PMS Park & Fly Hamburg

PMS Park & ​​Fly Hamburg biedt u een betrouwbare shuttle- en valet-service Hamburg. Alle voertuigen bevinden zich in een parkeergarage / ondergrondse parkeergarage en de sleutels worden in een kluis bewaard. PMS Park & ​​Fly Hamburg is geopend van 03:30 tot 00:30 uur.

Meer informatie

Adres

Überseering 3, 22297, Hamburg
Parkeren Vliegveld Hamburg

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid PMS Park & Fly Hamburg

PMS Park & Fly Hamburg beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

80%

Veiligheid

Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
× 24u p/d aanwezigheid
60%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
× Wachtruimte
60%

Locatie

Binnen parkeren
Parkeergarage
Verhard
× Geen maximale Doorrijhoogte
× Gehandicapten parkeerplek
60%

Bereikbaarheid

<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service
× 5min tot de terminal
× 24/7 transfer

Over PMS Park & Fly Hamburg

PMS Park & ​​Fly Hamburg biedt u een betrouwbare shuttle- en valet-service Hamburg. Alle voertuigen staan ​​in een parkeergarage / ondergrondse parkeergarage en de sleutels kunnen worden opgeborgen in een kluis. PMS Park & ​​Fly Hamburg is geopend van 03:30 tot 00:30 uur. Met de shuttle-service parkeert u in de parkeergarage op Überseering 3 en met de parkeerservice parkeert u uw auto in de ondergrondse parkeergarage aan de Langenhorner Chaussee 92-94.

Shuttleservice
U parkeert uw auto in de parkeergarage PMS Park & ​​Fly en laat uw autosleutels achter bij de valet-service. Op uw terugreis haalt de shuttlebus u op van de luchthaven.

Bel PMS Hamburg 30 minuten voor aankomst om uw aankomst te bevestigen. Een medewerker wacht dan op u bij de parkeergarage.

Valet-service
Met de valet-service geeft u uw auto direct af op de luchthaven van Hamburg. Een chauffeur van PMS Park & ​​Fly staat klaar om de auto over te nemen en voor u te parkeren. Na uw reis wordt uw auto teruggebracht naar de luchthaven.

Houd er rekening mee dat deze parkeerplaats en luchthaven zich in een milieuzone bevinden en dat een milieusticker vereist is.

De ondergrondse parkeergarages PMS Park & ​​Fly Hamburg worden verlicht en bewaakt door toezichthoudend personeel. Bij aankomst wordt er een voertuigcontrole uitgevoerd. De parkeeraanbieder is verzekerd volgens zijn voorwaarden

De maximale autogrootte voor inpandige parkeerplaatsen is: hoogte tot 2,00 m en lengte tot 5,00 m. Aankomst tussen 3.30 uur en middernacht mogelijk. De parkeeraanbieder helpt u bij het inladen van uw bagage en als de accu leeg is. Toiletten zijn beschikbaar.

Houd er rekening mee dat je op tijd op het park moet zijn voor je geboekte tijd. Als u te laat aankomt, verliest u uw recht op een parkeerplaats.

Bel 30 minuten voor aankomst PMS Hamburg om uw aankomst te bevestigen. Een medewerker wacht u dan op bij de parkeerplaats.

Hoe werkt shuttleparkeren?

Aankomst
U rijdt met uw auto naar de parkeerplaats PMS Park & ​​​​Fly Hamburg (tip: u kunt even aan de rechterkant stoppen bij de arcade met de rode vlag en PMS Park & ​​​​Fly Hamburg bellen) en parkeert deze in één van de parkeerplaatsen. U bent van harte welkom om uw sleutel in de kluis te bewaren als u dat wilt (maar u hoeft de sleutel niet in te leveren). U kunt uw reis direct voortzetten met de shuttletransfer naar de luchthaven. De twee bestaande bussen doen er ongeveer 8 minuten over naar de luchthaven en rijden regelmatig.

Retour
Neem op uw terugreis, nadat u bent geland en uw bagage heeft opgehaald, contact op met de servicehotline van PMS Park & ​​​​Fly Hamburg. Loop dan naar het vertrekniveau waar de shuttlebus op je wacht.

Mocht u onverhoopt uw ​​reis met één of meerdere dagen moeten verlengen of verkorten, dan kunt u dit direct melden bij PMS Park & ​​​​Fly Hamburg. Komt u later terug, dan kunt u de extra parkeerkosten voor de extra dagen contant betalen aan het einde van uw reis.

Adres

Overdekte parkeerplaats: Überseering 3 (bovendek) Onoverdekte parkeerplaats: Überseering 33a (parkeergarage)

Adres

Überseering 3, 22297, Hamburg