Met Hansa Parking kiest u voor een betrouwbare aanbieder voor het parkeren van uw auto, waardoor u een ontspannen start van uw vakantie kan maken. Met de gratis pendeldienst, die u binnen 12 minuten naar de luchthaven van Hamburg brengt, is het vervelende zoeken naar een parkeerplaats eindelijk verleden tijd.

Meer informatie

Adres

Modering 5a, 22457, Hamburg
Parkeren Vliegveld Hamburg

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Hansa Parking

Hansa Parking beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

80%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
× Voertuig inspectie
20%

Faciliteiten

Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
× Elektrisch oplaadpunt
× Toiletten
× Wachtruimte
20%

Locatie

Verhard
× Binnen parkeren
× Geen maximale Doorrijhoogte
× Parkeergarage
× Gehandicapten parkeerplek
20%

Bereikbaarheid

Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× 24/7 transfer
× <5min gelegen vanaf snelweg
× Valet service

Over Hansa Parking

Hansa Parking biedt u een veilige en goedkope parkeermogelijkheid, waarmee u volledig ontspannen aan uw welverdiende vakantie kunt beginnen. De parkeerplaats is beveiligd en de gratis pendeldienst brengt u in een paar minuten rechtstreeks naar de luchthaven van Hamburg.

Pendeldienst

U rijdt naar het terrein van de parkeeraanbieder waar u uw check-in voltooit. Vervolgens brengt een medewerker u individueel naar de luchthaven van Hamburg. Daar wordt u na uw reis ook weer opgehaald en naar uw voertuig gebracht.

Met Hansa Parking bent u er zeker van dat uw voertuig in goede handen is. Het verharde terrein is omheind, wordt bewaakt door camera's en er is 24/7 een bewakingsdienst op het terrein aanwezig. U kunt uw sleutel meenemen op uw reis. Dit zorgt ervoor dat uw voertuig niet wordt verplaatst tijdens uw afwezigheid.

De gratis pendeldienst van Hansa Parking biedt u ook de mogelijkheid om kinderzitjes te reserveren. Op deze manier kunnen zelfs de jongste gasten op elk moment veilig reizen. Het personeel zal u ook graag helpen bij het in- en uitladen van uw bagage. Zij zijn aanwezig voor u van 15:30 tot 23:30 uur.

De maximale hoogte van het parkeerterrein is 2,00 meter. Let er op dat uw voertuig deze hoogte niet overschrijdt.

Shuttle-Parkeren

Reis erheen
.

Op de dag van uw reis rijdt u rechtstreeks naar de parkeerplaats van Hansa Parking. Bel 30 minuten voor uw aankomst met de parkeeraanbieder om uw aankomsttijd te bevestigen. Het adres en telefoonnummer vindt u hierboven. Bij aankomst op de parkeerplaats (ingang vanaf ModeCentrum), nadert u de middelste slagboom en trekt u een dagkaart (lever de dagkaart later in bij de shuttlelchauffeur, u ontvangt een uitrijkaart op de terugweg). Rijd dan de oprit op en sla rechtsaf de groene parkeergarage in. U kunt dan uw passagiers en bagage uitladen bij het shuttle station (parkeerdek 1). U rijdt dan naar parkeerdek 6 (bovendek). Daar aangekomen parkeert u uw auto en neemt u de lift (op parkeerdek 5) naar het shuttlestation. Als de shuttle chauffeur er nog niet is, bel dan nog een keer en laat het hem weten. Daar wacht u op de shuttlelbus in de liftruimte. Vanaf daar brengt de shuttlebus u gratis naar de luchthaven van Hamburg.

Wanneer u parkeert, houdt u dan rekening met andere auto's en parkeer uw voertuig niet buiten de aangegeven parkeervakken. Anders zal Hansa Parking u extra kosten in rekening moeten brengen voor de geblokkeerde parkeerplaatsen.

Terugkeer

Op de dag van uw terugreis Belt u Hansa Parking zodra u bij de bagageband staat. Na het ophalen van uw bagage gaat u naar het vertrekniveau (bovenste verdieping!) en daar naar Terminal 2. Daar aangekomen belt u de shuttlechauffeur weer en zegt u hem dat u nu klaar bent om opgehaald te worden. U wordt dan direct teruggebracht naar uw voertuig en kunt uw reis naar huis voortzetten.

Adres

Modering 5a, 22457, Hamburg