prijs inbegrepen. Om ervoor te zorgen dat u op tijd bij de check-in aankomt, verzoeken wij u uw aankomsttijd op de parkeerplaats zo dicht mogelijk bij de geboekte tijd te laten liggen, omdat alleen op die manier kan worden gegarandeerd dat u voldoende tijd heeft voor de check-in en de veiligheidscontroles op de luchthaven. U neemt uw autosleutel mee op uw reis met deze aanbieder, mits u geen gebruik wenst te maken van extra diensten. U moet de parkeeraanbieder 30 minuten vóór aankomst op de parkeerplaats bellen. In geval van vertragingen, gelieve ons ook telefonisch te verwittigen. Nadat u geparkeerd hebt, helpt het personeel van ColognePark u met het inladen van uw bagage.

Opdat u zonder zorgen aan uw reis kunt beginnen, wordt uw auto gestald op het versterkte en goed beveiligde terrein, dat omheind is en bewaakt wordt door camera's. De gebouwen van de provider zijn 24 uur per dag bemand. Dankzij de ervaring van deze aanbieder en het professionele personeel en de chauffeurs, kunt u met een gerust hart aan uw reis beginnen.

Het beveiligde parkeerterrein van de provider ColognePark ligt op slechts enkele kilometers afstand van de luchthaven Keulen-Bonn.

Kinderzitjes kunnen gratis bij deze aanbieder worden gereserveerd, zodat uw kind veilig meerijdt tijdens de reis met de shuttle. Bovendien heeft hij ook babystoeltjes beschikbaar voor de ritjes. Gelieve de parkaanbieder voor uw aankomst te bellen om te laten weten dat u een kinderzitje nodig heeft. Het vriendelijke personeel zal u graag helpen met het in- en uitladen van uw bagage indien nodig. Bij deze parkaanbieder zijn 4 personen inbegrepen in de prijs van de pendeldienst. Een toeslag van € 5 is van toepassing voor elke extra persoon. Colognepark biedt ook car wash services: Buitenkant autowasbeurt incl. velgenreiniging, reiniging van het interieur van het voertuig & cockpitreiniging (sleutels moeten worden ingeleverd). Deze aanbieding is alleen geldig voor middenklasse auto's. Houdt u er rekening mee dat de aanbieder een toeslag van 50% van de boekingsprijs berekent voor te grote voertuigen, die u rechtstreeks aan de parkeeraanbieder ter plaatse dient te betalen. Onder extra grote voertuigen vallen bijvoorbeeld een T5 of Vito. Eén koffer en één stuk handbagage per persoon zijn inbegrepen. Voor elke extra koffer wordt € 5 in rekening gebracht. Grote bagagestukken moeten bij de reservering worden aangegeven en worden met €5 in rekening gebracht.

De gebouwen van de aanbieder zijn 24 uur per dag bemand.

De luchthavenbelasting is inbegrepen in de parkeerprijs.

Het ColognePark-terrein is gelegen aan de Bahnhofstraße 138, 51143 Keulen. Wij verzoeken u vriendelijk 30 minuten voor aankomst op onze parkeerplaats telefonisch contact met ons op te nemen om wachttijden tot een minimum te beperken. U vindt het telefoonnummer in uw bevestigingsmail. U herkent het parkeerterrein aan de ingang met het opschrift "KölnPark. U heeft de mogelijkheid om uw auto bij aankomst zelf te parkeren.

Als hulp bent u welkom om een route weer te geven met behulp van onze Routenplaner. Dit maakt het voor u gemakkelijker om de parkeeraanbieder te vinden als u niet over een navigatiesysteem beschikt.


Hoe pendelparkeren werkt?

Aankomst
Op de dag van aankomst verzoeken wij u vriendelijk 30 min. voor aankomst telefonisch contact met ons op te nemen om de wachttijden tot een minimum te beperken. U vindt het telefoonnummer in uw bevestigingsmail. Zodra u aankomt, krijgt u een parkeerplaats toegewezen door ons personeel en u bent welkom om uw autosleutels mee te nemen. Wij zullen u helpen uw bagage in de shuttle bus te laden. Bij deze parkeeraanbieder zijn 4 personen inbegrepen in de prijs van de pendeldienst. Voor elke extra persoon wordt een toeslag van 5€ gevraagd.

Rückreise
Wir bitten Sie bei der Rückreise nach Erhalt des Gepäcks sich zum Abholort Terminal 1C Abflug zu begeben. Angekommen am Abholort bitten wir Sie den Shuttle Bus Fahrer zu kontaktieren, um eine schnelle Abholung zu gewährleisten. Der Shuttle Bus fährt Sie zu Ihrem Fahrzeug und Sie können erholt nach Hause fahren.

Adres

Bahnhofstr. 138,, 51143, Köln-Porz