MSF - PARK and FLY

Park and Fly biedt 365 dagen per jaar een professionele Valet Service aan op de luchthaven van Hamburg. Op de luchthaven wordt u op het afgesproken tijdstip verwacht en wordt het voertuig opgehaald. De auto wordt veilig geparkeerd op het parkeerterrein in de buurt van de luchthaven.

Meer informatie

Adres

Kuhredder 19D, 22397, Hamburg
Parkeren Vliegveld Hamburg

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid MSF - PARK and FLY

MSF - PARK and FLY beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

80%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
× Cameras
40%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
× Toiletten
× Wachtruimte
40%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
× Gehandicapten parkeerplek
60%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
Locatie aangegeven
Valet service
× 24/7 transfer
× <5min gelegen vanaf snelweg

Over MSF - PARK and FLY

Als u uw auto parkeert bij Park and Fly in Hamburg, staat uw auto ongeveer 5 minuten van de luchthaven geparkeerd. Uw voertuig zal goed bewaakt worden tijdens de parkeerperiode, aangezien het terrein omheind is en onder toezicht staat van personeel. Aangezien u uw autosleutel moet inleveren bij de Valet Service, zal deze parkeerprovider ervoor zorgen dat uw autosleutel in een kluis wordt bewaart.

Het bedrijfsterrein van de aanbieder heeft geen maximale doorrijhoogte of -breedte. U kunt daardoor ook boeken met een oversized voertuig.

Valet parking

Als u de service boekt, rijdt u rechtstreeks naar de luchthaven van Hamburg. Een chauffeur wacht u daar op en neemt uw auto in ontvangst. Na een korte voertuiginspectie parkeert de chauffeur uw auto het op het parkeerterrein in de buurt van de luchthaven. Als u terug in Hamburg landt, staat er een chauffeur met uw auto klaar. Zo kunt u op een ontspannen reis gaan.

Park and Fly in Hamburg biedt u een beveiligde parkeerplaats die volledig is omheind. Er is 24/7 personeel aanwezig. Het parkeerterrein is gedeeltelijk verhard. Aangezien u uw autosleutel moet inleveren bij de Valet Service, wordt uw autosleutel in een kluis bewaart tijdens uw afwezigheid.

Bovendien wordt bij de overhandiging van uw auto een korte controle uitgevoerd. waarbij bestaande schades worden genoteerd. Dit om misverstanden te voorkomen.

Wanneer u uw auto bij Park and Fly achterlaat, heeft u de mogelijkheid om verschillende soorten waspakketten bij te boeken.

Valet

Aankomst

Met Park and Fly's Valet Service kunt u direct naar de luchthaven van Hamburg rijden. Daar wordt u opgewacht door een medewerker die uw reisgegevens controleert, een korte voertuigcontrole uitvoert en de kilometerstand noteert, zodat er later geen misverstanden kunnen ontstaan. Nadat u uw autosleutel heeft overhandigd, rijdt de medewerker uw auto veilig naar de parkeerplaats. U kunt dan beginnen met inchecken zonder dat u naar een parkeerplaats hoeft te zoeken.

Terugkeer

De terugreis is net zo ontspannen als de heenreis. Eenmaal terug op Hamburg Airport wordt het voertuig op het vertrekniveau voor de gewenste terminal overhandigd. De Park and Fly-medewerker overhandigt u de sleutels van uw auto en u kunt uw reis naar huis voortzetten.

Adres

Kuhredder 19D, 22397, Hamburg