Bij Classic Parking kunt u uw auto veilig parkeren. Tussen 3:00 uur tot 0:00 uur kunt u gratis gebruik maken van de pendeldienst naar de luchthaven van Hamburg. U neemt uw sleutel mee op reis en uw voertuig verlaat het terrein niet tijdens uw afwezigheid.

Meer informatie

Adres

Langenhorner Chaussee 132, 22415, Hamburg
Parkeren Vliegveld Hamburg

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Classic Parking

Over Classic Parking

Bij Classic Parking parkeert u uw auto op het beveiligde parkeerterrein in de directe omgeving van de luchthaven. De aanbieder van parkeergelegenheid biedt u een gratis shuttle service van en naar de luchthaven aan.

. Shuttle parkeren

Op de dag van aankomst rijdt u naar het parkeerterrein van de aanbieder van de parkeergelegenheid, dat zich op 6 minutes van de luchthaven van Hamburg bevindt. Nadat u uw auto heeft geparkeerd brengt de shuttlebus u naar de luchthaven van Hamburg. Als u terug keert neemt u contact op met Classic Parking zodat de shuttle u weer naar uw voertuig kan brengen.

.

Bij Classic Parking Hamburg parkeert u uw auto op een deels geasfalteerde en deels grindparkeerplaats. Het parkeerterrein is voorzien van videobewaking en het terrein is afgeschermd met een hek. De parkeerder heeft een aansprakelijkheidsverzekering. Desondanks parkeert u uw voertuig op eigen risico. Er wordt geen schadecontrole uitgevoerd. Bij Classic Parking neemt u uw autosleutels mee als u niet gekozen heeft voor het elektronisch opladen van uw voertuig. Als u deze extra optie heeft gekozen, wordt uw sleutel veilig opgeslagen in een kluis.

Een witte pendelbus brengt u naar uw gewenste vertrekterminal. Houd er rekening mee dat de pendelbus tot 4 personen gratis gebruik kan maken van de pendelbus. Bij overschrijding van het aantal wordt eenmalig € 5,- per persoon in rekening gebracht. In het geval van volumineuze bagage brengt de parkexploitant € 10,- extra in rekening, die ter plaatse contant moet worden betaald. Classic Parking helpt u graag bij het in- en uitladen van uw bagage.

Het is mogelijk om uw voertuig elektronisch op te laden tijdens uw afwezigheid. U kunt deze optie toevoegen aan uw reservering. Houdt u er rekening mee dat u in dit geval uw sleutels moet achterlaten. Classic Parking heeft ook een wachtruimte met gratis koffie en koude dranken en sanitaire voorzieningen.

Daarnaast beschikt Classic Parking over een beperkt aantal grote ontvangstruimtes, die ook geschikt zijn voor gehandicapten en u de mogelijkheid bieden om veilig uit te stappen. Als u uw auto daar wilt parkeren, kunt u deze extra optie (XXL-parkeerplaats) boeken voor uw eigen comfort.

Voertuigen die niet breder zijn dan 2,20 meter en een lengte van 4,50 meter kunnen worden geparkeerd op Classic Parking. Bij overschrijding van de lengte of breedte vraagt de aanbieder u een toeslag van € 15,-, die ter plaatse contant betaald kan worden. Graag vragen wij u vooraf contact op te nemen met de beheerder van het park als u met een groter voertuig reist dan hierboven aangegeven.

.

Classic Parking bevindt zich vlakbij de B4 en ligt 2 kilometer van de afrit van de A7.

Shuttle parkeren

Aankomst

Op de dag van aankomst op Classic Parking gaat u naar het terrein in Hamburg. Vervolgens meldt u zich bij de receptie en legt u uw reserveringsbevestiging voor. U parkeert uw voertuig zelfstandig en gaat naar de ingang, waar een van de witte shuttlebussen op u wacht. Uw bagage wordt geladen en de medewerker brengt u naar de terminal van uw keuze, die op ongeveer 14 minuten afstand ligt. U kunt dan inchecken.

Terugkeer

Neem op uw terugreis tweemaal contact op met de chauffeur: onmiddellijk na de landing en opnieuw nadat u uw bagage heeft ontvangen. Dit geeft de chauffeur voldoende tijd om u op te halen bij Terminal 2. Eenmaal op het terrein aangekomen, gaat u naar uw voertuig en vervolgt u uw reis.

Adres

Langenhorner Chaussee 132, 22415, Hamburg