Bij Classic Parking kunt u uw auto veilig parkeren. Tussen 3:00 uur tot 0:00 uur kunt u gratis gebruik maken van de pendeldienst naar de luchthaven van Hamburg. U neemt uw sleutel mee op reis en uw voertuig verlaat het terrein niet tijdens uw afwezigheid.

Lees minder
 • Algemene informatie

  chevron

  Bij Classic Parking parkeert u uw auto op het beveiligde parkeerterrein in de directe omgeving van de luchthaven. De aanbieder van parkeergelegenheid biedt u een gratis shuttle service van en naar de luchthaven aan.

  . Shuttle parkeren

  Op de dag van aankomst rijdt u naar het parkeerterrein van de aanbieder van de parkeergelegenheid, dat zich op 6 minutes van de luchthaven van Hamburg bevindt. Nadat u uw auto heeft geparkeerd brengt de shuttlebus u naar de luchthaven van Hamburg. Als u terug keert neemt u contact op met Classic Parking zodat de shuttle u weer naar uw voertuig kan brengen.

  .
 • veiligheid

  chevron

  Bij Classic Parking Hamburg parkeert u uw auto op een deels geasfalteerde en deels grindparkeerplaats. Het parkeerterrein is voorzien van videobewaking en het terrein is afgeschermd met een hek. De parkeerder heeft een aansprakelijkheidsverzekering. Desondanks parkeert u uw voertuig op eigen risico. Er wordt geen schadecontrole uitgevoerd. Bij Classic Parking neemt u uw autosleutels mee als u niet gekozen heeft voor het elektronisch opladen van uw voertuig. Als u deze extra optie heeft gekozen, wordt uw sleutel veilig opgeslagen in een kluis.

 • faciliteiten

  chevron

  Een witte pendelbus brengt u naar uw gewenste vertrekterminal. Houd er rekening mee dat de pendelbus tot 4 personen gratis gebruik kan maken van de pendelbus. Bij overschrijding van het aantal wordt eenmalig € 5,- per persoon in rekening gebracht. In het geval van volumineuze bagage brengt de parkexploitant € 10,- extra in rekening, die ter plaatse contant moet worden betaald. Classic Parking helpt u graag bij het in- en uitladen van uw bagage.

  Het is mogelijk om uw voertuig elektronisch op te laden tijdens uw afwezigheid. U kunt deze optie toevoegen aan uw reservering. Houdt u er rekening mee dat u in dit geval uw sleutels moet achterlaten. Classic Parking heeft ook een wachtruimte met gratis koffie en koude dranken en sanitaire voorzieningen.

  Daarnaast beschikt Classic Parking over een beperkt aantal grote ontvangstruimtes, die ook geschikt zijn voor gehandicapten en u de mogelijkheid bieden om veilig uit te stappen. Als u uw auto daar wilt parkeren, kunt u deze extra optie (XXL-parkeerplaats) boeken voor uw eigen comfort.

  Voertuigen die niet breder zijn dan 2,20 meter en een lengte van 4,50 meter kunnen worden geparkeerd op Classic Parking. Bij overschrijding van de lengte of breedte vraagt de aanbieder u een toeslag van € 15,-, die ter plaatse contant betaald kan worden. Graag vragen wij u vooraf contact op te nemen met de beheerder van het park als u met een groter voertuig reist dan hierboven aangegeven.

  .
 • bereikbaarheid

  chevron

  Houd er rekening mee dat je op tijd op het park moet zijn voor je geboekte tijd. Als u te laat aankomt, verliest u uw recht op een parkeerplaats.

  Bel alstublieft 30 minuten voor aankomst naar Classic Parking om uw aankomst te bevestigen. Een medewerker wacht u dan op bij de parkeerplaats.

  Hoe werkt shuttleparkeren?

  Aankomst

  U rijdt met uw auto naar de Classic Parking-garage (tip: u kunt aan de rechterkant even stoppen bij de arcade met de rode vlag en Classic Parking bellen) en parkeert u op een van de parkeerplaatsen. U bent van harte welkom om uw sleutel in de kluis te bewaren als u dat wilt (maar u hoeft de sleutel niet in te leveren). U kunt uw reis direct voortzetten met de shuttletransfer naar de luchthaven. De twee bestaande bussen doen er ongeveer 8 minuten over naar de luchthaven en rijden regelmatig.

  Retour

  Neem op uw terugreis, nadat u bent geland en uw bagage heeft opgehaald, contact op met de servicehotline Classic Parking. Loop dan naar het vertrekniveau waar de shuttlebus op je wacht.

  Mocht u onverhoopt uw ​​reis met één of meerdere dagen moeten verlengen of verkorten, dan kunt u dit direct melden bij Classic Parking. Komt u later terug, dan kunt u de extra parkeerkosten voor de extra dagen contant betalen aan het einde van uw reis.

 • Locatie

  chevron
Datum van
za. 16-12-2023
Datum tot
za. 23-12-2023

Over Classic Parking

  Beoordelingen en recensies
  Susanne Henk
  full star
  10
  Geparkeerd van 20-10-2023 tot 30-10-2023
  Das Parken, der sehr nette Shuttle -Service, ...Lees meer
  Shuttle overdekt
  5 november 2023
  Barbara Albrecht
  full star
  10
  Geparkeerd van 24-10-2023 tot 31-10-2023
  Sehr freundlich. Alles hat ohne Probleme funk ...Lees meer
  Shuttle overdekt
  1 november 2023
  Thomas Felske
  full star
  10
  Geparkeerd van 15-10-2023 tot 25-10-2023
  Sehr guter und schneller, sowie unkompliziert ...Lees meer
  Shuttle overdekt
  26 oktober 2023
  Beschikbaarheid Classic Parking
  16 december 2023 naar 23 december 2023 Wijzig data

  Classic Parking beoordeling

  Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.

  De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

  • Veiligheid

   • Cameras
   • Omheining
   • Verzekerde parkeerplaats
  • Faciliteiten

   • Elektrisch oplaadpunt
   • Wachtruimte
   • Hulp met koffers
  • Locatie

   • Geen maximale Doorrijhoogte
   • Gehandicapten parkeerplek
  • Bereikbaarheid

   • <5min gelegen vanaf snelweg
   • locatie aangegeven