TRC Parkandfly

Hamburg Airport
full star
9,6 43 beoordelingen

​TRC Park & Fly is uw betrouwbare partner als u op zoek bent naar een veilige en ongecompliceerde oplossing. Wij bieden zowel particuliere als zakelijke reizigers onze parkeerplaatsen aan voor korte of langere periodes. Videobewaakte & goedkope parkeerplaatsen met de beste verbindingen naar Hamburg Airport Veiligheid is onze topprioriteit.

Lees minder
 • Algemene informatie

  chevron

  TRC Park & Fly is uw betrouwbare partner als u op zoek bent naar een veilige en ongecompliceerde oplossing. Wij bieden zowel particuliere als zakelijke reizigers onze parkeerplaatsen aan voor korte of langere periodes.

 • veiligheid

  chevron

  De parkeerplaatsen van het bedrijf zijn alleen toegankelijk voor werknemers van TRC en staan 24 uur per dag onder videobewaking.

 • faciliteiten

  chevron

  Belangrijke informatie:

 • 4 personen zijn inbegrepen in de pendelrit. Voor elke extra persoon geldt een toeslag. Tip: Je kunt je passagiers van tevoren op de luchthaven afzetten en alleen/met z'n tweeën naar de parkeerplaats rijden. De exploitant van de parkeerplaats brengt een toeslag in rekening voor grote bagage.
 • Als je vragen hebt over wijzigingen in je reservering in het weekend of 24 uur voor aanvang van je reis, raden we je aan contact op te nemen met de parkaanbieder. In geval van late terugkeer kan de toeslag contant worden betaald aan de parkaanbieder ter plaatse.
 • bereikbaarheid

  chevron

  Aankomst

  e rijdt met de auto naar het bovenstaande adres van TRC Parkandfly. Daar word je opgewacht door een getrainde medewerker van de parkeeraanbieder. De gratis, veilige en snelle transfer naar de terminal wordt verzorgd door de shuttlebus.

  Terugreis

  Neem op de terugreis contact op met de parkaanbieder: direct na de landing en nogmaals nadat je je bagage hebt ontvangen. Het telefoonnummer vind je hierboven. Dit geeft de parkeeraanbieder voldoende tijd om je op te halen bij Terminal 1 op de bovenste verdieping op het vertrekniveau en je naar je voertuig te brengen. Ga, eenmaal op de locatie, naar je voertuig en vervolg je reis.

 • Locatie

  chevron
 • Over TRC Parkandfly

   Beoordelingen en recensies
   Werner Leismann
   full star
   10
   Geparkeerd van 21-09-2023 tot 28-09-2023
   Sehr sehr gut
   Shuttle buiten
   29 september 2023
   Anonym
   full star
   10
   Geparkeerd van 24-09-2023 tot 27-09-2023
   Sehr gute Dienstleistung und freundliches Per ...Lees meer
   Shuttle buiten
   28 september 2023
   Jürgen Schmidt
   full star
   8
   Geparkeerd van 12-09-2023 tot 18-09-2023
   Schnell und zuverlässig.
   Shuttle buiten
   24 september 2023
   Beschikbaarheid TRC Parkandfly
   9 oktober 2023 naar 16 oktober 2023 Wijzig data

   TRC Parkandfly beoordeling

   Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.

   De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.