Parkeer uw auto, stap in het vliegtuig of op het schip en genieten van de reis - zo stellen vakantiegangers zich het begin van hun langverwachte reis voor. Met VOPI Parking is dit mogelijk, want u kunt uw voertuig veilig parkeren van 3:00 uur 's morgens tot 0:00 uur 's morgens en gebruik maken van de pendeldienst naar Hamburg Airport of de haven van Hamburg. U neemt uw sleutel mee op reis en uw voertuig verlaat het terrein niet tijdens uw afwezigheid.

Meer informatie

Adres

Gutenbergring 11, 22848, Norderstedt
Parkeren Vliegveld Hamburg

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid VOPI Park & Fly

VOPI Park & Fly beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

60%

Veiligheid

Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
× 24u p/d aanwezigheid
× Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Elektrisch oplaadpunt
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
40%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
× Verhard
80%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service
× 5min tot de terminal

Over VOPI Park & Fly

Met VOPI Parking heeft u de mogelijkheid om uw auto te parkeren op een beveiligde parkeerplaats in de directe omgeving van de luchthaven. De aanbieder van parkeergelegenheid biedt u dan een pendeldienst naar de luchthaven of naar de haven van Hamburg, bijvoorbeeld als u op een cruise gaat.

Shuttle parkeren

Op de dag van aankomst rijdt u naar het parkeerterrein van de aanbieder van de parkeergelegenheid, dat zich op 11 kilometer van de luchthaven van Hamburg bevindt. Hier kunt u uw auto op het omheinde en videobewaakte terrein parkeren en wordt u vervolgens met de witte shuttlebus naar uw terminal gebracht. Bij Parkos kunt u alleen een pendeldienst naar de luchthaven boeken. Als u een service naar de haven van Hamburg nodig heeft, neem dan contact op met VOPI Parken zodra u uw boeking heeft voltooid. Op uw terugreis neemt u weer contact op met VOPI Parken zodat de chauffeur u terug kan brengen naar uw voertuig.

Bij VOPI Parken Hamburg wordt uw voertuig op een deels geasfalteerde en deels grindparkeerplaats door een hek en videocamera's beschermd. De parkeerder heeft een aansprakelijkheidsverzekering. Desondanks parkeert u uw voertuig op eigen risico. Er wordt geen schadecontrole uitgevoerd. Als de aanbieder van de parkeergelegenheid zich realiseert dat een derde partij uw voertuig beschadigt, zal hij het incident opmerken. Bij VOPI Parken kunt u uw autosleutels meenemen, tenzij u gekozen heeft voor het elektronisch opladen van uw voertuig. Als u deze extra optie heeft gekozen, wordt uw sleutel veilig opgeslagen in een safe.

Een witte pendelbus brengt u naar uw gewenste vertrekterminal. Houd er rekening mee dat er tot 4 personen gratis gebruik kunnen maken van de pendelbus. Bij overschrijding van het aantal wordt eenmalig € 5,- per persoon in rekening gebracht. In het geval van omvangrijke bagage brengt de parkexploitant € 10,- extra in rekening, die ter plaatse contant moet worden betaald. VOPI Parken helpt u graag bij het in- en uitladen van uw bagage.

Het is mogelijk om uw voertuig elektronisch op te laden tijdens uw afwezigheid. U kunt deze optie toevoegen aan uw reservering. Houdt u er rekening mee dat u in dit geval uw sleutels moet afgeven, die voor u veilig in de kluis worden bewaard. VOPI Parken heeft ook een wachtkamer met gratis koffie, koude dranken en sanitaire voorzieningen.

Daarnaast beschikt VOPI Parken over een beperkt aantal grote parkeerplaatsen, die ook geschikt zijn voor mindervaliden en u de mogelijkheid bieden om eenvoudig uit te stappen. Als u uw auto daar wilt parkeren, kunt u deze extra optie (XXL-parkeerplaats) boeken voor uw eigen comfort.

U kunt de shuttle service naar de luchthaven boeken via Parkos. Mocht u echter een shuttle service naar de haven van Hamburg nodig hebben in verband met een cruise, neem dan direct na uw boeking contact op met VOPI Parken, zodat zij rekening kunnen houden met uw aanvraag.

Voertuigen die de breedte van 2,20 meter en de lengte van 4,50 meter niet overschrijden, kunnen geparkeerd worden bij VOPI Parking. Bij overschrijding van de lengte of breedte zal de aanbieder u een toeslag van € 15,- vragen, die ter plaatse contant betaald kan worden. Graag vragen wij u vooraf contact op te nemen met de beheerder van het park als u met een groter voertuig reist dan hierboven aangegeven.

Hoe werkt Shuttle parkeren?

Aankomst

Op de dag van aankomst bij VOPI Parken gaat u naar het terrein in Norderstedt. Vervolgens meldt u zich bij de receptie en laat u uw reserveringsbevestiging zien. U parkeert uw voertuig zelf en gaat vervolgens naar de ingang, waar een van de witte shuttlebussen op u wacht. Uw bagage wordt ingeladen en de medewerker brengt u naar de terminal, die op ongeveer 14 minuten afstand ligt. Vervolgens kunt u zich daar inchecken.

Terugkomst

Neem op uw terugreis tweemaal contact op met de chauffeur: onmiddellijk na de landing en opnieuw nadat u uw bagage heeft ontvangen. Dit geeft de chauffeur voldoende tijd om u op te halen bij Terminal 2 en u naar uw voertuig te brengen. Eenmaal op het terrein aangekomen, kunt u uw voertuig ophalen en uw reis vervolgen.

Adres

Gutenbergring 11, 22848, Norderstedt