Routebeschrijving naar Hamburg Airport

Op deze pagina kunt u uw reis plannen naar Hamburg Airport. Tevens staan hier handige tips voor als u per auto door Duitsland rijdt.

Adresgegevens

Hamburg Airport


Hamburg
Duitsland

Verkeersinformatie:

Omdat de wegen en snelwegen in Duitsland in vakantieperiodes bijzonder druk zijn, ook in en rond Hamburg, hebben we hier een overzicht met nuttige tips en verkeersinformatie voor u samengesteld.

U kunt Hamburg Airport heel gemakkelijk met de auto bereiken, want het ligt direct aan de snelweg A7. De snelweg wordt momenteel verbreed, waardoor de files kunnen toenemen. Controleer de actuele verkeerssituatie op de A7 voordat u vertrekt. Onder normale omstandigheden kunt u echter de volgende reistijden verwachten:

Groningen -> Hamburg Airport; via A28 en A1 = 306 km; 3 u 20 min.
Emmen -> Hamburg Airport; via A1 = 281 km; 3 u 38 min.
Enschede -> Hamburg Airport; via A1 = 325 km; 3 u 34 min.
meer informatie...


Verdere informatie over Duitsland

Zelfs als u deze informatie al kent, is het belangrijk om nog eens naar deze informatie te kijken. Om deze reden willen wij u er nog op wijzen:


Veiligheidsvest

Sinds 2014 is iedere bestuurder in Duitsland verplicht een veiligheidsvest in zijn of haar voertuig mee te nemen. Bij pech of een ongeval moet u dit vest aantrekken voordat u de gevarendriehoek opzet.


Flitserwaarschuwingen

Technische apparaten die verkeerscontroles weergeven zijn in Duitsland in het algemeen verboden. Secundaire functies van bekende navigatiesystemen zoals TomTom of speciale apps voor uw telefoon zijn ook verboden. De secundaire functie van het navigatiesysteem moet in Duitsland worden uitgeschakeld.
meer informatie...

Wij staan voor je klaar

Onze experts staan voor je klaar met advies over parkeerplekken vergelijken en beantwoorden graag je vragen.

Neem contact met ons op