ParkFly24 is al meer dan 20 jaar een gerenommeerde parkeeraanbieder op Hamburg Airport. U parkeert uw auto zelf in een 24 uur per dag met video bewaakte XL-parkeergarage en houdt uw sleutel. De betrouwbare pendeldienst brengt u binnen ca. 6 minuten op een ontspannen manier naar de luchthaven en haalt u na uw reis ook weer op. Dit betekent dat u kunt reizen zonder het gedoe van het zoeken naar een parkeerplaats.

Meer informatie

Adres

An'n Slagboom 18, 22848, Norderstedt
Parkeren Vliegveld Hamburg

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid ParkFly24

ParkFly24 beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

60%

Veiligheid

Camera's
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
× 24u p/d aanwezigheid
× Voertuig inspectie
20%

Faciliteiten

Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
× Elektrisch oplaadpunt
× Toiletten
× Wachtruimte
60%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
20%

Bereikbaarheid

Locatie aangegeven
× 5m tot de terminal
× 24/7 transfer
× <5min gelegen vanaf snelweg
× Valet service

Over ParkFly24

Parkplatz Bij Parkfly24 heeft u de mogelijkheid om uw voertuig veilig te parkeren op een van de 150 XL parkeerplaatsen (ca. 30 cm breder dan vereist). Het gebied met videobewaking is volledig geplaveid, omheind en verlicht. Voertuigen mogen niet breder zijn dan 2,25 meter en niet langer dan 5 meter. lengte van 5 meter.

Shuttle-Service

ParkFly24 werkt nauw samen met een gevestigd taxibedrijf. U parkeert uw auto in een van de een van de gratis parkeerplaatsen en de pendeldienst haalt u direct bij uw auto op en brengt u naar uw naar uw vertrekhal en pikt u daar weer op. De pendeldienst is ontworpen voor een maximum van 4 ontworpen.

Het parkeerterrein van ParkFly24 is volledig omheind. Het gebied is strikt onder videobewaking en neemt de beelden tot 6 weken op. Bovendien zorgt de verlichting van het gebied meer veiligheid en een aangenamere parkeerervaring. U hoeft uw autosleutel niet af te geven, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw voertuig niet verplaatst wordt terwijl u weg bent. verplaatst. Uw voertuig is verzekerd op het terrein door publieke aansprakelijkheid.

De parkeerplaatsen bij ParkFly24.de hebben een extra breedte, die het in- en uitstappen vergemakkelijkt en uw auto beschermt. en beschermt uw auto. Een gratis stoelverhoger is beschikbaar in elk van de shuttle taxi's. beschikbaar. Voor kinderzitjes wordt een vergoeding van € 10,00 gevraagd. U moet ook deze dienst specificeren in uw reservering, zodat de pendeldienst hier rekening mee kan houden. De werknemers van ParkFly24.de of de shuttlechauffeurs helpen u graag bij het in- en uitladen van uw bagage. De De pendeldienst is op elk moment van de dag beschikbaar (24/7). Als u vragen heeft, kunt u contact opnemen met ParkFly24.de op +49 (0) 40 22 51 38.

U vindt ons in Norderstedt met directe toegang tot de B432 en de snelweg A7. De De luchthaven van Hamburg (HAM) ligt op 1 km afstand (hemelsbreed) en op slechts 6 minuten rijden. ParkFly24.de is tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op +49 (0) 40 22 51 38, de shuttleservice is continu beschikbaar (24/7).

Adres

An'n Slagboom 18, 22848, Norderstedt