SCD-Parking is een parkeeraanbieder waar u uw voertuig veilig en betrouwbaar kunt parkeren tijdens uw reis. De aanwezigheid van beveiligingscamera's zorgen ervoor dat uw auto 24 uur per dag bewaakt wordt. U parkeert zelf de auto op het volledig geasfalteerde parkeerterrein en de sleutels van uw auto kunt u meenemen op reis. De shuttledienst brengt u in slechts zeven minuten naar de vertrekhal van het vliegveld.

Meer informatie

Adres

An'n Slagboom 41, 22848, Norderstedt
Parkeren Vliegveld Hamburg

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid SCD-Parking

SCD-Parking beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

60%

Veiligheid

Camera's
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
× 24u p/d aanwezigheid
× Voertuig inspectie
60%

Faciliteiten

Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
× Elektrisch oplaadpunt
60%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
20%

Bereikbaarheid

Locatie aangegeven
× 5m tot de terminal
× 24/7 transfer
× <5min gelegen vanaf snelweg
× Valet service

Over SCD-Parking

SCD-Parking is een grote parkeeraanbieder waar u uw voertuig veilig en betrouwbaar kunt parkeren tijdens uw reis. Omdat u zelf de auto parkeert en de sleutel mee mag nemen op reis, zal de auto hier de gehele reis blijven staan.

Shuttle parkeren

SCD-Parking werkt samen met een taxibedrijf die de shuttleservice verzorgen. De shuttlebussen rijden voor u persoonlijk en er kunnen maximaal 6 personen vervoerd worden per bus. De shuttlebus brengt u in ongeveer zeven minuten van het parkeerterrein naar de terminal. Op de dag van aankomst neemt u 15 minuten voordat u arriveert op de parkeerplaats contact op met de taxidienst. De taxidienst vervoerd u zowel tijdens als buiten de openingstijden naar het vliegveld. De openingstijden van SCD-Parking zijn van 08.00 tot 20.00 uur, tijdens de openingstijden van de parking is er altijd een medewerker aanwezig. De shuttledienst is niet beschikbaar van 01.00 tot 03.00 uur vanwege het feit dat het vliegveld gesloten is van 23.00 tot 04.00 uur.

Het parkeerterrein van SCD-Parking is volledig omheind en verlicht. Het terrein wordt streng bewaakt door de camerabewaking en registreert alle gebeurtenissen op de parking tot zes weken later. De verlichting van het terrein zorgt ervoor dat u ook in het donker gemakkelijk en aangenaam kunt parkeren op een van de ruime parkeerplekken.

De parkeerplekken van SCD-Parking zijn extra breed, wat het in- en uitstappen nog eenvoudiger maakt. Op het terrein van SCD-Parking is een wachtruimte aanwezig en voorzien van een toilet die tijdens openingstijden van de parking gebruikt kan worden. Het gehele terrein is volledig geasfalteerd. Het is mogelijk om gratis gebruik te maken van een stoelverhoger in de taxi, mocht u gebruik willen maken van een kinderzitje dan geldt er een kleine toeslag. U geeft dit aan tijdens het maken van een reservering zodat de shuttledienst hier rekening mee kan houden. Het personeel van SCD-Parking helpt u graag bij het in- en uitladen van uw bagage.

Shuttle-Parkeren

Aankomst

SCD-Parking kunt u bereiken op het volgende adres: An'n Slagboom 41, 22848 Norderstedt. Het parkeerterrein ligt hemelsbreed op ongeveer 1 kilometer van het vliegveld.

SCD-Parking werkt samen met een taxibedrijf die de shuttleservice verzorgen. U belt 15 minuten voor aankomst met de taxidienst om te laten weten dat u ieder moment kan arriveren. U parkeert zelf de auto op één van de parkeerplekken. De chauffeur helpt u graag met het in- en uitladen van de bagage om u vervolgens in ongeveer 7 minuten naar de vertrekhal van het vliegveld in Hamburg te brengen.

Vertrek

Bij uw terugkomst op het vliegveld neemt u direct na de ontvangst van de bagage contact op met het taxibedrijf. Het ophaalpunt bevindt zich bij de terminal tussen vertrekhal 1 en 2. Voordat u op reis gaat wordt dit ophaalpunt duidelijk uitgelegd. De taxidienst brengt u naar het parkeerterrein waar uw auto staat.

Adres

An'n Slagboom 41, 22848, Norderstedt