AirParkOne

Hamburg Airport
full star
9,8 186 beoordelingen

AirParkOne maakt het gemakkelijk en veilig om uw auto te parkeren. U kunt uw auto rechtstreeks naar de luchthaven rijden, waar een chauffeur op u wacht. U kunt uw auto elke dag zowel binnen als buiten laten staan.

Lees minder
 • Algemene informatie

  chevron

  AirParkOne heeft 50 overdekte parkeerplaatsen. De maximale inrijhoogte is 2m. Het parkeerterrein is geopend vanaf 04:00 uur en sluit om 24:00 uur.

  Valet Service
  Met de valet service rijdt u rechtstreeks naar Hamburg Airport. Bel ons 15 minuten voordat u de luchthaven bereikt en in ieder geval als u meer dan 15 minuten te laat bent.

  U bereikt het AirParkOne ontmoetingspunt als volgt: 1. Eenmaal beneden neemt u de linker rijstrook. 2. volg deze baan tot aan parkeervak "Q". 3. wacht daar voor de slagboom en neem GEEN ticket. 4. een AirParkOne medewerker zal de slagboom openen en u een parkeerplaats toewijzen. De chauffeur herkent uw auto aan het kenteken en model dat u bij uw reservering heeft opgegeven. Samen met de chauffeur controleert u uw auto en noteert u de kilometerstand. De overdracht van de auto duurt ongeveer 15 minuten.

 • veiligheid

  chevron

  AirParkOne heeft een parkeergarage, die wordt bewaakt met camera's en beveiligd met slagbomen. Uw autosleutels worden veilig in een kluis bewaard.

  Tijdens de overdracht wordt uw auto gecontroleerd op bestaande schade. Er worden foto's gemaakt en de kilometerstand wordt genoteerd. U vult het formulier samen met de bestuurder in, zodat misverstanden worden voorkomen. Uw auto is verzekerd volgens de algemene voorwaarden van de parkeeraanbieder.

 • faciliteiten

  chevron

  AirParkOne biedt verschillende carwashpakketten aan. U kunt deze reserveren bij uw reservering. De chauffeur helpt u graag bij het uitladen van de auto met uw bagage.

  Max. De maximale instaphoogte van de garage is 2m.

 • bereikbaarheid

  chevron

  Bel AirParkOne. ten minste 15 minuten VOOR uw aankomst, en in ieder geval als u meer dan 15 minuten te laat bent. Breng AirParkOne ook op de hoogte van eventuele vertragingen. Let op: vanwege de luchthavenvoorschriften mogen auto's niet te lang buiten de terminal parkeren. Daarom moet u het opgegeven nummer bellen om ervoor te zorgen dat uw voertuig op tijd wordt opgehaald.


  Routebeschrijving Aankomst:

  Als u via de A7 reist:

  Wanneer u de B433 verlaat in de richting van Terminals (aan de rechterkant), houdt u dan uiterst rechts aan. Rij naar beneden en volg de borden "Arrival/Ankunft". Sla onderaan linksaf en volg het bordje P4 (niet P2-P4).

  Neem de linker rijstrook, die is overdekt. Volg deze weg naar parkeerplaats Q. Wacht daar voor de slagboom. Neem geen parkeerbon. Een medewerker van AirParkOne opent de slagboom voor u en wijst u een parkeerplaats toe.

  Als u uit de stad komt:

  Als u de Zeppelinstraße verlaat in de richting van de terminals, houdt u links aan.

  Doorgaan naar links en de borden naar "Arrival" volgen.

  Aan de onderkant aangekomen gaat u linksaf en volgt u het bordje P4 (niet P2-P4). Neem de linkerbaan, die is overdekt. Volg deze baan tot aan parkeerplaats Q.

  Daar, wacht voor de slagboom. Trek geen kaartje. Een medewerker van AirParkOne opent de slagboom voor u en wijst u een parkeerplaats toe.

  Terug:

  Bel AirParkOne op +49 (0)40 500 90 691 wanneer u uw bagage heeft ontvangen of zodra u het vliegtuig heeft verlaten als u alleen met handbagage heeft gereisd.

  .

  Volg de borden naar de P4 parkeerplaats.

  Ga naar parkeerplaats "Q". Een medewerker van AirParkOne zal u daar ontmoeten en uw voertuig overhandigen.

 • Locatie

  chevron

Over AirParkOne

  Beoordelingen en recensies
  Volker Riebartsch
  full star
  10
  Geparkeerd van 08-09-2023 tot 30-09-2023
  Das war einfach alle super, von der Abgabe bi ...Lees meer
  Valet binnen
  1 oktober 2023
  Tim Seebrandt
  full star
  10
  Geparkeerd van 22-09-2023 tot 29-09-2023
  Hat alles super geklappt. Bei der Abgabe habe ...Lees meer
  Valet binnen
  30 september 2023
  Edwin Dembek
  full star
  10
  Geparkeerd van 19-09-2023 tot 26-09-2023
  Es hat alles super geklappt.
  Valet binnen
  27 september 2023
  Beschikbaarheid AirParkOne
  9 oktober 2023 naar 16 oktober 2023 Wijzig data

  AirParkOne beoordeling

  Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.

  De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.