SaS Parking - Smart & Safe

SaS Parking - Smart & Safe is gevestigd in Hamburg en is een ervaren parkeeraanbieder. De gratis shuttle brengt u in 5 minuten naar Hamburg Airport. Het professionele team zal uw reis zo aangenaam mogelijk maken. Uw voertuig wordt 24 uur per dag bewaakt en staat op een verhard en omheind parkeerterrein. De aanbieder van parkeergelegenheid bevindt zich op slechts 6 kilometer van Hamburg Airport.

Meer informatie

Adres

Gutenbergring 49, 22848, Norderstedt
Parkeren Vliegveld Hamburg

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid SaS Parking - Smart & Safe

SaS Parking - Smart & Safe beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
50%

Faciliteiten

Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
× Toiletten
100%

Locatie

Binnen parkeren
Geen maximale Doorrijhoogte
Parkeergarage
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
80%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service
× 5min tot de terminal

Over SaS Parking - Smart & Safe

Bij SaS Parking - Smart & Safe wordt uw voertuig voor u geparkeerd op het beveiligde parkeerterrein. De shuttlebus brengt u naar de luchthaven van Hamburg en haalt u daar op bij aankomst. De verharde parkeerplaats is beveiligd met camera's en heeft een hek.

Shuttle parkeren

U neemt 15 minuten voor aankomst contact op met SaS Parking - Smart & Safe’s shuttle service om uw aankomst te bevestigen. Rijd dan naar het parkeergebied en een medewerker van de shuttle service zal de poort naar de beveiligde parkeerplaats voor u openen. Uw bagage wordt dan geladen en u wordt binnen ca. 5 minuten naar de luchthaven gebracht. Houd a.u.b. rekening met meer tijd, omdat de acceptatieprocedure kan variëren. Het voertuig parkeert SaS Parking - Smart & Safe voor u op het terrein van de Gutenbergring, terwijl u al met de persoonlijke shuttle taxi naar de luchthaven rijdt. Wanneer u landt, zal de taxi shuttle u ophalen en naar uw voertuig rijden zodat u uw reis kunt voortzetten.

Camera's, hekwerken en aanwezig personeel zorgen voor een ideale beveiliging. Uw voertuig zal het terrein niet verlaten tijdens uw afwezigheid.

Bij SaS Parking - Smart & Safe wordt u met een persoonlijke taxi shuttle naar uw gewenste vertrekterminal gebracht, die zich in Hamburg Terminal 1 of 2 bevindt. SaS Parking - Smart & Safe helpt u graag bij het in- en uitladen van uw bagage.

SaS Parking - Smart & Safe biedt u ook een gratis kinderzitje aan, dat u kunt reserveren op het moment van de reservering.

Voertuigen die niet breder zijn dan 2,20 meter en niet langer dan 4,50 meter kunnen geparkeerd worden bij SaS Parking - Smart & Safe. Bij overschrijding van de lengte of breedte zal de aanbieder u vragen een toeslag te betalen. Deze toeslag kan ter plaatse contant aan de parkeeraanbieder worden betaald. Wij verzoeken u vooraf contact op te nemen met de aanbieder van de parkeergelegenheid als u met een groter voertuig aankomt dan het hierboven vermelde voertuig.

De parkeerder beschikt over grote ontvangstruimtes, die ook geschikt zijn voor mindervaliden en u de mogelijkheid bieden om veilig uit te stappen.

SaS Parking - Smart & Safe ligt vlakbij de B432 en is gemakkelijk te bereiken vanaf de A7 snelweg in enkele minuten.

Shuttle parkeren

Aankomst

U neemt 15 minuten voor aankomst contact op met SaS Parking - Smart & Safe’s shuttle service om uw aankomst te bevestigen. Rijd dan naar het parkeergebied en een medewerker van de shuttle service zal de poort naar de beveiligde parkeerplaats voor u openen. U parkeert uw voertuig op de parkeerplaatsen en u wordt geholpen bij het inladen van uw bagage. De shuttle, die bij de ingang op u wacht en gemarkeerd is met het SaS Parking - Smart & Safe logo, brengt u vervolgens naar de luchthaven van Hamburg. Afhankelijk van de gewenste terminal wordt u door een medewerker afgezet op het vertrekniveau zodat u zich kunt inchecken.

Terugkeer

Neem op uw terugreis contact op met de parkeeraanbieder zodra u uw bagage heeft ontvangen. SaS Parking - Smart & Safe haalt u dan op bij Terminal „Airport Plaza“ boven op het vertrekniveau en brengt u naar uw voertuig.

Adres

Gutenbergring 49, 22848, Norderstedt