Car Safe biedt u een veilige parkeerplaats voor uw voertuig en een uitstekende service die 24 uur per dag voor u klaarstaat. U kunt ook uw sleutel meenemen op uw reis in volledige ontspanning.

Meer informatie

Adres

Tangstedter Landstraße 65, 22415, Hamburg
Parkeren Vliegveld Hamburg

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Car Safe

Car Safe beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

60%

Beveiliging

24/7 Bewaking
Camera's
Omheind
× Verzekerde parkeerplaats
× Voertuigcontrole
60%

Service

Toiletten
Wachtruimte
Hulp bij bagage
× Autoreiniging
× Elektr. oplaadpunt
80%

Ort

Overdekte parkeerplaats
Parkeergarage
Verharde parkeerplaats
Parkeren voor gehandicapten
× Geen max. ingangshoogte
40%

Toegankelijkheid

24 uur per dag transfer
Locatie bewegwijzerd
× 5 minuten van de terminal
× 5 minuten van de snelweg
× Valet-Service

Over Car Safe

Als u eenmaal online een plaats heeft gereserveerd bij deze parkeeraanbieder, bent u verzekerd van 100% beschikbaarheid, zonder mitsen, maren of mitsen. Met een prijsgarantie en zonder extra kosten.

Boek uw parkeerplaats op Hamburg Airport vanuit het comfort van uw huis, kantoor of smartphone, en betaal gemakkelijk met PAYPAL, EC-kaart, automatische incasso, creditcard of bankoverschrijving.

Aankom comfortabel aan op Hamburg Airport en ontsnap aan de stress, of u nu op vakantie gaat of op zakenreis bent.

Shuttle service
Met de pendeldienst die hier wordt aangeboden, rijdt u op de dag van uw reis naar de ondergrondse parkeergarage Car Safe. Het exacte adres ontvangt u in de reserveringsbevestiging. Van daaruit wordt u met een pendelbus naar de luchthaven gebracht. De pendelbus haalt u ook op de dag van uw terugkeer op bij de luchthaven en brengt u terug naar uw voertuig in de ondergrondse parkeergarage.

Deze parkeeraanbieder biedt u totale veiligheid voor uw voertuig. De ondergrondse parkeergarage, beperkt en geasfalteerd. Bovendien zorgen videobewaking en regelmatige patrouilles voor nog meer veiligheid. Aangezien u uw sleutel op reis kunt meenemen, bent u er zeker van dat uw voertuig niet wordt verplaatst terwijl u weg bent. Zodat u ontspannen aan uw reis kunt beginnen.

Bij ons hoeft u uw sleutels niet in te leveren, zoals bij de meeste providers. U zult uw voertuig vinden waar u het geparkeerd heeft.

Onze samenwerkingspartner brengt u dag en nacht rechtstreeks naar de terminal op Hamburg Airport en weer terug naar de parkeergarage. U kunt ook op elk moment gratis een kinderzitje reserveren voor een veilige reis.

Daarnaast biedt deze parkeeraanbieder u parkeerplaatsen in XXL-formaat, die ervoor zorgen dat er niet zo snel iets met uw voertuig kan gebeuren.

Maximale afmetingen auto: Max. Hoogte: 1,80 m, Max. Breedte: 2,20 m, Max. Lengte: 5,50 m

Hoe werkt shuttle parkeren?

Aankomst
Let op: op dit moment kunnen slechts maximaal 4 personen in één voertuig worden vervoerd. Als er meer dan 4 personen met u meereizen, laat hen dan eerst uitstappen op de luchthaven.
Wanneer u de ondergrondse parkeergarage bereikt, neem dan telefonisch contact met ons op. Na dit telefoontje zal een van onze medewerkers de rolluikdeur voor u openen en een parkeerplaats toewijzen. Nadat u uw auto heeft geparkeerd, wordt u door onze eigen shuttle opgehaald en comfortabel naar de luchthaven van Hamburg gebracht. De transfer naar de luchthaven is gegarandeerd vanaf 3.00 uur, aangezien de luchthaven pas om 3.30 uur open gaat. De chauffeur zal u direct bij de gate van de luchthaven afzetten. De chauffeur zet u direct af bij de Airport Plaza, vanwaar het nog maar een paar meter is naar de check-in.

Terugreis
De terugreis is net zo aangenaam als de aankomst. U belt de pendeldienst nadat u uw bagage heeft ontvangen. De shuttlebus haalt u dan op van de luchthaven in de AIRPORT PLAZA-zone op het vertrekniveau en brengt u terug naar uw voertuig.

Adres

Tangstedter Landstraße 65, 22415, Hamburg