SCD-Parking GmbH is een professionele parkeeraanbieder op de luchthaven van Hamburg.
U parkeert uw auto zelf in een 24 uur per dag met video bewaakte parkeergarage en houdt uw sleutel. De betrouwbare pendeldienst brengt u binnen ca. 7 minuten naar de luchthaven en haalt u na uw reis ook weer op. Dit betekent dat u kunt reizen zonder het gedoe van het zoeken naar een parkeerplaats.

Meer informatie

Adres

An'n Slagboom 41, 22848, Norderstedt
Parkeren Vliegveld Hamburg

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid SCD-Parking

SCD-Parking beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

60%

Veiligheid

Camera's
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
× 24u p/d aanwezigheid
× Voertuig inspectie
60%

Faciliteiten

Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
× Elektrisch oplaadpunt
60%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
20%

Bereikbaarheid

Locatie aangegeven
× 5m tot de terminal
× 24/7 transfer
× <5min gelegen vanaf snelweg
× Valet service

Over SCD-Parking

Parkeren Bij SCD-Parking heeft u de mogelijkheid om uw voertuig veilig te parkeren op één van de 200 parkeerplaatsen. Het gebied met videobewaking is volledig geplaveid, omheind en verlicht. Voertuigen mogen niet breder zijn dan 2,25 meter en niet langer dan 5 meter.

Shuttle-Service

Bij SCD-Parking.de parkeert u uw auto op een van de gratis parkeerplaatsen. De pendeldienst haalt u direct bij uw auto op en brengt u naar de vertrekterminal en haalt u daar weer op. De pendeldienst is bedoeld voor maximaal 4 personen.

Het parkeerterrein van SCD-Parking.de is volledig omheind. Het gebied wordt streng bewaakt met video en de beelden van de ca. 15 camera's worden tot 6 weken bewaard. Bovendien zorgt de verlichting van het gebied voor meer veiligheid en een aangenamere parkeerervaring. U hoeft uw autosleutel niet achter te laten, wat u gemoedsrust geeft dat uw voertuig niet verplaatst zal worden terwijl u weg bent. Uw voertuig is verzekerd op het terrein door publieke aansprakelijkheid.

De parkeerplaatsen bij SCD-Parking.de hebben een goede breedte, waardoor u gemakkelijker kunt in- en uitstappen en uw auto beter kunt beschermen. Een gratis stoelverhoger is beschikbaar in elk van de shuttle taxi's. Voor kinderzitjes wordt een vergoeding van € 10,00 gevraagd. U geeft deze service ook aan bij uw reservering, zodat de pendeldienst hier rekening mee kan houden. De medewerkers van SCD-Parking.de of de shuttle-chauffeurs helpen u graag bij het in- en uitladen van uw bagage. De pendeldienst is op elk moment van de dag beschikbaar (24/7).
Als u vragen heeft, kunt u contact opnemen met SCD-Parking.de op +49 (0) 40 22 51 38.

U vindt ons in Norderstedt met directe toegang tot de B432 en de snelweg A7. De luchthaven van Hamburg (HAM) ligt op slechts 1 km afstand (hemelsbreed) en op slechts 6 minuten rijden. SCD-Parking.de is tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op +49 (0)40 221006, de shuttledienst doorlopend (24/7) op +49 (0)40 30852020.

Adres

An'n Slagboom 41, 22848, Norderstedt