Met Hansa Parking kiest u voor een betrouwbare aanbieder voor het parkeren van uw auto, waardoor u een ontspannen start van uw vakantie kan maken. Met de gratis pendeldienst, die u binnen 12 minuten naar de luchthaven van Hamburg brengt, is het vervelende zoeken naar een parkeerplaats eindelijk verleden tijd.

Meer informatie

Adres

Modering 5a, 22457, Hamburg
Parkeren Vliegveld Hamburg

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Hansa Parking

Hansa Parking beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

80%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
× Voertuig inspectie
20%

Faciliteiten

Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
× Elektrisch oplaadpunt
× Toiletten
× Wachtruimte
20%

Locatie

Verhard
× Binnen parkeren
× Geen maximale Doorrijhoogte
× Parkeergarage
× Gehandicapten parkeerplek
20%

Bereikbaarheid

Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× 24/7 transfer
× <5min gelegen vanaf snelweg
× Valet service

Over Hansa Parking

Hansa Parking biedt u een veilige en goedkope parkeermogelijkheid, waarmee u volledig ontspannen aan uw welverdiende vakantie kunt beginnen. De parkeerplaats is beveiligd en de gratis pendeldienst brengt u in een paar minuten rechtstreeks naar de luchthaven van Hamburg.

Pendeldienst

U rijdt naar het terrein van de parkeeraanbieder waar u uw check-in voltooit. Vervolgens brengt een medewerker u individueel naar de luchthaven van Hamburg. Daar wordt u na uw reis ook weer opgehaald en naar uw voertuig gebracht.

Met Hansa Parking bent u er zeker van dat uw voertuig in goede handen is. Het verharde terrein is omheind, wordt bewaakt door camera's en er is 24/7 een bewakingsdienst op het terrein aanwezig. U kunt uw sleutel meenemen op uw reis. Dit zorgt ervoor dat uw voertuig niet wordt verplaatst tijdens uw afwezigheid.

De gratis pendeldienst van Hansa Parking biedt u ook de mogelijkheid om kinderzitjes te reserveren. Op deze manier kunnen zelfs de jongste gasten op elk moment veilig reizen. Het personeel zal u ook graag helpen bij het in- en uitladen van uw bagage. Zij zijn aanwezig voor u van 15:30 tot 23:30 uur.

De maximale hoogte van het parkeerterrein is 2,00 meter. Let er op dat uw voertuig deze hoogte niet overschrijdt.

Shuttle service

Aankomst
Op de dag van uw reis rijdt u direct naar het parkeerterrein van Hansa Parking. U meldt zich aan bij de poortwachter bij de slagboom, rijdt de oprit op en gaat dan rechtsaf de parkeergarage in. Vervolgens rijdt u het parkeerdek 6 (bovendek) op. Eenmaal daar, parkeert u uw auto en meldt u zich bij de chauffeur van de shuttle. Het telefoonnummer en adres worden in uw reserveringsbevestiging toegestuurd. Vervolgens neemt u de lift naar de shuttlehalte, die zich op parkeerniveau 1 bevindt. Vanaf daar brengt de pendelbus u gratis naar de luchthaven van Hamburg.

Terugkomst
Op de dag van uw terugreis belt u Hansa Parking zodra u bij de bagageband aanwezig bent. Nadat u uw bagage heeft opgehaald, gaat u naar het vertrekniveau (bovenste verdieping!) en vandaar naar Terminal 2. Eenmaal daar aangekomen, belt u de shuttlechauffeur opnieuw en vertelt u hem dat u nu klaar bent om opgehaald te worden. U wordt dan terug naar uw voertuig gebracht en kunt u uw reis naar huis voortzetten.

Adres

Modering 5a, 22457, Hamburg

Help